Page 1

Wie mag meedoen? Alle kinderen tussen 4 en 11 jaren uit de vakantieregio Achensee. Voor een afwisselend programma wordt gezorgd.

Wanneer begint het kinderprogramma? Het kinder- en jeugdprogramma vindt plaats van 6 juli t/m 4 september en van 5 oktober t/m 23 oktober 2009 van maandag t/m vrijdag op de aangegeven tijden in de folder.

Coole vakantiedagen aan de Achensee voor onze kinderen tussen 4 en 11 jaren

Trefpunt: Al 15 minuten voor de aangegeven tijd worden de kinderen bij de trefpunten door onze kinderbegeleidsters ontvangen en na een vrolijke busrit naar de verschillende uitgangspunten gebracht. Breng a.u.b. de kinderen op tijd naar de trefpunten, wij kunnen anders geen deelname aan het kinderprogramma garanderen, omdat de bussen zich moeten houden aan de dienstregeling. Geef a.u.b. de kinderen het witte gastenkaartje voor de bus mee, deze krijgt u bij aankomst aan de receptie van het hotel of direct in u onderkomen. Deze kaart heeft u kind nodig om gratis met de bus mee te kunnen. Zonder deze kaart moet u zelf de kosten betalen voor de busrit.

Trefpunt in de plaatsen van de Achensee vakantieregio: Achenkirch VVV-kantoor: Maurach VVV-kantoor: Pertisau VVV-kantoor: Wiesing VVV-kantoor:

09:30 uur 09:45 uur 09:45 uur 09:45 uur

Wat kost het dagelijkse programma? Het kinderprogramma is gratis. Voor het middageten incl. drankje betaalt u EUR 5,00, direct in de plaatselijke VVV-kantoren (de betalingsbevestiging die u daar krijgt moet u aan de kinderbegeleidster geven) of het bedrag direct bij de begeleidster betalen.

6 juli - 4 september 2009 en 5 - 23 oktober 2009

Wat is verder nog belangrijk? Het programma vindt bijna bij elk weertype van maandag t/m vrijdag plaats. Bij extreem slecht weer of te weinig kinderen, kunnen we het programma op kort termijn afzeggen. Houdt u er rekening mee, dat bij slecht weer het programma kan worden veranderd!

Afhaaltijden: Achenkirch VVV-kantoor: 15:40 uur Maurach VVV-kantoor: 15:15 uur Pertisau VVV-kantoor: 15:30 uur Wiesing VVV-kantoor: 15:30 uur We verzoeken u, uw kind weer op tijd op het trefpunt af te halen!

Waar meld ik me aan? Voor het kinderprogramma is geen aanmelding nodig. Het is in orde, als u uw kind op tijd naar het trefpunt brengt! Informatie krijgt u in de VVV-kantoren of onder het telefoonnummer +43(0)/5246/5300.

Wat moet ik meenemen? Uw kinderen hebben goede en gripvaste schoenen en bij het weer passende kleding nodig! Als het nodig is, een regenjas meenemen! Omdat de kinderen korte en gezellige wandelingen ondernemen en ook knutselwerkjes als herinnering mogen meenemen, is het nodig een rugzak mee te nemen. Elk kind moet zijn eigen rugzak kunnen dragen.

Fremdsprachenfolder_Kinderprogramm.indd 1

Achenkirch • Maurach • Pertisau • Steinberg • Wiesing Achensee Tourismus • Im Rathaus 387 • 6215 Achensee Tel.: +43/(0)5246/5300 • Fax: +43/(0)5246/5333 info@achensee.info • www.achensee.info

www.achensee.info www.familien.achensee.info

24.03.2009 12:51:19


Er is gezorgd voor een afwisselend weekprogramma. Met onze kinderbegeleidsters beleven jullie zeker een vakantie met veel plezier en avontuur. Mis dit leuke programma niet, zodat jullie coole vakantiedagen met ons kunnen doorbrengen! We hopen dat jullie meedoen!

we het geluk op de rug van het paard vinden. We zijn al nieuwsgierig of dat zo is. Natuurlijk hoort bij dit programma ook weer een lekker middageten.

Avondprogramma Elke donderdag treffen we elkaar om 21:00 uur bij het informatiebureau (V.V.V.-kantoor) in Maurach voor de sterrenwandeling. Duurt ca. 1 uur. We hopen dat jullie meedoen! Opgelet: vanaf 5 oktober tot 23 oktober begint de sterrewandeling al om 20:00 uur!!

Maandag Insectencongres Insectencongres onder de leiding van professor Dr. Seppi Strudelwurm. Met een kostbare onderzoekuitrusting gaan we op ontdekkingsreis. Met onze leuke bekerloep onderzoeken we alles wat kucht en zucht en professor Strudelwurm legt uit welke insecten we gevangen hebben. Voor het middageten vluchten we in een insectvrij gebied en na ons gesterkt te hebben, zijn we weer fit voor het volgende avontuur!

Woensdag Bosavontuur Vandaag staat het bosavontuur op het programma. Of bergbeklimmen, flying fox of balanceren over diepe ravijnen, alles wordt geboden. Onze gediplomeerde bergbegeleider zal jullie met gordel, helm en touw helpen. Veiligheid is het belangrijkste en het plezier komt natuurlijk ook niet te kort. Maar eens kijken wie de boombeklimmerwedstrijd wint, dat zou nog mooier zijn dat we niet zo hoog kunnen klimmen als Alfons Adler kan vliegen...

Vrijdag Zeerover en piraten Kleine- en grote piraten gezocht!! De Achensee is van ons! Snel bouwen we ons eigen vlot, hijsen de piratenvlag en varen weg. Maar eens kijken of we de schat kunnen vinden, want deze is de sleutel voor onze lekkere piratenlunch. Pak jullie zwembroek en verheug jullie op een nat plezier. Zwemvesten staan ter beschikking. Zonder zwemvest geen deelname aan het programma!

Dinsdag Paardrijden Diervrienden opgepast!! Vandaag maken we een uitstapje naar onze rijstal en zoeken daar het geluk v.d. wereld. Een oud spreekwoord zegt namelijk: dat

Fremdsprachenfolder_Kinderprogramm.indd 2

Kinderfeest Donderdag Wusel de watergeest Wusel de watergeest zoekt een kristal - een flessepost met een geheim bericht: Wusel de slimme watergeest zoekt een kristal voor zijn kasteel en vraagt of de kinderen hem kunnen helpen. Wie van jullie draagt de schat op de reis rondom het waterrijk?? Handigheid en speurzin worden gevraagd! Wusel de watergeest reikt jullie daarvoor zijn gouden schat-diploma en de grote geluksteenmedaille uit.

Op 22 juli en 15 augustus is er een kinderfeest in onze regio. Schminken, springkussen, knutselen, ballondieren en ponyrijden zijn slechts een paar van de activiteiten. Meer informatie krijgt u in onze informatiebureau’s en op de website www.familien.achensee.info. P.S. Een bezoek op onze website is de moeite waard – actuele informatie, nieuwste foto’s, tekenwedstrijd en prijzenspel – op www.familien.achensee.info is altijd wat loos!

24.03.2009 12:51:26

kinderprogramm_niederl_ndisch.pdf  

Achenkirch VVV-kantoor: 09:30 uur Maurach VVV-kantoor: 09:45 uur Pertisau VVV-kantoor: 09:45 uur Wiesing VVV-kantoor: 09:45 uur Waar meld ik...