Page 1

De Achensee-beleveniskaart maakt het mogelijk! Deze kaart is zeven dagen geldig en in deze periode kunt u zich tijdens de gangbare exploitatie- en openingstijden zo vaak als u wilt hoog in de lucht laten brengen met de Rofan-kabelbaan in Maurach en de Karwendel kabelbaan in Pertisau. Ook kunt u met de schepen van de Achensee-scheepvaart op het grootste meer van Tirol kruisen, met Europa’s oudste stoomtandradbaan een nostalgische trip maken van Jenbach naar Maurach of een reis in de tijd maken in de Achenseer museumswereld in Maurach, de Swarovski kristalwerelden in Wattens of in het Notburga-museum in Maurach/ Eben.

Verkooppunten van de Achensee-beleveniskaart:

• • •

Kassa van de Rofan-kabelbaan Kassa van de Karwendel kabelbaan VVV’s in Achenkirch, Maurach en Pertisau

De Achensee-beleveniskaart kost voor volwassenen EUR 52,00. Voor meereizende kinderen, die zijn geboren tussen 1994 en 2002, hoeft u als bezitter van de Achensee-beleveniskaart slechts EUR 26,00 te betalen, jongere kinderen (geboren in 2003 of later) mogen gratis met u meereizen wanneer één van de ouders of een na familielid bent en in bezit bent van de Achensee-beleveniskaart. Wanneer u de Achenseebeleveniskaart wilt kopen, moet u uw geldige gastenkaart (Gästekarte = gele kaart) of uw geldige vervangende gastenkaart (Ersatzgästekarte = witte kaart) meebrengen. Bij de verkooppunten maken we een foto van u voor uw persoonlijke Achensee-beleveniskaart.

Regiobus Achensee Uw vervangende gastenkaart is uw buskaartje voor de regiobus Achensee? De gastfamilie geeft iedere gast bij de aanmelding de „gastenkaart en regiobuskaartje”, tenzij dat hij met minder dan zes jaar tot de jongste vakantieganger-aanwas behoort in Tirols familie-vakantieregio. Deze vrijkaart is uitsluitend geldig voor het rondlopend recreatiecircuit, wanneer u aan de voorzijde de geldigheidsduur (= vertrekdatum), de voor- en achternaam en het nummer van de gastenkaart hebt ingevuld. Op de achterzijde moet de stempel van de verblijfsaccommodatie en de handtekening van de gast staan. In het algemeen ziet echter de gastfamilie toe op het correct invullen van deze kaart.

Achensee beleveniskaart 2009

Alle gasten uit Achenkirch, Maurach, Pertisau en Steinberg kunnen de bussen in deze vier plaatsen gratis gebruiken, wanneer ze de geldige witte kaart „Gastenkaart en regiobuskaartje“ tonen. De „Regiobussen Achensee“ onderhouden een regelmatige dienst tussen de plaatsen Achenkirch, Steinberg, Maurach, Pertisau, Wiesing en Jenbach. In de plaatselijke VVV’s ontvangt u de actuele dienstregeling en ook eventuele tarieven.

Als zweefparachutist en deltavlieger betaalt u per tocht EUR 5,50 bij, omdat we de sportuitrusting met de kabelbaan naar boven transporteren. Bij de vermelde verkooppunten kunt u de Achensee-beleveniskaart kopen (op vertoon van geldige gastenkaart) tussen zaterdag 2 mei 2009 en maandag 19 oktober 2009. De kaart is geldig tot 25. oktober 2009. Bij de aanschaf van de Achensee-beleveniskaart ontvangt u uiteraard volledige informatie over de exploitatie- en openingstijden van de Rofan-kabelbaan, de Karwendel kabelbaan, de Swarovski kristalwerelden, de Achenseer museumwereld, het Notburgamuseum, de scheepvaartmaatschappij van de Achensee (Achensee-Schiffahrt) en de tandradbaan. Bij een eventuele exploitatiestop van de vermelde recreatievoor zieningen vindt geen terugbetaling plaats. De Achensee-beleveniskaart is uitsluitend geldig tijdens de gangbare exploitatie- en openingstijden respectievelijk tijdens de dagelijkse lijndienst (geen geldigheid bij diverse evenementen en nachtrondvaarten).

www.achensee.info

Achenkirch • Maurach • Pertisau • Steinberg • Wiesing Achensee Tourismus • Im Rathaus 387 • 6215 Achensee Tel.: +43/(0)5246/5300 • Fax: +43/(0)5246/5333 info@achensee.info • www.achensee.info

Fremdsprachenfolder_Erlebniscard.indd 1

24.03.2009 13:07:15


Achensee-scheepvaart Achensee-stoomtandradbaan Rofanseilbaan Swarovski Kristalwerelden Karwendel-kabelbaan Achenseer Museumswereld Notburgamuseum Streekmuseum Sixenhof

volwassene EUR 52,00 / kinderen EUR 26,00 kinderen onder 6 jaar kunnen gratis mee u kunt deze inrichtingen meermaals bezoeken!

Fremdsprachenfolder_Erlebniscard.indd 2

24.03.2009 13:07:17

erlebniscard_niederl_ndisch.pdf  
erlebniscard_niederl_ndisch.pdf  

Als zweefparachutist en deltavlieger betaalt u per tocht EUR 5,50 bij, omdat we de sportuitrusting met de kabelbaan naar boven transport- er...