Page 1

LEGENDE CABINELIFT

WINTERWANDELWEG

PENDELBAAN

SNEEUWSCHOENWANDELWEG

8-PERSOONSSTOELTJESLIFT

LANGLAUFLOIPE

6-PERSOONSSTOELTJESLIFT

TENNISHAL

4-PERSOONSSTOELTJESLIFT

KINDERWERELD

3-PERSOONSSTOELTJESLIFT

ALPINE-COASTER-GOLM

2-PERSOONSSTOELTJESLIFT

SKISCHOOL

SKILIFT

CAMPING

SKISAFE: VERWARMD, DEELS VOLLEDIG GEKLIMATISEERD SKI-/SKISCHOENDEPOT

PARKEERPLAATS

BERGRESTAURANT, GEËXPLOITEERDE BERGHUT

VVV-KANTOOR

TUNNEL

STATION BESNEEUWDE PISTE ACTIEFPARK MONTAFON PISTE BUSJE/MINIBUS GRATIS BUSJE/MINIBUS TEGEN BETALING

DE OP DEZE WIJZE GEMARKEERDE VLAKKEN ZIJN BESCHERMDE ZONES. DEZE BLIJVEN VOORBEHOUDEN AAN DIEREN

BERGBELEVENISSEN 1 NOVA EXKLUSIV

SKIBUSHALTE

2 HOCHJOCHTOTALE

BOARDERCROSS, FUNPARK

3 KINDER-SKISAFARI OP DE GOLM

HALFPIPE

4 SILVRETTA-SKISAFARI

SKIROUTE 5 MADRISA-RONDE VARIANT 6 NIDLA-VARIANTENAFDALING SKITOER

7 MIJNWANDELING

9 LAWINEKUNDE OP SNEEUWSCHOENEN 10 RODELAVOND MET PROFTIPS 11 PARK TOUR 12 FREERIDE SAFETY CHECK 13 PISTENBULLY RIJDEN 14 NACHTWANDELTOCHT & BLINDE VLUCHT

RODELBAAN ARRESLEERIT

8 MET SNEEUWSCHOENEN NAAR DE TOP

15 FASCINATIE KABELBAAN

www.montafon.at/nl

www.montafon.at/nl


5

6

11 13 15

3

U wilt op skivakantie gaan waarbij sportieve ontspanning in echte natuur nog op de voorgrond staat? In de bergen van het Montafon kunnen actieve vakantiegangers en gezinnen het bijzondere beleven. Omdat er werkelijk veeleisende pisten wachten. Omdat men van echte profs kan leren. Omdat après-ski hier anders wordt gedefinieerd. En omdat er ook terzijde van de pisten veel te ontdekken valt. In deze catalogus hebben wij tal van hoogtepunten voor u samengesteld.

2

14 10

12

Wij wensen u de mooiste belevenissen.

7

MuttjĂśchle 2074

8


PISTE EXTREEM TERZIJDE VAN DE PISTE LEREN VAN DE PROFS APRĂˆS SKI EENS ANDERS SKIPAS MONTAFON

De Montafonse skipas is de basis voor de meeste bergbelevenissen en tegelijk uw aantrekkelijke entreekaart voor alle skipisten in het Montafon. Maak er dus ten volle gebruik van.


PISTE EXTREEM

1

NOVAEXKLUSIV – EXCLUSIEVER KAN EEN AFDALING NIET ZIJN Voor alle mensen die ervan dromen om de piste helemaal voor zichzelf te hebben is er de nieuwe bergbelevenis in de Silvretta Montafon: NovaExklusiv. Iedere vrijdag kunt u in een kleine groep genieten van het uitzicht op besneeuwde drieduizenders en vervolgens als eerste de vers geprepareerde afdalingen van de Nova omlaag skiën, voordat de liften officieel worden geopend. Daarna staat de eerste afdalers een hartig bergontbijt te wachten in de Nova Stoba.

PRIJZEN

29 € / pers. incl. bergontbijt (geldig liftticket vereist)

TIJDEN

iedere vrijdag, rit omhoog met de cabinelift om 7.15 uur.

TREFPUNT

Versettla Bahn, Gaschurn.

BOEKING / INFO

tot 16.30 uur op de voorafgaande dag, www.silvretta-montafon.at aan bij alle kassa‘s. Aantal deelnemers: max. 80 personen. 4


PISTE EXTREEM

2

HOCHJOCHTOTALE – DE LANGSTE DALAFDALING IN VORARLBERG De HochjochTotale is de langste doorgaande dalafdaling in Vorarlberg met een hoogteverschil van 1.700 m boven zeeniveau. Een buitengewone piste die u één keer per week een heel bijzonder highlight te bieden heeft: een exclusieve bergrit voor maximaal 100 personen. Uw groep mag hierbij ’s ochtends vroeg vóór alle anderen op de vers geprepareerde pisten vanaf het 2.400 meter hoge Kreuzjochsattel omlaag het dal in naar Schruns skiën. Daarna krijgt u in het Kapellrestaurant een stevig bergontbijt geserveerd.

PRIJZEN

29 € / pers. incl. bergontbijt (geldig liftticket vereist)

TIJDEN

elke woensdag rit omhoog met de cabinelift om 7:15 uur.

TREFPUNT

dalstation Hochjoch Bahn, Schruns. Alleen bij adequate sneeuw- en weerssituatie.

BOEKING / INFO

tot 16.30 uur op de voorafgaande dag, www.silvretta-montafon.at aan bij alle kassa‘s. Aantal deelnemers: max. 100 personen. 5


TERZIJDE VAN DE PISTE

3

KINDER-SKISAFARI OP DE GOLM – EEN DAG VOL AVONTUREN Op de bewegingsberg Golm staat een kinderen een bijzondere dag met tal van belevenissen te wachten. De avonturentocht, die begeleid wordt door een skileraar, begint met een fantastische afdaling door de diepe sneeuw. Hierbij worden spannende verhalen verteld en het ene of andere raadsel opgelost. In de middagspauze wordt er een grillparty in het ondergesneeuwde bos gehouden, voordat het gesterkt op de ski’s naar het dal of met de pistenruimer terug naar het middenstation gaat (al naargelang de sneeuwsituatie). Voorwaarde voor deelname is dat je parallelbochten goed onder de knie hebt.

PRIJZEN

15 € / kind (geldig liftticket vereist)

TIJDEN

iedere donderdag.

TREFPUNT

sneeuwsportschool Golm / bergstation.

BOEKING / INFO

sneeuwsportschool Golm, +43 (0)5556 78113, info@schneesport-golm.at of www.golm.at 6


TERZIJDE VAN DE PISTE

4

SILVRETTA-SKISAFARI – DE WONDERMOOIE REIS DOOR DE SNEEUW De dag begint ´s ochtends vroeg met de Vermuntbahn-bergrit. Daarna gaat het met de tunnelbus naar de Silvretta-Bielerhöhe, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op het dichtgevroren Silvretta-meer. Vervolgens staat u een onvergetelijke skidag in Galtür te wachten, voordat het in de namiddag met de pistenruimer retour gaat voor de afdaling vanaf het Zeinisjoch tot aan het uitgangspunt in Partenen. Wij raden u aan zich door een Montafonse skileraar te laten begeleiden die de dag voor u organiseert en u naar de mooiste pisten leidt.

PRIJZEN

15 € / pers. excl. skileraar (geldig liftticket vereist) te vermeerderen met skileraarbegeleiding (prijzen op aanvraag)

TIJDEN

dagelijks bij adequate sneeuw- en weersituatie.

TREFPUNT

dalstation Vermuntbahn, Partenen.

BOEKING / INFO

skischolen Montafon/berggidsen Montafon, +43 (0)5556 70183167, tourismus@illwerke.at, www.silvretta-bielerhoehe.at 7


TERZIJDE VAN DE PISTE

5

MADRISA-RONDE – EENMAAL ZWITSERLAND EN RETOUR De grensoverschrijdende, technisch lichte dagtoer voert u van Oostenrijk naar Zwitserland en retour– inclusief skileraar en transfers. Gedurende iets meer dan 7 uur staat zowel skiërs als snowboarders een indrukwekkende natuurbelevenis te wachten met fantastisch mooie afdalingen op afwisselende hellingen. Teneinde dit plezier zo veilig mogelijk te maken, a.u.b. de complete lawine-uitrusting meebrengen. De toeruitrusting kan natuurlijk ook ter plekke worden uitgeleend.

PRIJZEN

78 € / persoon incl. skileraar (geldig liftticket vereist)

TIJDEN

te allen tijde bij goede sneeuw- en weersomstandigheden.

TREFPUNT

kantoor skischool Gargellen.

BOEKING / INFO

2–3 dagen vantevoren, groepen van 10 pers., +43 (0)5557 6401, info@schischule-gargellen.at, www.gargellen.at 8


TERZIJDE VAN DE PISTE

6

NIDLA-VARIANTENAFDALING – DE LEGENDARISCHE DIEPE SNEEUW-HELLING De Nidla is de legendarische, 387 skibochten lange diepe sneeuwhelling in Gargellen. Deze helling is de langste en gelijkmatigste van zijn soort en geldt bij velen ook als de mooiste. Bij de door een skileraar begeleide, veeleisende variantenafdaling wordt een hoogteverschil van 500 m bedwongen. Bovendien krijgt u een professionele inleiding in de lawinekunde voor freeriders. A.u.b. opgelet: voor deze unieke belevenis in onbeveiligd terrein is de complete lawine-uitrusting een vereiste. De toeruitrusting kan natuurlijk ook ter plaatse worden uitgeleend.

PRIJZEN

80 € / persoon (4 uur) incl. skileraar (geldig liftticket vereist)

TIJDEN

te allen tijde bij adequate weersituatie.

TREFPUNT

kantoor skischool Gargellen.

BOEKING / INFO

1–2 dagen vooraf, +43 (0)5557 6401, info@schischule-gargellen.at, www.gargellen.at 9


TERZIJDE VAN DE PISTE

7

MIJNWANDELING – MET SNEEUWSCHOENEN DE DIEPTE IN De sneeuwschoenwandeling voert van de beroemde barokkerk Bartholomäberg naar de historische mijn op 1.300 m boven zeeniveau. Na een stevige broodmaaltijd dringt u de ongekende diepten van de berg in en krijgt u de spannende geschiedenis van de mijnbouw in het Montafon te horen voordat het weer teruggaat naar het uitgangspunt. De sneeuwschoenen worden ter beschikking gesteld.

PRIJZEN

28 € / persoon normaal tarief, 25 € / persoon met gastenkaart, 14 € / persoon met Aktivclub-gastenkaart

TIJDEN

iedere vrijdag om 11.15 uur. bus vanaf treinstation Schruns om 11.05 uur.

TREFPUNT

Barokkerk Bartholomäberg.

BOEKING / INFO

VVV-kantoren, www.montafon.at/wanderungen

10


TERZIJDE VAN DE PISTE

8

MET SNEEUWSCHOENEN NAAR DE TOP – EEN DAG FASCINERENDE SPOREN VOLGEN De bergrug van Bartholomäberg en Kristberg heeft zich tot een topbestemming voor sneeuwschoenwandelaars ontwikkeld. Hiervoor rijdt u met de Kristbergbahn naar het bergstation op 1.443 m hoogte. Hiervandaan gaat het op een bewegwijzerde weg door het ondergesneeuwde winterbos naar de 2.074 m hoge Muttjöchle. Bij het kruis op de top krijgt u een echte beloning – in de vorm van een adembenemend mooi panorama.

PRIJZEN

45 € / persoon incl. sneeuwschoengids, sneeuwschoenen en stokken (zonder geldig liftticket 55 € / persoon)

TIJDEN

iedere donderdag om 9.30 uur. (bij behoefte ook een andere dag of tijdstip mogelijk).

TREFPUNT

dalstation Kristbergbahn, Silbertal.

BOEKING / INFO

tot 17.00 uur op de voorafgaande dag, +43 (0)5556 74119, verkauf@kristbergbahn.at 11


TERZIJDE VAN DE PISTE

9

LAWINEKUNDE OP SNEEUWSCHOENEN – WANDELEN EN MEER TE WETEN KOMEN Wandel in de eenzame stilte van het ondergesneeuwde winterlandschap met sneeuwschoenen van Vermunt omhoog naar de Bielerhöhe, waar u een prachtig uitzicht te wachten staat op de drieduizenders en de Piz Buin, de hoogste berg van Vorarlberg. Naast de bijzondere combinatie van sport en natuurbelevenis komt u in het kader van een spannend verslag van uw wandelgids alle wetenswaardigheden te weten over lawines. Met sondes en een lawinepieper kunt u het geleerde meteen in de praktijk brengen. De sneeuwschoenen worden ter beschikking gesteld.

PRIJZEN

28 € / pers. normaal tarief (geldig liftticket vereist), 25 € / pers. gastenkaart, 14 € / pers. Aktivclub-gastenkaart

TIJDEN

iedere woensdag om 10.00 uur, iedere woensdag om 9.00 uur (vanaf medio maart 2012).

TREFPUNT

dalstation van de Vermuntbahn in Partenen. Loopafstand in tijd: 3 uur.

BOEKING / INFO

VVV-kantoren, www.montafon.at/wanderungen

12


LEREN VAN DE PROFS

10

RODELAVOND MET PROFTIPS – ZO RODELT U CORRECT Bij de Golmerbahn in Vandans kiest u samen met een vakman de juiste rodel uit. Vervolgens krijgt u van een voormalige rodel-prof tips voor zowel beginners als gevorderden en een techniektraining. Daarna kunt u de door u nieuw geleerde vaardigheden meteen op de baan consolideren en uw bon voor een hete drank inruilen. De natuurrodelbaan van Latschau naar Vandans is een afwisselende en vlotte baan die overdag en iedere woensdag en zaterdag zelfs ’s avonds geopend is.

PRIJZEN

20 € / persoon

TIJDEN

iedere vrijdag om 17.45 uur.

TREFPUNT

dalstation Golmerbahn, Vandans. Alleen bij adequate sneeuw- en weersomstandigheden.

BOEKING / INFO

op de voorafgaande dag, +43 (0)5556 70183167, tourismus@illwerke.at, www.golm.at, max. 20 personen. 13


LEREN VAN DE PROFS

11

PARK TOUR – ONDERWEG MET DE FREESTYLE-EXPERTS Het NovaPark is één van de grootste XL-snowparks in Europa en geschikt voor zowel profs als beginners. Eerst stelt de park-tourguide het NovaPark voor en geeft veiligheidstips en gedragsregels. Dit is bijzonder belangrijk om ervoor te zorgen dat zowel profs als beginners het park samen zonder problemen kunnen benutten. Daarna volgt een kort opwarmprogramma en de voorstelling en de benutting van de individuele parkelementen zoals rails en kickers. Hierbij wordt natuurlijk ook rekening gehouden met de wensen van de deelnemers. Vanaf 12 uur kan het park verder op eigen houtje worden benut.

PRIJZEN

deelname gratis (geldig liftticket vereist)

TIJDEN

iedere maandag om 10.00 uur.

TREFPUNT

ingang NovaPark. Alleen bij adequate sneeuw- en weersomstandigheden.

BOEKING / INFO

tot 16.30 uur op de voorafgaande dag, www.silvretta-montafon.at en bij alle kassa’s, max. 20 personen. 14


LEREN VAN DE PROFS

12

FREERIDE SAFETY CHECK – DE SPANNENDE LAWINECURSUS Het gevaar voor lawines juist te kunnen inschatten is voor iedereen een lonende ervaring. Experts maken u in het kader van deze intensieve cursus vertrouwd met de spannende lawinekunde. Hoe gevaarlijk en tegelijkertijd imposant de loskomende sneeuwmassa’s zijn wordt u bovendien met een bijzonder highlight duidelijk gemaakt: u bent erbij als er voor uw ogen d.m.v. springstof een lawine wordt veroorzaakt. Natuurlijk op een veilige afstand.

PRIJZEN

29 € / persoon (geldig liftticket vereist)

TIJDEN

iedere dinsdag om 7.30 uur.

TREFPUNT

Hochjoch Bahn dalstation. Alleen bij adequate sneeuw- en weersomstandigheden.

BOEKING / INFO

tot 16.30 uur op de voorafgaande dag, www.silvretta-montafon.at en bij alle kassa’s, max.10 personen. 15


APRÈS SKI EENS ANDERS

13

PISTENBULLY RIJDEN – BERGEN BEDWINGEN MET DE OERSTERKE REUS Beleef de ongelooflijke kracht van een PistenBully van dichtbij en rij bijna loodrechte pisten omhoog. Hierbij heeft u twee mogelijkheden. U kunt de onbeschrijfelijke spanning ervaren door mee te rijden of zelfs door de reus zelf te besturen. Een belevenis die u gegarandeerd niet snel zult vergeten.

PRIJZEN

169 € / persoon voor wie zelf rijdt, 59 € / persoon voor passagiers

TIJDEN

dagelijks vanaf 15.15 uur.

TREFPUNT

dalstation Valisera Bahn. Alleen bij adequate sneeuw- en weersomstandigheden.

BOEKING / INFO

tot 16.30 uur op de voorafgaande dag, www.silvretta-montafon.at en bij alle kassa’s, 1 volwassene, 1 kind per PistenBully. 16


APRÈS SKI EENS ANDERS

14

NACHTWANDELTOCHT & BLINDE VLUCHT – SPANNING IN HET DONKER Van het trefpunt Golmerbahn in Latschau gaat het met sneeuwschoenen in het kader van een gezamelijlke nachtwandeltocht met gids omhoog naar de Kristakopf. Bij de start van de Flying-Fox-Golm aangekomen warmt u zich eerst op met een hete drank in het geheimzinnige, door fakkels verlichte bos. Wat volgt is een evenzo exclusief als uniek avontuur: de nachtelijke vlucht met de Flying-Fox-Golm over de Latschausee. Voor een gezellige afsluiting zorgt de gemeenschappelijke “Kässpätzle”maaltijd.

PRIJZEN

45 € / persoon

TIJDEN

iedere woensdag om 17.00 uur.

TREFPUNT

Golmerbahn Latschau.

BOEKING / INFO

2 dagen vantevoren, +43 (0)5556 70183167, tourismus@illwerke.at, www.golm.at, max. 20 personen. 17


APRÈS SKI EENS ANDERS

15

FASCINATIE KABELBAAN – HET KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN De Gargellner Bergbahn maakt voor u een spannende kijk mogelijk op de exploitatie van dit bijzondere vervoersmiddel. Eerst krijgt u een korte inleiding omtrent de bewogen geschiedenis van de Bergbahnen Gargellen en daarna volgt een rondleiding door de technische sectoren – van de werkplaats voor de pistenapparaten tot en met de machinekamer. Bovendien komt u te weten hoe veelzijdig de taken van een kabelbaanexploitant zijn. Groepsrondleidingen van 10 t/m 20 personen zijn op afspraak te allen tijde mogelijk.

PRIJZEN

10 € / volwassene, 5 € / kind (leeftijdsgrenzen zie blz. 20)

TIJDEN

iedere woensdag om 15.30 uur. duur ca. 2 – 2,5 uur.

TREFPUNT

kassahal van de Gargellner Bergbahnen.

BOEKING / INFO

tot uiterlijk 12.00 uur, +43 (0)5557 6310, info@traumschnee.at, max. 20 personen. 18


skipas montafon / prijzen 2011/2012 Met de skipas Montafon Winter kunt u op 3 t/m 21 opeenvolgende dagen gebruik maken van alle geopende skiliften in de skigebieden van het Montafon (64 liften met 246 km piste) met inbegrip van de Muttersbergbahn in Bludenz/ Nürziders en de Montafonerbahn Bludenz – Schruns en van de skibussen in het dal (steeds alleen voor de wintersport). Uit de tabel kunt u de actuele prijzen opmaken voor de meerdaagse skipassen in het Montafon. Verdere gedetailleerde inlichtingen en de algemene handelsvoorwaarden m.b.t. de diverse tarieven alsmede interessante arrangementen vindt u op www.montafon.at. dagen

volwassenen

Senioren

Kinderen

HS

NS

HS

NS

HS

NS

3

110,00

99,00

99,00

89,50

71,50

64,50

4

141,50

128,00

128,00

115,00

92,50

83,00

5

171,50

154,00

154,00

138,50

111,50

100,50

6

194,50

175,50

175,50

158,00

127,00

114,00

7

217,00

195,50

195,50

176,00

141,00

127,50

8

236,50

213,00

213,00

192,00

153,50

138,50

9

259,00

233,50

233,50

210,00

169,00

152,00

10

284,00

255,50

255,50

230,50

184,50

167,00

11

305,00

274,50

274,50

247,00

198,50

178,50

12

323,50

291,50

291,50

262,50

210,50

189,00

13

341,50

307,00

307,00

276,50

221,50

199,50

14

357,00

321,00

321,00

289,00

232,50

209,00

15–21

op aanvraag

5 van 7

189,00

170,00

170,00

153,50

123,00

110,50

8 van 10

263,00

237,00

237,00

213,50

171,00

153,50

10 van 14

315,00

283,50

283,50

255,50

204,50

184,00 Prijzen in €

Voor de afgifte van een skipas vanaf 3 dagen is een foto vereist resp. wordt een foto gemaakt. HS = hoofdseizoen 24.12.2011 – 08.01.2012 / 28.01.2012 – 16.03.2012 NS = nevenseizoen 08.12.2011 – 23.12.2011 / 09.01.2012 – 27.01.2012 / 17.03.2012 – 15.04.2012 (details www.montafon.at) 19


ZONNEABONNEMENT MONTAFON / PRIJZEN 2011/2012 Met de zonneabonnementen Montafon kan van de voornaamste pendelbanen naar de Montafonse skigebieden en van de Muttersbergbahn in BludenzNüziders (inclusief skibussen en Montafonerbahn) gebruik worden gemaakt. In het aanbod inbegrepen is de huur van van een ligstoel plus deken bij de horecabedrijven van de Bergbahn. De zonneabonnementen zijn vanaf koopdatum 14 dagen geldig voor het door u te kiezen aantal zonnedagen. dagen

volwassenen

Senioren

Kinderen

3

45,50

41,00

30,00

4

50,50

45,00

33,00

5

57,50

51,50

37,50

6

61,50

55,50

40,00

7

65,50

59,00

42,50 Prijzen in €

LEEFTIJDSGRENZEN (LEGITIMATIEPLICHT!) Bambini: jaargang 2006 of jonger – GRATIS / kinderen: jaargang 1994 of jonger / senioren jaargang 1949 of ouder

SKI- EN SNOWBOARDSCHOLEN Bergbahnen Gargellen/ Schafberg

Golm SNEEUWSPORTSCHOOL GOLM MET GOLMILAND Tschagguns-Vandans kantoor Vandans: tel. +43 (0)5556 78113 kantoor Tschagguns: tel. +43 (0)5556 78112 kantoor Golm: tel. +43 (0)5556 78109 fax +43 (0)5556 78124 info@schneesport-golm.at www.schneesport-golm.at

Ski- en Snowboardschool Gargellen tel./fax +43 (0)5557 6401 skischule@gargellen.at www.gargellen.at Silvretta-Bielerhöhe Ski- en Langlaufschool Silvretta/Bielerhöhe tel. +43 (0)664 3433770

20


Silvretta Montafon SNEEUWSPORTSCHOOL St. Gallenkirch-Gortipohl tel./fax +43 (0)5557 6269 info@schneesportschule.biz www.schneesportschule.biz

Skischool Schruns tel. +43 (0)5557 6300613 skischule@silvretta-montafon.at www.silvretta-montafon.at Snowschool Montafon tel. +43 (0)664 1364308 joe@snowschool-montafon.at www.snowschool-montafon.at

Ski- en Snowboardschool Silvretta Nova Gaschurn-Partenen Tel. +43 (0)5558 8211 Fax +43 (0)5558 8211-14 office@skischulesilvrettanova.at www.skischulesilvrettanova.at

Kristberg Ski-/Snowboard-/ Langlaufschool Silbertal fel./Fax +43 (0)5556 75950 office@skisilbertal.at www.skisilbertal.at

SNOWBOARDSCHOOL Silvretta Nova – Fun Camp tel. +43 (0)664 3422740 fax +43 (0)5558 8150 funcamp@gmx.at www.fun-camp.at www.skischulesilvrettanova.at

CONTACTGEGEVENS Montafon Tourismus & Bergbahnen A-6780 Schruns tel. +43 (0)5556 72253-0 info@montafon.at www.montafon.at

Bergbahnen Gargellen A-6787 Gargellen tel. +43 (0)5557 6310 info@traumschnee.at www.gargellen.at Kristbergbahn Silbertal A-6780 Silbertal tel. +43 (0)5556 74119 info@kristbergbahn.at www.kristbergbahn.at

Silvretta Montafon A-6791 St. Gallenkirch tel. +43 (0)5557 6300-0 info@silvretta-montafon.at www.silvretta-montafon.at Illwerke Tourismus/Golm A-6780 Schruns-Rodund tel. +43 (0)5556 701-83167 tourismus@illwerke.at www.illwerke-tourismus.at

21


VERHUUR-SERVICE-DEPOT Silvretta Montafon St. Gallenkirch - Gaschurn

Intersport-Silvretta Montafon (dalstation Valisera Bahn) Intersport-Silvretta Montafon (bergstation Valisera Bahn) Intersport-Silvretta Montafon (centrumshop, Silvrettastr. 3 a, St. Gallenkirch) Bergstation1 (Galgenulstr. 135, St. Gallenkirch) Sport Harry (centrum, St. Gallenkirch) Sport Harry (rodelverhuur) (dalstation Garfrescha Bahn) Sport Thomas (St. Gallenkirch) Jürgens Rodelschupfa (rodelverhuur) (dalstation Garfrescha Bahn) Sport Rudigier (dalstation Versettla Bahn) Sport Rudigier (centrumshop, Dorfstr. 155, Gaschurn) Ingo’s Skis, Boards & More (Gaschurn) Sport-Ski-Stall (Sabine Kössler, Schulstr. 6 c, Gaschurn, beneden de „Nova-Drogerie“) Intersport Tschofen (dalstation Versettla Bahn) Intersport Tschofen (bergstation Versettla Bahn) Intersport Tschofen (Gaschurn, Zentrumshop) Boardercenter (bergstation Versettla Bahn) Sport Stöckl (Partenen)

Silvretta Montafon Schruns - Silbertal

Intersport-Silvretta Montafon (dalstation Hochjoch Bahn) Intersport-Silvretta Montafon (bergstation Hochjoch Bahn) Intersport-Silvretta Montafon (Silvretta Center Schruns, Bahnhofstr. 20) Sport Shop Dietmar Rudigier (Silvrettastr. 5, Schruns) Ski Rental Markus (Bahnhofstr. 6, 6780 Schruns) Urmonti Sports (Hochjoch)

Golm Vandans - Tschagguns

Head-Testcenter (dalstation Vandans) Head-Testcenter (bergstation Grüneck) Intersport-Silvretta Montafon (Latschaustr. 6 a, Tschagguns)

Bergbahnen Gargellen

Intersport-Silvretta Montafon (Haus Valisera 28 a) skiverhuur Madrisa Pure Mountain Equipment (dalstation Bergbahnen Gargellen)

Kristbergbahn Silbertal

Ski-/Snowboard-/Langlaufschule Silbertal

Silvretta-Bielerhöhe

Sport Stöckl (Partenen)

Partenen

Berggasthof Piz Buin (Silvretta-Bielerhöhe)

22


Tel. +43 (0)5557 6300620

intersport.valiseratal@silvretta-montafon.at

www.intersport-montafon.at

V, S, D*

Tel. +43 (0)5557 6300624

intersport.valiseraberg@silvretta-montafon.at

www.intersport-montafon.at

V, S, D*

Tel. +43 (0)5557 6300627

intersport.stgallenkirch@silvretta-montafon.at

www.intersport-montafon.at

V, S*

Tel. +43 (0)676 9777646

info@bergstation1.at

www.bergstation1.at

V, S*

Tel. +43 (0)5557 6644

info@sportharry.at

www.sportharry.at

V, S, D*

Tel. +43 (0)5557 2535

info@sportharry.at

www.sportharry.at

V, S, D*

Tel. +43(0)5557 6229

V, S*

Tel. +43 (0)681 10619279 Tel. +43 (0)676 7134703

V*

Tel. +43 (0)5558 20122-14

office@hochmontafon.com

www.hochmontafon.com

V, S, D*

Tel. +43 (0)5558 20122-24

office@hochmontafon.com

www.hochmontafon.com

V, S*

Tel. +43 (0)699 10311587 Tel. +43 (0)5558 8805

gingo.r@vol.at

www.in-go.at

V, S, D*

Tel. +43 (0)5558 8725 oder Tel. +43 (0)664 4050523

kontakt@sportskistall.at

www.sportskistall.at

V, S, D*

Tel. +43 (0)5558 8265

office@intersport-tschofen.at

www.intersport-tschofen.at

V, S, D*

Tel. +43 (0)664 50 60690

office@intersport-tschofen.at

www.intersport-tschofen.at

V, S, D*

Tel. +43 (0)5558 8266

office@intersport-tschofen.at

www.intersport-tschofen.at

V, S, D*

Tel. +43 (0)699 13245759

funcamp@gmx.at

www.fun-camp.at

V, S, D*

Tel. +43 (0)5558 8372

sport.stoeckl@aon.at

www.stoeckl.to

Tel. +43 (0)5557 6300623

intersport.hochjochtal@silvretta-montafon.at

www.intersport-montafon.at

V, S, D*

Tel. +43 (0)5557 6300630

intersport.hochjochberg@silvretta-montafon.at

www.intersport-montafon.at

V, S, D*

Tel. +43 (0)5557 6300628

intersport.schruns@silvretta-montafon.at

www.intersport-montafon.at

V, S*

Tel. +43 (0)5556 78072

dietmar.rudigier@iplace.at

www.sportshop-rudigier.at

Tel. +43 (0)664 1391958

info@skirentalschruns.at

www.skirentalschruns.at

Tel. +43 (0)664 4147871

urmonti@aon.at

www.urmonti.at

V, S, D*

Tel. +43 (0)5556 75032

info@wilhelmer.at

www.verleih-wilhelmer.at

V, S, D*

Tel. +43 (0)5556 75033

info@wilhelmer.at

www.verleih-wilhelmer.at

V, S, D*

Tel. +43 (0)5557 6300626

intersport.tschagguns@silvretta-montafon.at

www.intersport-montafon.at

V, S*

Tel. +43 (0)5557 6300625

intersport.gargellen@silvretta-montafon.at

www.intersport-montafon.at

V, S*

Tel. +43 (0)5557 6331-87

gast@madrisahotel.com

www.madrisahotel.com

V, S, D*

Tel. +43 (0)5557 6310-600

info@puremountain.at

www.puremountain.at

V, S, D*

Tel. +43 (0)5556 75950

office@skisilbertal.at

www.skisilbertal.at

V, S*

Tel. +43 (0)5558 8372

sport.stoeckl@aon.at

www.stoeckl.to

V, S*

Tel. +43 (0)5558 4231-0

info@buin.at

www.pizbuin-silvretta.at

V, D*

V, S*

V, S, D* V, S*

* V – Verhuur, S – Service, D – Depot

23


DE MONTAFON-TEGOEDBON – 50 EURO VAKANTIEGELUK Doe onvergetelijke vakantiebelevenissen in het Montafon cadeau aan familie, vrienden, kennissen of medewerkers. Met een tegoedbon ter waarde van 50 Euro die kan worden omgezet in bergbelevenissen en andere fantastische aanbiedingen. De tegoedbonnen zijn vanaf de datum van uitgifte 1 jaar geldig en verkrijgbaar bij Montafon Tourismus en op www.montafon.at.

24


25


9

4 1

Muttjรถchle 2074

bergerlebnisbroschue_2011_7_26_14_21  

HOCHJOCHTOTALE MIJNWANDELING PARKEERPLAATS CAMPING VVV-KANTOOR FREERIDE SAFETY CHECK 4-PERSOONSSTOELTJESLIFT 3-PERSOONSSTOELTJESLIFT 2-PERSO...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you