Page 1

vara 2017 (18)

eveniment plin de surprise

MI PIACE

NUNTA DE LA A LA Z

amazoana din spatele afacerii Kangoo Jumps

NATA COLESNIC

Eleganță și rafinament

PREOTUL MAXIM MELINTE

Agenţia Aura Cum organizezi o nuntă în 10 zile

despre biserică femeie și „zile speciale”!

#beauty_collection #real_weddings

de la A la Z

ACTELE NECESARE PENTRU CUNUNIA CIVILĂ

GABI MARCU

cum faci din nuntă o petrecere de neuitat

CODRU localul inedit pentru un eveniment memorabil!

,

Coordonator VS organizator

Cine este wedding planner?

VARA 2017 (nr.18)

#Vocea_miresei


shop.jurnaltv.md


Jurnal – ia o parte din Jurnal cu tine!

ca să ai parte de


A T E L I E R

Belfore del Chienti

nicolespose.it

Mireasa modernă str. G.Bănulescu-Bodoni, 31 tel.: 022 23 83 14 069 99 63 78


,

COPERTA: NATA COLESNIC HAIRSTYLE: ION ȚURCAN MUA: NADEJDA KAZANȚEV PHOTO: NATALIA MITEREV

CU P R I N S Nata Colesnic – amazoana din spatele afacerii Kangoo Jumps................................................................ 24 Cum organizezi o nuntă în 10 zile!........................................................................................................................... 34 La – la – la - lalele – cea mai așteptată sărbătoare a primăverii!............................................................... 38 Nunta de la A la Z – eveniment plin de surprize!............................................................................................. 44 Pistruii sunt pupici de soare!....................................................................................................................................... 50 Ileana Rusu – de ce nu m-am măritat cu Gore!................................................................................................. 52

,


Agenția Aura, bd. G.Vieru, 9, of. 207 (hotel Turist) • www.aura.md • aura@aura.md • f/b Agentia Aura

tel.: 069 80 30 80, 022 24 23 37 www.aura.md • aura@aura.md • f/b Agentia Aura

www.aura.md • aura@aura.md • f/b Agentia Aura • Agenția Aura, bd. G.Vieru, 9, of. 207 (hotel Turist)

Agenția Aura, bd. G.Vieru, 9, of. 207 (hotel Turist)


Vara, ne inspiră să creăm și să ne relaxăm!

Vara tot mai simțitor îşi cere drepturile. „Vacanță!!!”, aud în urechi și în suflet. Bine, fugim… Trimitem revista în tipografie şi nu ne mai vedeţi pe aici. Iar pentru a ne duce misiunea la bun sfârșit, am ținut neapărat să vă oferim, în ediția curentă, povești cu oameni și despre oameni. Eroii acestei reviste sunt stăpânii propriilor vieţi. Răsfoind paginile o veți redescoperi pe fondatoarea sălilor de sport Kangoo Jumps, Natalia Colesnic, care a acceptat provocarea de a fi mireasă amazoană. De la ea, am aflat de ce unele vise se nasc şi cum reușește să fie atât de puternică. Am fost cu ochii pe toate evenimentele ce au avut loc în țară și am avut grijă să le plasăm în revistă pentru ca să le vezi și tu. Iar sfaturile legate de coafuri și make-up, localuri, servicii foto și video sunt tot mai utile. Colega noastră Elena Rusu vă povesteşte despre peripețiile ei în căutarea bărbatului adevărat și continuă capitolul destăinuirilor. Tot în această ediție afli de la echipa agenției „Aura” cum organizezi o nuntă în 10 zile. Dar nu vă dezvălui chiar toate secretele, deoarece mai sunt multe lucruri de citit. Noi ne-am străduit să vă ajungă până în toamnă, când revenim cu o ediţie mai răcoroasă. Am avut un început de vară plin de evenimente pozitive și negative. A fost un anotimp care mi-a demonstrat valorile primordiale ale acestei lumi. Greutățile mi-au arătat adevărații prieteni, iar faptul că mi s-a îndeplinit cel mai mare vis, de a vedea oceanul cu ochii, mi-a demonstrat că după ploaie, mereu, dar mereu iese și soarele!

Aura!

EDITOR Aura DIRECTOR Aurelia GÂNDEA REDACTOR-ŞEF Iulia ARNAUT REDACTORI Alexandrina BUЮCO Nicoleta SERGENTU Ileana RUSU DEPARTAMENT PUBLICITATE Cristina GORCEAC Elena RĂZVAN Daniela JENUNCHI tel.: 022 24 23 37 mob.: 069 80 30 80 DESIGN Luminiţa ERMURACHI PREPRESS Nicolae PISCUN ADRESA or. Chişinău, bd. G.Vieru 9, hotel TURIST, of. 207 tel.: 022 24 23 37 mob.: 069 80 30 80 www.revistanunta.md e-mail: agentia.aura@gmail.com

,

Nimic din această publicaţie nu poate fi reprodus fără acordul în scris al editorului. Redacţia nu poartă răspundere pentru conţinutul paginilor de publicitate.


Chişinău, str. Bucureşti, 111, Tel.: 022 23 75 95; 24 42 06 facebook.com/BeatriceWeddingSalon www.beatrice.md 3/2015

NUNTA by Aura

25


by Olga Migalatieva

str. G.Vieru, 9 •

Beautysm Beautysm • tel.: 069 711 934, 079 580 317


Hairstyle: Dumitru Micușa, Ina Manole MUA: Diana Romanciuc Dress: Sophie by Elena Zbârnea

str. Alexandru cel Bun, 98 A • mob.: 079 354 338 • tel.: 022 22 84 40 • 022 22 82 67


foto: Denis Rusu

Hairstyle: Ecaterina Atasii tel.: 068 415 000


Irina Hainitchi Make-up artist

tel.: 060 86 22 68 Irina H Make-up Artist Insatgram: iryna_makeup


Vă așteptăm cu drag!


Dress: Casa miresei Lavinia

MUA: Olga Totoc tel.: 078 766 666 • 079 999 906 Totoc Olga Mua

Hairstyle: Olga Suvorova tel.: 079 333 314 Olga Suvorova


Elena Vladu tel: /+373/69 362 592


Sarev Olesea tel.: /+373/ 60 115 206


tel.: 069 067 578 Ira Caramels Studio @caramelslashstudio


Cursuri: Extensia genelor • Make-up • Hair Style • Micropigmentarea sprîncenelor

tel.: 078 255 749 Iry Style Studio voluta.irina


Hairstyle: Tatiana Talmaci MUA: Cristina Buzdugan


Hairstyle: Dan Prisăcari

str. Pușkin, 47/5 tel.: 079 600 049


MUA: Miron Lina Lina Lina tel: 060Â 221 211


MUA: Miron Lina Lina Lina tel: 060Â 221 211


Nata Colesnic.

Cover story

AMAZOANA din spatele afacerii

Kangoo Jumps

Are o energie ce te înnebunește și e mereu pusă pe fugă. Am profitat la maxim de timpul pe care ni l-a acordat după o ședință foto spectaculoasă și am stat la povestit, ca să mai aflăm din secretele celei care a adus în țară un sport ce a devenit solicitat și apreciat. Așa că vă invităm s-o cunoașteți pe Nata Colesnic, distribuitor exclusiv Kangoo Jumps în Moldova, o femeie de o frumusețe debordantă și o luptătoare cum rar poți întâlni.

24

www.revistanunta.md


HAIRSTYLE: ION ȚURCAN STYLE: YLIANNA DANKO MUA: NADEJDA KAZANȚEV PHOTO: NATALIA MITEREV


Cover story

Nata, pentru că suntem o revistă de profil și pentru că ai testat un rol atât de important pentru o femeie, cel de a fi mireasă, spune-ne cum a fost experiența pentru tine? Vai, a fost atât de frumos, nebunesc, impresionant... deci, un amalgam de emoții. Am fost mireasă amazoană, un stil care mă caracterizează în totalitate, eu fiind o luptătoare dintotdeauna, m-am simțit în pielea mea, ca peștele în apă, și a fost atât de bine.


Și, când a fi să fii mireasă în realitate, cum vei fi? Apropo, ne dezvălui din secretele tale?! Urmează o nuntă în curând? Secrete...?! Ehehe...tare șmecheri sunteți, dar secretele de asta și sunt secrete. Își au ele timpul lor pentru a fi dezvăluite, de altfel stricăm farmecul și nu e bine. Dar, dacă e să-mi imaginez nunta mea, atunci aș fi o mireasă foarte exotică și asta pentru că-mi văd nunta undeva prin Maldive. Departe de Moldova, acolo unde oamenii știu să savureze pe deplin tot ce le oferă viața și ea ne oferă enorm, important e să apreciăm și să ne bucurăm de fiecare detaliu ce ni se întâmplă. Atâtea transformări se întâmplă cu tine și la tine, încât nu reușim să le ținem pasul. Ai slăbit enorm, arăți spectaculos. Ai un motiv mai special? Ahh...încerci tu să mă ispitești, dar n-o să-ți reușească, dar pot să vă promit ceva. Atunci când voi fi mireasă, veți afla primii. Am slăbit pentru că așa am simțit. E important să fim în armonie cu noi înșine, astfel că mereu trebuie să găsim acele detalii ce reprezintă un pericol pentru noi și să le eliminăm. Atunci când nu ești împăcată tu cu tine, nimic nu merge bine. E important să vizualizăm dorințele, și ele, cu siguranță, se vor împlini. Fii sigură de asta. Iar un mod de viață sănătos, o alimentație echilibrată și, evident, sportul sunt cei mai buni prieteni pentru o femeie. În cadrul shootingului am observat că nu te mai despărțeai de ghetuțele tale fermecate. Și, m-am prins cu o curiozitate. Ce au ele atât de special? Kangoo Jumps e sportul care oarecum m-a format ca și personalitate, iar ghetele îmi sunt ca și un talisman ce-mi poartă noroc. Într-adevăr, la shooting nu m-am despărțit de ele. E sportul care nu doar mi-a adus popularitate și o afacere care s-a poziționat foarte bine pe piață și a devenit foarte cotată, dar și m-a ajutat să revin la viață după o etapă mai puțin plăcută, legată de sănătatea și viața mea la propriu.


Am văzut că ai reînceput evenimentele dedicate Kangoo Jumps. Ce pregătești pentru fanii acestui sport? Da, după ce am creat o echipă trainică, instructori profesioniști, am dotat săli cu ghete și am tot organizat convenții, cursuri și workshop-uri pentru a spori calitatea prestării acestui serviciu, acum sunt implicată mai mult în promovarea continuă și crearea noilor concepte și strategii pentru a prezenta oamenilor toate posibilitățile ce le oferă aceste ghete. Succesul nu te părăsește doar atunci când știi să reinventezi tot, de altfel consumătorii se plictisesc. Am avut acum un eveniment în parteneriat cu Niagara Fitness, Pool Party Kangoo Jumps. După care pregătim și un show pentru mirese, e vorba de un proiect cu genericul: Fii mireasă în formă cu Kangoo Jumps, o nouă convenție cu traineri internaționali și, în special Tatiana Petrică, și multe alte proiecte frumoase.


Te rugăm să lași un mesaj mireselor noastre, o urare ori un sfat. Mireselor le doresc să fie în armonie cu ele însăși, să savureze ziua nunții și să trimită micile problemuțe în hibernare!

Cover story


Focul Dragostei

Alina & Cristian Povestea de dragoste

a unui cuplu divers! Alina și Cristian Țurcan sunt cuplul care primăvara aceasta au decis să-și unească destinele. Invitați la noi în oficiu, tinerii cu emoții în ochi își aminteau cum s-au cunoscut și cum a fost la marele eveniment de pe 28 aprilie. Povestea lor de dragoste va emoționa la sigur și nepoții... atunci când o vor povesti, pentru că pe noi acest cuplu ne-a cucerit definitiv.

Ea antrenoare de gimnastică estetică, el inginer de profesie sunt cuplul care emană o armonie perfectă. Ne-am cunoscut…. la mare. Cu toate că în Chișinău suntem vecini de cartier, soarta a decis ca anume acolo să ne întâlnim. A fost dragoste la prima vedere. Avem o relație de 6 ani și am decis să facem nunta acum, pentru că ne-am încercat relația. Am vrut să înțelegem că suntem făcuți unul pentru altul. Am optat pentru o nuntă simplă, cu până la 100 de invitați. Și a fost exact așa cum neam dorit. O nuntă care nu se va uita niciodată. Suntem cuplu care nu a vrut să amâne cununia în altă zi. Așa că am făcut totul în una singură. Culoarea nunții a fost coralul, pentru că este cea care ne reprezintă perfect, la fel de caldă ca și noi.

30

www.revistanunta.md


De pregătiri… ne-am ocupat împreună. Fără certuri însă, pentru că ne-am respectat preferințele. Rochia în stil grecesc, costumul un smoching, iar tradițiile cât mai puține și corect alese…. Într-un final a fost evenimentul la care am visat. Pe viitorii miri îi sfătuim să-și respecte preferințele, pentru că doar astfel nunta va fi armonioasă și plăcută!

www.revistanunta.md

31


FoculDragostei Dragostei Focul Dragostei

La Vista &

GUST • STIL • RAFINAMENT

Povestea

unei nunţi care a trecut prea repede!

Irina Iurie&

Poveștile frumoase de dragoste inspiră și dau poftă de viață. Iar atunci când cuplul emană căldură și liniște, nu ne rămâne decât să-l admirăm. În ediția aceasta vă prezentăm frumoasa poveste de nuntă a tinerilor Irina și Iurie Matveiciuc.

Pregătirile de nuntă le-au început cu jumătate de an înainte de marele eveniment, mireasa fiind ajutată în toate de mama. Restaurantul La Vista a fost unicul local care a corespuns dorințelor. Iar cei peste 120 de invitați s-au putut relaxa și distra din plin, deoarece ambianța caldă, condițiile bune și meniul variat al restaurantului le-a permis să aleagă bucate pe gustul tuturor.


Photo: Oleg Cojevoi

Surpriza serii a fost pusă la cale pentru mama miresei, care era omagiata în ziua cu pricină. Ambii gineri au intrat în sală cu un enorm buchet de trandafiri, drept mulțumire că a crescut așa fete frumoase.

Au visat la o nuntă modernă și pentru a materializa acest vis au optat pentru un décor rafinat, tradiții puține și muzică pentru toate gusturile. Până la final s-au bucurat de un eveniment minunat, de la care invitații nu se lăsau duși acasă, iar tinerii însurăței nu au simțit cum timpul trecuse atât de repede.

Cel mai emoționant moment al serii a fost atunci când tatăl a încredințat mireasa viitorului ginere. Deși puternică de felul ei, Irina, nu și-a putut reține lacrimile. Moment care i-a lăsat pe cei prezenți fără cuvinte.

sfat:

Distrați-vă la maxim, alegeți încălțări și rochii cât mai comode, deoarece această zi trece atât de repede încât la sigur veți dori să se repete!

www.revistanunta.md

33


Focul Dragostei

10 zile!

Pregătirea unui eveniment atât de important ca nunta presupune foarte multă muncă. Orchestră, moderator, fotografi, cameramani, decorațiuni, invitații, artiști, sonorizare, dansatori etc. toate implică mult efort. Cea mai mare provocare cu care s-a confruntat agenția de organizare a nunților Agenția Aura, a fost organizarea unei nunți în doar 10 zile.

Orice mireasă își dorește să joace nunta în luna când natura reânvie, însă nimeni nu s-a așteptat că primăvara anului 2017 va deveni brusc iarnă. Peste tot zăpadă, copaci căzuți și acoperișuri distruse – organizatorii însă aveau drept sarcină organizarea unui eveniment viu colorat. Deși mirii, Victor și Mihaela, din start planificau un eveniment intim, în ultimele zile au decis să schimbe radical conceptul. Dacă inițial se preconiza o cină în familie, evenimentul s-a transformat într-o nuntă în toată legea. Astfel, Agenția Aura a fost provocată să o organizeze în doar 10 zile.

Photo: Alexandr Sklyareek

Cum să organizezi

o nuntă în


Agenția Aura: „Victor și Mihaela, vă mulțumim pentru această provocare. Așa experiențe ne conving din nou că am ales corect domeniul de activitate!”

tel.: 069 80 30 80 • www.aura.md

www.revistanunta.md

35


Ai Venit să Vezi

s w e N

News Pasha Parfeni şi Iuliana Scutaru – soţ şi soţie! Luna iunie a fost una cu noroc pentru interpretul Pasha Parfeni, deoarece s-a însurat cu cea care îi este alături de aproape 7 ani, Iuliana Scutaru. Nuntașii au fost întâmpinați cu muzică clasică. Mirii și-au oficiat căsătoria sub cerul liber, iar decorul a fost unul de-a dreptul neobișnuit. De la invitați am reușit să aflăm că a fost o nuntă veselă, de la care nimeni nu dorea să plece acasă.

News

New

s

s w e N

s w Ne

Adriana Voloşenco şi-a pus pirostriile! Este poate printre puținele vedete din showbizz-ul de acasă care nu își afișează prea mult viața personală, dar un eveniment important nu l-a putut ține ascuns, acela că începând de anul acesta are un nou statut, este femeie măritată. “Dansul mirilor a fost o surpriză chiar și pentru mire. A fost o piesă în primă audiție compusă de maestrul Oleg Baraliuc pentru mine chiar în săptămâna nunții”, a spus Adriana. Nunta a durat 3 zile și 3 nopți. Oaspeții au venit tocmai din Franța, Irlanda, Italia, dar și alte țări.

News Lilia Lozan naşă mare! Lilia Lozan și soțul ei, Adrian Dașchevici, au fost pentru prima dată nași de cununie. Emoțiile au fost maxime, iar nunta – una cât se poate de arătoasă. Pentru această ocazie, Lili a ales să poarte o ținută semnată de brandul Privato by Oxana Constantinova.

36

www.revistanunta.md

News


News

Cristina Gheiceanu – nuntă pe malul mării!

News

Începând de anul acesta, fosta prezentatoare TV, Cristina Gheiceanu, poate fi numită oficial - soție. Frumoasa bloggeriță s-a căsătorit cu fotbalistul român Ovidiu Mendizov, iar marele eveniment a avut loc pe malul mării, tocmai în Italia. Mireasa a purtat o rochie albă, cu mâneci lungi, dintr-o stofă extrem de fină și rafinată, accesorizată cu un voal și un buchet din trandafiri de aceeași nuanță. Mirele, în schimb a fost îmbrăcat într-un costum albastru, iar drept accesorii a ales o pereche de pantofi și o cravată, ambele de culoare neagră. La acest eveniment frumos au fost însoțiți de prieteni și persoane din familie.

s w Ne

News Prima nuntă caritabilă din ţară! Vara aceasta s-a jucat prima nuntă caritabilă de la noi din țară. Tinerii care au donat toți banii primiți la marele eveniment, peste 330 000 de lei, au fost Iolanta Mura și diplomatul american Ben Williams. Proaspeții însurăței au decis ca banii să fie donați persoanelor care necesită un tratament de urgență. „Dacă banii adunați vor salva viața unei singure persoane, cel puțin, atunci acest eveniment a meritat să fie sărbătorit din plin”, au specificat tinerii căsătoriți. Este demn de remarcat și faptul că ideea nunții de caritate a atras artiștii locali. Aceștia au cântat absolut gratuit la eveniment. Nu au rămas indiferenți nici partenerii evenimentului care, în scopuri caritabile, au oferit vinuri fine și obiectele pentru licitație.

News

Ion şi Veronica Paladi – de 3 ori naşi!

News

În luna iunie cuplul format din Ion și Veronica Paladi au jucat pentru a treia oară la nuntă în calitate de nași de cununie. Fini le-au fost Ion și Ana-Patricia Gumeniuc, iar la eveniment au fost prezenți prieteni, familia, dar și cei mai buni artiști din țară. Nașul s-a arătat fericit de organizarea acestui eveniment: “La mulți ani și casă de piatră dragii noștri fini! Mulțumim lui Dumnezeu pentru a treia pereche de fini – Ion și Ana-Patricia Gumeniuc! O nuntă de vis cu oameni dragi sufletului nostru”.

News

www.revistanunta.md

37


Ai Venit să Vezi

Nunta by Aura și-a invitat prietenii la cea mai așteptată sărbătoare a primăverii

a L a L La

e l e l a L

Deja am făcut o tradiție în a chema oamenii dragi sufletului nostru, oameni care ne susțin an de an și cei care ne apreciază munca la sărbătoare. Așa că i-am invitat pe toți în localul Mi Piace, pentru a se relaxa și a răsfoi ediția de primăvară a revistei Nunta by Aura.


Ritmul muzicii live a celor de la Elvis Band, glumele prezentatorilor Gabi Marcu și Daniela Jenunchi, delicii culinare și premiile din partea partenerilor revistei – i-au relaxat și captivat pe invitații evenimentului.

În cadrul evenimentului, cei 200 de invitaţi au avut oportunitatea de a afla cele mai noi tendințe în materie de décor floral, datorită unui Flower Show a celor mai creative studiouri de decor, au admirat colecția de rochii și au aflat de la Beauty stiliști, care coafuri și ce machiaj se poartă în acest an.

www.revistanunta.md

39


Ai Venit să Vezi


ADUCEM UN MARE MULȚUMESC PARTENERILOR: Mi Piace, Apriori, Vinăria Brăneși, Viggo, White Rose, Style Studio, Caffe Tasse, Magic Mirror, Epigen, Estetic Studio, Medeya, Le Pompon, Bubble, Magic Moments, Sanflo, Elit Wedding, Décor Studio, Verona Art, Colors Boutique, Elvis Band, DJ Oops, Liviu Parfeni, Andrei Țurcan, Alex Walker, Marin Iutiș, Show Ballet „Just friends”, Daniela Jenunchi și Gabi Marcu.

Vă așteptăm cu mare drag la următoarea ediție „La-la-la-Lalele”.

www.revistanunta.md

41


Ai Venit să Vezi

Cel mai mare și complex festival dedicat industriei frumuseții, Beauty Fest, a avut loc la finele lunii aprilie la Palatul Republicii. Patru zile pline de cunoștințe, prestători profesioniști și campionate cu jurați internaționali s-au desfășurat la cel mai înalt nivel. Astfel ca organizatorii festivalului, în special al campionatelor de cosmetologie și epilare NGO Estetic Club, s-au putut bucura de un impact frumos și de o apreciere la nivel internațional, oferită de oaspeții și jurații din Italia, România, Israel, Rusia. Echipa noastră nu a putut lipsi de la acest festival, așa că plini de entuziasm am mers să descoperim curiozitățile din domeniul frumosului.


Ai Venit să Vezi

NUNTA de la A la Z 1001 de sfaturi

Eveniment

plin de surprize și emoții! Ce putem face pentru a avea o organizare impecabilă a nunții, dar și pentru a înlătura în același timp stresul? Ei bine, putem apela cu încredere la un specialist care să ne ghideze pașii sau, de ce nu, chiar să ne ia de pe umeri o parte din povara organizării evenimentului mult visat. Din nenumăratele cereri din partea potențialelor mirese, Agenția Aura a organizat cel mai util seminar de nuntă din Moldova, NUNTA de la A la Z - 1001 de sfaturi !

Evenimentul a avut loc la Restaurantul Versailles, din orașul Orhei. Într-o atmosferă caldă din cadrul unei discuții sincere, miresele și-au expus așteptările vizavi de cel mai important eveniment din viața lor de până acum, iar speakerii le-au oferit sfaturi și sugestii prețioase.


Photo: Ion Boicu Tinerele au aflat la ce aspecte trebuie să fie atente în momentul în care își aleg colaboratorii, astfel încât să nu aibă ulterior regrete în ziua nunții și să pună calitatea mai presus de orice aspect. Workshop-ul a fost unul interactiv, fiind caracterizat drept o primă discuție între viitoarele mirese și wedding planner-ul.

În cele 4 ore fetele au admirat noile tendințe în materie de coafuri și rochii de mireasă, și savurând câte o cupă de șampanie cu deserturi gustoase, ascultau atente sfaturile speakerilor.

Mulțumim celor care au făcut posibilă organizarea acestui eveniment: Restaurant Versailles; Luminița Mîrzac; Olga Crețu; Elegant Dresses; salon Beatrice; Sergiu Bulgar; Boicu Ion; Bîrsa Victor; Aliona Carpovețcaia; Aqua de lux; Baccio di Bolle; Epigen gel; agenția Aura.


Ai venit să vezi

a ieşit din zona de confort şi a adus cosmetica Bruno Vassari pe piaţă! Prima parte a evenimentului a presupus o prezentare a brandului de către partenerii români, Alice Galani, Olimpiu Galani, managerii Beauty One, dar și un training specializat, sub atenta supraveghere a doamnei doctor estetician Manuela Ravescu și a trainerului Feder Roxana.

46

www.revistanunta.md

Echipa Daria Room a decis să vină cu o noutate și a adus pe piața de acasă unul dintre cele mai bune branduri de cosmetică încă din anul 2006, Bruno Vassari. Astfel, din 7 iunie, produsele care se află în topul preferințelor saloanelor de frumusețe și femeilor din întreaga lume sunt disponibile și la noi în țară. De-a lungul celor peste 30 de ani de prezență pe piața mondială, acest brand de cosmetică s-a făcut remarcat prin calitate și inovație, oferind rezultate imediate încă de la prima ședință.


Pe parcursul celor 3 ore invitații au avut ocazia să vadă cu ochii lor efectele tratamentelor minune, realizate cu produsele Bruno Vassari. Iar la final, celor de la Daria Room le-a reușit să organizeze o petrecere cu oameni frumoși, muzică de calitate, mâncare gustoasă, cadouri atractive și dispoziție bună!


au mai ajutat zeci de copii!

Ai Venit să Vezi

Copii cuminți cu vedete părinți Artiștii noștri au demonstrat și în acest an că talentul se moștenește. Și-au pregătit copiii sau nepoțeii, și împreună au încântat publicul prezent la cea de-a VIII-a ediție a tradiționalului concert caritabil „Copii cuminți cu vedete părinți“.

Este evenimentul care presupune ca fondurile acumulate din vânzarea biletelor să fie oferite drept donații în susținerea și dezvoltarea unor programe și cercuri de educatie culturală a copiilor, școlilor de muzică și artă sau îmbunatățirea și amenajarea terenurilor sportive și de joacă, aflate în spațiul rural din Republica Moldova.


Reuşita concertului "Copii cuminți cu vedete părinți" s-a datorat într-o mare măsură echipei de forţă care a evoluat atât pe scenă, cât şi în spatele ei. Fără dedicația și munca lor nimic nu ar fi fost posibil.

Cu sau fără emoții, micile vedete au ieșit în fața unui public numeros și le-au cântat cum pot ei mai bine. Iar aplauzele furtunoase au convins organizatorii, interpretele Aura și Nona Marian, că ideea organizării unui așa eveniment este una bună.


Pistruii sunt… pupicii lăsați de soare

Câştigătoarea Top Pistrui 2017 -

Julia Bishir

Ai Venit să Vezi

Julia Bishir este pistruiata care iubește soarele, iar acesta o răsplătește cu o frumusețe naturală de invidiat, frumusețe care a fost etalată deja în mai multe proiecte foto. Astăzi o puteți admira într-un shooting realizat de organizatorii proiectului, echipa Everyday Journalism & Events, special pentru revista Nunta by AURA. 50

www.revistanunta.md


Text: Axenia Samocrainaia • Foto: Victoria Tihonova • Sursa: Everyday Journalism

„Povestea mea e una scurtă, dar are un loc special în inima mea. Când pentru prima dată mi-am observat pistruii, nu știam de unde sunt și ce-s cu ei. Ca oricare alt copil, am decis s-o întreb pe cea care le știe pe toate – mama, iar ea mi-a zis că pistruii nu sunt nimic altceva decât pupicii lăsați de soare. Din acel moment, a început dragostea mea pentru soare. A fost reciproc zic eu, pentru că în timp mi-au apărut pistrui inclusiv pe buze”, spune pistruiata. Evenimentul Top Pistrui 2017 a fost organizat în această primăvară de către jurnalista Victoria Ungureanu și echipa sa Everyday Journalism&Events. Proiectul are scopul de a promova pistruiatele și de a le încuraja să-și afișeze cu mândrie pistruii.


Agenția Matrimonială

Ilea na {

} SU U R

De

XVIII.

ce nu m-am măritat cu Gore

Grigore, pe numele scurt Gore, este un băiat bun. Dar bun din toate punctele de vedere. Este un român de origine sârbă și, când l-am cunoscut eu, tot pe internet, locuia la București, împreună cu maică-sa, o doamnă de nota 10, care însă nu înțelegea că, la cei peste 35 de ani, fiul său ar trebui să stea de-o parte și să învețe să-și pregătească singur de mâncare. Am vorbit cu el patru ani de zile. La telefon, pe skype, ziua, seara și era cât pe aici să ajung și la el mult mai devreme, decât s-a întâmplat. În România se circula cu invitații și vize. Ei bine, Gore mi-a perfectat un asemenea act și, discutând cu el într-o zi, când eram plină de draci, am prins a-i turui tot ce cred despre bucureștenii aroganți care se consideră buricul pământului. Și dacă, până în acel moment, el îmi părea un papă-lapte, care se ascunde sub fusta mamei, când am mers să-mi iau pașaportul cu viză am înțeles că m-am înșelat. Pentru că amorezul meu, enervat pe atitudinea mea, a telefonat

la Ambasadă și mi-a anulat invitația. Când să mă apropii de ghișeu să-mi ridic pașaportul, sunt anunțată că m-a invitat domnul consul sus. Urc. Și îmi arată actul cu viza, cu o cruce pe ea. Evident, am fost informată că persoana care m-a invitat, nu mai are plăcere de mine. Să fi văzut, dragul meu cititor, atunci nervi pe mine! Ba râdeam, ba tăceam, ba înjuram de mama focului și-l trimiteam pe român prin locurile unde n-a călcat vreodată picior de om. Dar a trecut timp, și Gore a reapărut. Cică, a vrut să-mi dea o lecție, să-l țin minte, dar că are sentimente pentru mine și că nu renunță la ele. Tot vorbind cu el, am aflat că este un mare creștin, că frecventează serviciile divine, mai ceva ca Regina Marii Britanii și că mai toți călugării și stareții de la mănăstirile din țară îi sunt prieteni. Că mergea des acolo să-și izbăvească sufletul de păcate și că TOȚI se roagă și pentru mine! Vai, câtă grijă! Nu știa bietul Gore că ar fi trebuit puși toți în genunchi în fața altarului și să rostească rugăciuni neîncetat, vreme de șapte zile, pentru ca eu,

Am vorbit cu el patru ani de zile. La telefon, pe skype, ziua, seara și era cât pe aici să ajung și la el...

52

www.revistanunta.md


Agenția Matrimonială

păcătoasă, să fiu acceptată barem în Purgatoriu. să mănânce, dacă nu aș fi fost eu înrudită cu Dar au trecut ani. Bucureșteanul devenise ge- tigăile și ceaunul. În stradă, dacă se întâmpla los, așa, fără să mă fi văzut vreodată în realitate. ca vreun bărbat să-mi arunce vreo ocheadă, se Se enerva când nu mă găsea acasă și se ruga de făcea tărcat la față și scotea foc pe nas și ochi! mine să îi dau voie să vină la Chișinău. Drept să ‘mnezeule! Eram gata să îmi trag un sac în cap vă zic, mă cam puneau pe gânduri erupțiile sale și să merg unde mă târâia el. Că voia plimbări și consideram, de fiece dată, că nu e momentul. prin parc, când eu înghețam bocnă de frig. În timpul unei discuții sinceÎntr-o iarnă, am mers re, mi-am deschis sufletul în vizită la soră-mea, la și i-am mărturisit o taină Cluj. Pentru că nu am În timpul unei de-a mea. M-a compătizburat niciodată cu avimit, ca un adevărat creșonul, am zis hai s-o fac discuții sincere, tin, m-a sărutat cu patimă acum, când afară ninge mi-am deschis sufletul și m-a strâns la piept. Și-a de nu se vede om cu om scos și ochelarii, să mă și drumurile zac blocași i-am mărturisit privească în ochi, în timp te din cauza nămeților. o taină de-a mea... ce eu boceam sub o icoaCând să revin acasă, nă, spovedindu-mă lui. fac escala la București și suntem anunțați, cei câțiva pasageri, că din Poate și icoanelor, care tăceau mute pe perete. cauza condițiilor meteo, cursa se amână pen- Sejurul meu lua sfârșit. Ne-am înțeles că vine tru diseară. Angajații companiei aeriene ne-au la Chișinău (că a mai fost pe la alte femei, urcat într-un microbus și ne-au cazat până la dar, vorba lui, niciuna nu era ca mine). Dar ora decolării în hotelul firmei. L-am sunat pe pentru că tot pățitu-i priceput, ajunsă acaGore, i-am zis unde sunt și a venit să mă vadă. să, am recurs la un truc deloc creștinesc. Dar Îmi tot spunea că data viitoate, când vin la el, femeiesc. Și i-am aruncat o simplă provocamă va aștepta cu o verighetă. Bineînțeles, a re. Banală, neimportantă, dar exact în țintă. urmat revenirea mea, dar fără ca dânsul să-și Și atunci a ieșit la iveală „mângâierea” lui Dumțină promisiunea. În camera lui din aparta- nezeu, din sufletul celui care mai că aștepta mentul de la etajul IV – miros de lumânări și să fie, după moarte, canonizat. M-a atacat tămâie. Pe perete – icoane multe. Pe rafturi exact cu sinceritatea mea, cu acea mică spo- cărți bisericești. Când venea momentul să vedanie, rostită din inimă și printre lacrimi. trag o țigară, scoteam capul pe geam, având Atât a fost. Arama dată pe față și concluziiimpresia că toți sfinții din lume mă condamnă le mele au fost cele care m-au îndemnat să pentru stropul de nicotină inhibat în plămâ- fug acum, cât încă nu-i târziu, de măritatul nii mei. El, deh, îi eram dragă și suporta viciul cu Gore. Și să îmi dau seama că avem Dummeu, de care spera el c-o să mă las. Că-i păcat. nezei diferiți. Și că acest om care, aparent, Dar și mai dragă i-am devenit după ce i-am pare atât de pur, are o altă parte, nevăzupregătit o zeamă cu tăiței de casă și carne la tă, și că nu în zadar mergea la mănăstiri. cuptor! Mânca și se îneca, lăudându-mă: ce Gore a fost băiat bun. Că nu fuma, nu congospodină am eu! Și ce bine că pot găti! Că al- suma alcool, dormea cu icoane sub pertfel, ar fi trecut seara după serviciu pe la mama nă. De ce oare nu m-am măritat cu el?...

(Va urma)

54

www.revistanunta.md


Nunta by aura vara 2017 web  

NUNTA by AURA - ghidul unei nunti selecte!

Nunta by aura vara 2017 web  

NUNTA by AURA - ghidul unei nunti selecte!

Advertisement