Page 1

PRIMĂVARA 2017 (nr.17)

Top adrese utile îndrumări preţioase pentru toate miresele

,

VOCEA MIRESEI:

CĂTĂLIN BOTEZATU Când doi se ceartă, trebuie să se împace...

#tendințe #rochii de mireasă #ținute de seară

#wedding ideas #flower #Dress MC Mike VS Anatol Melnic

#ZESTREE PARTEA

AURA AGENCY-

NUNTA BATTLE:

10 ani pe piața serviciilor de organizare

17001

primăvara 2017 (17)

97 71857 129879

Secrete din jurnalul unei campioane… DARIA GOROȘENCO

de la A la Z

Agenție matrimonială de Ileana Rusu


bd. Ștefan cel Mare,132 • tel.: 022 22 45 37 str. Ion Creangă, 45/1 • CC Belșugul Țării • tel.: 022 75 34 18 bd. Decebal, 23. CC JUMBO • tel.: 022 63 73 94 bd. Dacia, 36/A • tel.: 022 53 66 65 Aureola&Lombard • or. Cahul str. Ștefan cel Mare, 17


,

COPERTA: CĂTĂLIN BOTEZATU FOTO: ARHIVA PERSONALĂ

CU P R I N S Cătălin Botezatu: „Când doi se ceartă, trebuie să se împace...ca să nu profite al treilea”.............. 28 Adrian Ursu și Irina Negară, într-un pictorial romantic................................................................................. 34 ANSAMBLUL „MĂRŢIŞOR” – dansatori cu tradiţie!........................................................................................ 38 Aura Agency - 10 ani și 10 zile pe piața serviciilor de organizare!....................................................... 40 Victoria Ungureanu: Nunta din vis..........................................................................................................................46 Agenție matrimonială: Trei covrigi, două bomboane și un măr..............................................................48

,


Chişinău, str. Bucureşti, 111, Tel.: 022 23 75 95; 24 42 06 facebook.com/BeatriceWeddingSalon www.beatrice.md 3/2015

NUNTA by Aura

25


P rimăvara îmi dă aripi... Primăvara mă inspiră, îmi dă aripi, trezește în mine o stare de euforie care mă face să vreau să încep anul cu dreptul. Primăvara mă reîndrăgostesc de viață și de culorile ei. Chiar dacă a fost geroasă, am avut o iarnă fenomenal de frumoasă. De obicei, la sfârșit de iarnă intram într-o mică depresie, pentru că îmi era dor de nuanța verde a primăverii. Să știți, că în acest an, iarna a trecut foarte repede. Am avut multe zile cu soare care nu m-au făcut să-i simt frigul. Un alt motiv ar putea fi toată această febră a pregătirilor pentru numărul nou al revistei noastre. Sute de telefoane, zeci de proiecte, evenimente fastuoase și oameni frumoși întâlniți pe ultima sută de metri, la fel ca și personajul nostru de pe copertă. Auzind că cel mai râvnit burlac din România vine la Chișinău, ne-am dorit să-l descoasem de secrete. În exclusivitate pentru voi, Cătălin Botezatu ne-a povestit totul despre femeia lui perfectă. Pot să spun că am rămas impresionată de carisma, inteligența și șarmul lui. Apropo, am descoperit că suntem născuți în aceeași zi. Ca de obicei, pentru inspirație v-am pregătit o galerie superbă de modele de rochii, make-up și coafuri pentru mireasă. Timpul trece atât de repede, nu-mi vine să cred că Agenția Aura a împlinit 10 ani de excelență. În acest număr găsiți poze exclusive de la petrecere și aflați cum am celebrat acest eveniment. Nu doar noi am avut motiv de sărbătoare, dar și legendarul ansamblu de dans Mărțișor, care a împlinit 60 de ani. Coperta de la 1001 de sfaturi, este la fel de fermecătoare! Admirați-o pe Daria Goroșenco, creatoarea Esthetic Studio și campioana Europei la SPA masaj, într-un pictorial superb de primăvară. În acest număr i-am provocat pe cei doi monștri ai industriei nunților: Anatol Melnic și MC Mike la un battle incendiar. Pe final, avem câteva idei fantastice de decor pentru nunta ta. Citiți, admirați, savurați și nu uitați să ne urmăriți online pe www.revistanunta.md. Vă urez o primăvară senzațională, plină de culoare și inspirație. Cu cele mai frumoase gânduri,

Aura!

EDITOR Aura DIRECTOR Aurelia GÂNDEA REDACTOR-ŞEF Elena Briciuc REDACTORI Cristina Cosnicean; Ileana Rusu; Nicoleta Sergentu DEPARTAMENT PUBLICITATE Cristina Gorceac Elena Răzvan Daniela Jenunchi tel.: 022 24 23 37; mob.: 069 80 30 80 DESIGN Luminiţa Ermurachi PREPRESS Nicolae Piscun ADRESA Or. Chişinău, bd. G.Vieru 9, hotel TURIST, of. 207 tel.: 022 24 23 37; mob.: 069 80 30 80 www.revistanunta.md Nimic din această publicaţie nu poate fi reprodus fără acordul în scris al editorului. Redacţia nu poartă răspundere pentru conţinutul paginilor de publicitate.

,


Photo credit: George Omen • Lights by Jarcov

Un loc special pentru evenimente speciale!

or. Chişinău, str.Trandafirilor, 4 tel.: 079 145 555


Foto: Dima Iacovlev Make-up artist: Cristina Odajii tel.: 068 688 814


Hairstyle: Ecaterina Atasii tel.: 068 415 000


Hairstyle: Ina Manole MUA: Diana Romanciuc

str. Alexandru cel Bun, 98 A • mob.: 079 354 338 • tel.: 022 22 84 40 • 022 22 82 67


Iry Style Studio Cursuri:

• extensia genelor • make-up profesional • hairstyle tel.: 078 255 749 voluta.irina


Hairstyle: Ion Čšurcanu

str. Pușkin, 47/5 tel.: 079 600 049


make up

olga cretu make up tel.: 060 942 888

Olga Cretu


Luminița Mîrzac or. Orhei tel.: 069 804 965 Luminita Hairstyle

Dress: Salon de mariaj Fashion Bride • Accesorii coafură: Trend Flowers


tel.: 069 20 60 47 Lucia Macarov Make up Artist


Svetlana HaruĹŁa MUA&Hair Stylist

tel.: 069 25 54 20 Coafuri Haruta Svetlana


by Olga Migalatieva


by Olga Migalatieva

str. G.Vieru, 9 •

Beautysm Beautysm • tel.: 069 711 934, 079 580 317


tel.: 022 23 50 23, 022 23 72 27 • mob: 079 23 72 27 • www.cristis.md


Hairstyle: Iulia Lungu, Ecaterina Matcovschi MUA: Elina Sert, Svetlana Pancova Foto: Ala Melnic


www.casamireseilavinia.md

Casa Miresei Lavinia


Cu noi eleganta prinde aripi!

ChiĹ&#x;inău, str. E. Coca, 45. tel.: 022 74 84 47, 069 33 96 11


Cover story

Cătălin Botezatu:

„Când doi se ceartă, trebuie să se împace... Ca să nu profite al treilea.” Este cel mai popular designer şi cel mai râvnit burlac din România. În exclusivitate pentru Nunta by Aura, Cătălin Botezatu vorbeşte despre prima lui dragoste, despre mama fiului său, dar şi despre femeia perfectă. Prima mea iubire a fost... o femeie mai în vârstă decât mine, căsătorită. Din fericire a divorţat pentru mine, apoi ne-am iubit 7 ani ... şi am făcut şi un copil. Femeia este perfectă şi senzuală, atunci când... poartă doar o cămaşă bărbătească şi umblă cu picioarele goale prin casă. Atât, fără nici un accesoriu, atunci femeia emană senzualitate, sexualitate şi ... romantism. Ador să o urmăresc cu privirea atunci când... dezbracă nonşalant o rochie de seară, să îi privesc lenjeria frumoasă şi drumul către ceea ce nu se poate spune (zâmbeşte).

28

www.revistanunta.md


Aroma ei îmi aminteşte de ... locurile exotice. Femeia trebuie mirosită şi la propriu şi la figurat... în zona gâtului şi a urechilor. Dacă eşti înebunit de aroma ei, atunci să ştii că ai găsit femeia perfectă.

Bărbaţii se întorc mereu ... la femeia de acasă. De foarte multe ori suntem criticaţi că ne ducem în stânga sau dreapta, dar să ştiţi că aşa e mai bine, pentru că aşa realizăm cât de mult ne iubim femeia de acasă. www.revistanunta.md

29


Dragostea seamănă cu marea, deoarece... uneori poate fi liniştită, alteori – învolburată. Poate să te ducă în adâncuri sau te poate face să pluteşti. Dragostea pentru mine reprezintă totul, dacă nu iubeşti, înseamnă că nu exişti. Nimic după sănătate nu este mai important decât dragostea. Efectiv, fără ea mori pe dinăuntru.

30

www.revistanunta.md

Femeia pleacă pentru că... nu este respectată, pentru că nu se simte iubită. Femeia se aruncă în braţele altcuiva cu totul, nu ca bărbaţii. Noi înşelăm şi ne întoarcem acasă, femeia – nu. Ea înşeală cu patos, cu nervi şi cu toată fiinţa ei. Cred că femeia trebuie să plece atunci când nu este fericită. În niciun caz nu trebuie să rabde violenţa, înjosirea şi maltratarea de dragul copiilor.


Nu mă însor pentru că... nu cred în dragoste oficializată la notar. Cred că oamenii se pot iubi până la adânci bătrâneţi fără documente şi ştampile.


Cititorilor revistei Nunta by Aura le recomand... să înţeleagă, că acest pas este un lucru minunat şi trebuie să facă din el un eveniment unic, în care fiecare detaliu să fie perfect. De aceea, nu doar mireasa trebuie să arate fantastic, dar şi mirele. Iată de ce, le recomand bărbaţilor să-şi aleagă o ţinută specială şi elegantă de la Viggo.


Chisinau, str. Alexei Mateevici, 64 • tel.: 068 77 66 66 • www.viggo-tailoring.com •

Viggo Moldova


Doar în doi

prezintă:

Adrian Ursu şi Irina Negarã, într-un pictorial romantic!

„Nici n-am observat cum au trecut acești 4 ani. Suntem fericiți împreună și cred că secretul fericirii e atunci, când nu uiți să-ți acorzi atenție, ție ca și cuplu. Familia este ceva sfânt, ceva foarte important, avem grijă de copil, trebuie să-i oferim toată dragostea, dar un pic de dragoste trebuie să rămână și pentru cuplu. Călătoriile în doi fac minuni. Când schimbi atmosfera, anturajul, când vezi locuri noi, trăiri noi, parcă nici nu ești căsătorit.”

Irina Negară și Adrian Ursu trăiesc și experimentează povestea lor de iubire tot mai intens în fiecare zi. Au găsit deja înțelepciunea necesară pentru a-și menține căsnicia până la adânci bătrâneți.

34

www.revistanunta.md

Într-un moment de sinceritate, Adrian recunoaște că a învățat lucruri profunde de la Irina. De dragul ei a uitat de orgoliu. „De la Irina am învățat să nu fiu egoist, am învățat să spăl vesela. Nu este atât de complicat! Apropo, în timpul acestui proces, poți să te concentrezi foarte bine, să îți aduni gândurile, să-ți faci planuri de viitor și mai este și o luptă foarte bună cu orgoliul.”


Adrian este fascinat de frumusețea Irinei și, nu în ultimul rând, de aptitudinile ei culinare. „E frumoasă, blândă, bună, muncitoare, asta am descoperit mai ales de când face torturi. Este o mamă tare drăgăstoasă. O femeie romantică. Romantică atunci când e în toane bune, când este relaxată și mai ales în călătorii.”


Ai Venit să Vezi

News

News

Lilu în rol de naşă mare!

Lilu şi soţul ei, Călin Roşca, au fost naşi pentru prima dată! Aceştia, l-au cununat chiar pe fratele jurnalistei şi pe aleasa inimii sale. Mai mult, mireasa - Doinița Babalic, a purtat rochia în care s-a măritat Lilu cu 4 ani în urmă. Nunta a fost una de poveste, iar fiica cea mai mare a vedetei şi-a dorit să poarte o rochiţă asemănătoare cu cea a „Albei ca Zăpada”.

Adriana Voloşenco s-a logodit!

News

Adriana Voloșenco a fost cerută în căsătorie! Interpreta a anunţat acest eveniment pe contul său de facebook, postând o poză cu inelul de logodnă. Deocamdată, Adriana nu a oferit detalii despre logodnicul ei şi nici despre data nunţii.

News

s w e N

News

Gloria Gorceag se pregăteşte de nuntă!

Interpreta şi logodnicul ei Smally sunt în febra pregătirilor de nuntă! Viitorii miri şi-ar dori ca invitații să vină la nunta lor cu cărți și o sticlă de vin. Petrecerea va avea loc la vară, într-un local din capitală. Gloria şi Smally sunt împreună de șase ani.

s w e N News 36

www.revistanunta.md

News Iurie Bădicu tată la pătrat!

New

Producătorul formației Akord, Iurie Bădicu, a devenit tată pentru a doua oară. Acesta, a asistat şi a susţinut-o pe soţia sa Elena în timpul naşterii. Luca, noul membru al familiei Bădicu s-a născut perfect sănătos şi a fost botezat într-o biserică din capitală.

News

s


Mărţişor

Ansamblul

– dansatori cu tradiţie! „Mărţişor” este un ansamblu de dans legendar, cu o experienţă de 60 de ani pe cele mai mari scene ale lumii, alături de care veţi avea o atmosferă incendiară! Înfiinţat în martie 1957, ansamblul a participat la un număr impresionant de concursuri internaţionale în peste 40 de ţări! Datorită profesionalismului şi a talentului spectaculos, dansatorii au adunat sute de trofee şi premii de excelenţă. Repertoriul bogat cuprinde cântece, suite si jocuri populare moldovenești din toate zonele folclorice ale ţării.

La dezvoltarea Ansamblului „Mărţişor” au stat mai mulți coregrafi vestiți ca, Rohman Roman Grigorie, Rîjîcov Victor Nicolai, Forțu Gheorghe, Tanmoșan Victor Constantin. Azi, coregraf al ansamblului este Maestru în Arte Anatolie Magdîl, care la 25 noiembrie 1989, la invitația dirijorului Serghei Ciuhrii și a coregrafului Victor Tanmoșan devine coregraf și conducător artistic al Ansamblului „Mărţişor”. Cei peste 100 de dansatori de la „Mărţişor” se bucură de succese remarcabile şi înalte aprecieri ale publicului, de aceea, fiţi siguri că şi invitaţii dumneavoastră vor rămâne impresionaţi de farmecul talentului lor! Invităm și mic și mare la a noastră sărbătoare!


Ai Venit să Vezi

zes

tree partea

- 10 ani și 10 zile pe piața serviciilor de organizare!

Atmosferă incendiară și multă distracție la cea mai tare petrecere aniversară a anului! Aura Agency a împlinit 10 ani și 10 zile de excelență în organizarea evenimentelor, iar acest lucru nu putea trece neobservat!

Mega petrecerea a fost organizată în restaurantul select Garden Palace, locul unde fiecare eveniment se transformă într-o poveste. Acest party exclusiv a avut chiar și un cod de acces, pe care invitații trebuiau să-l memorizeze - ”10 ani și 10 zile”. Totodată, s-a făcut un bilanț al celor mai remarcabile proiecte din acest an, create de profesioniștii Aura Agency.


Un deceniu de când a apărut pe piața din Moldova, Aura Agency se poate lăuda cu mulți prieteni. Mii de fotografii, urări pentru aniversarea unei decade și multă voie bună.

Zâmbete strălucitoare și momente emoționante. Băuturile fine de la Călarași Divin au curs în pahare, iar cei de la ”Te ador” au îndulcit gusturile cu deserturi selecte. Artizana a răsfățat echipa Nunta by Aura cu blănuri stilate și luxoase. www.revistanunta.md

41


Ai Venit să Vezi

”MEGA PETRECERE ANIVERSARĂ!” Atmosfera a fost încinsă cu multă muzică bună, iar Anatol Melnic și MC Mike au avut grijă ca distracția să fie la maxim.

Toate aceste clipe pline de fericire au fost surprinse de talentații fotografi Dima Iacovlev, Alex Walker şi Memories Wedding photo & video.


MULŢUMIRI SPECIALE PARTENERILOR:

Te Ador, Călărași Divin, Dulcinella, Artizana, Garden Palace, Memories Wedding Photo & Video, Dima Iacovlev, Dj Oops, Mc Mike, Anatol Melnic.

Conceputul special al evenimentului a fost inspirat de brăduțul de perne ”ZesTREE”, creat de Ecaterina Șalaru.

www.revistanunta.md

43


Ai Venit să Vezi

I-ați mireasă ziua bună... Cuconada Mireselor a petrecut frumos friguroasa iarnă, organizând o nouă ediție a proiectului, unde încă 25 de participante au devenit mirese cu acte-n regulă.

Foto: Dima Iacovlev

Pline de entuziasm și copleșite de un amalgam de stări și emoții, miresele și-au luat doza necesară de informații, de voie bună, de premii utile, au îmbrăcat voalul și cu diploma bine meritată, au pornit să facă față provocărilor organizatorice ca într-un final, să joace nunta mult dorită și așteptată.

Gazda celei de a V-a ediții a fost restaurantul Eventus, care a pregătit mireselor un fourchette de zile mari, reduceri tentante și premii numai bune pentru o nuntă de vis. Echipa proiectului Cuconada Mireselor aduce mulțumiri tuturor partenerilor pentru interes și devotament, iar mireselor le urează o căsnicie fericită!

Cuconada Mireselor


mun. Chișinău str. Academiei, 13/1 tel.: 022 73 19 07 www.artizanafashion.md Artizana Fashion SALON


ANU} E UR

Victoria { U

NG

Dragostea Mea Călătoare

Nunta

din vis

”Măritată vei fi. Fată mare niciodată”, îmi spunea bunica de fiecare dată când înflorea primăvara în privirea mea. Prima dată la grădiniță, apoi de câteva ori la școală, o dată la facultate și așa în fiecare primăvară. Am avut în fața ochilor sentimentele și primăverile pe care le-am trăit de la o vârstă la alta și cu cât trecea timpul, cu atât eram mai aproape de vorba bunicii. Am 27 de ani și îmi mai place să fiu fată mare. Ce-i drept, bunica se îngrijorează uneori, dar o liniștesc. O să fiu și măritată. Nunta se regăsește în lista viselor mele.

Nu ne obligă nimeni să avem aceleași vise, aceleași acțiuni, alegeri, așa cum nimeni nu trebuie să ne judece felul în care alegem să ne trăim nunta din vis. Toate verișoarele mele s-au măritat și la unele dintre ele am fost domnișoară de onoare. Adică, am înțeles care-i sunt obiceiurile și după fiecare experiență mi-am spus că nunta din visul meu nu va fi așa: cu sute de invitați pe care nu-i cunosc, trezitul la 5 dimineața pentru terapia frumuseții, drumuri prin oraș și cu obiceiuri, pe care eu le-am simțit cu propriul rol de domnișoară de onoare ca fiind niște bife, așa ca să fie spectacol. Îi mulțumesc bunicei. Tare mai sunt diferite acum primăverile din ochii și sufletul meu. Mă tem că ceea ce alegi la 20 de ani, nu mai e actual la 30 de ani. Nunta e ceva ce trebuie să se întâmple o singură dată în viață și cred că e un eveniment foarte intim. Nunta nu e business, nu e teatru, nu e competiție. Ai omul tău lângă tine și vă puteți oficializa și declara iubire veșnică și în fața a 10 oameni. Puteți să aveți ca martor doar umbrele voastre. Ce mai contează altceva, dacă ceea ce simțiți e cea mai puternică garanție?

Victoria Ungureanu, fondatoarea Everyday Journalism

46

www.revistanunta.md


Mireasa modernă str. G.Bănulescu-Bodoni, 31 tel.: 022 23 83 14 069 99 63 78


Agenția matrimonială

Ilea na {

} SU U R

XVII.

T rei

covrigi, două bomboane și un măr...

Meniul din titlu, dragii mei critici sau admiratori, nu a fost ales deloc întâmplător. De fapt, nici vorbă de room-service cu cele trei produse aduse pe tavă, ci mai degrabă un „prânz romantic”, pe care l-am consumat nu demult, în doi cu un cavaler. Da, am împărțit frățește aceste „delicii” culinare, după care am băut un pahar cu apă de la robinet și... Dar, să vă spun cum s-a întâmplat. Mi-am zis, după mai multe luni, că e timpul să fiu femeie la locul meu, să încetez cu rebeliunea și cu râsul meu, care scoate din minți și vecinii de la etajul trei, care veșnic se ceartă, apoi se aude cum scârțâie patul, semn că au făcut pace. Divanul meu n-a scos niciun sunet de foarte multă vreme. Și dacă tot spun medicii că e bine pentru sănătate să te degajezi și să ai parte de plăceri trupești, am reactivat un site de matrimoniale. Era o zi în care intuiția îmi spunea: Ileană, azi dai peste cineva special! Am modificat condițiile căutării, trecând la bărbați cu vârsta între 40 și 47 de ani. Nici n-am apăsat bine butonul “acceptați

redactarea”, că…hopa! apare Semion. Cu un mesaj de complezență. Intru pe profilul lui, mă uit atent la poze. 46 de ani. Cu bărbișon, umerii lați, brunet. A făcut cică, medicina la Iași. Un medic la casă, îmi zic eu, nu strică! Mai ales că după ce treci de 40 ai în casă un sertar rezervat sau chiar plin cu pastile. Și când ai doctorul tău, nu mai e cazul să stai prin rânduri interminabile la medicul de familie. Ăsta te întreabă ce te doare și-ți spune ce să bei. Aspirină sau mezim, depinde. Dacă ți se învârte capul sau te roade stomacul. Am lansat, așadar, dialogul. Am vorbit puțin. L-am anunțat că intru rar pe acel site și că hai mai bine, măi Semion, să vorbim la telefon. M-a sunat și am tot discutat despre nu mai știu ce, dar subiectul sexului a trecut, volens-nolens, în cap de listă. Mi-a povestit că recent s-a despărțit de o femeie, cu care au fost împreună șapte luni și care, vorba lui, era veșnic nemulțumită. De toate: de cum vorbește, de ce face, de ce tace, de ce râde, de ce se uită la TV și multe alte detalii, afișate pe figura Vioricăi (așa

Nici n-am apăsat bine butonul “acceptați redactarea”, că…hopa! apare Semion.

48

www.revistanunta.md


Agenția matrimonială

priviri. Iată și al doilea semn. Și-a justificat holo cheamă pe nevastă), când se afla în preajma batul prin faptul că seamănă mult cu fosta lui și lui. A tot insistat să ne vedem. Azi nu pot, mâică o analiza. Fie! Să zicem că l-am crezut. După ne nu vreau, hai poimâine. De Crăciun pe stil două ore de stat la taclale, Semion spune că e vechi. N-a fost o problemă să vină în zona în târziu și hai să plecăm. Că e iarnă, zăpadă pe care stau, pentru că are mașină. Nu mă prea drum și mai bine să mergem acasă. Acasă la el, descurc în ele, dar cred că e vorba de un BMW. în mansardă. I-am spus că aș prefera să merg Între timp, discutasem cu un prieten să trec să în găoacea mea, dar el a apăsat pe viteză și am îl văd, să mai stăm la o farfurie de sarmale și să ajuns acolo unde își dorea creatorul de ferestre. mai râdem unul de altul. Îl anunț pe Semion că, Scenele picante le uităm și trecem la meniu. Să uite, mergem în vizită. Și el mi-a răspuns că nu credeți cumva că, în drum spre locuința lui nici nu cunoaște gazda. De parcă pe mine tare s-a oprit la vreun chioșc mă cunoștea. Pentru că cu salam și pâine. Mânsunt fată coaptă la minȘi-mi aduce direct case bine pe ospețe. Dar te (DEJA!), am trântit în poșetă o sticlă cu vin în pat covrigei, câteva a venit dimineața. Nu coboară la bucătărie, că nu din dulap, să nu merg bomboane și un măr. are chef. Nu prăjește cele la casa omului cu mâna goală. Doctorul meu, Cică, le-am scos din câteva ouă din frigider, că îl enervează tigaia. Și-mi despre care am aflat dulap, pentru tine. aduce direct în pat covrică, de fapt, face feresgei, câteva bomboane și tre și a cam uitat bolile un măr. Cică, le-am scos din dulap, pentru tine. și tratamentul pentru ele, nici nu a cutezat să Am sugerat să comandăm o pizza. Dar vedeți facă stație la vreun market și să cumpere ceva. voi, dragii mei, până o livrează, se răcește. RonDeh, că așa e tradiția și dacă mergi pentru prițăi covrigul și bomboana, mușc o gură din măr ma dată în vizită cu o doamnă, pe care vrei s-o și vin acasă. M-a condus, de fapt, cu BMW-ul, cucerești, încearcă măcar să te prefaci că ești dar n-a uitat să-mi spună: vai, ce departe stai! gata să arunci vreo 200 de lei pentru un tort Și stați așea, că asta nu e tot. M-a mai sunat de sau niște prăjituri. Acesta a fost primul semnal, câteva ori, să-mi spună, îl citez pe Senea, “ce păpe care aveam să-l înțeleg în mansarda lui de țan de treabă sunt!” Cum, păcatele mele, după la Botanica. Semnal că am cunoscut un zgârcit, ce faci dragoste o noapte cu o femeie, îi spui care mai miorlăie după fosta iubită și care a înasemenea aberații? Oare cine dintre cititoare cercat, prin prezența mea, să o uite. Nu o dată ar accepta să i se arunce la telefon că: știi, ai un am tot repetat, că poți merge în pat cu zeci de caracter de bărbat și că l-ai dus la amicul tău în femei sau bărbați, încercând să-ți scoți din suvizită să-i arăți că ești gagel de gașcă? Întâmflet o anumită persoană, că tot degeaba. Suplător, voi, bărbații, aveți idee ce complexe crefletul cel de două grame nu are nicio legătură ați atunci când vă lansați în astfel de baliverne? cu trupul păcătos și dacă în inima ta locuiește După istoria cu pricina, m-am tot uitat goală o persoană, e nevoie de timp să te tratezi, să o în oglindă de câteva ori. Să văd – că poate în uiți, să nu le mai compari pe toți și toate cu ea. 40 de ani n-am reușit – dacă am ceea ce are Acasă, prietenul ne aștepta cu masa întinsă. orice femeie și dacă nu cumva m-am îngrășat de Ne-a servit cu ce avea mai bun, iar peste 10 mila covrigii și bomboana în locul despre care nute i-a venit și iubita. O blondă cu ochii mari există și o melodie superbă. În mansardă. și albaștri, pe care cavalerul meu o sorbea din

(Va urma)

50

www.revistanunta.md


www.aura.md

700 de EURO*!

Am împlinit 10 ani de performanță, de aceea vrem ca și tu să simți fericirea noastră.

Alege-ți suma pentru reduceri, de restul, ne ocupăm noi! 1. Semnează un contract de colaborare cu Agenția Aura de la 200 până la 700 de EURO, care include: consiliere + organizarea evenimentului + coordonare în ziua nunții + invitat special - Aura. 2. Alege din lista serviciilor propuse, reducerile de care ai nevoie, acumulând suma contractului ales. *Promoție valabilă, doar pentru participanții de la Celebration, care vor semna un contract de colaborare cu Agenția Aura, până la data de 10 aprilie.

Fã economie de pânã la www.aura.md

700 de EURO*!

Am împlinit 10 ani de performanță, de aceea vrem ca și tu să simți fericirea noastră.

Alege-ți suma pentru reduceri, de restul, ne ocupăm noi! 1. Semnează un contract de colaborare cu Agenția Aura de la 200 până la 700 de EURO, care include: consiliere + organizarea evenimentului + coordonare în ziua nunții + invitat special - Aura. 2. Alege din lista serviciilor propuse, reducerile de care ai nevoie, acumulând suma contractului ales. *Promoție valabilă, doar pentru participanții de la Celebration, care vor semna un contract de colaborare cu Agenția Aura, până la data de 10 aprilie.

tel.: 069 80 30 80 Chişinău, bd. Gr. Vieru, 9. hotel „TURIST”, of. 207

de pânã la

tel.: 069 80 30 80 Chişinău, bd. Gr. Vieru, 9. hotel „TURIST”, of. 207

Fã economie

Să celebrăm IUBIREA împreună! Povesteşte-ne istoria voastrã de dragoste, inspirã-ne cu momente emotionante, iar noi o vom publica în revista NUNTA by Aura! tel.: 069 80 30 80 www.revistanunta.md


Eveniment perfect de la A la Z

Eveniment perfect de la A la Z

,

citește online

www.revistanunta.md

#Organizare #Coordonare #Program AURA #Plasare in revista #Rochie de mireasă #Beauty #DEcor #Buchetul miresei #Foto #Video #Moderator #Muzica #Dansatori #Organizare #Coordonare #Program AURA #Plasare in revista #Rochie de mireasă #Beauty #DEcor #Buchetul miresei #Foto #Video #Moderator #Muzica #Dansatori

NUNTa by AURA - 2017 n17  

NUNTA by AURA - ghidul unei nunti selecte!

NUNTa by AURA - 2017 n17  

NUNTA by AURA - ghidul unei nunti selecte!

Advertisement