Page 1

Top adrese utile

PRIMĂVARA 2017 (nr.17)

îndrumări preţioase pentru toate miresele ,

VOCEA MIRESEI:

CĂTĂLIN BOTEZATU #wedding ideas #flower #Dress MC Mike VS Anatol Melnic

NUNTA BATTLE:

Secrete din jurnalul unei campioane… DARIA GOROȘENCO

#tendințe #rochii de mireasă #ținute de seară

Când doi se ceartă, trebuie să se împace...

#ZESTREE PARTEA

AURA AGENCY-

10 ani pe piața serviciilor de organizare

Agenție matrimonială

97 71857 129879

primăvara 2017 (17)

17001

de la A la Z de Ileana Rusu


Chişinău, bd. Gr. Vieru, 9 hotel „TURIST", of. 207 tel./fax: 022 24 23 37 mob.: 069 80 30 80 www.aura.md


BANQUET HALL

La Vista *****

LA VISTA STIL • GUST • RAFINAMENT Chișinău, bd. Traian, 5/3 tel.: (+373 22) 573 310 (+373) 797 965 13 (+373) 794 786 52 www.la-vista.md vista-olimp@mail.ru


Lux regal fără egal Dacă vă pregătiţi de un eveniment grandios şi vi-l doriţi somptuos, cu siguranţă sunteţi în căutarea unei săli care v-ar găzdui festivitatea, care să-i „împrumute” solemnitate şi bun gust la propriu, dar şi la figurat, evenimentului dumneavoastră.

Evenimente

Vă propunem să aflaţi mai multe detalii despre oferta restaurantului KVINT Palace care vă invită în ospeţie, pentru a marca orice mare sărbătoare personală sau profesională: nunţi, cumetrii, aniversări, lansări, prezentări, seminare; servicii impecabile la preţuri rezonabile.

Săli & Stil

E bine să ştiţi că restaurantul dispune de două săli amenajate în stil baroc. Cea mare are o capacitate de 100 de persoane, iar sala VIP este încăpătoare pentru reuniuni mici, de până la 20 de invitaţi.

Bucătărie

Bucătarii iscusiţi şi bine instruiţi ai restaurantului KVINT Palace vor găti cu toată pasiunea culinară bucate tradiţionale moldoveneşti, cât şi preparate specifice bucătăriei europene, iar, chelnerii cu experienţă vă vor servi în cel mai delicat mod.

Vinotecă

Un vin bun când ai la masă, petrecerea e mai frumoasă! Dacă apreciaţi vinul de calitate, cu siguranţă, veţi fi plăcut surprinşi, cuceriţi chiar, de bogata cartă a vinurilor, de savoarea şi nobleţea acestora.

Detalii

Informaţiile suplimentare, galerii foto ale meniului şi promoţiile de sezon pe care le organizează restaurantul KVINT Palace, le puteţi găsi pe pagina oficială www. kvintpalace.md. Tot aici veţi putea face un tur virtual al restaurantului pentru a vă convinge de splendoarea localului!


Str. Alba Iulia, 190/1 Tel.: tel.: 0 60 68 36 26 www. kvintpalace.md


COPERTA: DARIA GOROȘENCO HAIRSTYLE & MUA: ALIONA BURAC-NOSACIOVA DRESS: PRIVATO SHOWROOM FOTO: NATALIA MITEREV

CUPRIN S Aurelia Gândea: Agenda unui organizator sau o zi obișnuită de lucru...................................... 6 Vocea Miresei: îndrumări preţioase pentru toate miresele............................................................ 16 Daria Goroșenco: Secrete din jurnalul unei campioane.................................................................20 Nunta Battle: MC Mike VS Anatol Melnic............................................................................................... 32 Ce trebuie să ştim despre igiena intimă?.............................................................................................

48


Agenda

Eveniment sub baghetă

unui organizator SAU 6:30 Sună deșteptătorul, dar eu deja m-am trezit, grijile și gândurile se învârtesc în capul meu. Ca de obicei sunt un pic nervoasă. Un dejun ușor, cafea… Pantofii și rochia mă așteaptă în antreu și în 30 de minute eu sunt în drum spre o altă nuntă frumoasă. 8:00 Deja câteva sunete realizate, stiliștii s-au pus pe lucru, iar mireasa e în așteptarea lookului perfect. Sunt sigură că așa și va fi, la urma urmei, lucrez cu profesioniști. 8:30 Ghidez lucrul floristei în crearea buchetului miresei – aici nu ai drept să dai greș! E accesoriul perfect pentru mireasa perfectă.

Aurelia Gândea, event planner ag. AURA

tel.: 069 80 30 80

9:30 Livrarea buchetului… ambuteiaj în oraș. De fapt, ca de obicei, nimic nou. Lumea mă admiră cu buchetul în mâini… mă amuză situația… 10:00 Fotograful și operatorul sunt deja pe loc, dresscodul e respectat. Nu înțeleg, de ce uneori prestatorul își permite să se prezinte la eveniment ca un… no comment… 11:00 Știu că echipa decoratorilor a intrat deja în sală, am sunat de câteva ori administratorul să deschidă ușa din spate… Sunt în drum spre ei, a apărut o problemă… fetele mă așteaptă.

8

www.revistanunta.md


O ZI OBIȘNUITĂ DE LUCRU…

11:30 Problema s-a rezolvat, am fost nevoită să aplic un limbaj care nu mă reprezintă și un pic de șantaj, și…Voila! Administratorul e prietenul meu… 13:00 A venit echipa de tehnicieni pentru a monta sunetul și lumina. Toată echipa a primit pe mail schema sălii. Deci, întrebarea „unde ne amenajăm?˝ nu mai apare! 14:00 Din nou se apropie administratorul sălii. El a primit ieri ultima schimbare în ceea ce ține de amplasarea meselor… de ce, la dracu’ eu nu știu despre asta? Cică, a venit soacra mare și a schimbat mesele și numărul de persoane așezate la ele… nu vreau să deranjez mireasa sau mirele, respectiv, contactez fotograful să vad cât de ocupați sunt și dacă aș putea vorbi cu cineva să clarific situația creată. 15:00 Ok, mesele sunt aranjate corect, schema amplasării corespunde cu ce văd în sală… Introduc schimbarea și pe lista pentru hostess… 15:30 A venit bandul, facem sound-check… gălăgie și nu se aude mai nimic. Pentru apeluri legate de coordonare prefer să ies afară…

16:00 Nu se reușește cu decorarea sălii, contribui și eu la ajutor… poate să-mi schimb profesia? Fetele acum pleacă, iar eu mai am o noapte întreagă de probleme de rezolvat… în schimb, rezultatul decoratorilor mă bucură. Sunt mândră de fetele mele… 17:00 Dansatorii mă sună, nu găsesc drumul… lucrez ca GPS, cer permisiunea pentru parcare… apropo de parcare, trebuie urgent să eliberez locurile destinate mașinilor clienților… 17:20 Verific unde sunt și ce fac mirii, cum e dispoziția lor. Evident, prin intermediul băieților din echipa foto și video… totul e sub control… 17:30 Moderatorul întârzie, nu-mi place… trebuie să-i spun de schimbarea în scenariu, sper că vine în 10 minute, cum mi-a promis. 17:45 Toți din staff, cei care rămân la nuntă s-au dus să mănânce. Mi-am dat seama că nu am băut nici un păhar de apă astăzi. Chelnerul e drăguț, nu a lăsat să mă usuc… 17:55 Vine prima pereche de oaspeți…se întâmplă minuni și sunt oameni punctuali… mă transform în hostess și zâmbesc primitor… Welcome! Let the show begin!

…va urma www.revistanunta.md

9


#Purple Peacock

tel.: +(373) 69 23 41 90 Nina +(373) 69 91 28 46 Calin e-mail: ninuta_1991@mail.ru bubbledesign.md bubbledesign.md


#SILKY TOUCH

tel.: 069 31 90 02 str. Mihai Eminescu, 50 Magic.Moments.Md


#Rose Quartz

tel.: 076 709 787 078 420 901 medeya-decor


#Flame of love

tel.: 068 562 464 ELIT Wedding


#Rustic chic

www.aura.md tel./fax: 022 24 23 37 mob.: 069 80 30 80 Agentia Aura


#Mirror garden

Chișinău, str. Vlaicu Pârcălab, 45 tel.: 060 20 60 20 DecorStudio www.decorstudio.md


#Sweet peach

tel.: 079 808 905 c.c. UNO Colors Boutique MD


tel.: 069 80 30 80, 022 24 23 37 www.aura.md • f/b Agentia Aura

www.aura.md˝• f/b Agentia Aura • Agenția Aura, bd. G.Vieru, 9, of. 207 (hotel Turist)

Agenția Aura, bd. G.Vieru, 9, of. 207 (hotel Turist) • www.aura.md • f/b Agentia Aura

Agenția Aura, bd. G.Vieru, 9, of. 207 (hotel Turist)


Bun găsit, dragă viitoare mireasă! Vestea bună pe care o aducem şi în această ediţie este că „Vocea miresei”, campania lansată de revista NUNTA by Aura continuă, iar istoriile cuplurilor care au trecut deja prin experienţa nunţii se transformă pe zi ce trece într-o bogată colecţie de recomandări utile, într-un ghid util de organizare a nunţii! Citiţi istoriile înscrise deja în campanie pe www.revistanunta.md, iar dacă aţi celebrat recent nunta voastră şi aveţi ce să ne spuneţi, aşteptăm mesajele voastre la revista. nunta@gmail.com. Ne puteţi contacta pentru detalii la 069 803 080.

Viorel & Alina

12 august 2016

Foto: Iutiș Marin

Această zi este dedicată exclusiv pentru voi doi. Astfel, orice s-ar întâmpla, trebuie să țineți cont de faptul să savurați din plin această zi. Lăsați-vă răsfățați de splendoarea momentelor unice.

14

ianuarie 2015

Foto: Nicolae Cebotari

Vocea Miresei

Denis & Victoria

Nu faceți economii pentru o echipă profesionistă de muzică și fotovideo, deoarece aceste momente rămân mereu în memoria invitaților.

Alina

& Alexandru

Dacă vă doriți ca evenimentul vostru să fie organizat ca la carte, începeți organizarea din timp, nu lăsați momentele organizatorice pe ultima sută de metri.

Alina & Danila

Foto: HD Studio

09 octombrie 2015

Foto: Avantgarde Studio

Nicolai & Anastasia

29 iulie 2016

Pentru:

Viitoarea Mireasă b ta

n nu by Aura Revista Nunta ea

De la:

ra

u ya

miresei Vo cea c Vo

Încearcă să porți măcar puțin încălțămintea înainte de nuntă, pentru a nu-ți compromite seara cu dureri inutile de picioare.

resei Voce mi a

Foto: Ice Studio

Vocea m sei ire ire ocea mires iV ei se

03 septembrie 2016

m

Dacă eşti însărcinată şi ai puţin timp pentru organizarea evenimentului, îţi recomand să îţi alegi o rochie de mireasă lejeră în zona taliei, şi o încălţăminte comodă.


Daria Goroşenco 20

Secrete din jurnalul unei campioane… Despre protagonista noastră putem vorbi ore în șir și asta pentru că e o femeie care a reușit să aducă în țară o mulțime de premii și trofee, promovând frumusețea la nivel internațional și devenind campioana Europei la SPA masaj. Pentru EA e important ca totul să se desfășoare la cel mai înalt nivel. Astfel, formând o echipă profesionistă și unită care zi de zi muncește pentru ca femeile noastre să fie frumoase, dar și sănătoase. Vă invităm s-o cunoașteți pe Daria Goroșenco, cosmetolog-estetist de profesie și o femeie nemaipomenit de frumoasă!

www.revistanunta.md

Pentru implicare și contribuție, ținem să mulțumim partenerilor: Dress: Privato showroom • Decor: Medeya Wedding Decor


Pentru că suntem o revistă de profil, nu pot să nu te întreb, dragă Daria, dacă-ți mai amintești cum ai fost mireasă?! A fost în 2008, pe 20 septembrie. Ca și oricare mireasă am fost foarte stresată, dar în același timp foarte fericită, pentru că urma să devin soția bărbatului pe care îl iubeam și-l iubesc foarte mult. Ce-mi amintesc este că am fost printre primele mirese care a renunțat la obișnuitele rochii bufate, gen prințesă și am optat pentru o rochie de tip sirenă, care mi-a evidențiat perfect silueta și starea interioară.

Dar, de ce ai decis că anume EL trebuie să fie soțul tău?! A fost dragoste la prima vedere. Îmi amintesc și acum clipa în care l-am văzut, îmbrăcat în halat alb pentru că e doctor și mi-am zis ferm că e bărbatul meu! Astfel, am devenit o familie în care sănătatea e la căpătâi, iar frumusețea nu poate fi decât sănătoasă! Au trecut deja 9 ani de atunci. Cum ați reușit să formați o căsnicie atât de durabilă și frumoasă?! Nu o să fie o noutate dacă o să spun că prin dragoste, înțelepciune, răbdare, toleranță. E important să știi și să poți să-ți asculți jumătatea și să-i oferi exact ce are nevoie, ce-ți zice printre rânduri.

www.revistanunta.md

21


Îmi imaginez că aceste calități au stat la baza fondării și afacerii de familie. Cum s-a născut Estetic Studio?! Anul ăsta se împlinesc 13 ani de când sunt în cosmetologie. Estetic Studio s-a născut exact când trebuia. Îmi doream să valorific toate cunoștințele și trofeele obținute. De aceea, am hotărât să fondez un salon unde meșterii să fie profesioniști, metodele preponderent de autor, iar peste 80 % de proceduri sunt exclusive. Mi-am dorit un centru de instruire calitativ, astfel Estetic Studio devenind și prima școală de cosmetologie, unde diplomele sunt acreditate internațional.

22

www.revistanunta.md

Știu că experiența ta de mireasă te-a făcut să ai o atitudine mai specială față de viitoarele mirese. Cu ce sfaturi vii la ele?! Într-adevăr, să fii mireasă e mai mult decât stresant. Deși, fericirea e mai mare. Recomand mireselor să opteze pentru un organizator ca să elimine toate bătăile de cap și situațiile neplăcute, astfel timpul să și-l dedice propriei persoane și imagini din ziua nunții. La Estetic Studio vor găsi pachete dedicate lor, mireselor în exclusivitate, care le vor pregăti corpul și tenul pentru marele eveniment.


De asemenea, recomand mireselor să sărbătorească cuconada ori cum i se mai zice petrecerea burlăcițelor la SPA. Se vor relaxa de minune și vor arăta impecabil la nuntă! Estetic Studio e într-o perioadă în care pregătește surprize frumoase. Despre ce este vorba?! Estetic Studio mereu a fost darnic și a pregătit surprize. Dar, dacă ar fi să vă dezvălui câteva, atunci ar fi noua locație, pachetele mega tentante și ieșirea pe o nouă piață internațională! De asemenea, pregătim primul festival de frumusețe din țară, sub denumirea BEAUTYFEST, care va avea loc de pe 27 până

pe 30 aprilie, la Palatul Republicii. Vor fi desfășurate 4 campionate și un târg, unde veți putea vedea abilitățile specialiștilor în practică, îi veți nota și testa produsele profesionale. Vă așteptăm cu mare drag! Ce ar mai trebui să știe cititorii noștri despre voi?! Aș întreba acum ce nu se mai știe despre noi?! Dar, suntem primii distribuitori exclusivi de sugaring din țară, avem peste 80 % de proceduri bazate pe metode de autor, o echipă profesionistă gata să vă ajute să valorificați frumusețea dată de mama-natură. Iar, de restul veți afla foarte curând…

www.revistanunta.md

23


GARDEN Palace Events Restaurant Localul, unde se nasc familii fericite! Vino la GARDEN PALACE şi sărbătoreşte-ţi nunta pe care ai visat-o din copilărie, plină de culori, cu flori şi decor magnific! GARDEN PALACE Events Restaurant este localul care îţi dăruieşte fericirea! Doar aici veţi găsi oferte fabuloase pentru o nuntă de basm! • • • •

Sală pentru 200 de persoane Meniu personalizat Băuturi la preţul furnizorului Deservire individuală

• • • •

Închirierea sălii gratuită Grădină pentru o şedinţă foto Parcare securizată pentru invitaţi Decorare Candy Bar

Vom avea grijă de fiecare detaliu în ziua petrecerii, iar ca evenimentul vostru să fie cu adevărat magic, vă punem la dispoziţie oferte suplimentare! • Fourchette • Candy Bar • Decor festiv de la GARDEN Décor

• • •

Bomboniere, invitații Banner personalizat Servicii foto și video

Nunta voastrã va fi cel mai frumos eveniment al anului! De aceea, suntem gata să vă organizăm un adevărat show incendiar!

tel.: 079 803 803 • 060 433 433 •

Garden.Palace Restaurant • www.gardenpalace.md


VILLA Garden – creăm poveşti frumoase! Dacă apreciezi evenimentele fastuoase şi localurile frumoase, dacă eşti în căutarea unui colţ de Rai în care să tot stai, atunci trebuie să vii la VILLA GARDEN! Promisiunea „Fericiţi până la adânci bătrâneţi", începe cu o petrecere memorabilă la VILLA GARDEN, pentru că noi ştim să personalizăm şi să organizăm o nuntă cu adevărat magică! Un restaurant unic prin decorul elegant şi atmosfera selectă, situat în zona parcului Valea Trandafirilor, Villa Garden, vă pune la dispoziţie două săli, cu o capacitate de 80 şi 250 de persoane. Complexul reprezintă alegerea excelentă pentru evenimentele atât de dimensiuni mari, cât şi pentru petreceri private. •

NUNȚI ÎN AER LIBER 200 PERSOANE

• CONFERINȚE 100-500 PERSOANE

• FOURCHETTE 100 PERSOANE

Bucătăria VILLA Garden vă va surprinde prin diversitatea meniului savuros, reușind, de fiecare dată să împlinească cele mai sofisticate pofte culinare ale gurmanzilor. În plus, vă puteți oficializa cununia religioasă sau civilă în zona înverzită din curtea restaurantului, care e de basm!

tel.: 060 903 903 • 079 803 803 •

VillaGardenRestaurant • www.villagarden.md


1001

de... sfaturi

:

„Nouă ne pasă de memoriile tale!” Pentru a avea parte de cele mai admirabile fotografii, îți prezentăm câteva sfaturi de care să ții cont:

Ești în procesul de planificare a nunții tale? În toată graba pregătirilor, e important să savurezi procesul. De aceea, noi vom avea grijă de amintirile tale! Stilul clasic, artistic, futuristic sau tradițional - sunt atâtea opțiuni de a alege cum va arăta nunta ta. La Memories – ne place să creăm fotografiile și video-ul nunții tale în stilul care ți se potrivește cel mai bine.

• Asigură-te din timp că ai găsit echipa foto și video care-ți va fi alături la marele eveniment, pentru ca aceştia să nu fie ocupaţi deja. • Explică-i fotografului ce tip de poze și video îți plac. Frumusețea poate fi interpretată, de aceea, îți recomandăm să cauţi înainte de nuntă, imagini care-ţi sunt pe plac. • Un fotograf bun știe să prindă cele mai importante momente fără a lua din timpul invitaților. Asigură-te că înainte de nuntă sunteți pe aceeași undă, astfel, nu va trebui să-l tragi de mânecă. Pregătirea tehnicii, stabilirea termenilor de executare a lucrărilor, implicarea echipei înainte, în timpul și după nuntă - de toate acestea ne ocupăm noi, cei de la „Memories”.

SFAT: În ziua nunții, asigură-te că nu va trebui să faci lucrul altcuiva, apelează la o echipă bine pregătită, care știe să creeze o istorie pentru tine. tel.: 069 215 344 •

26

www.revistanunta.md

Memories •

memories.photo.video


de... sfaturi

} LS

Ira {CARA

M E

1001

Indiferent de vârstă, job sau mediu social, femeile mereu îşi vor dori să fie frumoase şi atrăgătoare, cu un efort minim. Nu de alta, dar frumuseţea va fi întotdeauna un criteriu de comparaţie pentru majoritatea doamnelor, iar naturaleţea a devenit un must have pentru un look cât mai impecabil.

28

www.revistanunta.md

"Le recomand femeilor să se iubească aşa cum sunt, pentru că de restul, ne ocupăm noi" Fiecare dintre noi, şi-a dorit la un moment dat gene lungi şi dese, iar acum acest lucru a devenit nu doar o procedură populară, dar şi accesibilă. Periodic, apar produse calitative şi performante pentru aplicarea lor. Extensiile de gene se aplică pe lungimea celei naturale, după următoarele tehnici de aplicare: fir cu fir, 2D, 3D, etc. Este de menţionat faptul că extensiile nu dăunează creşterii firelor biologice. Mai mult, ele cad atunci când genele naturale se regenerează. De asta, e nevoie de un retuş odată la 2-4 săptămâni. Pentru o privire intensă, aplicați extensii 2D, 3D sau Hollywood! Cele cu efect natural însă, rămân în topul preferinţelor. Le recomand femeilor să se iubească aşa cum sunt, pentru că de restul… ne ocupăm noi! Cu mult drag, ,,Ira Caramels”


Ira Caramels

tel.: 069 067 578 @caramelslashstudio Ira Caramels Studio e-mail: ira18_tr@yahoo.fr


Vă dăruim petrecerea de vis!

www.banquethall-codru.md


Nunta este un eveniment unic în viaţa unui cuplu! De aceea, ea trebuie sărbătorită cât mai special, mai memorabil atât pentru miri, cât şi pentru fiecare invitat. Astfel, echipa Restaurantului Codru va avea grijă ca organizarea nunţii dumneavoastră să fie la cel mai înalt nivel. Meniul oferit de restaurant este unul special, fiind compus nu doar din specialităţi tradiţionale, dar şi cele europene.

Suntem gata să vă dăruim petrecerea de vis!

De aceea, în această perioadă venim cu mega oferte pentru toţi clienţii, în dependenţă de numărul de invitaţi!

Până la 150 de invitaţi: • • • • • • • •

Amenajare Candy Bar, fourchette Decor zona prezidiu Decor zona întîmpinare oaspeţi Compoziţii pe mesele oaspeţilor şi suporturi pentru numere Schemă de aşezare a oaspeţilor, coş pentru bani Cameră de lux în Hotel Camere în Hotel pentru invitaţi cu reducere de 40% Parcare păzită pentru 100 locuri

Până la 180 de invitaţi:

+ bere la halbă gratuită sau prăjituri!

Până la 220 de invitaţi:

+ îngheţată în asortiment sau Jambon de porc!

Până la 320 de invitaţi:

+ jumătate din numărul de chelneri vă vor servi gratuit sau fourchette!

Chişinău • str. Spicului, 6 • tel.: 060 840 085, 068 533 433, 022 62 09 18


1001

de... sfaturi

C red în iubire " şi familie"

Pentru Ion Cobzac, fiecare cuplu este o mică poveste aparte. Reușește să prindă cele mai tandre momente, pentru că însăși dragostea este cea care-l inspiră. Fotograful este sigur, că mirii din pozele lui, vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți. De aceea, este important să știți cum să vă alegeți fotograful perfect. Pentru ca pozele să fie la fel de magice ca şi evenimentul, trebuie să țineţi cont de câteva sfaturi atunci când vă alegeţi fotograful pentru eveniment: 1. Este important să vă întâlniţi cu fotograful înainte de marele eveniment. Veţi avea ocazia nu doar să faceţi planificări, dar şi să vă cunoaşteţi mai bine. Astfel, în ziua nunţii veţi poza cu mai multă încredere și va dispărea discomfortul din faţa camerei de luat vederi. Deja va exista o legătură emoţională între miri şi fotograf, lucru care se va observa şi în poze. 2. Evitaţi să planificaţi cununia şi petrecerea în aceeaşi zi! Astfel, în ziua cununiei veţi avea mai mult timp pentru şedinţa foto. Mirii vor putea să pozeze în voie, iar fotograful va prinde cele mai reuşite momente. Nu de alta, dar graba strică treaba. 3. Ţineţi cont de toate recomandările fotografului vostru. Începând cu locaţia şi terminând cu ora pentru fotoshooting. Încredinţaţi-vă evenimentul profesioniştilor, şi nu veţi da greş niciodată!

32

www.revistanunta.md


tel.: 069 51 11 79 Ion Cobzac Wedding Photography

www.revistanunta.md

33


1001

,,

de... sfaturi

,, NUNTA BATTLE!

MC Mike VS Anatol Melnic Revista Nunta by AURA a hotărât să-i provoace pe cei mai populari prezentatori de nunţi din ţară la un battle periculos! În exclusivitate, Anatol Melnic şi MC MIKE se duelează în ingeniozitate și creativitate! O adevărată probă de foc, în care îi vom testa pe aceşti doi monştri din industria nunţilor, cum se pricep să iasă din situaţii periculoase. Cine va câştiga acest battle, decideţi dumneavoastră!

SITUATIA 1: Foc și pară! În timpul primului dans mirele scapă mireasa jos. Cum „dezmorțești” această situație penibilă?

MC Mike:

Cred că le-aş spune invitaţilor: “Dragi prieteni, nu vă faceţi griji. Prin intermediul acestei coreografii senzaţionale mirele a demonstrat încă odată că e gata să-i dăruiască soţiei sale chiar şi luna de pe cer! Trageţi atenţia la aceste detalii fenomenale: mireasa stă jos, adică pe pământ, iar el, ca un erou adevărat se înalţă spre stele pentru ea!”

Anatol Melnic:

În acest caz, am două ieșiri din situație: 1. Dacă mireasa are peste 80 de kg, dansul poate continua. Nu e nimic grav, înseamnă că mirele s-a antrenat puțin. 2. Dacă mireasa are sub 80 de kg, atunci îmi iau microfonul și mă duc acasă. Pentru mine contează foarte mult primul dans. Sincer, cred că se poate ieși din orice situație dacă tratăm problema cu mult umor.

SITUATIA 2: Se deconectează lumina în timpul petrecerii. Trebuie să inventezi ceva ca invitaţii să nu plece acasă!

MC Mike: Am mai trecut printr-o situaţie similară. Organizez repejor un battle muzical între invitaţi. Cântăm în cor, ne amintim de melodiile tinereţii. Salvăm şi încingem atmosfera în doi timpi şi trei mişcări.

Anatol Melnic:

Excelent! Nu-i lumină, înseamnă că nu-i wi-fi. Acum începe distracția! Vom cânta muzica live și vor începe dedicațiile muzicale pentru miri!


SITUATIA 3: Atenţie, s-a furat mireasa! Problema e că ea nu vrea să se mai întoarcă! Ai exact 10 minute ca să o convingi să vină înapoi la petrecere. Ce îi spui?

MC Mike:

Cu siguranţă nu eu sunt cel care trebuie să facă acest lucru. Dar, aş putea să-i dau o mână de ajutor mirelui, ca să treacă peste toate probele de foc impuse de domnişoarele de onoare. Sunteţi de acord?

Anatol Melnic: Dacă a fugit înainte de „obiceiul financiar”, atunci chiar nu pot face nimic. Dacă mireasa dispare după pusul banilor, atunci îi fac o reducere mirelui, pentru că am prezentat toată nunta. În fine, dacă el nu o poate întoarce, atunci ce aș putea eu să fac?

SITUATIA 4: O invitată vrea ca la nuntă să se cânte doar manele. Cum o convingi să renunțe la alegerea ei?

MC Mike:

Mă înţeleg cu ea, că acest gen de muzică va răsuna o dată la jumătate de oră. Nu înainte ca să anunţ cine a comandat manelele. Dar, acest lucru se va întâmpla numai dacă mirii vor fi de acord.

Anatol Melnic:

Pentru mine este important ca fiecare invitat să se distreze! De aceea, rulez manele! „Dacă pozele ar vorbi, n-aș mai suferi, n-aș mai plânge zi și noapte…” Ciudă, ciudă!

SITUATIA 5: Despre tradiții și obiceiuri. O mătuşă ține cu tot dinadinsul ca mirele să bea șampanie din pantoful miresei, lucru cu care tinerii nu sunt de acord. Cum împaci mătuşa tradiționalistă și mireasa modernă?

MC Mike: I-aş spune: “Dragă mătuşă, mireasa e regina acestei seri, iar regina nu vrea un astfel de obicei la nunta sa. Vă promit, că vom bea din pantof la nunta dumneavoastră. Dar astăzi, haideţi să ciocnim paharele!”

Anatol Melnic:

Îi spun că-s de acord, numai dacă ea va bea șampanie din ghetele mele de fotbal. Sincer, pentru mine nu este o problemă. Principal este ca mirii să vrea acest lucru. Vorba aia: cine arvonește, acela plătește!

MC Mike:

Anatol Melnic:

Înainte de a alege un prezentator, gândiţi-vă bine la preferinţele publicului din sală şi la stilul petrecerii. Un profesionist se va descurca cu orice stil de nuntă. De la classic, pînă la cel tradiţional. De aceea, încredinţaţi-vă evenimentul unui specialist care va face faţă oricărei situaţii

Este important ca fiecare nuntă să-și găsească prezentatorul ei. De exemplu, eu nu sunt pentru toate tipurile de petreceri, ci doar pentru cele deosebite. Eu știu să-i fac pe oameni să râdă și să se distreze. Dacă restul au grijă ca totul să decurgă conform programului, la mine e nebunie totală! De aceea, let’s begin the party!


de... sfaturi

„O locație și un decor bine ales, vor da culoare filmului vostru de nuntă!”

Eugen Picicur

1001

O nuntă frumoasă, unde dragostea e venerată la superlativ, nu se poate petrece fără un film profesionist, datorită căruia povestea de dragoste dintre cele două suflete pereche, va deveni cea mai de preț bijuterie a noii familii formate. Pentru a afla care sunt acele detalii importante ce vor sta la temelia unui film de nuntă pe măsura așteptărilor mirilor, am hotărât să-l descoasem de câteva sfaturi pe Eugen Picicur, videograful pentru care orice film de nuntă e o operă de artă ce nu poate exista, dacă nu o condimentezi cu mult suflet, implicare și dăruire.

• E important ca mirii să fie degajați și să-și dea frâu emoțiilor ori anume zâmbetele, privirea, îmbrățișările, sunt acele momente, cărora nu le prea dăm atenție și ni se pare ceva firesc, dar datorită cărora filmul de nuntă prinde viață. • De asemenea, o locație și un decor bine ales, vor da culoare filmului vostru de nuntă. Optați pentru o încăpere luminoasă, cu un decor plin de rafinament și recuzita corespunzătoare. • Un sfat ar mai fi să renunțați la locațiile decorate în culori aprinse, care nu dau bine la cameră, și să optați pentru culori pastelate ce vor crea acea armonie vizuală vitală pentru un film de nuntă reușit. • Încă un aspect căruia trebuie să-i acordați o atenție sporită este ora filmărilor. Este necesar ca videograful să fie anunțat din timp despre locație, ca să reușească să-și pregătească echipamentul, astfel încât, să prindă toate momentele frumoase și atât de importante pentru voi.

tel.: 060 249 724 DeOpic-servicii video

36

www.revistanunta.md

Evghenii PicicurVideography DeOpic-servicii video


Rafinamentul și eleganţa care te determină!

mun. Chișinău, bd. Mircea cel Batrin, 13/2 tel.: 022 605 974 069 047 011 salonmariajwhiterose Salonwhiterose


1001

de... sfaturi

Mariana

Saganovschi:

” Cel mai important detaliu al nunţii este dispoziţia invitaţilor” Mariana Saganovschi cântă de când se ţine minte. Mai mult, fiind elevă, era vedeta şcolii. Firea ei creativă şi vocea inconfundabilă, fac din fiecare nuntă un adevărat succes.

Pentru ea, este importantă calitatea şi nu cantitatea. De aceea, este atentă să planifice fiecare detaliu, ca totul să iasă perfect. CV-ul ei sunt comentariile pozitive ale clienţilor, care o recomandă cu căldură tuturor celor care sunt în căutarea unui interpret pentru evenimentul lor. Pe lângă faptul că este carismatică şi talentată, Mariana Saganovschi ştie cum să ridice sala în picioare şi să o facă să danseze. Este de părere că frumuseţea nunţii depinde de muzica şi vocea care cântă la eveniment. De aceea, este important ca interpretul să se poată adapta după diferite stiluri de muzică şi să cânte live. Înainte de a apela la serviciile unei formaţii muzicale pentru eveniment, aveţi grijă să vă documentaţi despre repertoriul acesteia. Pentru un sunet calitativ, neapărat echipamentul trebuie să fie unul profesionist. Mariana Saganovschi mereu le recomandă viitorilor miri nu doar să-şi imagineze nunta lor, dar să şi o materializeze. Iată care sunt recomandările Marianei Saganovschi pentru o nuntă perfectă: • Este important să identificaţi locaţia după stilul nunţii • Decorul sălii are o importanţă majoră, de aceea aveţi grijă de el • Pentru ca invitaţii să nu se plictisească, muzica trebuie să fie diversificată • Pentru ca totul să iasă perfect, este necesar ca să aveţi câteva întâlniri cu moderatorul evenimentului

tel.: 068 044 322

38

www.revistanunta.md

Mariana Saganovschi are grijă de cel mai important detaliu al nunţii. Și anume: dispoziţia tuturor invitaţilor!


Invitatii.md fabrica de invitaţii

Vezi tendinţele anului 2017

5 motive de ce să alegi Invitatii.md:

• Lider în domeniu, cu o activitate prosperă din anul 2003. • Reprezentant exclusiv al marilor producători de invitaţii şi accesorii din Europa. • Mereu în pas cu noile tendinţe în materie de invitaţii şi accesorii. • Modele variate şi pentru gusturi rafinate. • În spatele unei companii de succes stă o echipă unită, formată din profesionişti.

www.invitatii.md mun. Chişinău, str. Columna 133/1 tel.: (022) 922 888 e-mail: print@nunta.md


de... sfaturi

} AI

Tortul de nuntã transmite povestea celor doi

Malvina {N

IG

1001

Istoria frumoasă și gustoasă a nunții începe la primul dans al mirilor și se încheie cu tortul, feliat mână în mână de cuplul fericit. Acest desert, devenit deja tradiție, se vrea perfect, delicios, spectaculos și unic. Să nu uităm nici de candy bar, desertul ajuns foarte popular, care împreună cu tortul fac un tandem savuros ce durează de la începutul și până la sfârșitul evenimentului. Și cum momentele delicioase – tortul și candy barul – sunt de nelipsit din cadrul marelui eveniment, am hotărât să aflăm detalii importante despre ele de la cofetara și decoratoarea Malvina Nigai, premianta concursurilor internaționale în domeniu.

Deși vorbim despre tort, desertul acesta ridică, uneori, mai multe semne de întrebare și îndoieli decât rochia miresei. Iar definitivarea conceptului poate dura uneori și un an. Apropo, la alegerea tortului țineți cont neapărat de următoarele aspecte: • combinația dintre textură, culori și decor; • tematica nunții (clasic, modern, vintage); • culorile decorului; • stilul personalizat al evenimentului; La capitolul tendințe, anul 2017 ne dictează torturi pictate manual și torturi florale. Torturile moderne rămân a fi actuale, decorate fiind cu flori speciale, grație cărora culoarea și textura acestuia vor avea un design original și inedit desertului. Apropo, sunt în trend și torturile „metalice”. Acestea au un aspect regal, iar nuanțele variază de la auriu, argintiu, la cupru, auriurose sau auriu-champagne.

Și, pentru că sunt foarte des întrebată despre gramajul necesar, vă recomand să optați pentru 150 grame per persoană. Excepție fiind torturile cu pastă de zahăr, unde ar fi 180 de grame și asta pentru că pasta de zahăr oferă o greutate sporită tortului dvs. Atunci când mergeți să comandați prăjituri pentru masa dulce, candy bar, țineți cont de următoarele recomandări: • În primul rând stabiliți culorile dulciurilor. • Optați pentru 3 culori cele mai preponderent prezente în culorile nunții, de altfel riscați să aveți un candy bar tare caraghios și lipsit de stil. Iar, dacă e să vă recomand pentru ce delicii să optați atunci, vedete sunt prăjiturelele macarons, în diverse nuanțe. • De asemenea, fursecurile, candy pops, mini brioșe, musse-urile, vor colora frumos masa dulce pentru oaspeți.

Vă doresc să aveţi cel mai frumos tort şi cel mai spectaculos candy bar la nunta voastră. Nu uitaţi, să optaţi doar pentru ingrediente naturale! 40

www.revistanunta.md


Foto: Dima Iacovlev

tel.: 069 50 65 71 Cake by Malvina


1001

de... sfaturi

Natalia Procopii:

"Nunta e un basm, să-l scriem cu măiestrie!"

Datorită Nataliei Procopii, nunţile tradiţionale sunt un adevărat basm autentic. Cu o experienţă de peste 10 ani în acest domeniu, ea ştie exact cum să transpună tradiţiile într-o atmosferă magică.

Dacă doriţi să organizaţi o nuntă în stil tradiţional, atunci Natalia Procopii va avea grijă ca fiecare detaliu să fie perfect. Ea ştie exact cum să dirijeze un astfel de eveniment, ca obiceiurile să nu plictisească invitaţii, dar să le aducă aminte de rădăcinile strămoşeşti. Chiar dacă este o expertă în organizarea evenimentelor tradiţionale, Natalia Procopii moderează cu măiestrie diferite stiluri de nuntă. Pentru ea este important ca mirii şi invitaţii acestora să se simtă bine și să primească emoțiile dorite. Datorită profesionalismului şi a experienţei pe care o deţine, a devenit una dintre cele mai apreciate moderatoare atât în Republica Moldova, cât şi în România.

Iată ce le recomandă Natalia Procopii viitorilor miri care doresc să organizeze un eveniment fabulos:

• Dacă doriţi o nuntă perfectă, atunci începeţi organizarea din timp.

• Cu siguranţă tradiţiile noastre sunt unice şi îşi au rostul la eveniment. Dar, aveţi grijă cum le transpuneţi în faţa oaspeţilor.

• Bucuraţi-vă de prezența celor dragi emoțiile acestei întâlniri vor deveni amintiri frumoase peste ani.

42

www.revistanunta.md

tel.: 069 59 06 33 Natalia Procopii


www.revistanunta.md

43


1001

de... sfaturi

Cadouri gingaşe de la

O păpușă decorativă nu este doar un lucru frumos și original, dar și un cadou deosebit, pe placul tuturor. Această minunăție este realizată sută la sută manual, din fibre textile și multă, multă dragoste. De aceea, păpușile Verona Art Studio sunt cadoul perfect pentru orice eveniment. Ele pot fi aduse în dar la botezuri sau aniversări, nuntă, ori chiar la casă nouă. Totodată, poate fi o surpriză minunată chiar în ziua logodnei. Cu siguranţă, vă vor bucura mereu ochii atunci când veți veni acasă, pentru că datorită păpuşilor decorative de la Verona Art Studio, atmosfera va deveni mult mai caldă şi familiară. În plus, pentru că este un produs unicat, acesta va da interiorului dumneavoastră o nuanţă elegantă şi rafinată. Frumuseţea şi gingăşia păpuşilor de la Verona Art Studio vă vor aduce aminte de copilărie. Ce poate fi mai frumos decât acest lucru? De aceea, nu ezitaţi să le procuraţi. Păpuşile de la Verona Art Studio sunt fabricate cu dragoste şi sunt dăruite din… dragoste!

Verona Art Studio tel.: 069 114 864

44

www.revistanunta.md


1001

de... sfaturi

Dolly, accesoriul viu – perfect pentru un shooting inedit! Un animăluț de companie, prezent în ședințe foto și video, oferă un șarm aparte fotografiilor și filmulețului final. Tocmai de aceea, pentru a diversifica obișnuitele poze ale mireselor, echipa Cuconada Mireselor a hotărât să experimenteze prin introducerea în scenariu a unui accesoriu viu, și anume o cățelușă cu numele Dolly. Foto: Dima Iacovlev

Astfel, vă invităm să vizualizați o altfel de Dimineața Miresei, un altfel de Shooting cu Mireasa și o altfel de Mireasă Populară, toate în tandem cu cocheta cățelușă Dolly.

Cățelușa Dolly/ Cuconada Mireselor tel.: 060 32 64 72

www.revistanunta.md

45


1001

de... sfaturi

oglinda

care duce distracţia la cel mai înalt nivel! Pentru o nuntă magică, ai nevoie de un obiect magic! De aceea, fii în trend cu ultimele tehnologii... invitaţii tăi vor aprecia acest lucru!

Lansată în 2017, Magic Mirror Moldova este un must have pentru un eveniment memorabil. Oglinda duce distracția la un nivel absolut nou invitând oaspeții să se angajeze într-o experiență magică, interactivă, prezentând în final o fotografie ca amintire. Acest produs unic oferă cele mai noi tehnologii în domeniul imaginilor interactive instante. Oglinda de dimensiuni mari oferă un design elegant, o interfață prietenoasă și accesibilă pentru utilizatori, iar comunicarea cu oaspeții este realizată printr-un ecran tactil cu animații colorate și ghidare vocală distractivă. Una dintre cele mai interesante caracteristici opționale ale Magic Mirror Moldova este semnătura specifică încorporată, pentru că oaspeții iubesc amintirile pe care le pot personaliza! Aplicația dată permite individualizarea imaginilor printr-o semnătură sau printr-un mesaj scris pe ecranul interactiv, care în câteva secunde, va fi imprimat pe poză. Design-ul pozelor poate fi adaptat pentru fiecare eveniment în parte, astfel încât, clienții vor fi absolut siguri de unicitatea pozelor obținute.

Cea mai tare distracţie începe cu Magic Mirror!

tel.: 069 048 892, 060 010 507 e-mail: magicmirrormd@gmail.com Magic Mirror Moldova

46

www.revistanunta.md


1001

de... sfaturi

Extensiile de gene vă economisesc timpul dimineaţa! Femeile şi-au dorit întotdeauna să-şi pună în valoare frumuseţea şi nu şi-au ascuns niciodată intenţia de a avea gene lungi şi voluminoase, care le va intensifica privirea şi frumuseţea ochilor. Datorită lor, femeia nu mai trebuie să piardă timp dimineaţa ca să se machieze, iar seara, demachierea este mult mai simplă. Ana Condrea este lash stylist-ul care are grijă de expresivitatea privirii tale, iar extensiile aplicate de ea sunt individuale şi nu provoacă alergie. În plus, îşi păstrează forma pe tot parcursul purtării lor și sunt disponibile în diverse culori. În ziua cea mare, puteţi opta pentru extensiile clasice şi cele 2D, iar pentru un aspect mai îndrăzneţ, puteţi alege extensiile 3D şi Hollywood. Cel mai mare avantaj al extensiilor de gene este faptul că putem să facem ceea cu ce ne-am obişnuit: sport, înnot, proceduri spa, iar ochii tăi vor fi mereu conturaţi şi expresivi. Mai multe lucrări ale lash stylist-ului le vedeți pe Anishoara Condrea.

SALIUT.MD: „Îţi transformăm nunta în magie!’’ Focurile de artificii îi atribuie nunţii mai multă splendoare şi magie, de aceea produsele de la SALIUT.MD sunt de nelipsit la evenimentul vostru. Totodată, vă propunem un detaliu neordinar şi fabulos în acelaşi timp – Fumul Colorat. Acest accent plin de culoare, va da o notă mistică atât pozelor, cât şi primului dans al mirilor. Vă delectați privirile cu mai multe poze pe Saliutmd Focuri de Artificii.

LE POMPON - Decor spectaculos pentru o nuntă de basm! Dacă vreţi ca nunta dumneavoastră să fie accesorizată cu multă delicateţe, eleganţă, dar şi cu un strop de mister, atunci aveţi nevoie de florile spectaculoase create de LE POMPON. Aceste flori, parcă desprinse dintr-o lume diafană, sunt create manual după o tehnică chinezească unică. Pot avea diverse forme şi mărimi pentru a fi aranjate ca o arcadă, sau amplasate chiar la intrare. Printre trandafirii impresionanţi, margaretele impunătoare şi rozete, mireasa se va simţi ca o Degeţică, iar restul invitaţilor personaje dintr-un basm de pe tărâmul minunilor! Pentru mai multe detalii despre această lume de poveste, dar şi cum puteţi comanda un astfel de decor impresionant pentru nunta voastră, intrați pe LE POMPON.


1001

de... sfaturi

CE TREBUIE SĂ ŞTIM DESPRE

IGIENA INTIMĂ?

Când vine vorba despre igiena intimă, părerile sunt împărţite, iar discuţiile sunt mereu controversate. Fiecare femeie alege un produs de igienă intimă în funcţie de convingerile legate de eficienţa ingredientelor pe care le conţine un produs. Gelul intim Epigen este alegerea ideală, pentru că e compus din extract din radăcină de lemn dulce şi acid lactic. Pe lângă faptul că curăţă mucoasa în profunzime şi neutralizează mirosurile neplăcute, acesta mai are şi următoarele proprietăţi: • Epigen gel este util în zilele critice, pentru că curăţă pielea delicat după folosirea tampoanelor și șervețelelor intime. • Menţine Ph-ul natural al zonelor intime. • Micşorează riscul candidozelor repetate. • Protejează şi înlătură iritaţiile locale. • Înlătură disconfortul după epilare, folosirea absorbantelor. • Se recomandă folosirea după relaţii intime, frecventarea bazinului, sălii de sport. • Fortifică tratamentul ginecologic și urologic.

Specialiştii mai vin cu câteva recomandări pentru sănătatea zonelor intime: 1. Evitaţi hârtia igienică parfumată şi şerveţelele umede. Cele mai multe dintre acestea conţin parfum şi alcool, care pot duce la dezechilibrul florei vaginale şi, implicit, la apariţia candidozei sau a altor tipuri de afecţiuni vaginale. 2. Duşurile vaginale nu se fac niciodată zilnic sau foarte des. Vaginul are propriul sistem de curăţare din interior. Irigaţiile vaginale nu fac decât să favorizeze apariţia vaginitelor sau a candidozelor. 3. Igiena externă se face de cel mult două ori pe zi: dimineaţa şi seara, dar şi după contactele sexuale. Pentru curăţarea externă a vaginului este recomandată utilizarea săpunurilor fără parfum, exemplu Epigen gel intim, cu apă şi ştergerea acestuia cu un prosop de bumbac. 4. Atenție la absorbantele interne. Medicii nu recomandă tampoanele interne, ele favorizează înmulţirea bacteriilor dacă sunt ţinute în interiorul vaginului mai mult de patru ore. Nu uitaţi că absorbantele se schimbă de 4-5 ori pe zi în perioada menstruaţiei. 5. Folosiţi doar lenjerie din bumbac. Aceasta lasă pielea să respire şi nu favorizează mirosul neplăcut, dar nici dezvoltarea bacteriilor sau a ciupercilor. După folosire, spălaţi lenjeria intimă cu detergent special şi cu apă fierbinte, pentru dezinfectare.


,

Inspiră-te...

Găsește-ne...

U

U I N E N

ELECTE • NȚI S GH ID

UL

L

U

NE

Idei bune ...

ȚI SELECTE • G UN HI I N D

ȚI SELECTE • G HI DU

și recomandă-ne prietenelor tale!

www.revistanunta.md L

U

U

NE

I

N NU

Revista-NUNTA

Idei bune ... pentru ea ... și pentru el ... găsiți aici

U

NE

ȚI SELECTE • G UN HI I N D

UL


bd. G.Vieru, 9 of. 207, hotel „Turist” tel.: 069 80 30 80 • 022-24 23 37 AgentiaAura

www.aura.md bd.G.Vieru, 9 of. 207 (hotel Turist) www.aura.md tel.:

069 80 30 80 022 24 23 37

tel.: 022 212 460 069 314 563 www.douainimi.md 2inimi

Discount -20%

Valabil pe perioada expoziției

tel.: 060 005 823 www.FotoCabina.md fotocabina.md

La 5 ore se ofera + 1 oră CADOU

Valabil până pe 30.06. 2017

tel.: 022 22 80 09 069 126 447 068 68 02 68 www.coreart.md coreart.md

Discount pentru mărturii -10%.

Valabil 30 martie - 30 iunie 2017

tel.: 069 339 933 069 335 533 www.faina.md fainalumina

Discount 50 euro la setul de lumini valabil până 30.06.2017

Servicii foto-video tel.: 069 790 073 079 790 073 www.foto-fine.com Ionpatrash.photography FotoFineChisinau

Ședință foto – CADOU!

www.revistanunta.md

51


Discount -10% și -15%

Discount -20% pentru

tel.: 068 238 648, 069 485 557 •

MagicSelfie

costul decorului la Candy Bar. Valabil până 30.06.2017

tel.: 078 702 270 • www.millefiori.agency

tel.: 068 030 397 Mândria www.mandria.md

Arenda echipamentul pentru evenimente Dvs. tel.: 022 547 919 079 007 031 www.nexotehnic.com

Discount -20%

la suma mai mare de 2200 lei. Valabil doar la prezentarea revistei

52

www.revistanunta.md

tel.: 060 175 555 069 555 930 022 225 914 www.apriori.md

Discount card -10%, valabil până la 31.12.2017

tel.: 069 376 375 MarriaGe-Mothers-Cake


tel.: /+373/ 79 144 144 www.operator.md

tel.: 069 349 393 079 349 393 www.paradis.me paradisquartet

DISCOUNT: -10 % sau un cadou pentru miri. Valabil până pe 30.06.2017, pentru comenzile de la 120 de minute

tel.: +38 (067)-427-95-67 079 386 528 www.rgb-lab.net tel.: 068 888 567 079 010 741 022 999 275 picpromd www.vimeo.com/picpromd

DISCOUNT: - 15%

tel.: 078 110 700 tarafdelux

Discount - 100 euro și moderarea nunții gratuită.

tel.: 068 776 666 www.viggo-tailoring.com LouisPurpleMoldova

Valabil până la 30.06.2017 doar la prezentarea revistei.

www.revistanunta.md

53


tel.: 069 113 230 www.vinuridecomrat.md

DISCOUNT: -10%

la prezentarea certificatului de căsătorie de la OSC

tel.: 079 990 923 • 078 086 082 • 022 930 825 www.vipnunta.md vipnunta.nunta

DISCOUNT: Zbor cu Balonul – Gratis, la comandarea filmărilor cu 2 camere. Filmare aeriană cu drona – GRATIS! tel.: 079 891 240 welyonstudio

tel.: 079 146 146 www.wedsale.md Wedsalemd

VOUCHER în valoare de 100 € pentru nunta ta!

tel.: 069 905 058 www.belleamour.info Belle-Amour

Decor fascinant cu reducere -20% până 30 iunie 2017

54

www.revistanunta.md

tel.: 022 593 322 079 583 322 Lilea.Bordei


Fratelli RestoBar tel.: 079 994 010

tel.: 068 151 151 078 151 151 www.fotoland.md FotoLand

Discount -10% reducere pentru comanda barului mobil şi catering

www.giftcard.md str. Grenoble, 128. of. 302 tel.: 060 610 900

Cumpără 2 Carduri Cadou, iar pe al treilea îl primeşti GRATIS!

tel.: 060 764 000 www.kortej.md Kortej.md

Decorarea exclusivă al automobilului - cadou! Valabil până 30.06.2017

tel.: 060 691 691 068 190 362 Giotellimd

DISCOUNT - 10%

tel.: 078 158 558 www.selici.ru lida.selici

DISCOUNT - 20% Valabil doar la prezentarea revistei

www.revistanunta.md

55


Adrese Utile Foto-Video Native Production or. Chişinău tel.: 060 424 658 www.native.md LUXSTUDIO or. Chişinău tel.: 079 293 331 www.luxstudio.md Goldstepstudio or. Chişinău tel.: 069 415 710 Baltă Photography or. Chişinău tel.: 069 579 827 www.baltaphotography.wordpress.com Truemotions or. Chişinău tel.: 079 677 888 www.truemotions.md FlyStudio or. Chişinău tel.: 069 275 537 www.flystudio.md

Acasă la mama or. Chişinău, str. Petru Rareş, 59 tel.: 069 773 339 www.acasalamama.md Complexul Etno-Cultural VATRA Traseul Chişinău - Ungheni tel.: 068 645 445 www.vatrafest.com Belvedere or. Chişinău, str. Cuza-Vodă, 44 tel.: 060 318 707 Casa Nunţii „Ciorescu” com. Ciorescu, str. Alexandru cel Bun, 7A. tel.: 022 45 66 49 Europa or. Chişinău, str. N. Zelinschi, 11 tel.: 022 56 70 37 Cristal r. Criuleni, s. Corjova tel.: 069 211 181 www.Cristalbanket.md Divertisment

Fotograf Andrei Zveaghintev or. Chişinău tel.: 079 543 333 www.photographer.md

ELITE QUARTET or. Chişinău tel.: 079 479 937 www.elitequartet.tripod.com

Restaurante

Cvartetul „VIV-ARDO” or. Chişinău tel.: 069 018 723

Select Banket Hall or. Chişinău, str.Mircea cel Bătrîn, 21 tel.: 022 85 85 80 www.select.md Club Royal Park or. Chişinău, str. Trandafirilor, 6/2 tel.: 022 57 40 80 www.clubroyalpark.md Casa Sărbătorii or. Chişinău , str. Ghioceilor , 1 tel.: 069 353 432 www.casasarbatorii.md Poseidon mun. Chişinău, or. Vadul lui Vodă tel.: 069 036 333 www.poseidon.md Vila Nouă or. Chişinău, str. Ginta Latină, 5/3 tel.: 069 777 575 www.vilanoua.md

56

www.revistanunta.md

Ansamblul „Tinereţe” or. Chişinău tel.: 069 759 200 Rochii Salon de mariaj „BARCELONA” or. Chişinău, str. A. Puşkin, 6 tel.: 022 24 17 83 www.barcelona.md Salon de mariaj „BEATRICE” or. Chişinău, str. Bucureşti, 111 tel.: 022 23 75 95 www.beatrice.md Salon de mariaj „White Rose” or. Chişinău, bd. Mircea cel Bătrîn, 13/2, of. 11 tel.: 022 60 59 74 www.white-rose.md Salon de mariaj „Scarlet” or. Chişinău, str. Valea Crucii, 10, of. 3 tel.: 022 77 91 11 www.scarlet.md Salon de mariaj „Feerie” or. Chişinău, str. Bucureşti, 98 tel.: 022 83 00 31 wwww.feerie.md AB-FASHION or. Chişinău, str. Ismail, 24 tel.: 022 27 16 03 www.ab-fashion.com.md Sănătate & Frumuseţe

Luciana Spânu şi Formaţia sa or. Chişinău tel.: 069 659 948

Make-up Artist Olga Totoc or. Chişinău, str. Izmail, 48 A tel.: 060 592 785

Cristina Ceauş şi Gamma BAND or. Chişinău tel.: 060 220 393

Make-up by Irina Graff or. Chişinău. tel.: 069 271 818 www.provisage.md

Cvartetul „Creativ” or. Chişinău tel.: 060 408 340

Beauty & SPA Center OLSI or. Chişinău, str. V. Alecsandri, 97 tel.: 022 21 12 21 www.babor.md

Show Ballet „EXCLUSIV” or. Chişinău tel.: 069 256 477 Ansamblul „Hora” or. Chişinău tel.: 069 587 913 Show Ballet „Dance-Time” or. Chişinău tel.: 068 149 766

Wedding Lux or. Chişinău, str. Iazului, 2/1 tel.: 079 310 959 www.weddinglux.md Tatiana Decor or. Chişinău, str. Trandafirilor, 6 tel.: 069 044 202 www.tatianadecor.com Loveyou.md or. Chişinău, str. Dacia, 53/4, of. 8 tel.: 068 358 358 www.loveyou.md Mâncare & Băutură MobileBar.md or. Chişinău tel.: 068 999 875 www.MobileBar.md Apriori or. Chişinău, str. Uzinelor, 2 tel.: 022 92 09 13, 068 180 011 www.consalcom.md „Migdal-P” or. Chişinău, str. Piața Veche, 4 tel.: 022 42 24 89 www.migdal.md Focuri de artificii Show de lumini şi efecte speciale or. Chişinău tel.: 069 332 865 liubacraciun@yahoo.com SHOWCONCERT or. Chişinău tel.: 069 177 071 showigor@mail.ru BROCART or. Chişinău, str. I. Nistor, 16 tel.: 022 72 82 49 www.brocart.md

Decor & Agenţii de evenimente

Cadouri Foto în cristale or. Chişinău, str. Columna, 133/1 tel.: 022 92 28 88 www.cristal.md

Salon floristic „Livrare Flori” or. Chişinău, str. I. Creangă, 6/2 tel.: 022 86 21 21 www.livrareflori.md

FotoPanou or. Chişinău, str. Columna, 133/1 tel.: 022 92 28 88 www.fotostend.nunta.md

Studio de bronzat „MEGASUN” or. Chişinău, str. Decebal, 99 tel.: 068 730 159


Inspiră-te cu Primul și cel mai popular site de nunți din Moldova!

str. Columna 133/1 e-mail: publicitate@nunta.md www.nunta.md nunta.publicitate2 nunta.md tel.: (022) 922 888


Adrese Utile

Trupa de dans

Mărţişor Dima Iacovlev tel.: 068 48 90 36 www.dimaiacovlev.com

tel.: 079 16 48 91 Svetlana Leșan

Lucia Bejenari Cîte o picătură de suflet în fiecare imagine

Interpretă de muzică populară/ușoară și moderator

tel.: 069 33 53 57 www.andreiolari.com

tel.: 079 75 83 84 Lucia Bejenari Andrei Olari Your wedding photographer

Salon de frumusețe

tel.: 069 99 15 13 www.doriantutuianu.com tutuianudorel@gmail.com

58

www.revistanunta.md

Chișinău, str.București, 98 Tel.: 022 84 04 04


tel.: 022 200 515

1001 de sfaturi - 2017 n17  

NUNTA by AURA - ghidul unei nunti selecte!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you