Nieuwslijntje Augustinusschool januari 2021

Page 1

21ste jaargang N° 5 januari 2021

Nieuwslijntje Nieuwtjes over onze school voor de ouders Wij wensen jullie‌. Heb je het moeilijk Dan wensen wij je kracht Ben je ziek Dan wensen we je gezondheid Heb je verdriet Dan wensen we je vreugde We wensen je vriendschap Bij eenzaamheid Heb je zorgen Dan wensen we je hoop Ben je bang Dan wensen we je moed En bij alles wat we zijn vergeten Wensen we je liefde Want dat is altijd goed!


JANUARI 2021

4 6 13 13 20 27 27

Eerste schooldag na de kerstvakantie Welkomdag voor nieuwe peuters Zwemmen 1LS Zwemmen 1LS Sammypret (namiddag) Zwemmen 1LS Zwemmen 1LS Winterrapport (lager)

Zwemmen voor het 1ste leerjaar is onder voorbehoud. 3KS kan sowieso nog niet mee gaan zwemmen omdat het kinderbad nog steeds gesloten is.

KERSTVAKANTIE van maandag 21 DECEMBER 2020 t/m zondag 3 JANUARI 2021. WIJ ZIEN JULLIE ALLEN HEEL GRAAG TERUG OP MAANDAG 4 JANUARI 2021!

SINT De Sint kwam op bezoek en hij bracht heel wat lekkers en moois mee.

Heel wat lachende gezichtjes gespot!

Meer foto’s van het bezoek van sinterklaas en piet op onze schoolwebsite: Klik hier voor de link

2


FIETS IN ORDE TIJDENS DEZE DONKERE DAGEN? CHECKLIST!

Inspiratie vakantiekampen 2021 www.ideekids.be

www.joakedoe.be

www.littleballvillage.be

3


ENKELE KERSTKIEKJES

Juf Agi maakte een heel leuk filmpje met de kindjes van haar dansgroepje op maandagavond. Zie schoolwebsite: https://www.augustinusschool.be/

4


Bericht vanuit de parochie (VORMSEL): Met de pastorale eenheid werd besloten om pas in januari te starten met het inzamelen van de gegevens. Achterliggende gedachte is dat we dan al beter zicht zouden hebben op de mogelijkheden voor de voorbereiding met respect voor alle maatregelen omtrent Covid-19. De berichten van de laatste dagen doen ons daar echter aan twijfelen. Na de kerstvakantie zullen de leerlingen van het zesde leerjaar een inschrijvingsformulier krijgen. Tegen eind januari is er dan zicht op wie al dan niet wenst zijn/haar vormsel te doen.

We betuigen onze christelijke deelneming aan: De familie van Leon Deconinck, vader van Mia Deconinck (staat in voor de opvang van onze kinderen over de middag en ’s avonds) De familie van Helena Man, moeder van Griet Moenens (al jarenlang het gezicht van onze ochtendopvang), overgrootmoeder van Mories Holvoet (5LS), Phil Breyne (3LS) en Suzan Breyne (1LS).

** BABYNIEUWS ** Sem, een broertje voor Lili De Lissnyder (1KS groen) Proficiat aan de ouders!

KBH Katholiek Basisonderwijs Harelbeke Stasegemdorp 32

8530 HARELBEKE

056 20 37 76

info@augustinusschool.be

-

VBS St.-Augustinus

www.augustinusschool.be

5