Linköpingsplatsen 190313

Page 18

TM Event förstärker organisationen TM Event AB som ingår i Germundia Holding koncernen är sedan augusti 2018 det nya, fräscha och moderna eventbolaget med mycket rutin. Vi har samlat ihop den bästa mixen av erfarenhet, engagemang, service, personlighet och startat det nya Eventbolaget – TM Event AB. En uppstickare med placering i Linköping. - Vi är en kongressbyrå som anpassar våra tjänster efter kundens behov. Behöver en kund bolla idéer, få inspiration och hjälp med genomförandet så är vi med under hela processen, från start till genomförande och skräddarsyr kundens arrangemang efter dennes behov och önskemål. Som PCO (professionell kongressorganisatör) ser vi till att inget ramlar mellan stolarna! - Vi hjälper kunden med olika typer av evenemang som exempelvis: Jubileum, personal- och kundaktiviteter, invigningar, produktlanseringar, privata fester, idrottsarrangemang, mässor, publika evenemang m.m. Vill man ha ett tema så har vi idéerna! Vi hjälper gärna till att ta fram tilltalande inbjudningar och annat materiel. - Vi vill att man ska se TM Event som en medarbetare. Genom vår långa erfarenhet från branschen så vet vi värdet av ett väl genomfört arrangemang, berättar TM Events kvartett Harald Björk, Mikael Malmström, Daniel Nilsson och Tina Malmström. -Med våra tekniska lösningar erbjuder vi en snygg inbjudningssida och mobilwebb som gör att gäster enkelt kan anmäla sig samtidigt som vår kund får en bra överblick på sitt arrangemang. - Att kunna guida vår kund till rätt lösning är en av våra styrkor. Vi har kontakterna, möjligheterna och de tekniska lösningarna för att kunna offerera ett kostnadseffektivt arrangemang. En viktig del för oss när det gäller kundkontakt är att de ska känna förtroende och trygghet. NI PRATAR OM ERFARENHET. PRESENTERA ER GÄRNA OCH BERÄTTA VAD NI ARBETAT MED TIDIGARE. Tina Malmström: - Jag har jobbat med kongress- och konferensadministration samt grupp och konferens sedan 90-talets början. Intresset för mötesindustrin kom efter 3 år utomlands som golf- och konferensvärd. Framför allt kongresser är mitt gebit med mycket administration, logistik och planering.

Harald Björk: - Jag har erfarenhet av att ha jobbat med bröllop, konserter, mäs�sor, idrottsevenemang och fester. Senast kommer jag från LHC:s organisation där jag jobbade med sälj och event. Sälj och relationer är något jag brinner för. Jag har många strängar på min lyra. Jag kan vara Dj, jag kan sjunga, stå inför folk och prata och är orädd för nya utmaningar. Mikael Malmström: - Jag började jobba i mötes- och reseindustrin redan 1984. Under åren har jag varit med och arrangerat mässor, gruppresor, kongresser, event med mera. Jag har även varit resebyråchef i Ticket-koncernen. Jag är en idéspruta som brinner för möten. DANIEL NILSSON: NY MEDARBETARE PÅ TM EVENT - Den 1 mars började jag arbeta på TM Event. Jag har tidigare haft ett eget eventföretag som jag har drivit i 16 år. Event är ett ofantligt stort begrepp.

18

Överst: Daniel Nilsson Fr vänster Harald Björk, Tina Malmström och Mikael Malmström Själv så är jag nog lite av en ”show och dansman”. Jag gillar det personliga mötet, vara moderator och konferencier. Jag är kreativ och är taggad för nya utmaningar i TM Event. Tillsammans är vi starka och våra idéer ska bli verklighet! HUR KÄNNS DET ATT FÅ IN DANIEL I GRUPPEN? - Vi är jätteglada för att ha fått in Daniel i vårt team. Daniel är klockren för detta. Han kan också branschen och har med sig ett viktigt och värdefullt kontaktnät. Vi är ett gäng med en väldigt stor portion humor som kompletterar varandra på ett otroligt bra sätt avslutar kvartetten på TM Event, som anser sig ha världens roligaste jobb. Text: Morgan Karlsson