Page 19

Vilken Volkswagen är du? Form ska följa funktion och det vi gör ska vara innovativt, attraktivt och kvalitativt. Ledda av den övertygelsen skapar Volkswagen bilar där nytta, kraft, funktion och design kan samspela på ett ultimat sätt. Att Volkswagen ställer höga krav på kvaliteten är ett välkänt faktum. Vi på Engströms Bil ställer minst lika höga krav på oss själva att du som kund ska bli nöjd.

Alla borde köra Škoda. Som en av världens äldsta biltillverkare så levererar alltid Škoda en smart produkt till ett bra pris. Köper du en ny bil kan den anpassas som just du vill ha det, oavsett om du vill leasa, låna eller köpa din bil.

Det finns många modeller att välja på, men vi på Engströms Bil hjälper dig självklart. Välkommen in så berättar vi gärna mer.

Ett års Das WeltAuto-garanti Med 10 dagars bytesrätt på din begagnade bil Das WeltAuto-garantin är lika omfattande som en nybilsgaranti och ingår utan extra kostnad när du köper en kvalitetstestad begagnad bil från oss. Garantin gäller i 12 månader utan milbegränsning. Varje Das WeltAuto-certifierad bil har dessutom genomgått en omfattande kvalitetskontroll på 122 punkter. Kontrollen garanterar att du kan lita på den begagnade bilen. Du hittar alla fömåner som ingår i Das WeltAuto på engstromsbil.se

Västervik Allén 70 • Tel 0490-660 25 För aktuella öppettider se engstromsbil.se 1 9 - G A M L E B Y P L AT S E N

Profile for Åtvidabergsplatsen

Gamleby 190619  

Gamleby 190619  

Advertisement