Page 1

Viitorul îţi surâde

Hello Tomorrow 11/2010

AI PETRECUT VREODATĂ ORE ARANJÂNDU-ŢI PĂRUL DAR CÂND AI IEŞIT AFARĂ EL S-A ÎNCĂPĂŢÂNAT SĂ RĂMÂNĂ NEDISCIPLINAT?

AFLĂ SOLUŢIA PENTRU PĂRUL NEASCULTĂTOR! NOUL TRATAMENT LEAVE-IN TE VA AJUTA SĂ DISCIPLINEZI ŞI SĂ ARANJEZI CHIAR ŞI CEL MAI NEASCULTĂTOR PĂR!


DESCOPERĂ proprietăţile LOTUS SHIELD! Am rugat câteva femei să testeze în premieră acest produs revoluţionar. 80% dintre ele ne-au declarat că îşi iubesc părul mai mult şi mai mult de fiecare dată când folosesc Tratamentul leave-in pentru disciplinarea părului cu Tehnologia Lotus Shield*. Iată câteva din testimonialele consumatoarelor:

A fost foarte eficient. Mi-a făcut părul mai uşor de aranjat, mai mătăsos.

Oau! A funcţionat de minune pe părul meu, am stat în ploaie doar pentru a-l testa. A controlat într-adevăr firele rebele şi părul meu a devenit foarte uşor de aranjat.

Lasă părul uşor de controlat, nu am mai avut nevoie de alte produse.

* Opinii exprimate într-un studiu despre percepţia consumatorului.


ADVANCE TECHNIQUES - PROGRAM MOTIVAŢIONAL

3

COMANDĂ ORICARE PRODUSE DIN GAMA ADVANCE TECHNIQUES ŞI PRIMEŞTI CU NUMAI 1 BAN ŞAMPONUL 1 BAN DAMAGE REPAIR.

6

COMANDĂ ORICARE PRODUSE DIN GAMA ADVANCE TECHNIQUES

3

ŞI PRIMEŞTI ALTE PRODUSE DIN GAMA DAMAGE REPAIR CU 1 BAN FIECARE! Ofertele nu se cumulează. Comandă

3x

PRODUSE ADVANCE TECHNIQUES

6x

PRODUSE ADVANCE TECHNIQUES

Preţ Produse

1 BAN

Produsele trebuie achiziţionate în aceeaşi comandă. Produsul/ produsele cu 1 BAN se primesc o singură dată pe campanie. Câştigul tău

Fiecare cu 1 ban pentru tine

Valoarea produselor cu 1 ban

Câştigul tău total

26,97 lei* 6,74 lei**

8,99 lei*** 15,73 lei

53,94 lei* 13,48 lei**

27 lei*** 40,48 lei

* Preţ pentru Şampoanele din gama Advance Techniques ** Calcul realizat pentru o comandă cu discount de 25% *** Preţ în Broşura 12


ÎŢI PREZENTĂM noua gamă Advance Techniques. Acum vei şti dintr-o privire ce combinaţii de produse să recomanzi prietenelor tale.

DACĂ PĂRUL TĂU ESTE...

... FOLOSEŞTE

ÎNAINTE

USCAT, DEGRADAT

DAMAGE REPAIR

INTENSIVE REPAIR

DREPT SAU ONDULAT, DAR ASPRU ŞI REBEL

STRAIGHT AND SLEEK

MOISTURE AND SLEEK

FĂRĂ STRĂLUCIRE

DAILY SHINE

DAILY RESULTS

SUBŢIRE, FRAGIL, DESPICAT

VOLUME

VOLUME AND TEXTURE

USCAT, UNEORI CU MĂTREAŢĂ VIZIBILĂ

KEEP CLEAR

KEEP CLEAR

COLOUR PROTECTION

COLOUR PROTECTION

AGE RETREAT

AGE RETREAT

VOPSIT

SUBŢIRE, FRAGIL, DESPICAT NOU!

Coafură perfect disciplinată. Gama Beautifully Behaved este recomandată tuturor tipurilor de păr. Este soluţia mult aşteptată pentru părul greu de aranjat, predispus la fire rebele. Tehnologia Lotus Shield este inspirată de proprietăţile de respingere a apei ale frunzei de Lotus - formează o barieră delicată pentru a bloca umiditatea şi a preveni astfel distrugerea coafurii. Rezultatul: părul devine mătăsos, plăcut la atingere şi uşor de aranjat


ADVANCE TECHNIQUES

Nu rata oferta pe care ţi-am pregătit-o!

- Un mod profesionist de a-ţi creşte comanda

™

Ghidul Advance Techniques conţine informaţii complete despre produsele din noua gamă Advance Techniques.

Foloseşte resursele adiţionale pentru a te documenta despre produse. Înainte de a te întâlni cu o prietenă, răsfoieşte ghidul Advance Techniques, în care sunt prezentate toate subgamele şi produsele. În timpul conversaţiei, ajut-o să determine problemele cu care se confruntă părul ei. Foloseşte pentru aceasta Discheta Advance Techniques pentru identificarea tipului de păr. Este un mod rapid şi eficient de a afla problema şi soluţia, alegând apoi produsele potrivite din gama Advance Techniques. Alegeţi împreună produsele pentru îngrijirea de bază şi produsele pentru îngrijire complementară.

Comandă 1 cu 2,00 lei sau bifează 5 cu 6,00 lei cod 1895 2

Other_201011_ 0001 1

4/21/10 10:49 AM

Discheta Advance Techniques te ajută să găseşti produsele de îngrijire care corespund fiecărui tip de păr.

m or

ea

ţeta care ză re ţi s

rulu

i

pro pąru blem lui a

greu de

manev

e

p te

toate

ul

eş riv ot

tip

f

š

CALEA SPRE UN PĂR SUPERB

rat

regim

produse vedetą Tratame nt leav e-in cu

NU UITA!

lotus discipŞampon pentru linarea părulu i discip Balsam linarea pentru părulu i

Alege 1 cu 1 leu sau 5 cu 2,5 lei cod 1896 0

Şamponul este un produs de bază pe care toată lumea îl foloseşte, de aceea este uşor să îl recomanzi.

Geantă Advance Techniques Culoare: negru în exterior, cu logo argintiu Advance Techniques şi căptuşeală portocalie Material: microfi bre, PVC, poliester Dimensiuni: lungime 36 cm, lăţime 15 cm, înălţime 32 cm. Compartimentul principal se închide cu un fermoar de nylon. În interior conţine un compartiment pentru telefonul mobil şi un compartiment plat.

Şampoanele din gama Advance Techniques sunt deja îndrăgite şi cunoscute de consumatori. Atunci când vorbeşti cu o prietenă despre îngrijirea părului, sugerează-i că fiecare membru din familia sa ar trebui să folosească un şampon adaptat tipului său de păr. În acest fel, îţi vei mări comanda.

Setul cu materiale ajutătoare cu 85 lei CALEA SPRE UN PĂR SUPERB

ul

rulu

rm

ea

i pro

greu de

manevr

ţeta care ză re ţi s e

p

te

pąrulblema ui

toate

eş riv ot

tip

fo

›

Vorbeşte-le prietenelor tale despre faptul că produsele Advance Techniques sunt recomandate de stilişti renumiţi internaţional.

at

produse vedetą Tratame nt leave-in

Other_201011_ 0001 1

Anthony Barrow - stilist britanic, colaborează cu designeri de top şi supermodele.

Allen Ruiz, desemnat Cel mai bun Hair Stylist Nord- American al anului 2007 şi recunoscut de revistele de specialitate ca fiind unul dintre cei mai buni stilişti latini din America.

Nu uita că imaginea este cartea ta de vizită! Aranjează-ţi părul proaspăt spălat înainte de a face o vizită. Pentru cele mai bune rezultate, foloseşte Advance Techniques.

regim

cu lotus

Şampon disciplinarea pentru părului discip Balsam linarea pentru părulu i

4/21/10 10:49 AM

Setul „Un păr incredibil” te va ajuta să recomanzi produsele Advance Techniques. Setul conţine: • geanta modernă • discheta Advance Techniques • ghidul Advance Techniques • Şamponul, Balsamul şi Tratamentul leave-in pentru disciplinarea părului


MĂREŞTE-ŢI CÂŞTIGUL PROFITÂND DE PROGRAMUL MOTIVAŢIONAL. Cea mai nouă aromă Patrick Dempsey vorbeşte despre emoţiile şi momentele speciale împărtăşite de persoanele aflate într-un cuplu.

CATEGORIA ORIENTAL-CONDIMENTATĂ

PROGRAM MOTIVAŢIONAL Măreşte-ţi câştigul! COMANDĂ PARFUMURI PENTRU BĂRBAŢI ÎN VALOARE DE 138 LEI ŞI PRIMEŞTI DISCOUNT

DE

30%

Apa de toaletă Full Speed în Ediţie Specială nu este inclusă în program. Cumpără

Preţ Produse

Discount

CUM SĂ VINZI NOUA AROMĂ Câştigul tău maxim

2x

• Oferă-le cunoscuţilor mostre, pentru a-i lăsa să descopere şi să testeze aroma • Arat-o! Designul clasic al sticluţei îi va face cu siguranţă să dorească să o încerce.

138 lei

30%

41,40 lei

• Recomand-o persoanelor care sunt deja familiare cu prima aromă Patrick Dempsey.


Planet Spa -

pielea ta va fi atât de fericită Tratamentele SPA au multe efecte benefice ce îmbunătăţesc sănătatea şi aspectul pielii tale. Netezirea, hidratarea, fortificarea, hrănirea, redarea fermităţii şi aspectului tânăr - iată doar câteva din efectele pe care le vei observa după folosirea cosmeticelor din gama Planet SPA.Invită-ţi prietenele la o sesiune de răsfăţ în stil SPA. Acompaniate

de o muzică potrivită şi de ceaiuri cu gheaţă, destindeţi-vă cu ajutorul produselor noastre. Studiază subgamele colecţiei Planet SPA pentru a fi pregătită să răspunzi întrebărilor privind beneficiile pe care le aduce pielii fiecare dintre aceste produse. Dacă ai ocazia, testează-le pentru a te convinge de efectele lor incredibile.

CU CEAI ALB

CU SAKE ŞI OREZ DIN JAPONIA

CU MINERALE DIN MAREA MOARTĂ

CU UNT DE SHEA AFRICAN

HIDRATEAZĂ

ANTIÎMBĂTRÂNIRE

EFECT DE LUMINOZITATE

DETOXIFIAZĂ

HRĂNEŞTE

REGENEREAZĂ

CATIFELEAZĂ

MINERALE ŞI SĂRURI MARINE

UNT DE SHEA

FRUCTE DE PĂDURE GOJI

FLOARE DE LOTUS

IA

Ţ LEC O C

BENEFICIU

INGREDIENT DESTINAŢIA

CU FRUCTE DE CU FLOARE DE LOTUS PĂDURE GOJI DIN DIN THAILANDA HIMALAYA

MEDITERANEANĂ

ULEI DE MĂSLINE

CEAI ALB

ZONA MEDITERANĂ

CHINA

Vorbeşte-le prietenelor tale despre economiile pe care le fac alegând tratamentele la domiciliu în locul celor la saloanele profesionale. În plus, poate fi un pretext perfect pentru încă o adunare între fete!

5 etape ale unei sesiuni SPA perfecte 1. RELAXEAZĂ-TE ÎNTR-O CADĂ plină ochi de spumă şi uleiuri aromatice. Foloseşte un dispozitiv pentru masaj pentru a-ţi destinde muşchii. Efectul: pielea se relaxează şi devine mai netedă.

2. AI GRIJĂ DE PĂRUL TĂU În atmosfera relaxantă pe care ai creat-o, tratează-ţi părul cu produse speciale. Alege-le în funcţie de tipul tău de păr. O mască formulată cu ulei de măsline are proprietăţi impresionante!

1 2

SAKE ŞI OREZ

JAPONIA

MAREA MOARTĂ

AFRICA

MUNŢII HIMALAYA

3. FOLOSEŞTE UN TRATAMENT FACIAL Tratamentele pentru ten sunt un adevărat compliment pentru piele. Aplică o mască Planet Spa şi lasă ingredientele sale preţioase să îşi facă efectul. După curăţarea măştii, continuă cu un ser facial. Pielea ta va fi imediat revitalizată!

4. ESTE VREMEA SĂ ÎŢI RĂSFEŢI CORPUL Experimentează senzaţia bogată de hidratare şi relaxare oferită de creme, uleiuri şi loţiuni Planet SPA. Combină-le cu o sesiune de masaj cu pietre calde ce îţi va de-stresa mintea şi corpul, accentuând beneficiile oferite de cosmetice.

5. LA SFÂRŞIT, UN TRATAMENT PENTRU MÂINI ŞI PICIOARE Mâinile şi picioarele au nevoie de îngrijire specială, mai ales după o zi lungă şi obositoare. Îmbunătăţeşte-le aspectul aplicând un tratament cu parafină. Foloseşte mănuşile şi şosetele hidratante. La sfârşit, hidratează-le cu o cremă pentru mâini şi picioare.

THAILANDA

3

4

5

Nu uita că nimic nu completează mai bine o sesiune de SPA decât aroma lumânărilor sau a uleiurilor parfumate.


OFERTĂ PENTRU VARĂ! Mini-cremele duale Solutions - perfecte pentru călătorii - fiecare cu 9,99 lei. PENTRU TENUL USCAT, DESHIDRATAT

- crema de zi hidratează pielea în profunzime şi o protejează datorită factorului SPF 15

- crema de noapte reface ţesuturile deshidratate şi asigură un aspect sănătos şi strălucitor pielii

- crema de zi energizează pielea, evidenţiază strălucirea naturală a acesteia - crema de noapte

BRIGHTENING FOR SKIN WITH DISCOLOURATIONS

îmbunătăţeşte textura şi tonusul pielii, activează hidratarea naturală

Crema de noapte dezvăluie un ten mai luminos şi mai catifelat la trezire. Crema de zi reduce apariţia pigmentărilor.

crema de zi matifiază zona T şi lasă zona pomeţilor hrănită şi hidratată

conferă fermitate pielii, reduce ridurile şi o protejează împotriva fotoîmbătrânirii

crema de noapte hidratează în profunzime şi reduce excesul de sebum

PENTRU TENUL MATUR

PENTRU PRIMELE SEMNE ALE ÎMBĂTRÂNIRII

40+

30+

Crema de noapte dezvăluie un ten mai luminos şi mai catifelat la trezire. Crema de zi reduce apariţia pigmentărilor.

PENTRU TENUL MIXT

PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN

îmbunătăţeşte aspectul pielii şi o catifelează pe timpul nopţii

- crema de zi conferă fermitate şi elasticitate pielii, protejează împotriva razelor UV

- crema de noapte reduce semnele de maturizare provocate de schimbările hormonale, conferă pielii un aspect mai tânăr şi mai sănătos

NETEZEŞTE ŞI UNIFORMIZEAZĂ PIELEA ÎN ZONELE AFECTATE DE CELULITĂ

PREŢ FERM!

MINI-CREMELE DUALE SOLUTIONS - PERFECTE PENTRU CĂLĂTORII - FIECARE CU 9,99 LEI.


CUM SĂ PREGĂTEŞTI CAMPANIA URMĂTOARE DEMO 1

Piele cu aspect întinerit după aproximativ 14 zile Îţi prezentăm un nou mod de a avea o piele perfect hidratată

Tratamentul de noapte Anew Rejuvenate cu doar 21 lei

Tratamentul de noapte Anew Reversalist cu doar 30 lei

Tratament de noapte Anew Rejuvenate

Tratament de noapte Anew Reversalist

30+

35+

REJUVENATE

REVERSALIST

Tratamentul de noapte Anew Ultimate cu doar 33 lei

Tratament de noapte Anew Ultimate

45+

ULTIMATE

Ce sunt?

Cum acţionează?

Când ar trebui folosite?

Tratamentele de noapte Anew sunt produse intens hidratante cu o textură de tip gelcremă, cu particule strălucitoare. Ele nu sunt produse obişnuite de hidratare, de aceea oferă o transformare vizibilă şi rapidă pielii.

Formula de tip gel-cremă este special îmbogăţită cu un complex unic de polipeptide ce îi oferă o hidratare profundă pielii şi un aspect întinerit. Alege din cele trei produse de lux, create în funcţie de nevoile fiecărei vârste şi formulate să repare semnele incipiente, moderate sau avansate ale maturizării pielii.

Pot fi folosite în loc de crema de noapte, atunci când simţi că pielea ta are nevoie de o hidratare mai puternică. Se aplică pe faţă şi pe gât pentru a reduce aspectul ridurilor şi a-i reda pielii senzaţia de catifelare şi supleţe.

ALEGE-L PE CEL CARE ŢI SE POTRIVEŞTE!

SUPER OFERTĂ: PRIMEŞTI MOSTRE CU 1 BAN! Un set de 5 mostre cu 1ban la comandarea fiecărui Tratament de noapte Anew!* * nu uita să-ţi alegi setul

30+

REJUVENATE

35+

REVERSALIST

45+

ULTIMATE

UN MOD DE A-ŢI MĂRI COMANDA! OFERĂ MAI MULTE MOSTRE PENTRU A CONVINGE MAI MULŢI CLIENŢI.


CUM SĂ PREGĂTEŞTI CAMPANIA URMĂTOARE

REDUCERI

înflorate

DEMO 2

DEMO 3

Femeia de afaceri din tine merită cele mai bune soluţii: menţine-te organizată, feminină şi mereu în pas cu moda, fie că eşti acasă sau în călătorii. Este ultima şansă de a achiziţiona produsele personalizate.

cerceii cu 12,99 lei

50%

REDUCERE

cu 24,99 lei

1

colierul cu 16,99 lei

50%

REDUCERE

2

50%

3

REDUCERE

Accente aurii

Sclipiri clasice

Însoreşte această vară cu un set ce nu se va demoda vreodată: colierul şi cerceii cu accente rubinii şi aurii. Bijuteriile Belana vor oferi distincţie ţinutei tale în orice anotimp!

Pune-ţi frumuseţea în valoare şi atrage atenţia clienţilor cu bijuteriile Callie, inspirate de măreţia oceanului. Setul clasic şi elegant format din colier şi cercei se potriveşte de minune acestui sezon.

Colier Belana Lungime: 42+9cm Dimensiuni pandantiv: 9 cm x 3,7 cm cod 1637 8 Cercei Belana Lungime: 6,8 cm cod 1639 4

Bijuterii placate cu argint. Colier Callie Lungime colier: 42+9cm Lungime pandantiv: aprox. 3 cm Cercei Callie Dimensiuni cercei: 2 cm x 0,8 cm cod set: 0846 6

Vei descoperi noua noastră colecţie de produse personalizate în flyer-ul din următoarea campanie!

Ultima dată în broşură Accesoriu Buburuză Accesoriu Broscuţă Brăţară Raegan Spumant de baie Secret Garden Cercei Loreen Geantă Daire Portofel Daire

Discount 10%

Fardurile de pleoape True Colour Quad Mascara Plump Out Tratament leave-in pentru disciplinarea părului Lotus Shield Accesoriu Peştişor

Accesoriu Broscuţă Accesoriu Green Drop Mărgea Inimă Mănuşă de baie Andy Mănuşă de baie Ella Ballerina Gel de duş Ascent Gel de duş Amazon pentru El Cremă de zi Anew Rejuvenate Cremă de zi Anew Reversalist Cremă de zi Anew Ultimate Mască de faţă cu minerale şi nămol Mască exfoliantă cu sake şi orez Mască energizantă cu ceai alb Apă de toaletă Full Speed în ediţie specială

ATENŢIE!

Toate produsele non-cosmetice, inclusiv ceasurile, care nu sunt în ofertă specială beneficiază de un discount fix de 15%. Produsele în limita stocului disponibil nu se iau în considerare la calcularea valorii comenzii. Valoarea bijuteriilor nu este inclusă în valoarea comenzii pentru calcularea discountului total pe comandă, dar beneficiază de discount corespunzător comenzii. Toate produsele care susţin Campania împotriva cancerului la sân nu beneficiază de discount.

MOSTRE ÎN OFERTE SPECIALE Promovarea seturilor de mostre este cunoscută ca fiind una dintre cele mai eficiente metode de a creşte numărul de comenzi, atât de la persoanele care folosesc produse Avon, cât şi de la cele care încearcă pentru prima oară produsele noastre.

SETURI DE MOSTRE LA PREŢURI SPECIALE: Apă de toaletă Aromadisiac pentru Ea Apă de parfum Far Away Apă de parfum Herve Leger pentru Ea Apă de toaletă Windscape pentru Ea Apă de toaletă Windscape pentru El Tratament de noapte Anew Rejuvenate Tratament de noapte Anew Reversalist Tratament de noapte Anew Ultimate


CUM SĂ PREGĂTEŞTI CAMPANIA URMĂTOARE

DEMO 4 EL I B ER E A Z Ă -Ţ I

S I M Ţ U R I L E

Apă de toaletă Windscape pentru El 75 ml

Încearcă aroma proaspătă ce evocă energia

NOTE DE VÂRF

doar 31 lei

mării. Comandă

Măr

Windscape la un preţ

Mandarin

redus şi recomandă-l persoanelor îndrăgostite

NOTE DE MIJLOC

de mare şi libertate.

Cardamon Note verzi Lavandă

NOTE DE BAZĂ Ambră Lemn de santal Mosc

Categoria lemnos-marină

VĂ RECOMANDĂM Apă de toaletă Full Speed 75 ml

Apă de toaletă Spotlight 50 ml

În lumina reflectoarelor

Mai multă adrenalină Sporeşte pasiunea şi adrenalina cu una dintre cele mai apreciate parfumuri pentru bărbaţi. Un amestec de note revigorante ce va fi cu siguranţă pe gustul amândurora. Este o bună ocazie de a comanda Apa de toaletă Full Speed la un preţ foarte accesibil. Arată-le prietenelor tale mostra acestei arome incitante - iubiţii lor îţi vor mulţumi!

VĂ RECOMANDĂM

cu doar 42 lei

Apa de toaletă Full Speed + Setul de 5 mostre Full Speed cu 42 lei. Cod 5077 3.

Re-experimentează acet parfum premium prezentat de Courtney Cox. Notele ispititoare de bergamotă, frezie albă şi vanilie cremoasă te vor încânta cu siguranţă. Reaminteştele prietenelor tale de această aromă, deja faimoasă - parfumurile prezentate de celebrităţi sunt un mijloc bun de a-ţi creşte comenzile. Achiziţionează-l acum, este păcat să ratezi această ofertă.

cu doar 50 lei

Poţi comanda cu un click pe Broşură şi poţi urmări comanda pe traseul ei către tine şi, mai mult, înregistrezi dovada plăţii. Cum? Accesând site-ul nostru www.avoncosmetics.ro.


Campania 11/2010 Campanie trendsetteri: 17.06 - 07.07.2010 Campanie naţională: 29.07 - 18.08.2010 www.avoncosmetics.ro www.avonspaceblog.ro

PĂRUL TĂU

AŞTEPTA CEVA NOU Descoperă noua gamă

Advance Techniques!

MOSTRĂ în interior!

149

Brochure_201011_ 0074 148

4/28/10 3:58 PM

CELE MAI TENTANTE OFERTE

Distracţie Di t pentru toată lumea!

Mănuşi pentru baie CARE ÎŢI ZÂMBESC

Începerea şcolii poate deveni un eveniment cu adevărat haios dacă îi inviţi pe Arnie şi pe Ella să îi însoţească pe cei mici. Noile produse pentru micii domni şi micuţele domnişoare sunt decorate cu personaje animate. Fii atentă la broşurile viitoare pentru alte produse noi, special create pentru copii!

1. Set de rechizite Arnie

1

1cm) 1820

Ella Ballerina Backpack

0

Partea

1

20,00

14,99

Nuanţe de roz, liliachiu şi un pudel adorabil cu năsuc mov ce te priveşte zâmbitor. Un ghiozdan dulce pentru o fetiţă visătoare şi cuminte. Material: Poliester Dimensiuni: 24 cm lăţime x 28 cm Înălţime x 9 cm la bază Are 2 buzunare detaşabile (9 x 4,5 cm) Se închide cu fermoar Lungime barete: 47 cm

3

DISTRACTIVĂ

Racheta Roger

0462 2

50,00

39,99

Drumul spre şcoală tocmai a devenit distractiv - cum ar putea să fie altfel, când te însoţeşte Arnie sau Ella Ballerina. Rucsacele sau genţile pentru pantofi cu imagini de personaje animate sunt practice, spre bucuria părinţilor dar şi - spre încântarea celor mici - colorate şi haioase.

2

2. Sticlă pentru băuturi + Pai Arnie Drinks Bottle / Straw O sticlă pentru băuturi foarte practică şi colorată. Material: plastic Dimensiuni: 18 x 6,5 cm Capacitate aproximativă - 350 ml Nu este recomandată pentru băuturile fierbinţi sau carbogazoase.

1. Ghiozdan Arnie

2

Arnie Rucksack

0378 0

Pregătirea ghiozdanului devine o plăcere atunci când pe rucsac este desenat Arnie, în călătoria sa printre stele. Desenul îl va încânta cu siguranţă pe băieţelul tău. Material: Poliester Dimensiuni: 28 x 24 x 10 cm Pe partea din faţă este un buzunar cu fermoar ce măsoară 17 x 21 x 3 cm 2 buzunare laterale Lungime barete: 49 cm

30,00

21,99

4

39,99

Arnie

Arnie, micul cosmonaut şi marţianul lui preferat, Andy, au sărit pe această geantă pentru pantofi. Material: poliester Se închide cu şnur Dimensiuni: 39,5 x 28,5 cm

Marţianul Alfie

LA ŞCOALĂ

Ofertă înstelată 10-05-06 09:44

Ella Ballerina

0096 8

Clopoţelul Clopoţelul

25,00

19,99

reducerilor: reducerilor:

ŞI LUMEA SA ROZ

2

PRINŢESE

1818 4

20,00

14,99

Ella Ballerina Vanity Set O geantă pentru cosmetice în care se regăsesc toate produsele necesare pentru o coafură superbă. Şi totul este, desigur, în nuanţe de roz şi violet! Setul conţine: - geantă pentru cosmetice (25 x 15 x 6 cm) - uscător de păr (funcţionează cu o baterie AA ) - perie - oglindă - 2 elastice - 2 clame - 2 clipsuri-fl uturaş

80,00

59,99

40% 28,00

22,99

Ella Ballerina Pencil Case Pudelul Ellei zâmbind dulce, pe un fundal înflorat. Cum să nu-l iei cu tine în ghiozdan?! Material: poliester Se închide cu fermoar Dimensiuni: 10 x 19 x 5 cm

0123 0

19,99

2

reducere!

Ella Ballerina Water Bottle with Straw Recipient roz pentru băuturi. Material: plastic Dimensiuni: 18 x 6,5 cm Capacitate aproximativă 350 ml Nu este recomandat pentru băuturile fierbinţi sau carbogazoase

1

Inorogul Twirl

Pudelul Tutu

Ella Ballerina

Preţuri roooz

Ofertă pentru zâne

21,99 AF1011_006 6

10-05-06 09:53

AF1011_008 8

Începe

ŞCOALA!

Pisica Twinkle

30,00

17,99

1823 4

25,00

0093 5

25,00

2. Set de accesorii pentru păr

1821 8

1. Colier Ella Ella Necklace in Flower Shaped Gift Box Un colier superb, cu Ella Ballerina însăşi ca pandantiv. Închis într-o cutiuţă roz, ceea ce îl face perfect pentru a fi dăruit. Lungime: 47 cm Dimensiuni cutie: 6 x 6 x 3,5 cm

Super ofertă de bun venit:

3. Penar Ella Ballerina

1. Sticlă pentru băuturi Ella Ballerina + Pai

0143 8 mai puţin! 10-05-06 09:53

Comorile MICUŢEI

Ella Ballerina Stationary Set Floricele şi mult, mult roz - accesorii pentru şcoală ce vor bucura orice fetiţă. Setul conţine: 1 x linie (dimensiuni 16 cm x 4 cm) 5 x creioane (lungime 17,5 cm) 1 x radieră (dimensiuni 4,5 x 2 x 1 cm)

3

20%

AF1011_004 4

2. Set de rechizite Ella Ballerina

Păşeşte în lumea diafană a Ellei Ballerina şi a prietenilor săi: pisica, pudelul şi inorogul. Această zână mereu zâmbitoare ştie perfect la ce visează micile domnişoare.

Arnie Pencil Case Un penar simpatic, în forma rachetei cu care Arnie şi prietenul său extraterestru au călătorit prin cosmos. Material: poliester Se închide cu fermoar Dimensiuni: 19 x 9.5 x 6 cm

Arnie Shoe Bag

Marţianul Andy

AF1011_002 2

1

Penar Arnie

0522 3

25,00

19,99

2. Rucsac pentru încălţăminte Arnie

Băieţii iubesc să se joace şi să descopere lucruri noi. Şi Arnie la fel! Acest mic erou a călătorit cu o rachetă prin cosmos. Acolo, l-a întânit pe Andy, un extraterestru simpatic. Pentru că vacanţa lor s-a încheiat, abia aşteaptă să îi însoţească pe copii în zilele de şcoală.

4. Rucsac pentru încălţăminte Ella Ballerina

Ella Ballerina Shoe Bag Un rucsac roz - locul de dans al Ellei Ballerina. Perfect pentru pantofiorii micii prinţese. Material: poliester Se închide cu şnur Dimensiuni: 39,5 x 28,5 cm

0264 2

50,00

Arnie

TE INVITĂ

Mini broşura este valabilă : Campania 11/2010 Campanie trendsetteri: 17.06.2010-07.07.2010 Campanie naţională: 29.07.2010-18.08.2010 Campania 12/2010 Campanie trendsetteri: 08.07.2010-28.07.2010 Campanie naţională: 19.08.2010-08.09.2010

3. Rucsac Ella Ballerina

Arnie Stationary Set Planete, stele, comete... Motivele cosmice decorează chiar şi accesoriile micului şcolar şi îl încurajează să viseze. Setul conţine: 1 x riglă (dimensiuni 16 cm x 4 cm) 5 x creioane (lungime 17,5 cm ) 1 x radieră (dimensiuni 4,5 x 2 x

10-05-06 09:54

AF1011_001 1

10-05-06 10:42

Căutai un fard de pleoape?

Profită de ofertă

O ofertă care sigur îţi va face cu ochiul - poţi comanda fardurile de pleoape True Color Quads cu 15,99 lei fiecare la comandarea unui alt produs din gama Avon Color. Din paleta bogată de nuanţe rezistente îl vei găsi cu siguranţă pe cel care ţi se potriveşte perfect. Nu rata această ofertă!

Apa de toaletă Full Speed în ediţie specială – este momentul perfect să o achiziţionezi la un preţ foarte mic. Pune-l în priză cu unul dintre cele mai fierbinţi parfumuri pentru bărbaţi. O aromă revigorantă care garantează o atmosferă intensă. CA 11/10 ♦ PAGE

16

ERTĂ ROF SUPE

ă Profitm!

IENTALĂ CATEGORIA FRESH-OR S, MOSC IENUPĂR, CHIPARO

acu 1. Apă de toaletă

Full Speed -

IALĂ EDIŢIE SPEC 4504 7

Sticluţă fără atomizor. 50 ml 32,00 Preţ standard:

1

Polska Sp. z o

şi la preţ standard. Produsul este disponibil inclus în ofertă. Produsul nu este

Avon Cosmetics

Apa de toaletă

2

Full Speed 2. Apă de toaletă 75 ml 0805 2

75,00

56,99

Full Speed cu

19,99 lei la comandarea

de produse din

e de 35 lei. broşură în valoar 17

759,87/1L

A 4/20/10 11:59 AM

16

0075 16 Brochure_201011_

Începe să arăţi şi să te simţi mai tânără

Ofertă delicioasă pentru zile toride

Oferă-i pielii tale un aspect mai ferm şi mai tânăr şi diminuează semnele de maturizare folosind cremele de zi din gama Anew. Comandă produse din broşură în valoare de 35 lei şi vei putea comanda una din Cremele de zi Anew cu 50% reducere!

O ofertă fructată te aşteaptă în broşură Vara este momentul perfect pentru a te răsfăţa cu produse ce miros ca un coş de fructe proaspete. Delicioasele produse cu aromă de zmeură din gama Naturals sunt în ofertă: cumperi 3 la preţ de... 1. Prietenele tale se vor bucura să audă asta!

machiaj

machiaj

1,99

1,99

lei

Gh i du l p ro du se l o r p e nt r u te n

lei

Ghidul produselor pentru buze

RO|1|1|8|6|5

Colour Chart_201007_ 0001 1

4/26/10 3:02 PM

Universul produselor de machiaj Avon: comandă Ghidul

RO|1|1|8|6|4

Call Back Card_201007_ 0001 1

4/26/10 2:52 PM

produselor pentru buze şi Ghidul produselor pentru ten din secţiunea Noutăţi!

Avon Blog - Revista Hello Tomorrow  
Avon Blog - Revista Hello Tomorrow  

avon blog revista hello tomorrow

Advertisement