Page 1

RO 6 3 0 6 3

Taie paginile şi păstrează-le întotdeauna lângă tine!

B.

UŞOR CA A, B, C...

Identifică categoria de parfumuri pe care prietena ta o preferă.

A.

1. Când promovezi un parfum, foloseşte-l chiar tu înainte să te întâlneşti cu prietena ta. Poate fi o ocazie bună să deschizi discuţia despre parfumuri. 2. N u oferi mai mult de 3 mostre de parfum în acelaşi timp - o persoană nu poate ţine minte mai mult de 3 arome diferite. 3. S pune-i prietenei tale că este recomandat să aibă mai multe parfumuri, cu arome diverse, care să le poarte în funcţie de ocazie. 4. Parfumurile sunt cadourile ideale atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Află mai multe detalii despre prietenele tale, despre zilele de naştere ale prietenilor

C.

Oferă-i mostre de parfumuri din aceeaşi categoria, de exemplu Little Black Dress.

şi rudelor lor şi recomandă-le noua aromă. 5. Încurajează-ţi prietenele să utilizeze şi extensiile de gamă ale parfumurilor, precum gelurile de duş sau spray-urile de corp. Astfel, aroma durează mai mult şi este mai intensă, iar beneficiile tale se multiplică. 6. E  ste foarte important să cunoşti notele principale ale parfumurilor. Te vor ajuta să alegi aroma potrivită pentru fiecare persoană. 7. Foloseşte mostrele astfel încât prietenele tale să poată testa aroma. Cu cât mai multe mostre vei dărui, cu atât mai multe comenzi vei avea.

CUM SĂ RECOMANZI PARFUMURI

Avon colaborează cu cele mai mari case de parfumuri din lume, o garanţie a înaltei calităţi a fiecărui parfum din portofoliul său. Cel mai mare dintre furnizorii noştri este producătorul elveţian Givaudan, cel mai mare de pe piaţă. Fiecare al 5-lea parfum din lume este produs de acesta. A creat parfumuri pentru Calvin Klein şi Burberry, iar pentru Avon, Little Black Dress sau Herve Leger Homme. O altă colaborare de succes este cea cu parfumierul american IFF, cu un portofoliu de parfumuri create pentru Yves Saint Laurent, Givenchy, Costume National sau Chopard. Talentaţii lor parfumieri au creat pentru Avon Apele de toaletă Slip Into şi Urban Edge. Nu uita să menţionezi în conversaţiile cu prietenele tale toate aceste eforturi pe care Avon le depune pentru a se asigura că parfumurile sale îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.

buni producători

Cele mai frumoase arome de la cei mai

Campania 09/2011 Campanie trendsetteri: 05.05.2011 – 25.05.2011 Campanie naţională: 16.06.2011 – 06.07.2011 www.avoncosmetics.ro www.avonspaceblog.ro www.avonconnects.com.ro Prezintă-i un parfum sau două din categoria identificată. Dacă de exemplu preferă aromele florale, o alegere bună ar putea fi Far Away (vezi tabelul de la pagina 23).

Detalii la pagina 10.

BINE AI VENIT ÎN LUMEA PARFUMURILOR AVON

Maratonul săruturilor!

Fii expertă în parfumuri Încurajează-ţi prietenele să comande mai mult Mai multe beneficii cu PROGRAMUL KISSES

Colordisiac

Primul ruj de la Avon cu arome afrodisiace Invită-ţi prietenele în lumea magică a parfumurilor. Acest ghid te va ajuta să devii expertă în parfumuri şi să le recomanzi în mod profesional.

Prietenele tale nu vor putea rezista!

E N I Z A G A M


nou în Avon România, ă bucur să vin şi să lucrez din ce ştiu. După 3 ani şi compania care m-a învăţat tot it şi momentul să îmi ven a că jumătate în alte ţări, iată n îmi suflec mânecile pentru Avo pun mintea la contribuţie şi să iar , chis des rgie şi cu sufletul România. Revin acasă cu ene Reprezentanţi să câştige mai pe ajut îi să t sun le aşteptările me agă toate roadele muncii lor. cule să mult, să vină cu drag la Avon, depusă în ultimii ani de forţa de Voi continua excelenta muncă ctor Moldovan (astăzi Executive Dire vânzări condusă de Andreea din te l să fiţi mândri că faceţi par Sales, CEE) şi voi face tot posibilu . ânia ie de cosmetice din Rom Avon, cea mai mare compan Campania 9 umplem ţara de Suntem puşi pe fapte mari. În ăm actriţă Reese Witherspoon, lans culoare. Împreună cu celebra tăţi prie epţional! Noul ruj cu pro rujul Colordisiac la un preţ exc nul nezi săruturi în Programul Marato cţio cole să afrodisiace te ajută ţi afla 6-7 inile pag La ! stre tenelor voa Săruturilor, dedicat vouă şi prie st program. tot ce trebuie să ştiţi despre ace ar, gama de machiaj Per fect We Dacă clienţii voştri au îndrăgit s, folo re ma de fi vor a Demo vă noutăţile disponibile în variant , alasting. În zilele toride de vară Extr ia ecţ Col ăm lans pentru că tru va fi o car te de vizită pen un machiaj per fect şi rezistent se este imaginea colecţiei Ree stră noa voi. Ambasadoarea iei 10. tru marea lansare a Campan Extralasting, un atu în plus pen l ranumită la nivel global Regatu Ştiaţi că Avon România este sup ma ires înm vor vă n par fumurile Avo Par fumurilor? Sunt convins că Up To lansăm noua Apă de toaletă că tru pen s ale i călătoriile – ma nă soa per o it, şnu obi d mo În lii. gno You, o aromă romantică de ma You To Up aşa că asiguraţi-vă că are până la 5 par fumuri acasă, este unul dintre ele. nţelor n tuturor prietenelor şi cunoşti Nu uitaţi să arătaţi broşura Avo t atâ cu , eni văd ofertele noastre voastre. Cu cât mai mulţi oam lini! împ va re. Doriţi-vă şi se comanda voastră va fi mai ma

M

Bogdan Muraru

Director Naţional de Vânzări Avon România www.avoncos metics.ro

bleme în leg le tale au unele pro PROBLEMA: Prietene i. olv ştii cum să le rez cu Avon pe care nu

ătură

SOLUŢIA: În această ediţie „My Avon Magazine” avem toate răspunsurile de care ai nevoie. Le găseşti în josul fiecărei pagini.

RO 9 3 5 1 4

Avon este unul dintre membrii fondatori ai Asociaţiei Companiilor de Vânzări Directe din România.

© C 09/2011/RO/302 Printed in Poland by R.R. Donnelley Europe Sp. z o.o.

Telefon:

Adresă:

Reprezentant: Nume:

SATISFACŢIE GARANTATĂ

BROSURA

AVON COSMETICS (ROMÂNIA) SRL Str. Dinu Vintilă nr. 11, et.13, Sector 2, Bucureşti. Tel. Relaţii Clienţi (021) 311.85.55 repservice.ro@avon.com

Toate produsele Avon au o durabilitate mai mare de 30 de luni. Pentru aceste produse, indicarea datei minime de durabilitate pe ambalaj sau etichetă nu este obligatorie (conform cap.1, art.2, lit.H din legea nr.178/2000).

Dacă nu sunteţi mulţumiţi, nici noi nu suntem. Vă vom înapoia întreaga sumă plătită sau vă vom schimba produsul. Returnaţi produsul într-o perioadă de maximum 3 luni de la cumpărare Reprezentantului Răzvan Diraţian vostru. E atât de simplu. Director Comercial Avon România şi Republica Moldova

Protecţie solară

1. Loţiune-spray răcoritoare după plajă 150 ml

Campania 09/2011 Campanie trendsetteri: 05.05.2011 – 25.05.2011 Campanie naţională: 16.06.2011 – 06.07.2011 www.avoncosmetics.ro www.avonspaceblog.ro www.avonconnects.com.ro

Marea majoritate a ambalajelor Avon sunt reciclabile.

despre Broşura 07

Pentru siguranţa consumatorilor săi, Avon foloseşte testarea alternativă a produselor sale, cu sprijinul Fundaţiei pentru Înlocuirea Testărilor Medicale pe Animale (FRAME). Aceasta face parte din efortul susţinut pe care Avon îl depune pentru stoparea testelor pe animale.

3

Avon este total implicată în problemele care afectează viaţa de zi cu zi şi mediul înconjurător. Avon a fost prima mare companie de cosmetice care a eliminat din compoziţia produselor sale gazele CFC, gaze ce dăunează păturii de ozon.

2

prietenelor tale

succes

Îţi prezentăm

4649 0

21,00

Cei 6 paşi către succes sunt prezenţi în fiecare ediţie My Avon Magazine la pagina 3 şi conturează un sumar al detaliilor cheie ale campaniei. Campanie de campanie se întâmplă o mulţime de lucruri interesante, iar cei 6 paşi te ajută să le identifici şi să le împărtăşeşti mai departe prietenelor tale.

45,00

15,00

Geantă Marimekko

2926 4

Agăţător roz pentru geantă

4589 8

5,00

20,00

Magnet roz de frigider

UN RUJ NUMIT DORINŢĂ PRIMUL RUJ DE LA AVON CU AROME AFRODISIACE CĂRUIA NICIUN BĂRBAT NU-I POATE REZISTA.

4,5 x

11-03-18 12:03

AV1109_164_RO

nchide cu

Brochure_201109_ 0086 164

usă.

RO

clusiv de campania

50% REDUCERE

Cană Roz

66,60/1L

la comandarea oricărui alt produs din broşură.

1867 1

9,99 lei

Participă la MARATONUL SĂRUTURILOR

Broşurile 9 – 11

FIECARE CU NUMAI

4647 4

săculeţ

150 ml

25,00

3531 1

3. Spray hidratant SPF 6

x 4,5 cm

4646 6

Produsele sunt disponibile şi separat la preţ standard. Produsele nu sunt incluse în ofertă. Produsele Campaniei Roz nu sunt incluse în ofertă.

a de sus:

150 ml

24,00

a de jos:

2. Ulei-spray pentru intensificarea bronzului

Cum să te foloseşti de cei 6 paşi către succes:

1 2 3 4 5 6

Îngrijirea pielii bronzate

1

eţ: 6,5 x

Dragele mele, dragii mei,

Ce să le povesteşti

RO

Ştiai că pentru fabricarea unei tone de hârtie trebuie tăiaţi 17 copaci, unui arbore fiindu-i necesari aproximativ 30 de ani pentru a ajunge la maturitate? Prin acţiunile tale poţi contribui la o planetă mai verde şi un mediu mai sănătos! Fii responsabil! Reciclează broşura! Tu câţi copaci vei salva?

Paşi către

CA 09/11 ♦ PAGE 165

Esenţiale în Accentuarea bronzului

Scrisoarea Editorului

CA 09/11 ♦ PAGE 164

această vară!

Avon A Av Cosmetics Polska Sp. z o.o., ul. Słowicza 32 02-170 Warszawa, Tel. (0-22) 878 28 00, Fax (0-22) 878 28 28

2

RO

RO

Editorul recomandă:

Dacă nu ai contact direct cu unele prietene, de ce să nu evidenţiezi cele 6 recomandări din Broşura 6 ataşând pe paginile respective sau chiar broşurii, bileţele care să atragă atenţie şi să ofere informaţii de care ele pot fi interesate.

Care este culoarea seducţiei tale?

Cum ar fi dacă rujul tău ţi-ar oferi mai mult decât culori bogate? Ei bine, acum acest lucru este posibil...Pregăteşte-te să porţi pe buze noul Ruj Colordisiac, disponibil într-o paletă de 12 nuanţe. Inspirată de ingredientele cu efect afrodisiac, formula sa are la bază un amestec special de smochine, scorţişoară şi vanilie care va scoate la lumină latura irezistibilă a personalităţii oricărei femei.

Lasă-te sărutată!

Participă la Maratonul Săruturilor şi bucură-te de premiile pe care ţi le-am pregătit. Încurajează-ţi şi prietenele să participe. Foloseşte-te de această oportunitate şi bucură-te de o mulţime de beneficii.

Colecţionează săruturi! Detalii la pagina 6.

Te-ai pregătit pentru vacanţă?

Pareo-ul şi Şlapii din Colecţia de vară pe care ţi-am pregătit-o sunt piese pe care trebuie neapărat să le ai în acest sezon. Asigură-te că nici prietenele tale nu le vor rata. Promovează această ofertă şi profită de toate beneficiile. Prietenele tale vor avea produsele de care au nevoie în vacanţă la cele mai mici preţuri. Tot ce trebuie să facă este să comande produse din broşură în valoare de 39,99 lei. Încurajează-le să se echipeze pentru vacanţă!

Răspunsuri nou-nouţe pentru problemele tenului tău

Continuăm să sărbătorim relansarea gamei Solutions, iar în această ediţie My Avon Magazine venim cu şi mai multe informaţii care te vor ajuta să afli toate noutăţile referitoare la marea lansare.

Vara miroase atât de frumos!

Mai ales dacă este parfumată cu o lansare şi cu o aromă celebră. Îndrăgosteşte-te de Apa de toaletă Up to You şi de preţul special de lansare. De asemenea, în această revistă unul dintre cele mai populare parfumuri Avon, Spotlight, lansat în colaborare cu Courtney Cox, este disponibil la un preţ fantastic. Ambele le vor ajuta pe prietenele tale să se simtă fabulos în vacanţă.

Bucură-te de soare fără griji!

Tututor ne place să profităm de soarele verii. Nu rata această oportunitate şi recomandă produsele Avon pentru protecţie solară din gamele Avon Sun şi Anew Solar Advance. Toate sunt disponibile în Broşura 9.

ura. parcurg toată broş ea ocupată ca să PROBLEMA: Sunt pr SOLUŢIA: Menţionează-le prietenelor tale cele 6 puncte de mai sus. În fiecare ediţie My Avon Magazine, rubrica „Paşi către succes” concentrează esenţa fiecărei campanii, astfel încât să fii la curent cu toate informaţiile de care ai nevoie.


4

CELE MAI BUNE OFERTE

CELE MAI BUNE OFERTE

NOUL RUJ COLORDISIAC

CE SE CITEŞTE PE BUZELE TALE?

Colordisiac

Aplică un strat de Ruj Colordisiac, sărută un şerveţel alb şi află ce spune despre tine modelul buzelor tale.

Un ruj numit dorinţă

MARE, VOLUPTUOS • îţi place să îi faci fericiţi pe cei din jur • urăşti certurile • îţi place ca viaţa ta să fie una confortabilă

Arată-le prietenelor tale cum îşi pot colora buzele în nuanţele seducţiei. Prezintă-le efectul frumos de acoperire uniformă graţie formulei cremoase.

Drawn to You

Seductive Violet

Can’t Resist Coral

Red Hot Lips

Ravishing Red

Rose Addiction

Instant Attraction

Temptress

Sultry Bronze

Mostrele Rujului Colordisiac la preţuri excepţionale! Detalii la pagina 11

S ed

uc

ţ

Detalii în broşură la pagina 2.

Abs

ol

u

m u l a re a s i m

rilo

r

Maratonul Săruturilor

VĂ RECOMANDĂM, BUCURĂ-TE DE BENEFICII, CÂŞTIGĂ! Pentru fiecare Ruj Colordisiac comandat în campania 9 primeşti 2 săruturi! Maratonul săruturilor! Detalii la pagina 6.

S ti

ţu

stibil

NOTE DE BAZĂ: Vanilia completează perfect buchetul de arome.

ie

i rez

lei

NOTE DE MIJLOC: Smochinele exotice conferă senzualitate irezistibilă.

Încurajează-ţi prietenele să testeze rujul invitându-le să participe la jocul „Se citeşte pe buzele tale”. Se vor distra, dar în acelaşi timp va creşte şi interesul lor pentru produs.

Ofertă tentantă!

Alluring Brown

ti

13,99

NOTE DE VÂRF: Tente uşor condimentate de zahăr brun şi acorduri calde de scorţişoară.

DREPT, ÎNGUST • eşti foarte comunicativă • te apreciezi la adevărata valoare • ai încredere în tine

VĂ RECOMANDĂM:

•e  videnţiază faptul că este primul ruj de la Avon cu arome afrodisiace • s pune-le prietenelor tale că acoperă buzele 100% şi are o consistenţă cremoasă • foloseşte mostrele pentru a prezenta toate cele 12 nuanţe disponibile • lasă-le să testeze produsul pentru a vedea rezultatele acestuia pe buzele lor.

Lasă-le să simtă aroma irezistibilă inspirată de ingrediente afrodisiace ră pu

Cu numai

BUZA INFERIOARĂ MAI MARE DECÂT CEA SUPERIOARĂ • te îndrăgosteşti cu uşurinţă • atunci când iubeşti eşti foarte devotată • eşti o persoană senzuală

Rujul Colordisiac:

Prezintă prietenelor tale toate cele 12 nuanţe seducătoare.

Flirty Fuchsia

COLŢURI ORIENTATE ÎN SUS • eşti o fire romantică • eşti o persoană foarte talentată • sensibilitatea te caracterizează

Cum să promovezi

AMBALAJ ELEGANT

Satin Sheets Flavored

MIC, ÎNGUST • eşti o fire disciplinată • eşti calmă şi introvertită • nu îţi place să îţi împărtăşeşti sentimentele

sc nicioada Problema: Nu găse

tă nuanţe care să mi

se potrivească.

Soluţia: Prezintă prietenelor tale mostre cu toate nuanţele de fiecare dată când prezinţi rujul. Ai răbdare şi oferă-le timpul necesar pentru a alege. Vor găsi cu siguranţă nuanţele perfecte pentru ele.

5


6

7

MARATONUL SĂRUTURILOR

Îţi plac surprizele de vară? Un sărut imprevizibil sau un flirt spontan? Avem o surpriză specială pentru tine! Participă la Maratonul Săruturilor,  colecţionează săruturi şi câştigă premii fantastice! Nu rata această oportunitate!

7 x • Tratament leave-in pentru disciplinarea părului cu Tehnologia Lotus Shield (60 ml) Preţ standard: 29,00 • Tratament facial hidratant cu unt de shea şi ghimbir (75 ml) Preţ standard: 31,00

GRATUIT

• Cremă de zi revitalizantă SPF 15 Beautiful Hydration (50 ml) Preţ standard: 23,00

14 x colecţionează 14 săruturi şi poţi alege gratuit unul din următoarele 3 produse: • Tratament concentrat antirid pentru ochi Anew Ultimate (15ml + 2,5g) Preţ standard: 63,00

Colecţionează

săruturi şi te premiem!

Comandă produse cosmetice de la paginile marcate cu săruturi din Broşurile 9 şi/sau 10 şi colecţionează săruturi.

Fiecare 10 lei = 1 sărut

• Apă de toaletă Jet Femme Holiday (50ml) Preţ standard: 83,00 • Pudră compactă antirid SPF 15 Anew Nude Beige sau Soft Beige (10 g) Preţ standard: 55,00

GRATUIT Următoarele produse nu se iau în calcul pentru Maratonul Săruturilor: Pensulă pentru aplicarea fardului de obraz Pilă de unghii Pensulă retractabilă pentru buze Bureţei pentru machiaj Pensulă pentru pleoape cu bureţel Ascuţitoare dublă Pensulă pentru fardul de obraz Pensulă retractabilă pentru pudră

21 x colecţionează 21 săruturi şi poţi alege gratuit unul din următoarele 3 produse:

GRATUIT

• Apă de toaletă Patrick Dempsey 2 (75ml) Preţ standard: 95,00 • Apă de parfum Today Tomorrow Always (50ml) Preţ standard: 115,00 • Ser Anew Reversalist (30ml) Preţ standard: 93,00

Alege premiul dorit în campania 10* şi/sau 11**.

Pentru fiecare Ruj Colordisiac comandat în campania 9 primeşti 2 săruturi.

Beneficiezi de premii ori de câte ori îndeplineşti condiţiile. Saruturile se pot cumula din mai multe comenzi şi se permit combinaţii între premii. De exemplu: dacă ai colecţionat 14 săruturi poţi să alegi 1 produs de la nivelul 2 sau 2 produse de la nivelul 1. *Cu săruturile colecţionate din campania 9.

Pentru informaţii suplimentare cu privire la această competiţie cât şi pentru Regulament, poţi accesa site-ul www.avoncosmetics.ro sau contactează Departamentul de Relaţii cu Clienţii la numărul de telefon 021.311.85.55

Participă la MARATONUL SĂRUTURILOR

colecţionează 7 săruturi şi poţi alege gratuit unul din următoarele 3 produse:


8

CELE MAI BUNE OFERTE

Participă şi tu la revoluţie!

CELE MAI BUNE OFERTE

TESTEAZĂ NOUA GAMĂ SOLUTIONS!

DESCOPERĂ PUTEREA NATURII ÎN NOUA GAMĂ SOLUTIONS

Revoluţia a început. Participă şi tu! Descoperă noua gamă Solutions. Încurajează-ţi şi prietenele să îşi descopere frumuseţea naturală şi bucură-te de noi oportunităţi! Beneficiile noilor produse Solutions:

Forţa naturii

Am căutat ingrediente naturale unice care au efecte benefice asupra pielii. Le selectăm numai pe cele de cea mai înaltă calitate. Cu ajutorul ştiinţei, potenţialul lor este valorificat la maxim.

Prezintă ofertele irezistibile tuturor prietenelor tale

Oricare nuanţă a Fardului de pleoape strălucitor

cu numai

6,99 lei

la comandarea

de produse din broşură, de la paginile 76 – 85, în valoare de 15,99 lei.*

* detalii în broşură la pagina 74.

Formule speciale

păstrează legătura cu actualii utilizatori de produse Solutions

Am dezvoltat formule mătăsoase, plăcute, cu texturi uşoare şi arome atractive, care să răspundă nevoilor tenului tău.

Rezultate reale

Produsele noastre reprezintă echilibrul dintre natură şi ştiinţă, asigurând rezultate vizibile, pe care le poţi observa chiar pe pielea ta. Fiecare formulă în parte a trecut prin teste riguroase care garantează siguranţă şi eficacitate. Mai mult decât atât, ne-am validat rezultatele în teste de percepţie a consumatorului la care au luat parte sute de femei, asigurându-ne astfel că aceste produse chiar funcţionează. Atunci când natura întâlneşte ştiinţa trebuie să te aştepţi doar la lucruri bune.

1

Ghidul Solutions

cu numai 7,90 lei

îţi prezintă întreaga colecţie Solutions. Aici vei găsi şi un test pentru identificarea tipului de piele care te va ajuta să recomanzi produsul potrivit pentru fiecare prietenă. cod: 3268 0 Cu numai 0,99

2 3

• Mostre:

cod: 4749 8

1 cu 0,90 4 cu 2,25

- mostre a cremelor de zi şi de noapte din fiecare subgamă Solutions

• site-ul www.avoncosmetics.ro

Vei găsi informaţii în ceea ce priveşte ingredientele şi beneficiile noii game Solutions. De asemenea vei găsi şi multe sfaturi despre cum să ai grijă de pielea şi tenul tău.

Mai multe detalii la pagina 11 a acestei reviste.

@

9


10

SALES TOOLS

CELE MAI BUNE OFERTE

Totul despre MOSTRE NOUTĂŢI:

Am vrut să creez o aromă florală, o expresie tandră a senzualităţii feminine.

Încearcă noua aromă. Îndrăgosteşte-te la prima vedere!

LOVE IS

UP TO YOU

Atingerea tandră a piersicii, completată de acorduri senzuale de magnolie şi lemn de santal.

Preţ fantastic!

49,99 lei Detalii în broşură la pagina 44.

Problema: Am

• Set 5 mostre Apă de toaletă Up to You cu 3,29 lei, cod 1164 3 • Set 5 mostre Apă de toaletă Simply Because pentru El cu 3,29 lei, cod 0285 7 • Set de 5 mostre Apă de parfum Herve Leger Ete cu 3,29 lei, cod 0879 7 • Set de 5 mostre Apă de toaletă Hawaiian Shores cu 3,29 lei, cod 3522 0 • O mostră Ruj Colordisiac cu 0,70 lei (codurile mostrelor pot fi vizualizate pe pagina de E-Reprezentant la secţiunea Materiale Utile). • O mostră Fond de ten persistent cu 0,70 lei sau setul de 5 mostre (toate nuanţele) cu 2,50 lei, cod set: 5123 5 (codurile mostrelor pot fi vizualizate pe pagina de E-Reprezentant la secţiunea Materiale Utile).

Pentru a-ţi face munca mai uşoară, am pregătit o nouă secţiune dedicată mostrelor, produselor cu discount fix 10% şi produselor care sunt pentru ultima dată în broşură. Sperăm că aceste informaţii utile te vor ajuta să sporeşti interesul pentru produse şi să stimulezi astfel comandarea acestora.

PRODUSE PE CARE DEJA LE CUNOŞTI ŞI LE IUBEŞTI: Set de 5 mostre Apă de parfum Live Without Regrets cu 3,29 lei, cod 3230 0 Set de 5 mostre Apă de parfum Far Away cu 3,29 lei, cod 2678 1 Set de 5 mostre Apă de toaletă Urban Edge cu 3,29 lei, cod 0508 2 Mostră Cremă de zi/noapte SPF 15 Beautiful Hydration 1 cu 0,90 lei, 4 cu 2,24 lei, cod 4834 8 Mostră Cremă de zi/noapte SPF 15 Ageless Accolade 1 cu 0,90 lei, 4 cu 2,24 lei, cod 4831 4 Mostră Cremă de zi/noapte SPF 20 Youth Minerals 1 cu 0,90 lei, 4 cu 2,24 lei, cod 4832 2 Mostră Cremă de zi/noapte SPF 15 Complete Balance 1 cu 0,90 lei, 4 cu 2,24 lei, cod 4835 5 Mostră Cremă de zi/noapte SPF 15 Sensitive Botanicals 1 cu 0,90 lei, 4 cu 2,24 lei, cod 4833 0 Mostră Tratament anticelulitic Tri-Roller, 1 cu 0,55 lei, 4 cu 1,44 lei, cod 0423 4 Set de 5 mostre Cremă pentru umplerea ridurilor Anew Clinical cu 3,65 lei, cod 3716 8 O mostră Loţiune pentru faţă SPF 50 Anew Solar Advance cu 0,65 lei, cod 0186 7 O mostră Fond de ten lichid Smooth Minerals cu 0,80 lei sau setul de 5 mostre (toate nuanţele) cu 2,50 lei, cod set: 5145 8 (codurile mostrelor pot fi vizualizate pe pagina de E-Reprezentant la secţiunea Materiale Utile).

Categoria: floral-lemnoasă

Note de vârf: mandarină, frezie, coji de piersică

Note de mijloc: magnolie, mărgăritar

Note de bază: cedru, lemn de santal

ÎNCEARCĂ ŞI RECOMANDĂ! • PROFITĂ DE PREŢUL DE LANSARE • FOLOSEŞTE MOSTRELE LA PREŢ SPECIAL (DETALII LA PAGINA 11) • OFERĂ MOSTRE TUTUROR PRIETENELOR CARE COMANDĂ PARFUMURI ÎN MOD CONSTANT • PREZINTĂ PARFUMUL FEMEILOR CARE PREFERĂ AROMELE ROMANTICE în aer şi nu mi-a pulverizat parfumul

MOSTRE

John Mastrocola, parfumier, creatorul Apei de toaletă Up to You

CU GÂNDUL LA TINE

11

plăcut.

Soluţia: Oferă-le parfumul sau o mostră. Aminteşte-le că aroma unui parfum înfloreşte treptat şi poate mirosi diferit de la persoană la persoană.

DISCOUNT FIX 10%:

ULTIMA ŞANSĂ:

• Apa de toaletă Spotlight • Deodorantele cu bilă • Mini-seturile Anew • Fardul de pleoape strălucitor • Crema depilatoare pentru zona inghinală • Balsamurile de buze Avon Care • Cerceii Halesia • Spray de strălucire pentru toate tipurile de păr • Ceară spray pentru coafare • Spray pentru volum la rădăcină • Set “Vacanţa de vară” • Pareo • Şlapi • Loţiune-spray răcoritoare după plajă • Ulei-spray pentru intensificarea bronzului • Spray hidratant SPF6

• Mascara cu vibraţii Sonic Boost • Lacul de unghii Pro Nail Night Violet • Fard de pleope stick persistent • Luciu de buze persistent • Ruj persistent • Balsam de buze Winter Wonderland

AVON COSMETICS (ROMÂNIA) SRL, STR. DINU VINTILĂ, NR. 11, ET. 13, SECTOR 2, BUCUREŞTI Tel. Relaţii Clienţi (021)311.85.55, repservice.ro@avon.com, www.avoncosmetics.ro

Problema

at nu mai apare în : Produsul meu prefer

broşură şi trebuie să

îl caut în altă parte.

Soluţia: Pentru a se asigura că este în linie cu competitorii şi tendinţele, Avon îşi revizuieşte portofoliul în permanenţă, astfel că uneori scoatem anumite produse din oferta noastră. Cu ajutorul listei de produse de la rubrica „Ultima dată în broşură” poţi identifica produsele pe care prietenele tale obişnuiau să le comande, astfel încât să poţi recomanda alternative.


12 4

Oferte aniversare CELEBRATING

Cele mai importante

WOMEN

momente din istoria Avon

YEARS

Inspiră-te din poveştile uimitoare ale unora dintre cei mai de succes Reprezentanţi Avon.

1

„Este singura companie care poate schimba vieţile oamenilor, care le poate aduce succesul. ...Destinul m-a adus în această companie pentru a oferi oportunităţi de câştig şi altor persoane (Reprezentanţii din Filipine).” spune Soledad Lacson Pena. Ea recomandă produse Avon chiar din anul în care compania a pătruns pe piaţa filipineză, 1978. Pena şi-a început activitatea în Avon încercând să îşi ajute soţul să acopere cheltuielile familiei: îmbrăcăminte, mâncare şi facturi. A participat însă şi la educaţia copiilor ei, contribuind la plata taxelor de studiu la şcoli Soledad Lacson Pena şi colegii competitive. De când şi-a început Filipine afacerea Avon, nu a trecut zi în care Pena şi Reprezentant Avon din 1978 echipa sa să nu recomande produsele. Doamna în vârstă de 70 de ani este la curent chiar şi cu tehnologia, folosind internetul pentru a menţine contactul permanent cu echipa sa, dar şi pentru a recomanda produsele Avon.

3

„Avon dă sens vieţii mele. Am un venit stabil şi încredere în ziua de mâine.” spune Larisa Nuzhdina. Nuzhdina a început să recomande produsele Avon în 1997, anul pensionării sale, pentru că pur şi simplu nu concepea să stea fără să facă nimic. După doar două campanii ea s-a confirmat ca şi Lider de vânzări. Dacă la început activitatea sa îi asigura produsele cosmetice, mai târziu ea a putut investi într-un apartament, într-un Larisa Nuzhdina garaj şi într-un sediu propriu. Avon Rusia a premiat-o de-a lungul activităţii Reprezentant Avon din 1997 sale cu două maşini, astfel că la 65 de ani ea a obţinut permisul de conducere şi a început să conducă. Nuzhdina spune, „Mulţumesc Avon pentru că mi-ai schimbat viaţa!”

2

Până să facă parte din Avon, viaţa lui Natividad Bravo a fost una plină de greutăţi. Orfană, cu o copilărie departe de una ideală, la 15 ani ea era deja pe propriile picioare. Ea şi-a început afacerea Avon pe fondul unui Mexic în plină criză financiară. Succesul nu a întârziat să apară. Natividad a demonstrat un real talent pentru vânzările directe, iar implicarea s-a a fost alimentată şi de două tragedii care i-au marcat viaţa - moartea neaşteptată a soţului şi moartea unuia dintre fiii ei, învins de cancer. Avon a adus o rază de lumină în viaţa ei. Ea a câştigat numeroase premii, a călătorit şi a construit o casă pentru familia ei. Ca şi abordare ea a preferat mereu spaţiile publice în locul abordării din uşă în uşă. Atunci când Natividad şi-a început activitatea, cele mai populare produse Avon erau Fonet, Sunware, Elegante, Charisma şi Flamingo.

Natividad Bravo

Mexic Reprezentant Avon din 1982

4

Minerva Mucichescu

Cluj, România Reprezentant Avon din 2009

„Sunt antrenor de arte marţiale şi asta nu mă împiedică sa fac Avon. Este afacerea mea, cu care sunt fericită şi cu care cred că se pot realiza multe. Zilnic, între două operaţiuni gospodăreşticasnice, mă uit pe calculator şi supraveghez cine a pus comenzi, vorbesc cu Reprezentanţii şi Coordonatorii mei, povestindu-le despre oferte şi discounturi. Mă bucur că am ales Avon şi ştiu că pot să fac mai mult în continuare. Îmi amintesc când mi s-a propus sa devin Lider şi am promis că voi încerca iar într-o oră şi jumăte am avut 5 Reprezentanţi şi am devenit Lider! Acum sunt şi Reprezentant de Argint în Club şi conduc şi o echipă de 112 Reprezentanti.”

5

„Avon a apărut în viaţa mea în 2003. După ce am născut-o pe fetiţa mea, salariul pe care îl primeam de la jobul meu nu era îndeajuns şi am pornit în căutarea a noi surse de venit. M-am înscris ca Reprezentant şi imediat apoi mi-am dorit să devin Lider pentru că ştiam ce oportunităţi pot avea. În 2009, când am devenit Junior Manager, am hotărât să renunţ la celălalt loc de muncă şi să Ema Muşinschi mă dedic frumuseţii cu Avon. Astăzi Bucureşti, România sunt Senior Manager şi conduc o Reprezentant Avon din 2003 echipă de 627 de Reprezentanţi. Pot să spun că sunt un om fericit, Avon este ca o a doua familie şi mă bucur în fiecare zi de realizările mele.”

5

Oferte 125. aniversare rocznica 513

Ultima şansă! Fiecare dintre accesoriile aniversare spune o parte din povestea Avon. Acesta este ultimul, nu trebuie să îl pierzi! EXCLUSIV PENTRU REPREZENTANŢI Chiar dacă am pregătit accesorii aniversare special pentru tine, poţi comanda oricâte doreşti pentru a le oferi cadou şi prietenelor tale.

Comandă acum!

Comandă acum!

10,00 lei*

5,00 lei*

cod: 4838 9 Preţ standard: 27,00

125 de ani de Avon: În 2011, Avon celebrează 125 de ani de când oferă femeilor nenumărate oportunităţi. Suntem cea mai mare companie de vânzări directe din lume, cu peste 6 milioane de Reprezentanţi şi un brand recunoscut în toată lumea.

Brăţara vine însoţită de un accesoriu cu logo-ul Avon.

cod: 3450 4 Preţ standard: 30,00

Fii activ! Plasează o comandă de minim 110 lei* în Campania 9/2011 şi poţi achiziţiona Brăţara şi Accesoriul aniversar disponibile doar în această revistă. *Valoarea de 110 lei nu se cumulează. Pentru o comandă de minim 110 lei, poate fi comandat un număr nelimitat de brăţări şi accesorii. Brăţara şi accesoriile nu beneficiază de discount.

!

ŞI TU POŢI OBŢINE REZULTATE PROFESIONALE Avon a pregătit o colecţie cu produse personalizate la modă, disponibilă numai în My Avon Magazine. Fă-te remarcată printr-o ţinută profesionistă. De asemenea, aceste articole pot fi cadouri inspirate pentru prietenele tale.

1. Geantă de voiaj

Atractivă şi încăpătoare, geanta este fabricată din poliester cu aspect satinat. Este alegerea ideală pentru a transporta materialele Avon, mostrele şi produsele de care ai nevoie la fiecare întâlnire cu prietenele tale, dar este perfectă şi pentru bagajul pe care îl iei în micile călătorii. cod: 1799 6 59,99 Lei

2. Set de recipiente pentru călătorii

3. Penar

Nu este uşor să găseşti instrumentele de scris în geanta unei femei. De asemenea, nu este deloc o idee bună să pierzi timp căutându-le prin geantă în faţa prietenei tale. Acest penar atractiv te va ajuta să îţi organizezi mult mai bine geanta. cod: 0626 2 14,99 Lei Mai multe detalii şi produse din Colecţia Logo găsiţi în Pliantul cu produse personalizate sau pe site-ul www.avoncosmetics.ro

Transportarea produselor în ambalajele lor standard poate fi o adevărată provocare. Fă-ţi viaţa mai uşoară şi transferă cantitatea de produs de care ai nevoie în aceste recipiente. Îţi vor fi de mare ajutor în călătorii. cod: 1811 9 15,99 Lei

am încredere Problema: De ce să

2 1

3 on - aceştia nu sunt în Reprezentanţii Av

experţi.

Soluţia: Citeşte toate informaţiile din My Avon Magazine şi din toate instrumentele adiţionale, astfel încât să recomanzi produsele în mod profesionist. De asemenea, o ţinută îngrijită îţi va construi credibilitatea.


Gabriela Săndică

– “Afacerea mea Avon creşte frumos pe internet!” Mă numesc Gabriela Săndică, am 22 de ani şi sunt o optimistă din cap până în picioare. Am o poftă nebună de viaţă şi de lucruri noi, de aceea am şi ales să fiu în Avon.

local page

Povestea mea cu Avon a început într-o zi de toamnă, eram la McDonald’s în Piaţa Romană şi am fost abordată de o domnişoară drăguţă în legătură cu produsele Avon. Recunosc că nu aveam timpul şi nici dispoziţia să stau de vorbă cu ea (mă duceam la o întâlnire cu un băiat), aşa că am luat broşura şi am plecat. Am scos-o pe bancă la liceu şi toate fetele mi-au luat-o crezând că sunt Reprezentant Avon. Aşa am strâns prima mea comanda, era în jur de 400-500 de lei. Nu ştiam ce să fac, aşa că am sunat la numărul de telefon de pe broşură şi am devenit Reprezentant. Nu mă mulţumesc cu puţin în general, aşa că la scurt timp am devenit lider, iar după 13 campanii consecutive am ajuns lider superior, am câştigat toate competiţiile puse la bătaie de companie şi ASM, am ajuns să merg la Academia Liderilor Superiori. Lucrurile bune nu s-au oprit aici, povestea mea despre ce înseamnă să fii Lider a apărut pe blogul Avon şi am fost selecţionată de companie pentru o filmare despre Antrenorul tău Virtual, adică despre noi metode inteligente pentru ca Reprezentanţii să câştige mai mult.

Produsele mele preferate: Hmmm, TOATE!! Glumesc, dar am foarte multe produse de care nu mă pot despărţi. Îmi place luciul de buze Glazewear, untul de corp cu minerale de la Planet Spa sau cel de la Avon Sun, mascara Sonic Boost, fardurile de pleoape True Color Quad sunt preferatele mele iar parfumul Outspoken mă defineşte.

Pentru mine, online-ul mi-a deschis calea către o afacere Avon de succes. Sunt printre utilizatorii de top ai comunităţii Avon Connects, unde am legat prietenii frumoase cu fete din toate colţurile ţării. Stau foarte mult în comunitate – uneori 6-7 ore pe zi, alteori o zi întreagă. Îmi place să informez comunitatea cu cele mai proaspete ştiri trimise de la directorul meu de zonă. Sunt printre acei utilizatori care le dovedeşte fetelor abia venite în Avon că afacerea lor poate să crească, să câştige mai mult. E specific generaţiei mele să surfeze zilnic pe internet, însă cine ar fi crezut că lucrul ăsta mă şi poate ajuta? În zilele mai ocupate cu facultatea, nu mă pot vedea cu toţi clienţii, aşa că le trimit un link de la e-broşură şi ei doar îmi spun ce îşi doresc. Până la sfârşitul anului îmi doresc să ajung Junior Manager şi sunt convinsă că plimbările mele virtuale pe site-uri mă vor ajuta. Colegii meu din zonă sunt uimiţi de câte lucruri am reuşit la 22 de ani. Atât ei cât şi eu ne dorim să primesc cât mai repede un Opel Corsa de la Avon (când voi deveni Senior Manager). Nu e un secret, succesul meu şi al echipei mele constă în prietenie. Ne implicăm cu multe ambiţie în evenimente, ba chiar am fost voluntare la Marşul Roz din Bucureşti şi am încurajat femeile să afle că sunt bine.


DE TO

ECOMAN P PENTRU R

DAREA PRO

DU

CVATE SELOR ADE

Nu vei găsi două persoane cu aceleaşi particularităţi. Învaţă care sunt produsele pe care trebuie să le recomanzi diferitelor tipuri de persoane şi nu uita care sunt cele 6 categorii de produse din portofoliul Avon: îngrijirea pielii, îngrijire personală, îngrijirea părului, produse de machiaj, parfumuri şi accesorii. O recomandare segmentată a produselor înseamnă o activitate mai eficientă şi mai productivă.

un plan cu 1. Răsfoieşte broşura şi fă tenele prie e car de e fert produse/o Astfel, vei tale ar putea fi interesate. iente. putea face recomandări efic

itativ: Nu gândi lim ar do dă an „com achiaj şi produse de m prietena că atât ”. Faptul doar dă an m co îşi ta olor C on Av e us prod este că ra ge poate su de calitate, e us od pr de interesată produse recomanda şi aşa că îi poţi m sunt cu ă, ar rio pe su de o calitate . ew ele An cele din gam

Observă-i stilul de viaţă. Unei persoane cu un stil de viaţă activ recomandă-i produse uşor de aplicat, cu o persistenţă de lungă durată. Dacă are însă mai mult timp liber la dispoziţie, recomandă cu încredere produse de îngrijire cu care să îşi organizeze adevărate sesiuni de răsfăţ.

tru vu l p e n că moti comandă fi ti n e Id etena ta r şi care pri - dacă este pu ferte e s nor o u a produ re căuta îş i simplu în bile sau dacă a produ se n l e ia v c n e o c mod sp în e şt dore Avon.

8

DESPRE PRODUSE

Observă modul în care prietena ta consultă broşura. Dacă doar o răsfoieşte, înseamnă ca deja ştie ce vrea, aşa că îi poţi recomanda produse care le completează pe cele comandate. Dacă însă parcurge broşura din scoarţă în scoarţă, îi poţi recomanda o gamă mult mai variată de produse.

Micile deta lii sunt foarte imp ortante. Este import a ştii dacă p nt să rietena ta e la anumite ste alergică in şi să o atenţ grediente ionezi dac ă anumite p rod Va aprecia u se le conţin. un a semen serviciu, g reu de obţin ea ut în alte părţi.

Verifică dacă există similarităţi între produsele pe care prietena ta le comandă. Obişnuieşte să comande produ se care au la bază teh nologii avansate, cu eficienţa dovedit ă?

Înveţi şi câştigi

Venitul joa că un rol important în alegerile pe care le fa prietenele c tale. Nu recomand a produse Anew unei persoane cu venituri mo pentru că ţi- deste doar a beneficii. Re r aduce mai multe c produse co omandă -i în schimb nvenabile, c gama Avo n Care. Este um este mai bine să îşi comand e produse de o valoa mai mică d re ecât să nu comande deloc.

17

Îţi prezentăm informaţii utile şi interesante cu privire la protecţia solară, care te vor ajuta să răspunzi la întrebările prietenelor tale şi să faci recomandări adecvate.

lecţia

Iubeşte bronzul frumos şi sănătos 1. C  um să te bronzezi „inteligent”? Ce durată de expunere la soare este benefică pentru piele şi când începe aceasta să devină periculoasă? Este foarte important să tratezi cu maxim de atenţie modul în care te expui la soare. Înainte de toate trebuie să îţi protejezi pielea cu un filtru de protecţie adecvat. Bronzează-te gradual şi evită expunerile la soare în perioada prânzului, când razele soarelui ating intensitatea maximă. Aplică un produs cu filtru de protecţie adecvat înainte de expunerea la soare şi reaplică la fiecare 2-3 ore pentru a te asigura că acţionează eficient.

2. C  um ar trebui să îţi protejezi pielea înainte de a merge la plajă, pe munte sau pentru o plimbare în oraş? Necesită fiecare dintre aceste situaţii un filtru de protecţie diferit? Filtrul SPF protejează pielea de razele UVB, responsabile pentru arsurile solare. Cu cât filtrul de protecţie este mai înalt, cu atât riscul de arsuri solare va fi mai mic, oricare ar fi destinaţia ta de vacanţă. De asemenea, filtrul de protecţie trebuie să corespundă şi fototipului pielii tale. În plus, nu uita să porţi întotdeauna ochelari de soare şi pălărie.

Află ce p a ale com rfumuri pe foloseşte titorilor p ta şi reco rietena mandă -i parfumu ri similare portofo din exemplu , dacă fo liul Avon. De loseşte p de desig arfu ne multe de r, îi poţi menţiona muri sp ma i cu mari c re colaborarea n oa a Herve Le se de modă, cum stră ger. este

3. Expunerea excesivă la soare accelerează îmbătrânirea pielii? Cum pot preveni asta? Întradevăr, unul dintre efectele expunerii excesive la soare este îmbătrânirea pielii. Pielea expusă prea mult timp devine aspră şi îşi pierde elasticitatea. Liniile fine, ridurile şi petele devin din ce în ce mai vizibile. Toate aceste semne de îmbătrânire sunt cauzate de razele UVA care penetrează pielea în profunzime, alterând fibrele de colagen şi elastină. Din acest motiv este foarte important să alegi produse care asigură protecţie atât împotriva radiaţiilor UVA, cât şi UVB. Toate produsele din gama Avon Sun+ oferă protecţie împotriva ambelor!

4. C  e ar trebui să facem atunci când pielea noastră este arsă şi avem senzaţia că „ne strânge”? Ce remedii putem folosi?

În cazul arsurilor solare, remediile sunt similare cu cele pentru orice tip de arsură: foloseşte comprese răcoritoare şi produse anti-inflamatoare. Compresele cu lapte, iaurt sau smântână diminuează durerea şi calmează pielea. După fiecare expunere la soare este important să foloseşti produse care nu doar hidratează, ci au şi efect de calmare şi răcorire. Produsele după plajă din gama Avon Sun+ sunt formulate cu panthenol, vitamine şi extracte de aloe.

Gânde şte -te întotde a u n a: c e ar ma putea s i ă prieten comande a mea în a fara p roduse lor pe care mod ob işnuit? le comandă în În cazul co m a n dă în ten îi po regulat acela care îş i ţi recom şi să îl com anda o fond de p pleteze . Unei p udră care co m a n dă ers Senses îi constant gelu oane care ri p lichide d oţi recomand de du ş a săpun in acea urile stă gam ă.

nu rijire a pielii pentru că produse Avon de îng nd ma co Nu a: lem Prob g. ştiu ce produse să ale Soluţia: Oferă prietenei tale o sesiune de consultanţă cu ajutorul instrumentelor tale de

promovare şi asigură-le că le vei ajuta să găsească produsele ideale la preţuri convenabile.

5. Care sunt beneficiile bronzării? Dar dezavantajele?

Fără nici o îndoială, soarele este indispensabil vieţii. El acţionează pozitiv asupra dispoziţiei noastre, ne energizează, ne fortifică imunitatea şi stimulează metabolismul. Razele soarelui favorizează sintetizarea vitaminei D, care asigură protecţie împotriva unor afecţiuni precum rahitismul sau osteoporoza. Însă expunerile excesive, fără protecţie, accelerează îmbătrânirea pielii şi favorizează apariţia arsurilor, alergiilor şi chiar a cancerului de piele.

7. C  are este impactul nuanţei pielii asupra modului în care ne bronzăm şi cum ne menţinem bronzul după întoarcerea din vacanţă?

Persoanele cu o piele mai întunecată se bronzează mai uşor şi bronzul se păstrează o perioadă mai îndelungată. Pielea lor conţine o cantitate mai mare de melanină – un pigment ce are funcţia de a proteja corpul de supraexpunerea la razele ultraviolete, prin închiderea la culoare a pielii. Dacă vrei să îţi maximizezi bronzul foloseşte produse pentru accentuarea bronzului, aşa cum este Uleiul-Spray pentru intensificarea bronzului. Produsele cu beta-caroten te va ajuta să capeţi un bronz frumos şi sănătos. Îţi recomandăm Loţiunea cu beta caroten înainte de expunerea la soare. Dacă vrei să ai o piele cu aspect bronzant fără să te expui la soare atunci încearcă produsele autobronzante din gama Avon SUN+.

Pot mostrele să influenţeze pozitiv comenzile tale? Calculează câştigul de care beneficiezi atunci când o persoană din cinci cărora le-ai oferit mostre se decide să comande versiunea standard a produsului! Chiar merită să investeşti în mostre! Nu uita să comanzi întotdeauna mostre, în special pentru produsele noi. Ele vor funcţiona ca un imbold dat prietenelor tale pentru a comanda produsul respectiv.

I R U C U 10 TR

16

Mostrele te vor ajuta nu doar să îţi creşti comenzile şi să menţii interesul prietenelor tale, ci vor contribui şi la atragerea de noi persoane interesate de produse. Informaţii mai multe ca niciodată, perfecte pentru întâlnirile cu prietenele tale. Îţi împărtăşim şi o sugestie grozavă: taie paginile cu informaţii şi păstrează-le timp îndelungat!


18

CELE MAI BUNE OFERTE

CELE MAI BUNE OFERTE 19

1 Continuous Copper

Ce trebuie să ştie prietenele tale despre

0716 1

Neverending Nude

produsele Extralasting

0701 3

Perpetual Pink*

0699 9 Infinite Berry

0687 4 Lingering Plum

0670 0

Everlasting Petal

0666 8

2 Pink Peach

2924 9

Eternal Flame

3012 2

Cappuccino*

3015 5

1. Luciu de buze persistent (3 ml)

8

rezistă până la 8 ore*

Preţ standard: 26,00

8,99 lei

cu numai 65% Reducere!

8

Vintage Pink

0778 1

Totally Twig

0803 7

rezistă până la 8 ore*

Ivory*

1098 3 Shell

4136 8

Medium Beige

4132 7

minunat la orice oră

Natural Beige

4134 3 Nude

4214 3

4 Blue Wave

0922 5

Descoperă

Diamond

0761 7 Zest

1025 6

Îţi prezentăm o nouă colecţie de produse persistente. Descoperă formulele inovatoare, eficiente, de înaltă calitate. Pentru un machiaj care îţi oferă mai mult, pe măsura aşteptărilor tale. Acoperirea, confortul, culoarea şi hidratarea pe care le cauţi.

Moonstone*

1003 3

Lovin Lilac

1020 7 Perfect Petal

1017 3

Classic Grey

Problema: Machiaj

ul meu nu rezistă în

tim

corectez foarte de pul verii, trebuie să îl

0849 0

s.

Soluţia: Recomandă noua gamă Extralasting, pentru un machiaj care rezistă chiar şi zilelor fierbinţi de vară.

Grape

0777 3 6

ore* de volum

Preţ standard: 29,00 cod: 2976 9

8,99 lei

cu numai 65% Reducere!

7

Preţ standard: 26,00 cu numai

8,99 lei

65% Reducere!

3. Fond de ten persistent SPF12 (30 ml) 1

18

2

4

ore* de acoperire perfectă

6

Preţ standard: 43,00

3

Vei arăta

18

COMANDĂ NOUA COLECŢIE! ÎNCEARCĂ ŞI RECOMANDĂ!

2. Ruj persistent (1,8 g)

Forever Pink

3002 3

• conţin un complex unic care asigură persistenţă şi senzaţie de confort • sunt disponibile într-o paletă variată de nuanţe • oferă o senzaţie plăcută de confort pe tot parcursul zilei!

7. Mascara persistentă Black (7 ml)

Brown

0976 1

Black*

0874 8

cu numai

15,99 lei

3

60% Reducere!

4. Fard de pleoape persistent (1,8 g)

12

5

culoare ce rezistă până la 12 ore*

Preţ standard: 23,00

8,99 lei

cu numai 60% Reducere! 5. Demachiant pentru machiaj persistent (50 ml)

• formula duo îndepărtează machiajul rezistent la apă de pe faţă

Preţ standard: 19,00 cod: 2908 2

6,99 lei

cu numai 63% Reducere!

6. Contur lichid persistent (2,5 ml)

• aplicare precisă şi de durată

Preţ standard: 27,00

11,99 lei

cu numai 55% Reducere!

* rezultat bazat pe un studiu despre percepţia consumatorului de 1 săptămână * studiu de o zi, la care au participat 17 persoane

Preţ însorit

•Fiecare produs la PREŢ DEMO! •Setul complet cu numai

69,99 lei!

SET DEMO Setul conţine: Ruj persistent Totally Twig (1,8 g) Luciu de buze persistent Perpetual Pink (3 ml) Mascara persistentă Black (7 ml) Contur lichid persistent Black (2,5 ml) Fard de pleoape persistent Blue Wave (1,8 g) Fond de ten persistent SPF12 Ivory (30 ml) Demachiant pentru machiaj persistent (50 ml) Preţ standard: 193,00 cod: 5124 3


20

cele mai bune oferte

DEMO

Pareo

De asemenea valabile în această colecţie.

Material: Poliester Dimensiuni: 45 x 125 cm Preţ standard: 45,00 cod: 0015 8

Apa de toaletă Scentini Rose Frizz

Şlapii şi/sau Pareo

24,99 lei

cu numai fiecare, la comandarea de produse din broşură în valoare de 39,99 lei.

Produsele sunt disponibile si la pret standard.

Geantă pentru plajă

21

! Pentru valoarea de 39,99 lei poţi comanda ambele produse la preţuri speciale.

Scentini Rose Fizz Eau de Toilette

lor tale e n e t ie r p e t Serveş o m at il a r a t k c o c un

Colecţia d e va r ă

Geantă termoizolantă

Colecţia Scentini spune bun-venit unei noi arome sexy şi vibrante, Rose Frizz. Acum, prietenele tale au la dispoziţie o gamă şi mai variată din care să îşi aleagă cocktailul preferat. Mai multe arome, mai multe oportunităţi pentru tine! 30 ml

Şlapi

Mărime 38/39 cod: 3700 2 Mărime 40/41 cod: 3678 0 Preţ standard: 45,00 lei

Colecţia Salamanca Brăţara Christallana

DEMO

69,99

Profită de oportunitate şi atrage priviri admirative cu un set de bijuterii clasice, elegante. Toate prietenele tale vor vrea să le poarte, fii sigură. Colecţia Salamanca este formată din 3 piese moderne de culoare argintie, decorate cu pietre. Se asortează perfect cu Brăţara Christallana. Poartă întregul set şi fii regina serii!

5149 0*

Set Salamanca colier, cercei şi inel Preţ standard: 160,00

mărimea 8 -18,1 mm

Colier: Lu ngime: 45 cm

mărimea 6 - 16,5 mm

5152 4*

Categoria: florală NOTE DE VÂRF:

mango, piersică, guava

NOTE DE MIJLOC:

frezie, violetă, trandafir

NOTE DE BAZĂ:

iasomie, mosc, vanilie

Oraşul este al tău în fiecare noapte

55% Reducere!

5151 6*

60% Reducere!

Apa de toaletă Patrick Dempsey 2 Setul cu NUMAI

mărimea 10 - 19,75 mm

11,99 lei

cod: 4869 4 Preţ standard: 30,00

Încurajează-ţi prietenele să comande produse în valoare de 39 lei din Broşura 9. Astfel, ele îşi vor putea comanda un pareo atractiv şi/sau o pereche de şlapi cu numai 24,99 lei fiecare. Amândouă sunt cele mai noi piese ale Colecţiei de vară, care, alături de cele două include şi Geanta termoizolantă şi Geanta pentru plajă ambele fiind disponibile la preţ standard în broşura 9.

Numai

Dimensiune pandantiv: 2,7 x 0,7 cm

Cercei Lungime: 2,2 cm

*Alege codul setului în funcţie de mărimea inelului.

l în bijuteriilor şi de modu seama de aspectul nsultare a broşurii. u da i îm să t po Nu simpla co Problema: ta pe mine doar din care acestea vor ară

Ce zici de o întîlnire

cu actorul tău preferat?

Care dintre noi nu îşi doreşte măcar câteva momente cu Patrick Dempsey („Anatomia lui Grey”)? Cu parfumul creat sub semnătura lui, Patrick Dempsey 2, prietenele tale vor dărui un cadou inspirat celor dragi. Profită de ofertă şi comandă o apă de toaletă la un preţ convenabil! Prezintă-l prietenelor tale şi pregăteşte-te să primeşti o mulţime de comenzi! 75 ml cod: 5800 8 Preţ standard: 95,00 Categoria: oriental-condimentată

Brăţara Christallana

Diametru: 6,5 cm cod: 4277 0 Preţ standard: 59,00

vă recomandăm

NOTE DE VÂRF:

cu numai

32,99 lei 40% Reducere!

Soluţia: Profită întotdeauna de ofertele DEMO speciale pentru Reprezentanţi, comandă bijuterii şi prezintă-le prietenelor tale. Vor comanda aceste produse cu mult mai multă uşurinţă dacă se vor convinge singure de aspectul şi calitatea lor.

şofran, mandarină, nucşoară

NOTE DE MIJLOC:

lemnuri aromatice, smochină, cistus

cu numai

35,00 lei 60% Reducere!

NOTE DE BAZĂ:

olibanum, patchouli, mosc

parfumate Problema: Paginile i. corectă a arome

din broşură nu perm

it o apreciere

Soluţia: Oferă mostre prietenelor tale şi investeşte chiar şi în variantele standard ale produselor pe care să le oferi pentru a fi testate.


NOTE DE VÂRF:

bergamotă, lămâie, grepfrut

Fă-ţi prietenele să se simtă ca pe podiumul de prezentare

Categoria: citric-florală

NOTE DE MIJLOC:

iasomie, neroli, lemn de cedru NOTE DE BAZĂ:

lemn de pin, lemn de santal, mosc

O interpretare modernă, de vară a Apei de toaletă Hervé Léger Femme în aceeaşi notă senzuală, însă cu un plus de prospeţime. Bergamota, lămâia şi grepfrutul sunt completate de iasomie şi neroli, atinse de note senzuale de santal şi mosc. Împreună creează o aromă uşoară, perfectă pentru vară.

are imaginea PROBLEMA: Avon nu unui brand premium

În ultimii 30 de ani, rochiile-bandaj Hervé Léger au fost preferate de topmodele şi celebrităţi de la Hollywood. Cu Avon, fiecare femeie poate experimenta strălucirea datorită ediţiei limitate Hervé Léger Été, o aromă dedicată femeilor în căutare de nou. Uimeşte-ţi prietenele şi profită de beneficii. 50 ml

cod: 2916 5 Preţ standard: 130,00

Get it now Comandă acum

cu numai 78,00 lei!

40% Reducere!

Încearcă noua aromă şi apoi recomand-o tuturor prietenelor tale! Nu uita să le oferi mostre!

.

SOLUŢIA: Spune-le prietenelor tale că Avon oferă produse de bună calitate la preţuri convenabile, dar în acelaşi timp colaborează cu celebre case de modă, cum sunt Herve Leger, Christian Lacroix sau Ungaro, plasându-se astfel în categoria brandurilor de top. Notele de bază: • pot fi percepute la minim 30 de minute de la aplicare • a ceste ingrediente sunt cele care fixează aroma, persistând după evaporarea notelor mai puţin intense de vârf şi de mijloc.

Notele de mijloc: • s unt percepute după evaporarea notelor de vârf • aroma scade în intensitate • pot fi percepute la un interval de 2 minute- o oră de la aplicare • pot fi asemănate unei structuri a parfumului • lavanda şi trandafirul sunt printre cele mai des întâlnite note de mijloc

Note de bază Lemnoase Ambră Balsamice Răşinoase Dulci Mosc

Note de mijloc Condimentate Florale Rozacee Iasomie Floare de portocal Fructate

Ete Note de vârf Citrice Note verzi Acid anisic Aldehide

Ediţie limitată a aromei creată în exclusivitate pentru Avon.

Notele de vârf: • s unt percepute imediat după aplicare • formează o primă impresie asupra parfumului • s unt puternice, foarte volatile, se evaporă rapid • citricele şi ghimbirul sunt cele mai frecvente note de vârf

Herve Leger

Parfumurile sunt adeseori descrise într-o manieră „muzicală” ca un cor armonios al aromelor, alcătuit din 3 categorii de „note”. Acestea îşi emană aroma în timp, începând cu notele de vârf, care oferă şi o primă impresie asupra parfumului, continuând apoi cu notele de mijloc şi mergând gradual către notele de bază. Nu alege un parfum ghidându-te doar după notele de vârf! Lasă-l să se dezvăluie în întregime. Notele de bază sunt ultimele care pot fi percepute, însă ele sunt cele care definesc parfumul.

a rom

NOTELE PARFUMURILOR

şi

Cea mai practică modalitate de a începe descrierea unui parfum este referirea la: - concentraţia de ulei esenţial - notele olfactive - familia olfactivă din care parfumul face parte Diferitele grade de intensitate ale parfumurilor nu ţin de altceva decât de concentraţia de uleiuri folosite. Cele mai intense sunt esenţele de parfum (parfumul), urmate de apa de parfum, apa de toaletă, apa de colonie şi loţiunile după ras. De asemenea, cu cât concentraţia este mai mare, cu atât aroma va persista mai mult.

Iz ă AteIsC tea a GE

Clasificarea parfumurilor

N ATI Femeia pasională, o adevărată seducătoare, care alege mereu arome calde şi senzuale.

• proaspătă şi condimentată - pentru femeia veselă, extravertită • aldehidică şi lemnoasă pentru firile romantice • fructată - pentru femeia elegantă, cu o personalitate puternică

• vara • în timpul zilei • folosire zilnică

• iarna • în timpul nopţii • pentru ocaziile speciale

• toate anotimpurile • orice ocazie • acordurile fructate, proaspete în timpul zilei şi vara, iar notele mai intense noaptea şi în timpul iernii

Orientală

Floral

• în fiecare zi • pentru orice ocazie Fougere

Bărbatul romantic care preferă arome masculine cu accente senzuale.

Bărbatul energic şi încrezător, care adoptă un stil modern, urban.

• noaptea • la ocaziile speciale, pentru o impresie puternică Orientală

• în fiecare zi • pentru orice ocazie

Bărbatul rafinat, elegant şi seducător, care apreciază aromele calde.

• utilizare zilnică, ocazii neformale • folosită de obicei într-o versiune mai uşoară (apă de colonie)

Citrică

Lemnoasă

Firele moderne şi sportive care optează pentru arome foarte uşoare, proaspete şi pline de energie.

• toate anotimpurile • o rice ocazie • a cordurile fructate, proaspete în timpul zilei şi vara, iar notele mai intense noaptea şi în timpul iernii

Chypre

Femeia încrezătoare care adoptă un stil sofisticat şi optează pentru arome bogate, opulente.

O femeie dinamică, extravertită care preferă aromele uşoare, proaspete şi care adoptă un stil casual.

Adecvat pentru...

Olfactiv Citrică

Cine ar trebui să îl poarte

Parfumuri pentru Ea

• U nscripted Patrick Dempsey • Black Suede Lether • Signature • Herve Leger

• Individual Blue • Essence • True Force • Urban Edge

• Black Suede Touch • Patrick Dempsey 2 • Black Suede

• Full Speed • Just Play • Windscape

Parfumuri pentru El

• U by Ungaro Fever • Passion Dance

• Incadessence • Perceive • Rare Pearls • Outspoken • Pur Blanca • Today • Eternal Magic

• Little Black Dress • Bond Girl 007 • Far Away • Treselle • Spotlight • Slip into • Little White Dress

• Windscape • Jet Femme • Luscious

Parfum

Acordul principal al compoziţiei determină categoria olfactivă din care face parte parfumului. Există 6 categorii principale. Fiecare categorie are o subdiviziune care oferă parfumului personalitate. De obicei, Avon combină cel puţin două categorii olfactive pentru parfumurile sale.

Taie paginile şi păstrează-le întotdeauna lângă tine!

Apa de parfum Hervé Léger Été este o idee inspirată de cadou. Sugerează-le prietenelor tale să se gândească la ocaziile pentru care au nevoie să achiziţioneze un cadou. Un parfum elegant este o alegere perfectă.

✂ FII EXPERTĂ ÎN PARFUMURI

Vă recomandăm:

în aproximativ 5 minute

Apa de parfum Hervé Léger Été

în aproximativ 3 ore

CELE MAI BUNE OFERTE

în aproximativ 24 de ore

22

C09  
C09  

C . A . B . b u n i p r o d u c ă t o r i Campania 09/2011 Campanie trendsetteri: 05.05.2011 – 25.05.2011 Campanie naţională: 16.06.2011 – 0...

Advertisement