{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1


2

KUHMO TASSILEIRI 12.-14.6.2020

Tulevana kesänä tanssimme taas kauniilla Kalevalankankaalla, jonne on matkaa noin 3 kilometriä Kuhmon keskustasta. Siellä Kuhmon Kelo, Hyvinvointi Sampo ja Tanssiteltta (uutuutena), näköyhteyksien päässä toisistaan, ovat paikkoja, joiden tiloissa tulevana kesänä järjestämme Tanssileirimme. Tervetuloa nauttimaan Kuhmon kesästä ja tunnelmasta kaikki tanssiharrastuksesta kiinnostuneet! Kuhmon Lavatanssijat ry Tanssileirin tiimi Ahti Kyllönen, tiimin vetäjä Satu Pöysä Maija-Liisa Korhonen Raimo Huotari Jouko Klemetti

Käsiohjelman sisältö:

Infoa leiripaikoista Ilmoittautuminen ja hinnat Arto Petjala Anne-Riina Hurskainen Anne Välisaari Ruokailut leirillä Majoituskohteita Kuhmossa Leirin ohjelma Leirialueen kartta Ruokapaikat keskustassa Muita menoja Jarno Itkonen Sami Rosholm Yhteystiedot

s. 3 s. 4 s. 5 s. 6 s. 7 s. 9 s. 11 s. 12-13 s. 14-15 s. 18 s. 19 s. 19 s. 21 s. 27

©Kuhmon Lavatanssijat ry 2020 Käsiohjelman taitto Jouko Klemetti Tekstilähteet ja kuvat: Internet Lehtileikkeet: Kuhmolainen Takasivu Kelon esite v.1966, om. Ahti Kyllönen Painopaikka Eco-Print Oy Iisalmi


3

KUHMO KELO Kuhmon Kelo oli 1960-luvulla Pohjolan kaunein huvikeskus ja silloin siellä tanssittiin juhannustansseissa suurhallissa 3 orkesterin tahdissa klo 20.00 – 05.00. Paikoitustilat oli 2000 autolle ja tansseissa oli todellakin väkeä siihen aikaan. Oi niitä aikoja….. Kelo toimii myös kesän 2020 Tanssileirin ”kotipesänä”. Siellä sijaitsee leirin info- ja ilmoittautumispiste, se toimii yhtenä kurssipaikkana ja siellä leiriläisiä palvelee pienimuotoinen kahvio. Lauantai-illan orkesteritanssit järjestämme Kelolla, jossa esiintymässä Jarno Itkonen & Rosette ja Kelolle kokoonnumme sunnuntaina tanssikurssien loppuessa nauttimaan yhteisestä kahvihetkestä ja arpomaan leiripalkinnot. Alemanan tanssikenkien, -vaatteiden ja -tarvikkeiden esittelyja myyntipiste on koko Tanssileirin ajan Kelolla.

TASSITELTTA Tulevan kesän uutuus Tanssileirillämme on Tanssiteltta (150 m², josta tanssitilaa 10 x10 m). Tanssiteltta sijoitetaan Kalevalan liikuntakeskuksen huoltorakennuksen läheisyyteen. Huoltorakennuksen WC:t ja suihkutilat ovat leiriläisten käytettävissä leirin aikana. Tanssiteltalle tuomme kahvitauoille myytäväksi kahvia ja pientä purtavaa.

HYVIVOITI SAMPO Hyvinvointi Sampo, aivan Kelon vieressä kauniilla mäntykankaalla, on kotoisen oloinen kuntoutuskeskus, jonka ruokalassa on mahdollista nauttia lounaat niin lauantaina kuin sunnuntainakin ja siellä on myös kahviopalvelut. Hyvinvointi Sampo tarjoaa edullista majoitusta Tanssileirin aikana.


4

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu kotisivuillamme kuhmonlavatanssijat. com /tanssileiri 2020 olevalla kaavakkeella. Kun olemme vastaanottaneet ilmoittautumisen ja todenneet maksusuorituksen saapuneeksi, lähetämme sähköpostilla vahvistuksen. Leiripaikka varmistuu lopullisesti vasta maksun saavuttua. Voit ilmoittautua myös paikan päällä. Silloin kuitenkin hinta on hieman kalliimpi. Meillä ei ole henkilökiintiöitä ja leirille voi ilmoittautua myös ilman omaa paria.

Leirin hinnat:

Koko leiri, pe-su Perjantai-lauantai Lauantai-sunnuntai Perjantai Lauantai Sunnuntai

80 € 70 € 70 € 35 € 45 € 35 €

15.5.2020 jälkeen 15.5.2020 jälkeen 15.5.2020 jälkeen 15.5.2020 jälkeen 15.5.2020 jälkeen 15.5.2020 jälkeen

100 € 90 € 90 € 40 € 50 € 40 €

Viimeinen ilmoittautumispäivä edullisempaan hintaan 15.5.2020, jolloin myös maksu tulee olla suoritettuna. Maksu suoritetaan Kuhmon Lavatanssijat ry:n tilille FI20 5177 0020 0173 29. Peruutuksesta perimme toimistokuluja 10 €. Puhelimitse varauksia otetaan vastaan vain poikkeustapauksissa, puh. 050 356 9526 (Satu Pöysä). Leirillä toteutetaan parinvaihtoa opettajien ohjeiden mukaan, joten kaikki pääsevät tanssimaan. Kuvaaminen sallittu ainoastaan opettajan luvalla. Järjestäjän puolesta leirillä otetaan kuvia. Ilmoita kuvaajalle, jos et halua olla kuvissa. Tulethan tuoksutta.

Ruokailut:

Lounas Hyvinvointi Sampossa Päivällinen Hotelli Kalevalassa Kahvitauolla voit ostaa kahvia kahvileivän kera Hyvinvointi Sampon ruokalasta, Kelon kahviosta ja Tanssiteltalta. Kelolla meillä on leirin aikana oma pienimuotoinen kahvio päivisin ja lauantai-iltana tanssien aikana. Lisätietoa leiristä: puh. 040 530 7603 (Ahti Kyllönen) puh. 050 356 9526 (Satu Pöysä)


5

Arto Petjala Arto on Kainuun korpien raavastama tanssinopettaja Paltamosta, Kajaanin naapurista . Suomi on tullut tutuksi lavatanssien merkeissä, sekä tanssijan, kurssilaisen että opettajan lähtökohdista katsottuna. Arto työskentelee tällä hetkellä päätoimisena tuntiopettajana KajaaniDance:lla. Hän opettaa muun muassa katutansseja, latino show ryhmiä, tanssiliikuntatunteja ja valmentaa kilpailevia tanssijoita niin soolo kuin paritanssipuolella. Paritansseja Arto kiertää opettamassa ympäri Suomea. Kajaanissa Arton tunneille pääsee tanssiurheiluseura Casamban viikkotunneilla. Tanssinopetuksen lisäksi Arto toimii urheiluhierojana omalla toiminimellään ja on yrittäjänä Kajaanilaisessa Aisti ja Tunne Oy:ssä. Siellä hän toimii eläintenhoitajana, koirahierojana ja eläintenkouluttajana. Arto kuvailee itseään tekeväksi ihmiseksi, joka oppii käytännön kautta. Samaan ajatukseen hän pyrkii teemoittamaan tanssitunnitkin; vähän sanoja ja paljon tekoja. Joskin on tilanteita, jossa puhettakin on pakko tuottaa. Vielä kun muistetaan, että tanssi ei ole vakava asia ja lähestytään sitä ilon kautta, niin tunnelmallinen sekä opettavainen tunti on valmis! Tuuhan moikkaamaan!


6

Anne-Riina Hurskainen Anne-Riina on monipuolinen tanssin ammattilainen ja tanssikouluyrittäjä Savon sydämestä Kuopiosta. AnneRiinan perustama Tanssikoulu Wisio aloitti toimintansa vuoden 2018 alussa Kuopiossa ja lähiseuduilla. Wision myötä Itä-Suomeen on saatu uutta ja iloista tanssivipinää! Anne-Riina on tanssinut paritansseja pikkutytöstä asti. Akateeminen ura vei välissä nuoren naisen mukanaan ja tanssiminen unohtui hetkeksi. Koko ajan kuitenkin tuntui että jokin palanen elämästä puuttuu. Yhtenä kesänä lavatanssit imaisivat tytön sellaiseen huumaan, että tanssikilometrejä tuli lukematon määrä niin Volvoon kuin tyttöönkin. Paritanssin taika oli niin mukaansatempaavaa, että Anne-Riina haki opiskelemaan Oulun ammattikorkeakouluun tanssinopettajaksi vuonna 2012. Heti valmistumisen jälkeen Anne-Riina muutti Turkuun ja onkin valmistumisesta asti tehnyt täysipäiväisesti paritanssinopetusta. Vapaaajalla Anne-Riina suuntaa mielellään metsään koiran kanssa, laduille hiihtämään tai CrossFit-salille hikoilemaan. Letkeä murre, hurtti huumori sekä aito välittäminen luovat tanssitunneille rennon ja turvallisen oppimisilmapiirin. Anne-Riinan utelias ja avoin luonne ajaa kehittämään sekä omaa että oppilaidensa tanssijuutta eteenpäin. Tunneilla pyritään löytämään yhteys parin ja musiikin välille sekä otetaan huomioon niin oma tanssitekniikka kuin myös muut ihmiset tanssilattialla.


7

Anne Välisaari Anne on tanssinut kilpatansseja jo 7-vuotiaasta pikkutytöstä saakka. Hän siirtyi amatöörilattioilta ammattilaiseksi 10 vuotta sitten, jolloin hän suoritti Suomen Tanssinopettajainliiton sekä kansainvälisen IDTA:n tanssinopettajatutkinnot. Anne on tanssinut useita vuosia Suomen maajoukkueessa, parhaana saavutuksenaan latinalaistanssien SM-pronssi v.2009. Kilpailu-uran jälkeen Anne on yliopistoopintojensa ohessa keskittynyt tanssin opettamiseen ja tuomarointiin. Annelle tärkeää on jatkuva itsensä kehittäminen, ja uusien ulottuvuuksien löytäminen omassa tanssijuudessa, niin paritanssien kuin show- ja streettanssien maailmassa. Tanssimaailma on, ah niin ihanan monipuolinen, josta voi aina löytää uusia, haastavia ja mielenkiintoisia puolia,joista hankittua tietotaitoa Anne ammentaa opetuksessaan. Opettajana Anne on positiivinen ja kannustava. Hän haluaa saada tanssin kipinän syttymään jokaisessa oppilaassaan. Tanssiminen voi parhaimmillaan olla koko elämän mittainen harrastus, tai jopa ammatti ja elämäntapa, joka matkan varrella voi löytää aivan uusia muotoja ja ulottuvuuksia. Tanssi antaa valtavasti iloa ja hyvää oloa aivan kaikenikäisille. Tanssi kuuluu kaikille!


8


9

Ruokailut leirillä Perjantain ruokailu: Lauantain ruokailu: Sunnuntain ruokailu:

Hotelli Kalevala Hyvinvointi Sampo Hotelli Kalevala Hyvinvointi Sampo

Päivällinen/illallinen Lounas Päivällinen/illallinen Lounas


10


11

Majoituskohteita Kuhmossa: Hotelli Kalevala www.hotellikalevala.fi Hyvinvointi Sampo www.hyvinvointisampo.fi Salmelan mökit www.salmelanmokit.fi Hotelli Kainuu www.hotellikainuu.com Matkakoti Kieppi mmsarkkinen@gmail.com Matkakoti Uljaska Lentiira lomakylä www.lentiira.com Tulijärven tuvat http://www.tulijarventuvat.fi

Väinämöinen 9, 88900 Kuhmo P. 08 6554100 Väinämöinen 2, 88900 Kuhmo P. 08 6557111 Kuhmoniementie 11 P. 040 7671814 Kainuuntie 84 P. 08 6551711 Vienantie 3, 88900 Kuhmo P. 040 1998190 Koulukatu 38, 88900 Kuhmo P. 0400 336310 Petäjäniementie 121, 88930 Lentiira P. 044 7288930 Mäntyrannantie 41, 88900 Kuhmo P. 044 5942757


12


Sopii kaikille paritanssia aloitteleville ja/tai perusasioita kertaaville tanssijoille. Opetellaan kyseisen tanssin perusteita ja helppoja kuvioita sekä vientitekniikkaa. Tunneilla edetään sillä ajatuksella, että oppiminen tapahtuu tanssien. Perusjuttujen jälkeen tanssimatka jatkuu kohti uusia seikkailuja, paikalle saapuneen ryhmän ehdoilla. Heti alusta asti korostetaan yhdessä tekemisen tärkeyttä.

Keskitaso on aiempia tanssioppeja vahvistava ja jatkokursseille rohkaiseva rohkaiseva taso. Ohjelmistossa on kivoja kuvioita, viennin ja seuraamisen tekniikkaa sekä musiikintulkinnan perusteita. Haastetta lisätään vähitellen kurssin edetessä. Keskitasolla hiotaan jokaisen omaa tanssia ja paneudutaan parityöskentelyyn sekä toisen huomioimiseen tanssissa.

Jatkotason tanssijoilta edellytetään sujuvaa tanssitaitoa opeteltavissa lajeissa. Heille tarjoillaan haasteellisia kuvioita, hauskoja variaatioita, vientitekniikkaa ja musiikkiin tanssimista. Haetaan parityöskentelyyn hyvää tekemisen fiilistä ja pyritään karistamaan suorittamista pois tanssimisesta. Korostetaan hyvää tunnetta ja sen välittymistä, sekä nautitaan musiikista.

13


14


15

Kelo, Väinämöinen 6

Ilmoittautuminen Info Opetusta Kahvio, pientä purtavaa Tanssit lauantaina Kenkämyynti Alemana

Tanssiteltta, Väinämöinen 10 Opetusta Kahvia ja pientä purtavaa

Hyvinvointi Sampo, Väinämöinen 2 Opetusta Lounas Kahvia Majoitusta


16

Hyvinvointi Sampo tarjoaa myös majoitusta, noin kolme kilometriä Kuhmon keskustasta. Yöpyminen sisältää maittavan aamupalan. Majoitusvaihtoehtona voit valita yöpymisen aamiaisella, puolihoidon tai täysihoidon. Tiloissamme toimii myös baari anniskeluoikeuksilla. Ruokalistamme löytyy täältä: http://www.kuhmonet.fi/lounaat/ Lounashinnat 10,40 €. Tervetuloa nauttimaan oman keittiömme valmistamasta maukkaasta ja monipuolisesta ruoasta!


17


18

Muita ruokapaikkoja keskustassa: Ravintola Eskobar Huoltamo Kuksa Ravintola Josiella MAKEN Pizzeria Kebab-Ravintola Neljä Kaesaa

Kainuuntie 84 Kainuuntie 129 Könninmäentie 6 Koulukatu 13 Koulukatu 3


Muita menoja: Perjantaina 12.6. Tanssit Hotelli Kalevalassa klo 21.00-01.00. Tanssittaa Sami Rosholm ja Casanova. Leirirannekkeella ilmainen sisäänpääsy. Lauantaina 13.6. Tanssit Kuhmon Kelolla klo 20.00-01.00. Tanssittaa Jarno Itkonen ja Rosette. Tanssilipun hinta 15 €. Järjestäjänä Kuhmon Lavatanssijat ry.

Kenkä- ja tanssivaatemyynti Kuhmon Kelolla. - Tangoprinssi 2006 & Tangofinalisti 2019 Jarno Itkonen on iloinen ja huumorintajuinen nuori herrasmies, jonka elämän kutsumus on musiikki. Tämä näkyy Jarnossa, sekä ihmisenä että esiintyjänä. "Olen täysin oma itseni, ja haluan erottua juuri sellaisena kuin olen. Omalla äänelläni, sekä vaatimattomuudellani ja persoonallani." Yleisönsä Jarno hurmaa samettisen pehmeällä äänellä, herkillä tulkinnoilla, ihastuttavan iloisella ja kansanläheisellä olemuksella, säkenöivän lavakarisman ohella.

Vuoden 2006 Seinäjoen Tangomarkkinoilla Jarno onnistui nuoresta iästään huolimatta laulamaan itsensä Tangoprinssiksi ja hänestä povattiin jo tuolloin uutta tähteä Suomen tanssimusiikin taivaalle. Kesällä 2019 Itkonen osallistui uudelleen Tangomarkkinoiden laulukilpailuun ja raivasi tiensä aina Seinäjoelle Finaaliin karsintaan saakka. Tällä hetkellä Jarno keikkailee pääsääntöisesti Rosette ja Roulette orkestereiden säestyksellä. Jarno on täynnä intoa, elämäniloa ja varmuutta tekemisestään. "Uskon itseeni ja tekemiseeni ja haluan laulaa itseni tanssikansan sydämeen. Minulla on palava halu tehdä musiikkia ja keikkoja, sekä saada ihmiset hyvälle tuulelle omalla äänelläni ja persoonallani.

19


20

Menossa mukana http://beautystore. oriflame. fi/ anjanbeautyshop


21

Sami Rosholm – tanssilavojen nouseva tähti! Sami Rosholm on savolaistunut, tanssimusiikkia tulkitseva laulusolisti, joka aloitti uransa jo vuonna 1996. Ura sai alkunsa raumalaisessa Viikarit-yhtyeen kanssa. Viikarit-yhtyeen kanssa Sami keikkaili ympäri Suomea vuoteen 2001 saakka. Tanssikansan onneksi Sami jatkoi keikkailua muutaman vuoden tauon jälkeen kesällä 2017. Vielä saman vuoden syksynä Sami kasasi itselleen musiikin ammattilaisista koostuvan mainion ja taitavan Casanova-yhtyeen, jonka kanssa hän kiertää maamme tanssipaikkoja. Tanssikansa on erittäin nopeasti ja suurella innokkuudella ottanut Samin uran vastaan. Tunteiden tulkin suosion kova kasvu on havaittavissa lisääntyvissä keikkojen määrissä ja yleisömäärissä. Sami luottaa yhtyeensä kanssa perinteisen mutta monipuolisen tanssimusiikin voimaan, jota erinomaisesti täydentää haitarin sointi. Pehmeä-ääninen hurmuri on kuin omiaan tanssilavoille ja muihin paikkoihin, joissa arvostetaan perinteistä tanssimusiikkia. Ikivihreiden klassikoiden lisäksi Samin keikoilla soi myös uudempia tanssikansan suosikkisävelmiä. Sami yhtyeineen takaa tanssikansalle unohtumattomia elämyksiä hyvän tanssimusiikin parissa!


22

Matkustajakoti / Uljaska Koulukatu 38 88900 Kuhmo


23


24


25

Lentokenttäkuljetukset Kajaanin kentältä Kuhmoon Varaukset puh 08 6520771, ma-pe klo 9.00-16.00 Linjavuorot Kajaanin matkakeskukselta Kuhmoon


26


27

Yhteystiedot: Leirivastaava Ahti Kyllönen p. 040 530 7603 ahti.kyll@gmail.com

Leiri-info Satu Pöysä p. 050 356 9526 poysa.satu@gmail.com

www.kuhmonlavatanssijat.com


HISTORIAN HAVINAA 1 966

Profile for Kuhmon Lavatanssijat ry

Kuhmon tanssileiri 2020  

Kuhmon tanssileiri 2020

Kuhmon tanssileiri 2020  

Kuhmon tanssileiri 2020

Profile for atu09
Advertisement