Page 1

2010. szeptemberi pilot sorozatok, amiket nem szabad kihagynod! !a sorozat4u ajรกnlรกsรกval! www.sorozatok4u.wordpress.com

- Nikita - The Whole Truth - No ordinary Family - The Walking Dead


Minden jog fenntartva!

2010. Írta: AttikA További információk:www.sorozatok4u.wordpress.com 2010 pre-fall Szabadon terjeszthető!


Nikita

Plot: A történet középpontjában egy a CIA berkein belül működtetett csapat a „Division” áll, melynek feladata fiatal bérgyilkosok kiképzése. Gyakran olyan fiatalokból kerülnek ki a szervezet tagjai, akik már börtönben ülnek, vagy éppen kivégzés előtt álnak, esetleg olyan fiatalok, akiknek az élete kilátástalan. Az ideális jelöltek számára a szervezet egy ígéretes ajánlatot tesz. A „Division” megrendezi halálukat és egy teljesen új életet kínál nekik. Az újoncoknak meg kell tanulniuk, hogyan fojtsák el érzelmeiket és hogyan váljanak tökéletes bérgyilkosokká. A Sorozatguru szerint: 100%, hogy sikeres lesz!

Készítő: Craig Silverstein Rendező: Danny Cannon Executive producer: McG Szereplők: Maggie Q, Aaron Stanford (Traveler), Lyndsy Fonseca (Desperate Housewives, How I Met Your Mother), Melinda Clarke (The OC), Sebastien Roberts, Shane West (Once and Again, ER), Tiffany Hines (Beyond The Break), Xander Berkeley (24) Premier: 2010-09-09 csütörtök (The CW)


The Whole Truth

Plot: Minden bűnügynek két oldala van. A sorozatban először a vád, majd a védelem, munkáját látjuk, ismerjük meg, hogy a végén kiderüljön, hogy kinek lesz igaza. Illetve…, hogy kinek adnak igazat az esküdtek, ami ugyebár nem mindig vág egybe az igazsággal. Még szerencse, hogy a fő ügyész és a fő ügyvéd képesek félretenni a munkát, mert amúgy jó barátok. Egyedülálló jogi dráma, mely megmutatja a vád és a vádlott szempontjából is az ügyet. A Sorozatguru szerint: 80%, hogy sikeres lesz!


Készítő: Tom Donaghy Executive producer: Jerry Bruckheimer Szereplők: Anthony Ruivivar (Third Watch, Traveler), Christine Adams, Eamonn Walker (Kings, Justice), Rob Morrow (Numb3rs), Sean Wing és Joely Richardson, aki lemondta a részvételt a pilot után. premier: 2010-09-22 szerda (ABC)

No Ordinary Family

Plot: Powells-ék már 16 éve házasok, ez bizony a rutint jelenti. Kicsit fásultan gondoskodnak gyerekeikről és élik mindennapjaikat, egészen egy furcsán


alakuló nyaralásig, ami során a férj azt reméli, hogy mint család újra összekovácsolódnak. Arra nem számít, hogy az Amazonas-ba csapódó repülőgépbalesetet túlélve szuperképességekre tesznek szert, ami remek kapocsnak és fásultságoldónak bizonyul. Természetesen nem lesznek rögtön hősök, és a családi élettel is rengeteget fog a sorozat foglalkozni. A Sorozatguru szerint: 95%, hogy sikeres lesz! Készítő: Jon Harmon Feldman (Reunion, Tru Calling, Big Shots) és Greg Berlanti (Everwood, Eli Stone, Jack & Bobby) Szereplők: Michael Chiklis (The Shield), Julie Benz (Angel, Dexter), Romany Malco (Weeds), Tate Donovan (The OC, Damages), Autumn Reeser (Valentine, The OC), Christina Chang, Kay Panabaker (Summerland), Jimmy Bennett premier: 2010-09-28 kedd (ABC)

The Walking Dead Plot:

A történet egy zombi apokalipszis után játszódik, ahol egy csapat túlélőt követhetünk figyelemmel, akik próbálnak maguknak egy új otthont keresni és elmenekülni a zombi hordák elől. A csapat vezetője Rick Grimes, aki rendőr volt a régi világban. Miközben a csoportot körülveszi a kétségbeesés a helyzetük egyre kilátástalanabbá válik és lassan bármit megtesznek azért, hogy életben maradjanak. A Sorozatok4U szerint: 90%, hogy sikeres lesz a sorozat, hacsak nem szúrnak el valami óriást a készítők.


Készítő: Frank Darabont Rendező: Frank Darabont Executive producer: ? Szereplők: Andrew Lincoln, Emma Bell, Sonya Thompson, Steve Warren, Jeryl Prescott, IronE Singleton, Kyle Jewett, Melissa Suzanne McBride Premier: 2010 októbere (AMC)

Sorozatok4U - 2010/01  

Két havonta megjelenő sorozatokkal foglalkozó online és ingyenes magazin.

Advertisement