Page 1

Bjorn Lauwers Ilze Nijtmans Veerle van Gils Gijs Brouwers Koen Kemmeren Emanuel Russom


Wat is Hugsy? x Hugsy Creations x Doelgroep van Hugsy x Medium


Wat is Hugsy?

Hugsy is een start up die baby dekens maakt. Ze maken slimme baby dekens om precies te zijn die de geur, warmte en hartslag van de moeder nabootst. Het begon allemaal als een studieproject van 4 studenten op de Industrial Design afdeling van de Technische Universiteit Eindhoven. Gedurende een tijdspan van 6 maanden hebben deze studenten Hugsy van concept tot prototype gebracht. Samen met met medewerkers van het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven hebben ze dit idee kunnen testen en zijn ze begonnen met het maken van hun eerste producten. Hugsy gebruikt een techniek die Kangaroo Care heet, het idee er achter is dat als baby’s huid contact heeft met de moeder dit de kans op infecties verminderd, de borstvoeding verbeterd de hersenontwikkeling stimuleert en het gevoel van hechting positief beinvloed. Echter wordt dit vaak verstoord omdat de baby in het ziekenhuis gelijk de couveuse in moet. Hugsy lost dit probleem simpel op.


Doelgroep van Hugsy Hugsy richt zich natuurlijk op pasgeboren baby’s tot en met 4 jaar, echter zijn het de ouders die het product aanschaffen en gebruiken. Om nog specifieker te zijn is de doelgroep van Hugsy jong volwassen ouders die voor het eerst een baby krijgen. Ouders die al hun 3e of 4e baby krijgen zijn eerder geneigd te denken dat ze dit product niet nodig hebben omdat ze hun andere kinderen prima hebben opgevoed zonder. De doelgroep van Hugsy is dus jonge ouders of ouders in verwachting van hun eerste kind.


Welk medium? Zoals eerder vermeld is de doelgroep van Hugsy jongvolwassen ouders of ouders die hun eerste kind verwachten. Uit onderzoek is gebleken dat de leeftijd dat vrouwens hun eerste kind krijgen is opgeschoven naar 29,8 jaar. Ouders in deze leeftijdgroep is gebleken dat ze het vaakst op Facebook zitten. Wij willen door middel van een sentimentele advertentie op Facebook de aandacht trekken van deze ouders en zo emoties op laten wekken. Zo zijn ze sneller geneigd het product aan te schaffen.


VRAGEN?

Hugsy Storytelling  
Hugsy Storytelling  
Advertisement