Page 1

Atropos Visuele Vormgevers Bedrijfspresentatie


Wie zijn wij Een creatief team is wat wij zijn. Wat we hebben is gevoel voor stijl, verstand van sfeer en liefde voor het vak. Decoratie en styling zijn onze werkwoorden. Maar naast uitvoeren, denken we ook graag met je mee. Wij houden van mooi. We geven vorm aan jouw ideeën. Bedenken, ontwerpen, regelen en realiseren wat jij wilt in 2D, 3D of 4D. Van het etaleren in een winkel tot het opbouwen en aankleden van stands en evenementen. Wij werken voor klanten als Opel, Landrover, Toyota, ABN AMRO, Procter & Gamble, EA (Electronic Arts), T-Mobile, Moët Hennessy,……


Mooie dingen adviseren Als je wilt doen we suggesties. We geven advies over de presentatie van je ideeĂŤn en producten. Zodat je weet waar je op moet letten. Van de aankleding voor een feest tot het concept voor een showroom.

Mooie dingen bedenken We denken graag met je mee. En dat begint vaak bij de ontwerpfase, de vertaling van de boodschap of het imago naar vorm en kleur. Het schetsen van deze ideeĂŤn schept duidelijkheid. Dat is handig. Een sfeerbepalende schets van een aankleding Of een technische 3D-tekening voor het bouwen van een stand.


Mooie dingen maken Niets is zo leuk als een idee tot leven wekken. Wij maken wat je wilt. Met liefde. En dat kun je zien. Van een kleine eenmalige display tot een uitgebreide en terugkerende stand.

Mooie dingen neerzetten Je ideeĂŤn laten zien aan de mensen, daar gaat het om. We bouwen het op, kleden het aan, hangen of zetten het neer, daar zijn we goed in. Als je wilt ook nog met spoed. Van het routematig uitrijden door heel Nederland tot de aankleding van een groots evenement.


Mooie dingen houden Heb je iets moois, dan wil je dat zo houden. Of misschien wel aanpassen. Aan trends, thema’s of jaargetijden. Want we houden het graag leuk en fris. Van een decoratiecontract met seizoensupdates tot een trendy metamorfose van een etalage.


Waar zijn wij Wij werken door heel Nederland, wij zijn niet zonder reden in Vianen gevestigd, we zitten graag zo dicht mogelijk bij onze klanten. Daarnaast zijn onze specialisten in het hele land aanwezig.

Drachten

Rheden

Leiden Vianen

Bergen op Zoom Maastricht


Waar staan we voor

Creativiteit We houden van vorm en kleur op de juiste plek

Betrouwbaarheid We zijn er, we zijn op tijd, het werk is af

Flexibiliteit Niet alles is te voorzien, we lossen het op

Openheid We vertrellen wat (niet) kan en geven inzicht


Contact

Atropos Visuele Vormgevers Placotiweg 1a 4131NL Vianen UT

T 0347 37 37 22 F 0347 37 73 95

E info@atropos.net www.atropos.net

Atropos Visuele Vormgevers  

Presentatieboekje

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you