Page 1

solheim-diesel.no

AU

ar

ine

motorverks

T

te

d

Den beste tida på året er endelig her!

Foto © Trond Sagen - www.atilaa.no

M

TOR I SER

Solheim Diesel ønsker deg velkommen til sesongstart. Hos oss møter du engasjerte fagfolk med stor interesse for båt, båtutstyr og det du måtte trenge til hytte og fritid.

Båt - Båtutstyr - Verksted - Hytte - Hobby - Fritid


605 Pilothouse Er du en ivrig hobbyfisker? Drar du på sjøen når andre holder seg på land? Liker du å komme fort frem til de beste fiskeplassene? Vil du ha det komfortabelt når du er underveis? 605 Pilothouse gir deg alt du trenger i en kompakt og praktisk båt som kan utstyres med en motor på opp til 150 hester. På akterdekket kan båten leveres med utvendig styreposisjon hvor det er plass til den elektronikken du har behov for. Velg Smart Edition, så kan du skreddersy båten med det utstyret du trenger.

Fra kr.

304.000

BLI HEKTET QUICKSILVER SINE FISKEBÅTER

NY Fra kr.

466.370

675 Pilothouse Explorer

Hvem er ikke på jakt etter en praktfull og atskillig sporty båt med solide fartegenskaper, mye plass og praktiske løsninger til en hyggelig pris? Svaret er 675 Pilothouse Explorer. Den kompakte båten tåler en motor med opp til 150 hester. Du holder fint en marsjfart på 22 knop. Cockpiten er intelligent utformet slik at den både er et hyggelig samlingspunkt og en funksjonell fiskeplass. Dermed blir 675 Pilothouse skreddersydd din form for båtliv, med et komplett og eksklusivt standardutstyr.

675 Pilothouse Hvem er ikke på jakt etter en båt med solide fartegenskaper, mye plass og praktiske løsninger til en hyggelig pris? Svaret er 675 Pilothouse. Den kompakte båten tåler en motor med opp til 200 hester. Du holder fint en marsjfart på 25 knop. Cockpiten er intelligent utformet slik at den både er et hyggelig samlingspunkt og en funksjonell fiskeplass. Med dette som basis kan du utstyre båten ved å velge en eller flere Prisene ersatt veiledende inkl. mva. om trykkfeil og utsolgte varer. FraForbehold kr. av de Smart Edition-pakkene vi har sammen. Dermed blir 675 Pilothouse skreddersydd din form for båtliv.

360.260

2

Veiledende priser inkl. mva. Forbehold om trykkfeil og utsolgte varer. Fraktfritt for bestillinger over kr. 3.000.


C65 Bow Rider Den gedigen akter cockpiten har sitteplass til hele 7 personer. U-Sofaen akter, som har plass til bord, kan enkelt gjøres om til en gedigen solseng. Førermiljøet setter en helt ny standard for værbeskyttelse, ergonomi, praktiske løsninger og ikke minst design. Med full passasje fra akter cockpit til den store badeplattformen «forlenges» dørken og gir enkel adgang til bading og vannsport uten å måtte klatre over rekka. Akterbenken har vipperygg slik at man etter en dukkert kan slappe av på hekken og se på andre som leker seg i vannet.

Fra kr.

619.000

ASKELADDEN – KVALITET NED TIL MINSTE DETALJ

P66 Pilothouse

Fra kr.

554.000

Fra kr.

579.000

Askeladden P66 Pilothouse representerer den nye trenden på sjøen. Stort og godt akterdekk med plass til alle typer aktiviteter - kombinert med lukket kabin hvor du sitter trygt og godt skjermet mot fart, vær og vind. En båt som gjør det til en glede å ferdes på sjøen året rundt. P66 Pilothouse har ekstra fokus på akterdekket som er hele 4,5 kvm. Her er plass til fiskeredskaper, vannsportutstyr m.m. I tillegg kan du få en rekke praktiske detaljer som utvendig styring, saltvannsspyling, benker m.m. Kabinen er likevel stor nok til å romme 4 personer. Den har full ståhøyde med fasiliteter som spyletoalett og pantry med vask, kjøleboks og kokeapparat. Mulighet for installasjon av varmeapparat med defroster som også holder rutene duggfrie.

C65 Center Console

C65 Center Console er Askeladdens nye sports båt og er tredje båt ut på den nye C65-Plattformen. Båten tilbyr en stor åpen cockpit med sentrert konsoll med god beskyttelse fra elementene og ergonomisk passasje fra forut til akter på begge sider av konsollen. Akterdekket tar med seg de unike løsningene fra C65 Cruiser og C65 Bow Rider. Med full passasje fra akter cockpit til den store badeplattformen «forlenges» dørken og gir enkel adgang til bading og vannsport uten å måtte klatre over rekka.

C61 Bow Rider

Fra kr.

413.000

C61 Bow Rider er et levende eksempel på Askeladdens nye designlinje hvor spennende former og ny materialbruk har imponert en samlet båtbransje. Den unike skjermløsningen er med å gi båten sitt elegante utseende. Cockpit er utstyr med en sportslig førerstol. Co-pilotstol har vipperygg som kombinert med en L-formet akterbenk gir mange sitteplasser – alle godt beskyttet bak den effektive vindskjermen. I baugen en herlig uteplass som kan gjøres om til solseng. Akterbenk og badeplattform har samme fine, åpne løsning som C61 Center Console.

Gjelder ikke båt og båtmotorer. For bestilling, ta kontakt på tlf. 57 75 14 80 eller post@solheim-diesel.no

3


Suzumar 270 RIB Suzumar-modellen DS 270 RIB er utstyrt med glassfiberskrog og er en glede å håndtere i sjøen. Modellen har et dobbelt støpt skrog av glassfiberarmert plast som gjør båten veldig sjødyktig med en myk og fin gange. Suzumar er kjent for å leverer lette, men kompakte gummibåter. Dette gjør gummibåtene ideelle som slepejoller. De er lette å transportere og lagre.

Kr

12.990

GRAND - VÅRT NYE TILSKUDD

Grand 19 med 40 HK Suzuki Kr.

139.900

Grand 19 er den nye båten i Solheim Diesel sitt sortiment. Båten er stødig, med høyt fribord. Med sin gode dekksplass og selvlensende dekk er det den perfekte båt for fiske og tur. Båten har mye lagringsplass. 3 luker akter med full lengde bakover. Båten har også manuell lensepumpe i ene lasterom. Grand 19 har lukket ankerkasse forrut.

HR 460 Fishing med 25 HK Suzuki

HR 460 er en veldig bra «første båt» for familien, men også en artig båt for de mer erfarne som vil ta med barnebarna ut for å fiske. Båten har stor og åpen løsning som gjør båten perfekt til fiske og transport. Den har plass til 4 personer og passer godt til badeturer i skjærgården.

Kr.

Prisene er veiledende inkl. mva. Forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.

99.900 4

Veiledende priser inkl. mva. Forbehold om trykkfeil og utsolgte varer. Fraktfritt for bestillinger over kr. 3.000.


PIONER – FOR ET ENKELT BÅTLIV

Pioner 12 Special Edition Nye Pioner 12 Maxi får du en moderne og sikker flerbruksbåt. Den er selvdrenerende, lettplanende, meget stabil og solid. Pioner er ledende i markedet innen rotasjonsstøping, og med nye Pioner 12 Maxi er denne konstruksjonen tatt til nye høyder. Med sitt dobbeltskrog er båten ekstremt sikker, og full kontakt mellom dørken og skroget gjør båten stivere og mer robust. Båten har plass til tre- fire personer, og høyt fribord sikrer alle en komfortabel og tørr båttur.

Fra kr.

34.900

Ta den med deg! Mercury 6 HK, 4-takt Å kunne ta med seg moroa er en stor fordel med små båter og spesielt oppblåsbare båter. Mercury tilbyr et komplett utvalg av bærbare firetakts utenbordsmotorer som er ekstremt lette, med det bredeste utvalget av modeller å velge fra. Alle modellene gjør drift og bærbarhet enkelt med smarte, brukervennlige egenskaper. Med ren, stillegående firetaktsytelse og lavt drivstofforbruk er disse motorene et åpenbart valg.

Kr.

og bedre legen ytelse olum. Over Stort slagv • t. te ivi kt iske drivstoffeffe system. Det automat kel start. mpresjons et sikrer en ko em De st sy ns • k med esjo an pr fft to om ek ivs rd dr sylinde tegrert tofftank. In n i båten. ivs se dr as t pl er gr tte Inte å utny • stem som gsventil for t tenningssy avstengnin ikeholdsfrit enning. Vedl start. I-t CD • lettere lingssystem sørger for en system. Visuelt vars lings Visuelt vars • . trykk . for lavt olje med en hånd tilling full kontroll nsinns Vrigass. Ta uss gruntvan t • pl r ge lin til de og grun 6 triminns fjerntliggen • l tilgang til tillater enke drift. vann. ende, røykfri . For stillegå Propelleksos • i. 5-års garant •

9.490

Gjelder ikke båt og båtmotorer. For bestilling, ta kontakt på tlf. 57 75 14 80 eller post@solheim-diesel.no

5


Parafinovn

34.500,-

Effektiv parafinvarmer. Brenner opptil 18 timer med maksimal effekt på en 4,6 liters tank. Kan brukes som kokeapparat. Varmeeffekt er ca 2,9kw/h. Kan brukes utendørs og innendørs, men må ha ventilering. • Høyde: 45 cm • Diameter: 35 cm

399,-

Sunwind solcelleanlegg / vindmøllepakke Lofoten Den ultimate sol- og vindpakken. Svært kraftig pakke spesiallaget for deg med mye vind, og lite lys om vinteren. Egnet for ekstra lading i områder med mye vind

Sunwind bålpanne Embla

Sunwind fjernstyring GSM

Bålpanne Embla henger over bakken på et stativ med tre kraftige bein. Den robuste pannen er produsert i kraftig støpegods på 3,2 mm.

Aldri mer kald hytte! Bruk app eller send SMS før du kommer, så tar kontakten seg av oppvarmingen! Enkel modell for styring av en kontakt.

1.290,-

Sunwind bålpanne Ask

1.790,-

Bålpanne Ask fungerer både som et koselig og sikkert bål, og som en praktisk grill. Bålpannen plasseres på bakken og står støtt på tre kraftige bein.

1.590,-

Prisene er veiledende inkl. mva. Forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.

6

Veiledende priser inkl. mva. Forbehold om trykkfeil og utsolgte varer. Fraktfritt for bestillinger over kr. 3.000.


5.990,Sunwind Gasskjøleskap Ventus 100 toppkontroll, sort

Sunwind Gasskomfyr Chef hvit, 50cm

Vårt mest populære gasskjøleskap kommer nå med toppkontroll. Ventus 100 i sort er et kompakt og praktisk gasskjøleskap egnet for hytter med litt mindre plass. Skapet har også 10 liters fryseboks.

23.900,-

Chef gasskomfyr er et prisgunstig alternativ for deg som ønsker romslig plass til både koking, steking og baking. Komfyrene kan benyttes i alle hytter, men er spesielt egnet i hytter som ikke har innlagt strøm.

3.490,-

Sunwind forbrenningstoalett El-dorado Med El-dorado forbrenningstoalett tar vi hyttekomforten et skritt lenger. Med sitt moderne, fremoverlente design tar El-dorado seg flott ut på baderommet! 230V.

Parafinovn, radiant type

899,Sunwind gassovn infravarmer Windflame Infravarmeren Windflame er en meget effektiv oppvarmingskilde som avgir strålevarme. Den er godt egnet til hurtig oppvarming.

En parafinvarmeovn som passer perfekt i fortelt, hytter og store båter. Varmer opptil 53 kvm. Brenner lukt og røykfritt. • 3600W • 5 l drivstofftank som kan tas ut for påfylling • Elektronisk tenning (4xCcell batterier) • Sikkerhetstank • LED display for temp • Veltesikring • Vindbeskyttelse • Justerbar termostat • Størrelse: 55x30x50cm • Vekt 11 kg

Gjelder ikke båt og båtmotorer. For bestilling, ta kontakt på tlf. 57 75 14 80 eller post@solheim-diesel.no

1.690,7


Clean Teak PRO

Clean Teak

Komplett 2 step teakcleaner sett.

Komplett 2 step teakcleaner sett. Step 1 løsner gammel olje og skitt. Step 2 lysner og nøytraliserer treverket og får frem treverkets farge og glød.

Step 1 løsner gammel olje og skitt. Step 2 lysner og nøytraliserer treverket og får farge og glød.

229,White and Bright med polering

Mille Standard.

249,-

som gir god beskyttelse mot groing.

Maskeringstape Blå - 19 mm

10 cm

Teak Olje

Behandling av teak og edeltre. Meget penetrerende teak-olje med dob -

29,-

og gi en silkematt over-

129,-

69,Fin Fyr

Brennvæsken som ikke soter ned kokeutstyret. Produktet brukes i alle typer spritkjøkken og under fonduegryter. Er helt luktfri. 1L

Teakoljen herder inne i treverket og gir derfor lang levetid.

Virker og er enkelt i bruk. Kan også brukes på aluminiumsbåter. Vannbasert. NB! Fjerner ikke primer

Inneholder INGEN metalliske forbindelser NEA og er en lav konsentrasjon hurtig nedbrytbar innovasjon. 100 % sikkert på alle båttyper. Mørk grå- Hvit- Lys grå - Sort 0,5L

279,-

135,-

Rullesett

19,-

038 Drevspray

299,-

2,5L

0,75L

-

479,-

299,-

899,1099,-

Prisene er veiledende inkl. mva. Forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.

8

rer en optimal og vedvarende beskyttelse mot begroing også når båten ligger i ro

Veiledende priser inkl. mva. Forbehold om trykkfeil og utsolgte varer. Fraktfritt for bestillinger over kr. 3.000.


Poleringsklut

Poleringsklut som ikke loer. Stor sugeevne.

49,-

Poleringsmaskin elektronisk

Liten og lett m/rondell på 180 mm. • Trinnløs hastighetskontroll fra 0-4300 o/min. • Soft-start. • 1,80 m ledning. • Støysvak.

Meget god sugeevne. Skader ikke gelcoat/lakk.

499,-

39,-

Rense- og poleringspasta

Båtpleiepakke

For alle metaller og gelcoatprodukter. ukter. r Lett pasta som polerer og fjernerr rust i én operasjon. Utmerket for polering/ ering/ rubbing av blant annet plastbåter er (gelcoat), hagemøbler i PVC, kromstøtfantøtfangere etc.

One Step Compound Markedets beste rens og voks med påføringspads og poleringsklut.

699,-

269,75ml

49,-

Båtshampo

899,-

diesel og bensin, samt ren gjøring av vannlinje og sorte striper.

379,499,-

PlastX Rens og polering av alle typer transparente visende egenskaper og langtidsbeskyttelse. Gir nytt liv til kalesjevinduer!!

169,-

Vannlinjerens m/spray

Fjerner skjell, groe og rur på

Fjerner også gul misfarging av gelcoat. 500 ml

79,-

-

99,-

Tekstil impregnering

Impregnering/beskyttelse. 0,5 L

99,-

Kalesjeimpregnering ekstra

Impregnerer grove tekstiler som telt, båtkalesjer, ryggsek ker, presenninger og markiser. 1L

Båtvask ekstra m/voks

Båtvask ekstra

Kraftig, konsentrert rengjøringssmiddel for plastbåter. merker og forurensning på

Ekstra er et kraftig, konsentrert rengjøringsmiddel som

metall. 1L

Velegnet for høytrykksspyling. 1L

og belegg på plast og alumini-

79,-

Gjelder ikke båt og båtmotorer. For bestilling, ta kontakt på tlf. 57 75 14 80 eller post@solheim-diesel.no

79,9


299,-

CO alarm - batteridrift

CO varsler spesielt egnet til båt, caravan, hytte og

399,-

apparater benyttes. CO er en gass uten lukt, smak eller farge og vanskelig å oppdage.

Røykvarsler

Seilvest BM Behagelig seilvest med glidelås. lås. Rimelig og godt alternativ. Fra 30 - 50 kg og opp til 90 kg +

299,399,-

Drivanker PVC

Ø 72 mm. Mini røykvarsler med long life batteri (varer ca. 8 år).

Sørger for at baugen kommer opp mot været.

139,Nødbluss

299,-

499,-

199,-

609,-

Nødrakett m/fallskjerm Kan sees i opp til 5 sjømils avstand. Håndholdt nødbluss rød Kan sees i opp til 2 sjømils avstand.

Brannslukker

M/holder - 2 Kg ABC CE EN 3 godkjent.

Oppblåsbar redningsvest

99,-

Vår egen automatisk oppblåsbare redningsvest, produsert av Baltic. Med god passform, og som har D-ring for feste av dødmannsknapp,

799,-

Størrelse: 40-150 kg

Rescue Sling

Kompakt mann-over-bord system. Montering horisontal/vertikal på pushpit. Fluoriserende,

1190,-

Hundevest Mascot D-ring på ryggen. Oransje/sort XS (0-3) kg S (3 -8 ) kg M (8-15) kg XS-S L (15-40) kg XL (40+) kg XXL ( 40 +++) kg

299,M-XXL

399,-

8499,-

Landstrømkabel

Forlengerkabel 3 x 2,5 mm2 med han/hun. Fullstøpt i begge ender.

15 m

1590,-

med og uten tak

2099,-

Flåten leveres i bag og kan håndteres av alle. Til 4 pers

Marine Dieselbeskyttelse

Marine Multispray

Antibakteriell biocid med et bredt Spesielt beskyttelses- og pleiemiddel til marin bruk. virkningsspektrum mot bakterier, Holder bevegelige deler lettbevegelige over gjær og muggsopp. Rensemiddel lang tid, beskytter mot korrosjon og oksideog korrosjonsbeskyttelse. ring. om Fortrenger og beskytter det Prisene er veiledende inkl. mva. Forbehold trykkfeilfuktighet og utsolgte varer. Sikker bruk av biocider. elektriske anlegget i båten. 400 ml 500 ml

179,-

10

25 m

1999,2449,-

92,-

Veiledende priser inkl. mva. Forbehold om trykkfeil og utsolgte varer. Fraktfritt for bestillinger over kr. 3.000.


1699,1999,-

VHF MRHH350 Vanntett ned til 1 meter i 30 min. Stort LCD display. Alle internasjonale kanaler.

1399,Piranhamax 4

1699,-

Høyttalere 6,5” bluetooth m/forsterker

2 veis marine høyttaler med innebygget forsterker. Det skal kun tilkobles 12V til høyttalerne så kobler du telefon eller annen avspillingsenhet til via Bluetooth. Det er en masterhøyaler og en slave høyttaler i settet, du kan koble til hvor mange slavehøyttalere du ønsker bare de er innenfor 30 m fra masterenhet. 150W - 20W forsterker i høyttalerne • IPX5 • Lav magnetisme • UV beskyttet • Monteringsdybde: 79 mm • Diameter: 175 mm

1699,1899,-

Kjøp ekstra slave 1299,-

Ekkolod med 4.3” fargeskjerm og DualBeam hekkgiver m/ temperaturføler. Med hekkgiver XNT 9 28 T.

Marine Stereo DAB+

Kikkert High Sea

1 DIN, Bluetooth IPX5. Vanntett marine spiller. • Fjernkontroll • DAB+ og FM • Bluetooth for musikk streaming • USB

Gummiarmert vanntett kikkert. ”High Sea Compass” fra Optisan. Leveres med veske og nakkereim.

2399,-

1190,1490,-

2699,-

Kikkert Mate

Prisgunstig kikkert. • 7x50 autofokus • BAK-7 prismer

299,-

Kikkert 1. Mate

En meget god kikkert. • 7x50 autofokus • BAK-4 prismer • Vanntett • Flyter y

1199,1449,-

Elite E lite Ti 9”

Kartplotter/GPS/ekkolodd med totalscan svinger, Touch-skjerm og 5 betjeningsknapper. IPX7 vanntetthet når kartdør er lukket. Innebygd 10Hz GPS/ Glonass, CHIRP og brebåndsekkolodd (avhengig av svinger). Innebygd StructureScan med ned-skanning og side-skanning (avhengig av svinger). GRATIS KART C-MAP.

Hook2 4X Bullet Enkle menyer, enkel tilgang til nøkkelfunksjoner og Autotuning sonar. Bred vinkel, bredbånds sonardekning, pluss en enkel og nøyaktig GPS-plotter.

7500,10490,-

Gjelder ikke båt og båtmotorer. For bestilling, ta kontakt på tlf. 57 75 14 80 eller post@solheim-diesel.no

999,1230,-

11


Bryggetrapp nedfellbar i HDG

Sittepute Comfy

4 trinn Bryggetrappen har nedfellbar trinndel. Bredde 52 cm Total høyde 157 cm Lengde trinndel 98 cm

Setet kan reguleres i 6 ulike stillinger. antiskli underlag. erlag. Junior BxL: 40x75 cm Classic BxL: xL: L 48x93 cm Marineblå å

Påbyggingstrinn (3 trinn)

899,-

399,-

Endura C2

279,-

Classic

299,-

Sittepute Comfy epute C omfy lux

M/batteriindikator er M/ enkle og greie motorer som en monteres på akterspeilet. mo

1490,-

Junior

6 forskjellige innstillinger. Ryggsekksele gjør den enkel å ta med seg. Forsterket materiale på undersiden. rsiden. BxL: 52x82 cm Marineblå

499,-

1699,-

Sittepute Comfy lounge

Lekker stol med pute. Mange innstillinger som gjør at du

Sammenleggbar sykkel • Stålramme • Shimano 6 gir • 20” hjul • V-bremse foran og bak

1390,-

Mange forskjellige bruksområder. Sort/grå.

799,-

1999,-

Landstrømpakke

Par-Max trykkvannspumpe Par-Max 2,9 WPS 11L. Trykkvannspumpe for inntil 3 tappesteder. Gir jevnt trykk. Trenger ikke akkumulatortank. Kapasitet: 11 l/min. Trykk: 40 PSI

999,-

Landstrømpakke for fritidsbåter. Enkel installasjon. • Rustfritt strømintak m/kabel og hurtigkobling • Forlengerkabel m/hurtigkobling 1 m & 2 m • Dobbelt strømuttak for veggmontering • Landstrømkabel 25 m • El. ssentral

Prisene er veiledende inkl. mva. Forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.

1199,-

12

4590,4999,-

Veiledende priser inkl. mva. Forbehold om trykkfeil og utsolgte varer. Fraktfritt for bestillinger over kr. 3.000.


Måkejager - drage/hauk

Madrassunderlag

DRYWEAVE -AIRMAT Ag+ øker ventilasjonen mellom madrass og underlag. Tester påviser en bakteriereduksjon på mer enn 90% etter 10 timer. • Kan vaskes i vaskemaskin • 5 m line med 2 svivler. • Jordspyd for montering på plen etc. • Kan klippes og skjæres for å tilpasses køyen • Brannsikker EN1021-1-1994 • Pakke av 2x2 meter • Tykkelse 10 mm beveger seg naturlig i vinden. • Drage/Hauk 118 x 85 cm i nylon med rammeverk i karbon. • 6 m teleskopstang i forsterket

890,-

Vanntett ryggsekk

Vanntett sekk

Perfekt til båtturer, padleturer etc. Holder klær og annet tilbør tørt. 25L

Med skulder reim. Ekstra rom i front med vanntett glidelås. 3 størrelser: 10/15/25 liter

349,Løftesele for motor Davis

Multiverktøy Storm

Passer for motorer opp til 15 HK (også 4-taktere). ere).

Solid multiverktøy med 16 funksjoner. M/belteveske. 3 30 års garanti.

289,-

399,-

Forlengerarm, 75-120 cm - Davis Forlengerarm for påhengsmotor. Lettvekter - bare 450 gram. Behagelig non-slip grep aluminium Laget i anodisert alum stål. og syrefast stå

Den går kun når motoren er i gang. Leveres med kabelsett og bryter.

159,-

199,-

249,-

99,-

619,-

Grytesett m/avtakbare håndtak

599,-

Defroster

10L

15L

25L

Plysterer når vannet koker. oker. r

399,-

Forlengerarm, teleskopisk Forlengerarm for påhengsmotor. Laget av lettmetall. Armen er teleskopisk, og har stoppknap.

1399,-

699,-

Gryter/panne er belagt med non-stick belegg. Alle deler kan stables oppi hverandre - perfekt for båt og camping!

499,-

2699,2990,-

Gjelder ikke båt og båtmotorer. For bestilling, ta kontakt på tlf. 57 75 14 80 eller post@solheim-diesel.no

13


Solcellepanel sammenleggbart M/regulator. 10 amp i smart design. 18V. Medfølger: • 3 justerbare ben • 5 m kabel • Kabel med krokodilleklemme • Kabel med sigarettenner kontakt

2799,-

Sett med 3 stk.

Forhindrer dannelse av sot og avleiringer i hele karburatorsystemet. Til alle bensinmotorer med og uten

2999,-

PROuser Bluetooth Batterilader

399,-

110,-

250 ml

Elektronisk lader 12V/24V - 7,5A • Bluetooth funksjon • Oversiktelig LCD display • Autostart og minnefunksjon on • Desulfateringsprogram • Bly/Syre, AGM, GEL og Lithium

Bryggefender

Bensin Additiv

479,-

Oljedrypp stopp Tetter og bløtgjør pakninger og o-ringer! Motorolje-additiv. Reduserer motorstøy, senker oljeforbruk, og forhindrer blå utstøtningsrøyk. 300 ml

1100,-

172,-

75Ah fritidsbatteri

Spesielt utviklet for mindre båter, caravan og bobil. Batteriet har lang levetid og er vedlikeholdsfritt. Fungerer like bra som startbatteri (CCA600A) som til forbruksbatteri.

105Ah

795,-

1090,-

-

Motorolje 15W-40

Motorolje for bensin og dielselmotorer. Perfekt til større moderne, tyngre turbo dieselmotorer som Volvo Penta som krever

20L

Balder ankervinsj for blytau

12V. I syrefast stål 316 for blytau fra 12-16 mm. Automatisk frifallsmekanisme, ingen elektronikk. Vanntett motor, girhus i anodisert aluminium. 45˚ i begge retninger.

600W

8999,900W

9999,-

10999,11790,-

5L

990,- 290,Strømaggregat

Kun 8,5 kg! Portabelt og veldig stillegående strømaggregat med 4-taktsmotor og lavt bensinforbruk. Også egnet for følsom elektronikk. kk. Strømaggregat 850W.

2999,3499,-

Baugpropell KIT, BTQ 110-25

12V baugpropell på 1,3 Kw for båter opp til 23 fot. Leveres med 75 cm tunell, 6 meter kabelsett, hovedsikring og betjeningspanel. • 5 blads propell • Propellsystem • Singel • Skyvekraft 25 kg • Tunnelldiameter innv. 110 mm • Tunnelltykkelse 5 mm • Vekt 9,8 kg

6990,-

Prisene er veiledende inkl. mva. Forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.

7450,-

14

Lectrotab Trimplan komplett kit

Inkluderer: Accuatorer, trimplan i aluminium, 7 m kabel. Bryterpanel er inkludert.

6500,7520,-

Veiledende priser inkl. mva. Forbehold om trykkfeil og utsolgte varer. Fraktfritt for bestillinger over kr. 3.000.


Annelie WP Nathan Windbreaker

Damejakke med hette i 100% bomull. ll. Vindtett for i polyester. To stikklommer i front og innstramming i hetten. Størrelser S-XXL.

Vindtett genser med ½ zip i halsen Størrelser S- XXXL Ytterfor i 100% bomull Linning i 100% polyester

1290,-

1090,-

Julius Windbreaker Vindtett jakke Stikk lommer med glidelås. Størrelser S-XXXL Ytterfor i 100% bomull Linning i 100% polyester

RS09 Teknisk bukse Bukser utført i teknisk hurtigtørkede stretch 50+ UV beskyttelse. Forsterket sete og formsydde knær. Belte inkludert Farger: Silver og graphite

1190,-

Terje Windbreaker

1495,-

Vindtett genser med ½ zip i halsen Størrelser XS-XXXL Ytterfor i 100% bomull Linning i 100% polyester

1190,-

Laget for at du skal kunne utføre alle nødvendige oppgaver under

Herre

100% vindtett og vanntett med en vannsøyle på hele 30000 mm, samtidig har det meget gode pusteegenskaper. Flere farger

Dame

Jakke

3990,4195,-

Bukse

2795,Gjelder ikke båt og båtmotorer. For bestilling, ta kontakt på tlf. 57 75 14 80 eller post@solheim-diesel.no

15


solheim-diesel.no

FORHANDLER AV

M

ar

TOR I SER

ine

motorverks

Solheim Diesel ble startet som et motorverksted i 1982, vi er autorisert verksted for alle våre motor og båtmerker.

T

te

Vi reiser gjerne til der båten din er, men om du ønsker å komme til vårt flotte verksted så har vi utstyret vi trenger for å ta oss godt av båten din.Vi løfter båter som veier opptil 16 tonn med egen kran. Solheim Diesel er fortsatt det eneste Norboat autoriserte marinemotor verksted i Sogn og Fjordane!

d

Verkstedet vårt i Håvågen ligger kun 15 minutters gange i fra butikken på Fugleskjærskaia

Vi opplever økning i etterspørselen etter vår tjenester og søker etter mekaniker. Den vi søker har noen års erfaring og er komfortabel med bruk av dataverktøy. Vi kan vurdere at den nye mekanikeren etter en sesong på verkstedet hos oss blir stasjonert et annet plass i fylket med egen servicebil. Ta kontakt med Frode@solheim-diesel.no eller tlf 46 28 10 71 om dette hørtes interessant ut.

VERKSTED BUTIKK

SOLHEIM DIESEL AS Fugleskjærgata 2, 6905 Florø Tlf. 57 75 14 80 E-post: post@solheim-diesel.no

Prisene er veiledende inkl. mva. Forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.

Åpningstider butikk: Man–Fre: 09:00–18:00 Lør: 10:00–15:00 Åpningstider verksted: Man–Fre: 08:00–16:00 Lunsjstenging mellom 12:00–12:30 Lørdag: Stengt

A til Å - www.atilaa.no

AU

Kundemagasin fra Solheim Diesel  

Vi ønsker deg velkommen til sesongstart.

Kundemagasin fra Solheim Diesel  

Vi ønsker deg velkommen til sesongstart.