Page 1

Ποια είναι η Ταυτότητά μας Η σύνθεση της Ταυτότητάς μας αποτελείται από τις Καινοτόμες Υπηρεσίες μας, τις Μοναδικές Τεχνικές Θεραπειών τις οποίες εφαρμόζουμε μόνο εμείς εφόσον είναι απόρροια πολυετούς εμπειρίας, έρευνας και γνώσεων κατοχυρώνοντας τα Πνευματικά Δικαιώματα αυτών. Από τη φιλοσοφία μας σχετικά με την απόλυτη ικανοποίηση και διαχείριση των πελατών, την κάλυψη της μονάδας των συνεργατών, την ποιότητα κοσμητικών προϊόντων, την Αισθητική των Χώρων, την Εξειδίκευση του Προσωπικού και την Συμβουλευτική προς τις ανάγκες τόσο του εκάστοτε πελάτη όσο και του Συνεργάτη μας. Η Ταυτότητά μας, αναγνωρίζεται επίσης από τις προτάσεις του Κατάλληλου Εξοπλισμού Λειτουργίας, τον Κατάλληλο Ιματισμό, το Ειδικό Μενού Υπηρεσιών προσαρμοσμένο στις τοπικές ιδιαιτερότητες , την Υγιεινή και την Εμφάνιση του Ποσωπικού μας.


Τι είναι η Euphoria & Beauty Η Euphoria & Beauty είναι Εξειδικευμένο Κέντρο Θεραπείας , Δερμοτριχολογίας– Εκπαίδευσης και Υπηρεσιών Spa.

Δερμοτριχολογία Εξειδίκευση Μοναδικότητα / Καινοτομία Αισθητική Χωρων Ποιότητα Υπηρεσιών Spa Εκπαίδευση και Στελέχωση Ανρωπίνου Δυναμικού από την Εταιρεία μας Συμβουλευτική και Φροντίδα πελατών Ευελιξία αναλόγως του πελατιακού Target Group και της εκάστοτε Ξενοδοχιακής Μονάδας Εγγύηση Κερδοφορίας και συνεχόμενης Ανάπτυξης Κέντρο Θεραπευτικού - Χαλαρωτικού Μασάζ, Ομορφιάς & Ευεξίας


Τι είναι το Κέντρο Θεραπείας – Εκπαίδευσης της Euphoria & Beauty Το Κέντρο της Euphoria & Beauty εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης τα τελευταία 6 χρόνια και δημιουργήθηκε από ανθρώπους που γνωρίζουν σε βάθος το Μασάζ, την Αισθητική και την Δερμοτριχολογία, όπως η Εκπαιδευτρια και Δερμοτριχολόγος του Κέντρου Κα Ψυλλάκη Αθηνά η οποία διδάσκει και επιμορφώνει επαγγελματίες τόσο στο Κέντρο μας όσο και σε Κρατικές και Ιδιωτικές Σχολές, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Κος Κωνσταντάκης Γιώργος, Αρχιτέκτονας Εσωτερικών Χώρων με Εξειδίκευση Διακόσμησης και Λειτουργίας Spa. Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται σε συνεχή βάση και ενημερώνεται για όλες τις νέες τεχνικές που αφορούν το αναλγητικό, αθλητικό και χαλαρωτικό μασάζ, αλλά και κάθε είδος υπηρεσιών ομορφιάς όπως Μακιγιάζ, Eyelash, Αποτρίχωση, Rejuvance κ.α., χρησημοποιόντας Επαγγελματικά Προϊόντα υψηλής ποιότητας. Στόχος του Κέντρου της Euphoria & Beauty είναι τα προβλήματα του Τριχωτού της Κεφαλής να πάψουν να θεωρούνται αμελητέα, αλλά να γίνει κατανοητό ότι είναι εξίσου σημαντικά και υπάρχει θεραπεία γι’ αυτά. Το μασάζ να πάψει να θρωρείται ένα είδος πολυτελείας αλλά να καθιερωθεί στην συνείδηση όλων ως ανάγκη της καθημερινότητας. Κύριο μέλημά μας είναι η αποκατάσταση της υγείας, η βελτίωση της ευεξίας και η επαναφορά του ατόμου στην φυσιολογία του. Αλλά και να συμβάλλουμε ώστε να διευρύνουμε τη μόρφωση και τους ορίζοντες του κάθε επαγγελματία αλλά και αρχάριου. Να εμπλουτίσουμε τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να προσφέρουμε νέες εξειδικευμένες τεχνικές, να δώσουμε συσσωρευμένη γνώση που θα μπορούσε κάποιος να αποκτήσει με τουλάχιστον 2 έτη εργασιακής εμπειρίας!


«Ψυχή» της Γενικής Διεύθυνσης και Λειτουργίας της Euphoria & Beauty ο Κος Κωνσταντάκης Γιώργος με μία πορεία εστεμμένη από απόλυτη επιτυχία στην Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων και στην Εξειδίκευση Διακόσμησης και Λειτουργίας Spa, με κύριο μέλημά του την σωστή συνεργασία με Ξενοδοχιακές Μονάδες καλύπτοντας τις ανάγκες τόσο των πελατών τους όσο και των ίδιων κατόπιν ενδελεχούς έρευνας, την Αισθητική των Χωρων, την Ευελιξία αναλόγως του πελατιακού Target Group και την Εγγύηση Κερδοφορίας και συνεχόμενης Ανάπτυξης. Ως Εκπαιδευμένος και Εξειδικευμένος Θεραπευτής και ο ίδιος, έχοντας γνώσεις Αρχιτεκτονικής αλλά και Εξειδίκευσης Spa τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην Λειτουργία αλλά και την ίδια την παροχή υπηρεσίας, αποτελεί τον Θεμέλιο Λίθο της Euphoria & Beauty.


«Ψυχή» της Εκπαίδευσης και των Καινοτόμων Υπηρεσιών της Euphoria & Beauty, η Κα Ψυλλάκη Αθηνά, με μία πορεία εστεμμένη από απόλυτη επιτυχία στην παροχή υπηρεσιών Ευεξίας και Ομορφιάς, Αισθητικής, Χειρομαλαξίας και Δερμοτριχολογίας, αλλά και στην Διδασκαλία όλων των παραπάνω, καθώς και κάτοχος της τεχνογνωσίας των προϊόντων και των εφαρμογών αυτών, εγγυάται την άριστη ικανοποίηση του κάθε πελάτη και Τουριστικού Συνεργάτη, αλλά και την απόλυτη αποκομιδή γνώσεων του κάθε εκπαιδευομένου της Euphoria & Beauty. Η Αθηνά Ψυλλάκη σπούδασε Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων και ασχολήθηκε επαγγελματικά με την Διακόσμηση επί σειρά ετών. Μία εσωτερική ανάγκη πριν χρόνια, την ώθησε να ασχοληθεί με τις Εναλλακτικές Θεραπείες και παράλληλα με την Αισθητική. Παρακολούθησε Επιμορφωτικά και Εκπαιδευτικά Σεμινάρια διαφόρων Τεχνικών Χειρομάλαξης, Αισθητικής και Make up. Το 2013 πιστοποιήθηκε ως η πρώτη και μοναδική Ελληνίδα Δερμοτριχολόγος από την Accademia Dei Giardini στο Μιλάνο. Γρήγορα την κέρδισε η διδασκαλία. Από το 2011 έως και σήμερα διδάσκει και επιμορφώνει επαγγελματίες και εκπαιδεύει το δυναμικό προσωπικό Εταιρειών Spa. Υπήρξε Διευθύντρια Εκπαίδευσης στο Σεμιναριακό Κέντρο Health & Beauty Workshops επί σειρά ετών και έχει διδάξει σε συνέδρια Δερμοτριχολογίας, Αισθητικής και Χειρομαλαξίας σε όλη την Ελλάδα. Διδάσκει στο ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου , σε Ιδιωτικά ΚΕΚ, καθώς και Εξειδίκευση Δερμοτριχολογίας στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.


euphOria & beaUty Γενικός Διευθυντής Κωνσταντάκης Γιώργος│Κ.: +30 6996 470 087 Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ψυλλάκη Αθηνά│Κ.: +30 6944 905 809 Διεύθυνση│Ατσιπάδων 24, Μασταμπάς, Ηράκλειο Κρήτης │Τ.: +30 281 400 9045 email.:athinapsyllaki@hotmail.com

Παρουσίαση κέντρου  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you