Page 43

market

ALL STAR WELL WORN

Είναι γεγονός πως όλοι έχουμε λερώσει στο παρελθόν τουλάχιστον μία φορά επίτηδες τα σνίκερ μας για να φαίνονται χρησιμοποιημένα. Σ’ αυτό το πνεύμα κινείται η συλλογή WellWorn της Converse, με μοντέλα που έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία ώστε να φαίνονται φθαρμένα ακόμη και όταν είναι ολοκαίνουρια. «Get dirty» προτρέπει η διάσημη μάρκα, βλέποντας τα σνίκερ σαν έναν καμβά πάνω στον οποίο αφήνουν τα σημάδια τους οι εμπειρίες και οι διαδρομές μας.

NEW YORK COLLEGE

Αντιπροσωπεία του New York College με επικεφαλής τον πρόεδρό του Ηλία Φούτση επισκέφθηκε τις Φιλιππίνες, μετά από πρόσκληση της αναπληρωτού υπουργού Παιδείας της χώρας Dr. Nona Ricafort. Η πρόσκληση αυτή ήταν αποτέλεσμα της πρότερης επίσκεψης της υπουργού στις εγκαταστάσεις του New York College στην Αθήνα. Κατά την επίσκεψη της ελληνικής αποστολής συζητήθηκε μεταξύ άλλων η δημιουργία εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ομίλου New York College στις Φιλιππίνες και το Χονγκ Κονγκ.

νεται να συμμετάσχουν συνολικά περίπου 10.000 δρομείς. Οι εκκινήσεις όλων των αποστάσεων θα δοθούν στο Σύνταγμα και ο τερματισμός θα γίνει στο Ζάππειο.

CALZEDONIA

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή Calzedonia Swimwear της διάσημης ιταλικής μάρκας θα παρουσιαστεί στις 16 Απριλίου στο Ρίμινι. Η επιλογή της πόλης δεν ήταν τυχαία, αφού πρόκειται για μέρος συνώνυμο του καλοκαιριού και των διακοπών. Επιπλέον, είναι η πατρίδα του Φελίνι, γεγονός που ενέπνευσε τη μάρκα να δημιουργήσει ένα show που μοιάζει με ταξίδι στην ιστορία, από το 1930 ως τις μέρες μας.

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ο 2ος ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι γεγονός και θα γίνει την Κυριακή 31/3. Σε συνδιοργάνωση του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθήνας, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης δρόμο 3 και 5 χλμ. και κούρσα 600 μ. για παιδιά με ειδικές ανάγκες και αναμέ-

Δωρο επιταγή για τα HEEL Athens Lab Η ATHENS VOICE εξασφάλισε σε έναν τυχερό αναγνώστη μία δωροεπιταγή αξίας €50, για να αγοράσει ό,τι θέλει από οποιοδήποτε κατάστημα HEEL. Κάτι περισσότερο από μια εταιρεία ενδυμάτων, το εργαστήρι μόδας HEEL σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον, με τη μοναδικότητα των ρούχων να τα καθιστά ιδιαίτερα «στολίδια τέχνης».

TETRA PAK HELLAS

Από 31/3 και για 5 Κυριακές η Tetra Pak Hellas σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «Οργάνωση Γη» διοργανώνει στο κτήμα Βασιλίσσης (πάρκο Τρίτση, Λ. Δημοκρατίας 67, Ίλιον) ένα πρόγραμμα διαδραστικής εκπαίδευσης και ενημέρωσης σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και την ανακύκλωση. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση για τις Κυριακές της άνοιξης με πλήθος δραστηριοτήτων, όπως κατασκευές, κηπουρική και βόλτες με ποδήλατο, για παιδιά και μεγάλους.

Στείλε SMS: AVAV και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι την Τρίτη 4/4, στις 10.00 π.μ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με sms και θα μπορεί να παραλάβει το δώρο του, λέγοντας το όνομά του, από οποιοδήποτε από τα καταστήματα: Κολωνάκι, Ηρακλείτου 11, 210 3616.286 / Κηφισιά, Κυριαζή 34, 210 8086.818 / Πειραιάς, Σωτήρος Διός 36, 213 0055.070 / Περιστέρι, Καραθεοδωρή 14, 210 5736.926. On-line shop: www. heel.gr. Κάθε μήνυμα χρεώνεται € 1, 23 με ΦΠΑ.

28 MΑΡΤΙΟΥ - 3 AΠΡΙΛΙΟΥ 2013 A.V. 43

Athens Voice 429  

Athens Voice 429