Page 1

Kényelem, energiamegtakarítás és biztonság gombnyomásra

Automatizált árnyékolók, hogy otthona igazán otthonos legyen…


Élvezze intelligens árnyékolói


Az otthon valami egészen más. Olyan hely, ahol magát adhatja. Érezze jól magát, és lélegezzen fel! Ön dönti el ki vesz részt a magánéletében és mikor szeretné otthonát teljesen zavartalanul élvezni – teljes biztonságban.

előnyeit...

Ez az a hely, ahol minden Ön körül forog – az árnyékolóin kívül. Azokat ugyanis a Becker motorok és vezérlések mozgatják. Gombnyomásra…


Használjunk redőnyöket! Védelem a hideg ellen A modern árnyékolók a nagy téli hidegben hatékonyan szigetelnek. Ezt az előnyt tudatosan kihasználva építőanyagtól függően akár több mint 20% energiaköltséget is megtakaríthat.

Hangszigetelés A zaj negatívan befolyásolja életminőségünket. Modern árnyékolóink ezzel szemben védelmet nyújtanak. Éjszakánként nyugodtabban alhatunk, és másnap frissen, kipihenten ébredhetünk.

Betekintés elleni védelem A redőny óv minket a nem kívánt pillantásoktól. Különösen téli hónapokban, amikor korábban sötétedik és belső tereink láthatóvá válnak. Árnyékolóink megóvják magánéletünket.

Hővédelem Nyáron ideális védelmet nyújt a forróság ellen. Lakása felmelegedését így jelentősen mérsékelheti, és ablakpárkányon lévő növényeit is óvja a megégéstől.

Értéknövekedés Árnyékolói által történő energiamegtakarítása a lakás eladása esetén impozánssá teheti azt a leendő vevők számára. Az árnyékolók lényegesen javítják lakása energia mérlegét, melyet tényleges számadatok is alátámasztanak, továbbá növelik az ingatlan értékét.


Miért automatizáljunk? Komfort, kényelem Minden nap ugyanaz történik: Az egész házunkat körbejárjuk, minden redőnyt leengedünk, majd reggel újra felhúzzuk. Sok minden kényelmes és automatizált mindennapjainkban, ezt a minimumot redőnyeinél is követelje meg! Biztonság az életünkben Az automatizált redőnyök folyamatosan a lakott ház érzetét keltik. Nyaraláskor is? Főleg akkor! Ablaktörés esetén az automatikusan záródó árnyékolók kínálják a legnagyobb biztonságot. A Becker motorok és kiegészítők megakadályozzák a behatolást. Védelem a napsugarak ellen Apró fényérzékelők az ablakon minden redőnyt egyedien működtetnek. Akkor is, ha Ön éppen nem tartózkodik otthon. Így megóvhatja növényeit, bútorait – mindezt teljesen automatikusan.

Ökológiai felelősségvállalás Automatizált redőnyökkel télen a fűtés költségeket és nyáron a klímaberendezés költségeit spórolhatja meg, teljesen automatikusan.

Kifizetődő értékbefektetés Az energiamutatók csökkentése, az ingatlan értékének növelése és emellett komfort és életminőség javítása? Végre egy hosszútávú értékbefektetés, melyet minden nap, minden ízében élvezhet!

5 E atat de simplu!


Melyik Becker megoldás a megfelelő Új ház építését tervezi? Árnyékoló automatizálás terén a Becker lehetőségek tárházát kínálja. A vezetékes technológiával számos csőmotort és vezérlést kínálunk az Ön számára. A költség hatékony megoldásokon át – számos bázis funkcióval, egészen a legigényesebb koncepciókig, a Beckernél minden megtalálható, kivétel nélkül. Előnyök: Ha a kábelek egyszer bekötésre kerültek, a továbbiakban bármikor utólagosan továbbfejleszthetőek, nagy felfordulás nélkül.

Fel szeretné újítani házát? A Becker árnyékoló automatizálási rendszerét kábel nélküli rádiós rendszerrel pont Önnek találták ki. A legnagyobb előny: megspórolhatja a kábelezést a vezérlés és a csőmotor között. Ennél a megoldásnál a csőmotorok csak egy áramforrást igényelnek. A Becker rádiós vezérlések egy bevált rendszeren alapulnak, melyek bármely behatástól védve vannak. Funkciók tárházát kínálja Önnek, továbbá távirányítóinkkal kényelmesen vezérelheti redőnyeit, akár a nappaliban a kanapéról is.

Szeretne a mai trendnek megfelelően árnyékolni? A Becker- motorok nagyon egyszerűen csatlakoztathatóak a KNX rendszerhez. Ez a mai világban „State of the Art”, az épületautomatizálásban számos lehetőséget kínál az Ön számára. Egy a számos előny között: Minden csőmotor kommunikál a ház központi vezérlőjével. Az árnyékolók tényleges pozíciója tényleges időben látható a „terminálokon” a házban, továbbá grafikusan megjeleníthető, és a touch screen segítségével direkt vezérelhető. Ez úgy hangzik, akár egy mese az űrből- és olyan elbűvölő…


szรกmomra?


A kényelem szinonímája: „Becker Centronic”, Vezetékes kapcsolók, vezérlések

Vezérlések bázis funkciókkal Pl.: EC52

(például)

 Integrálható különböző kapcsolási programokba

 Alkalmazható kapcsolóként vagy nyomógombként

 Nyomógombonként egy funkció Fel, Stop, Le

Rádióintegrált vezérlések (például)

Rádióadó bázis funkciókkal Pl.: EC545  5+1 motor/csoport kezelésére  Előzetesen beállított központi csatorna  Írható felület a LED mellett  Egyszerű AAA elemek

BUS rendszer– vezérlések


a lényeg a részletekben rejlik: Automatikus vezérlések Pl.: MC 42

Vezérlések komfort fokozattal, fényérzékelővel Pl.: TC52+SC43

 Intelligens memória funkció

 Előre beállított dátum és óramutató

 Két kapcsolási idő egyszerű programozása

 Asztrofunkció

 Manuális vagy memória funkció választható

 Egyedi kapcsolási idők egyszerű beállítása

 Működési tartalék áramkimaradás esetén  SC43 fényérzékelővel is kiegészíthető  Fényérzékelő által történő vezérlés (optimális)

Automatikus vezérlések Pl.: MC441

Komfort vezérlések Pl.: TC445  5 csoport/motor egyedileg kezelhető

 Csoportos vagy egyedi vezérlés

 Központi csatorna előzetesen beállítva

 Egyszerű és könnyen módosítható csoportképzés

 Asztrofunkció esténként

 Kapcsolási idők egyszerű beállítása Faliadó Pl.: MC411  Automatikus memória funkció

Érintőképernyő (példa)  tökéletes helyzetkijelzés és a redőnyök állapotának kontrolálása  a redőnyök vezérlése érintőképernyőn történik  redőnyök állásának állapotlekérése, vezérlése egy kattintással megoldható, pl. tévénézés közben dimmelje a fényt, engedje le redőnyeit, kapcsolja ki hi-fi berendezését, vagy televízióját (a software nem a csomag része)

Rádióintegrált fényérzékelő Pl.: SC431  Árnyékolási és alkonyfunkció  Betörésérzékelő  Kábel nélküli szerelés ablaküvegre

Becker-Aktor „Összekötő pont” a KNX-BUS rendszerbe  a Becker csőmotorok egyszerűen beköthetőek a KNX rendszerbe  különleges funkciók lehetségesek redőnyökhöz, napellenzőkhöz, pl.: az árnyékoló állapotának (redőny állása, státusza) visszajelzése, köztes állások precíz beállítása, diagnosztizálás


A szemünk is megkívánja! A Becker bemutatja a távirányítók új generációját!


Megkönnyítené mindennapjait és élvezné a kényelmet? Ki ne szeretné ezt? Tegye életét egyszerűbbé, helyezze az igazán fontos dolgokat a középpontba. A Becker motorok kínálta árnyékoló automatizálások kényelmet és praktikus előnyöket kínálnak. Használja ki ezen előnyöket, hogy ne maradjon le élete fontos dolgairól…


Art.-Nr.: 4995 520 000 0 www.DIVIICE.de

Ön jó döntést hoz… A Becker termékekhez kizárólag partnereinken keresztül juthat hozzá. Ennek fő oka: Az Ön elégedettsége mint felhasználó! A Becker nagy hangsúlyt fektet arra, hogy Önnek a termékek magas minősége mellett optimális tanácsadásban, szakszerű szerelésben és garanciában legyen része.

Ebben a kiadványban a Centronic vezérlésekből láthat részletet. A rádióadók Becker-motorok vezérlésére szolgálnak. (csőmotorok integrált rádióvevővel, vagy külső rádióvevővel) A Becker- motorok ezen felül jelentős választékot kínálnak elektronikus végállású csőmotorokból és hozzá tartozó vezérlésekből is. (vezeték nélküli, vagy vezetékes formában), redőnyökhöz és árnyékolókhoz.

Az Ön partnere:

Becker motor prospektus  

Becker motor prospektus

Becker motor prospektus  

Becker motor prospektus

Advertisement