Page 1

P R O D U K T K ATA LO G 2 0 1 4 . 1

SECURE CARD SOLUTIONS

v 6.9


VAD BETYDER SYMBOLEN? Lasergravering Vi bryr oss om både insidan och utsidan på våra produkter. Utsidan är viktig för att skapa en trovärdig, säker och unik produkt. Produkter märkta med vår svartvita plussymbol kan profileras genom lasergravering. Färgtryck Den här symbolen betyder att din företags logo/motiv kan tryckas på produkten i färg. RFID RFID-produkterna är märkta med denna symbol.

B

Bästsäljare Håll även utkik på våra bästsäljare märkta med en stjärna! OBS! När du begär digitalt korrektur är det viktigt att du specificerar om du vill ha din logo/motiv i färg eller graverat. Kontakt oss så berättar vi vad som krävs för att profilera just din produkt!

Välkommen till PAS Card PAS Card ingår i koncernen neXus group som erbjuder unika lösningar för behörighets- och identitetshantering som skyddar både fysiska och logiska tillgångar. Vi har tjänster och produkter för pålitlig autentisering och säker access, oavsett om det handlar om att passera genom en dörr eller logga in på en dator. Vi har anpassade helhetslösningar såväl som fristående produkter och tjänster till dina inloggnings- och passersystem. Vår kunskap kombinerat med den senaste tek-

niken ger oss möjligheten att lösa problem och skapa system som de flesta leverantörer inte kan. I vårt produktsortiment hittar du allt kring multifunktionskort, RFID-produkter och system för FöretagsID. För oss är ingenting omöjligt, därför är flexibilitet och aktualitet avgörande egenskaper i PAS Cards produktutveckling. Vi erbjuder alltid de senaste lösningarna och teknikerna inom säkerhetsbranschen. Vi anpassar produkter och tjänster efter era behov och erbjuder marknadens bästa service.

Human Rights Agreement PAS Card stödjer deklarationen om de mänskliga rättigheterna och respekterar dessa rättigheter inom alla företag runt om i världen. Vi har därför tecknat ett ”Human Rights Agreement” med leverantören för alla våra RFID produkter för att säkerställa att produktion sker under etiskt godtagbara förhållanden. Vi är även på plats regelbundet för att själva följa upp och kontrollera kvalitet och villkor hos våra leverantörer.


INNEHÅLL

Tjänster – Komplett service, support och utbildning BYGG &

RITY PAS SECU

Sto

BB-0612-123456

n dersso Lisa Anckholm

Giltig t.o.m: 2015-1 2-31

Giltigt tom

. 2015-1

2-31

ENTREPRENAD PAS Card AB Org nr. SE 55654 7-9770

Lisa Andersson

Produktion PAS Card erbjuder tillgång till en komplett produktionsanläggning. Avdelningen är uppdelad i tre produktionsgrupper som sköter lasergravering, FotoID-produktion samt printning och kodning av plastkort. Vi har utrustning som klarar allt från enkel enfärgsprint till fyrfärgsprint och avancerad kodning. Med vår lasermaskin profilerar vi alla typer av nyckel­brickor och öppnaknappar med utläsning, serienummer och logo. Styrkan i produktionen är vår bredd och vårt engagemang vid varje beställning. Med egen produktions- och lagerverksamhet kan vi erbjuda låga priser, hög kvalitet, snabba leveranstider och garanterat nöjda kunder! Service PAS Cards serviceavdelning erbjuder komplett service, support och utbildning på alla produkter vi har i vårt sortiment, såsom maskiner, ljusanläggningar och programvaror. Vi har utbildade servicetekniker på plats i Stockholm, Göteborg, Huskvarna, Malmö, Köpenhamn, Århus och Oslo, och kan därför erbjuda snabb service ute hos företag över hela Norden. Våra servicetekniker och/eller i vissa fall säljaren, tillhandahåller produktutbildning och instruktion till kunden före installation. Vår servicepersonal genomför installation och demonstrerar på plats, samt gör uppföljning och kvalitetssäkring av installationen. Det finns även möjlighet att skicka in utrustningen för reparation om så önskas. Som kund kan ni även välja att teckna ett underhållsavtal med oss vilket innebär att maskinerna hålls i toppskick. En servicetekniker åker ut till er och utför service på utrustningen två gånger per år för att förebygga eventuella driftstörningar. PAS Online När det gäller beställningar vill vi att våra kunder ska kunna välja den metod som är smidigast för er och som passar er bäst. Kontakt kan ske via telefonsamtal (med säljare eller Service Center), via e-post, fax eller post. Val av beställningskanal kan variera beroende på vem som beställer och vilken produkt som önskas. För att ytterligare effektivisera och underlätta orderprocessen har vi utvecklat PAS Online som är anpassad efter era krav och önskemål. PAS Online är en beställningsportal för bearbetade produkter där ni kan registrera er order på ett smidigt och effektivt sätt. Som PAS Online-kund kan ni med ert personliga användarnamn och lösenord logga in på www.pasonline.se och se er prislista och tidigare beställningar. Det är snabbt och enkelt att komma igång med webbhandeln, genom att följa några enkla steg beställer ni de produkter ni önskar och mottager leverans inom några dagar. Vid FotoID-kortbeställning kan ni smidigt registrera personuppgifter och bifoga ett foto för att sedan förhands­granska det färdiga kortet innan ni godkänner beställningen.

Innehåll 3

Innehåll

4-5

paspro Entré

6

GKF

7-8

Plastkort

9

RFID-produkter

10

Nyckelbrickor

11

Symboltryckknappar

12

Korthållare

13

Plastfickor, Jojo

14

Fästen

15

Nyckelband

16

PAS Online

17

IDC

18

Printprogramvara

19

Fotoutrustning, Papperskort, Skrivare

20-27

Plastkortsskrivare och tillbehör

28-29 Läsare och kodare 30

Villkor

31

Kontakta oss


PAS TERMINAL

paspro Entré

paspro Entré SMART BESÖKSHANTERING

– Besökssystemet för alla behov Med paspro Entré får du ett professionellt besökssystem som hjälper dig registrera och administrera besökare till företaget. Med en tillkopplad printer skriver du lätt ut representativa besökskort. Det blir på så sätt tydligt vilka som är besökare och vilka som jobbar på företaget.

paspro Entré lämpar sig för alla företag och organisationer där man behöver ett pålitligt system för att ha kontroll på vilka som vistas i företagets lokaler. Tack vare det moduluppbyggda systemet kan man börja med instegsmodellen och utöka funktionaliteten med tilläggsmoduler varefter behoven uppstår.

Systemet täcker allt från själva besöksregistreringen till utskrifter av besökskort, parkeringstillstånd mm.

Besökare Kalle Svensson Besöksmottaga

Lisa Andersson

Läs mer om paspro Entré på www.pascard.se.

Giltigt t o m

2015-12-31

Paket Paket paspro Entré Grund

re

Art.nr (köpa) PV1330

Art.nr (hyra) PV1335

Art.nr (köpa) PV1340

Art.nr (hyra) PV1345

Art.nr (köpa) PV1350

Art.nr (hyra) PV1355

Innehåll paspro Entré Grund mjukvara Receptions- och administrationsmodul Etikettskrivaren Zebra Paket paspro Entré Plus Innehåll paspro Entré Plus mjukvara Receptions- och administrationsmodul Etikettskrivaren Zebra Självregistreringsmodul Plus Streckkodsläsare Paket paspro Entré Total Innehåll paspro Entré Total mjukvara Receptions- och administrationsmodul Etikettskrivaren Zebra Självregistreringsmodul Total Streckkodsläsare Webbmodul Total 50 plastfickor 50 krokodilclip 500 thermoetiketter (58x86 mm, stående) paspro Entré Tillval

Art. nr

paspro Entré service och support

Art. nr

Plug-in I/O-enhet

PV1131

Installation och utbildning

TJ3004

Plug-in Godkännandefunktion

PV1391

Supportavtal 12 mån

TJ3013

Plug-in Wi-Fi-koder

PV1395

Supportavtal 36 mån

TJ3013

Receptionsmodul för en till enhet

PV1325

Streckkodsläsare

SC11208

paspro Datorpaket för besökssystem

Art. nr

Etikettskrivare Zebra Thermoetikett 58x86 mm, stående Plastfickor (stående) Krokodilclip

ZE2824 PK699 CH3200-T CH34201

Datorpaket 1 (med tangentbord, mus och bildskärm)

PV1133

Datorpaket 2 (med tangentbord, mus och touchskärm)

PV1134

Krokodilclip miniatyr

CH34204-X

4


PASPRO ENTRÉ

PAS-terminal – Användarvänligt komplement till besökssystemet Ett tillägg till paspro Entré är PAS-terminal som i olika utformning är ett passande komplement till besökshanteringssystemet. Datorterminalen används av besökarna själva för att skriva in de uppgifter som krävs vid ett besök. Utbudet av tillval och tillbehör är omfattande, tveka inte att kontakta oss för mer information.

Paket PAS-pulpet – datorpulpetbord

Art. nr

PAS-pulpet med låsbart datorskåp, Antracit

PT4010-A

PAS-pulpet med låsbart datorskåp, Blå

PT4010-B

PAS-pulpet med låsbart datorskåp, Vinröd

PT4010-VR

PAS-terminal Mini – väggmodell

Art. nr

19” TFT-skärm, tangentbord med trackball, vit/silver

PT4040-VS-1

19” TFT-skärm, tangentbord med trackball, svart/silver

PT4040-SS-1

19” touchskärm, vit/silver

PT4040-VS-2

19” touchskärm, svart/silver

PT4040-SS-2

19” touchskärm, tangentbord med trackball, vit/silver

PT4040-VS-3

19” touchskärm, tangentbord med trackball, svart/silver

PT4040-SS-3

PAS-terminal – golvmodell reglerbar

Art. nr

19” TFT-skärm, tangentbord med trackball, vit/silver

PT4030-VS-1

19” TFT-skärm, tangentbord med trackball, svart/silver

PT4030-SS-1

19” touchskärm, vit/silver

PT4030-VS-2

19” touchskärm, svart/silver

PT4030-SS-2

19” touchskärm, tangentbord med trackball, vit/silver

PT4030-VS-3

19” touchskärm, tangentbord med trackball, svart/silver

PT4030-SS-3

PAS-terminal – golvmodell

Art. nr

19” TFT-skärm, tangentbord med trackball, vit/silver, dekor glasskiva

PT4020-VS-1

19” TFT-skärm, tangentbord med trackball, svart/silver, dekor glasskiva

PT4020-SS-1

19” touchskärm, vit/silver, dekor glasskiva

PT4020-VS-2

19” touchskärm, svart/silver, dekor glasskiva

PT4020-SS-2

19” touchskärm, tangentbord med trackball, vit/silver, dekor glasskiva

PT4020-VS-3

19” touchskärm, tangentbord med trackball, svart/silver, dekor glasskiva PT4020-SS-3

5


ER

MA T

FI

S

FIERA

M

ICO

NDUC

TO

R

ADE AV

P

SE

Krypterade formatstrukturer för Mifare och DESFire

VE

NXP

VERI

Global Key Format

TURER ÄR

RI

FOR

K RU

NX

RAPPORT

GKF

ST

D

GKF är ett samlingsnamn för krypterade formatstrukturer anpassade för multifunktionskort. Formaten är definierade av PAS Card/neXus och de standardiserade teknologierna som omfattas av GKF är Mifare och DESFire.

Med hjälp av GKF kan PAS Card producera och förse kunder med unika krypteringsnycklar och individuella kortnummer inom kortformatet. Kortnummer och krypteringsnycklar produceras i en kontrollerad process, vilket garanterar att inga dubbletter kan skapas.

Intentionen med GKF är att så långt som möjligt skapa en formatstruktur som kan agera som en standard eller en rekommendation vid skapande av krypteringsnycklar för teknologierna Mifare Classic, Mifare Plus och DESFire EV1. GKF-formatet är skapat för att kunna användas av såväl slutkundsorganisationer som passersystemsleverantörer.

Kunder har, som ägare av sin egen Application Master Key, full kontroll över sin korttillverkning och distribution av personifierade kort. GKF-formatet kan även fungera som underlag för konfiguration av tillhörande läsare oberoende av fabrikat. Konfigurationen av läsare kan göras via ett så kallat setup-kort eller via en konfigurationsfil beroende på läsarfabrikat.

GKF-struktur Kundunik applikation/sektorinformation

Formatering av data

Setupkort

Krypteringsnycklar

Läsarkonfiguration

Master Key

Indata

Beställning av kund

Distribution av personifierade kort enligt GKF-strukturen

6


PLASTKORT

Plastkort Plastkort kan vara en mycket enkel produkt, en bit plast i rätt storlek och form. Men det kan också vara mycket mer än så. Plastkort idag kan innehålla en magnetremsa för tidssystem, beröringsfri slinga för passage eller ett kontaktchip för inloggning i datorer. Är du osäker på vad just ni behöver, tveka inte att kontakta oss! Plastkort utan magnetband

kontaktChipkort pki

Passar bäst att printa på när man inte använder någon form av laminat eller är i behov av någon teknik. Används t.ex. vid olika evenemang där kortet bara används som badge utan inpasseringsfunktion. Finns i olika färger, kontakta din säljare!

.NET kontaktchipkort som förses med ett certifikat kan användas för inloggning till dator och hemmadomän utan speciell middleware.

Benämning

Artikelnr

Benämning

Plastkort CR80, NoCo

PK2010

Plastkort .NET EM 4200 + Mifare 4K, HiCo BK2047-NET

Artikelnr

Plastkort med magnetband

rewritable kort

Plastkort i PVC med magnetband som kan förkodas eller kodas i efterhand på spår 1, 2 och/eller 3.

Omskrivningsbara kort som har en glansig sida i PVC för printning i färg/monokrom och en matt, omskrivningsbar (ReWrite) sida med blått thermo cromic material som kan printas om upp till 500 gånger. Minsta beställning 100 st.

Benämning

Artikelnr

Plastkort CR80, LoCo Plastkort CR80, HiCo

PK2021 PK2022

Benämning

Artikelnr

Plastkort, NoCo - ReWritable

MCE9323

Plastkort med dubbla HiCo magnetband

holopatch® kort

Plastkort i PVC med dubbla HiCo magnetband som kan förkodas eller kodas i efterhand på spår 1, 2 och/eller 3.

HoloPatch® -kort har en starkt reflekterande guldfyrkant i folie som ökar synligheten av den överprintade säkerhetsmärkningen HoloKote®. Minsta beställning 500 st.

Benämning

Artikelnr

Plastkort CR80, HiCo x2

PK2032

B

Pas card

Artikelnr

Plastkort CR80 PAS Card, NoCo Plastkort CR80 PAS Card, HiCo

PK81763 PK81762

Artikelnr

Plastkort, NoCo - HoloPatch®

MCM9006-796

Plastkort, HiCo - HoloPatch®

MCM9006-797

plastkort adhesive

Plastkort i PVC med en kärna av polyester som är ett mer värmetåligt material och betydligt mer hållbart än ett vanligt PVC-kort. Är mycket lämpliga att använda då man både printar och laminerar korten. Benämning

Benämning

Plastkort i PVC med självhäftande yta, kan printas i en vanlig plastkortsskrivare. Minsta beställning 500 st.

Benämning

Artikelnr

Plastkort, NoCo - Adhesive

MCM9007-011 2012-01-11

A

rity fake.indd

02 Pas Secu

PAS 0904

A

TimeLox Chipkort

FRONT

2012-04-19 15:50

B

YOUR

Förtryckta plastkort Plastkort TimeLox, krypto. HiCo – chip och magnet på samma sida Plastkort TimeLox, krypto. HiCo – chip och magnet på olika sidor

B

PAS SECURITY

PAS 120419 Your Logo

TimeLox-kort med kontaktchip och magnetremsa. Kortet finns med chip och magnetremsan på olika sidor eller på samma sida av kortet.

Benämning

09:47

FRONT

C

001 COLORS:

BKS86743

Benämning (per st vid 1000st)

Tryckta kort 4+0 färg med EM 4200 + Hico Tryckta kort 4+0 färg med Mifare 1k + Hico

BKS86742-5

7

D

Black

C

Vill du ha mer information om tryckta plastkort och priser kontakta oss på PAS Card så berättar vi mer.

Artikelnr

LOGO

COLORS: C M Y CARDINFO: Magstrip e: HiCo

K CHIP: No

D


PLASTKORT

Beröringsfria plastkort

EM + Mifare i samma kort EM 4200, 125 kHz, och Mifare 1K, 13,56 MHz, i ett och samma kort.

Det blir allt vanligare att använda beröringsfria kort istället för kort med magnetband. Korten utsätts inte för samma fysiska slitage som magnetkort, vilket spar pengar och administrativ tid åt företaget. De vanligaste beröringsfria kort som används på marknaden idag är EM 4200, Mifare och Mifare DESFire. Alla kort följer ISO-standardstorleken CR80 (85,6x54mm). Det finns även kombinationskort med både EM och Mifare i ett och samma kort.

ÄVEN MED SALTO-KODNING

B

EM 4200 STANDARD

Artikelnr

PK EM 4200 RO, NoCo PK EM 4200 RO, HiCo

BK2039 BK2040

BK2051 BK2050 BK2051-SALT BK2050-SALT

EM 4200 i nr-serie + Mifare i samma kort EM 4200 i nummerserie, 125 kHz, och Mifare 1K, 13,56 MHz, i ett och samma kort. ÄVEN MED SALTO-KODNING

EM-chip kan läsas ut till Bewator, RCO, Aptus, Axema, Vaka, Paxton och Solid/Arx (TJ2824-P tillkommer). TJ2302 tillkommer per produktionstillfälle.

Benämning

EM 4200 I NUMMERSERIE

PK EM 4200 i nummerserie + Mifare 1K, NoCo PK EM 4200 i nummerserie + Mifare 1K, HiCo

Läsbar RFID-teknologi på frekvensen 125 kHz. Detta kort väljer du när du själv vill bestämma chippets programmering av nummerserie. Chippet har ingen kodning från början utan beställs med valfri kodning eller kodas i efterhand.

EM-chip kan läsas ut till Bewator, RCO, Aptus, Axema, Vaka, Paxton och Solid/Arx (TJ2824-P tillkommer). TJ2302 tillkommer per produktionstillfälle.

B

Mifare är en beröringsfri teknologi baserad på frekvensen 13,56 MHz. Tekniken är Read/Write, vilket innebär att man kan läsa och skriva till information på kortet. Olika mängd data kan lagras beroende på chippets minneskapacitet, och skyddas med två typer av krypton.

Benämning

Plastkort Mifare DESFire EV1 2K, NoCo Plastkort Mifare DESFire EV1 2K, HiCo Plastkort Mifare DESFire EV1 4K, NoCo Plastkort Mifare DESFire EV1 4K, HiCo Legic Prime + Mifare DESFire EV1 DESFire EV1 4K+EM4102, NoCo DESFire EV1 4K+EM4102, HiCo

NU ÄVEN MED SALTO-KODNING

Artikelnr

PK Mifare 1K, NoCo PK Mifare 4K, NoCo PK Mifare 1K, HiCo PK Mifare 4K, HiCo PK Mifare 1K, NoCo (SALTO) PK Mifare 1K, HiCo (SALTO)

BK2045 BK2045-4 BK2046 BK2052 BK2045-SALT BK2046-SALT

BK2053

Mifare DESFire EV1 bygger på en global standard för både RF-gränssnitt och krypteringsmetoder. Kortet följer ISO/IEC 14443A fullt ut och kan anpassas till att följa ISO/IEC 7816-4 kommandon. Krypteringsmetoden är AES 128. DESFire EV1 kan hantera upp till 28 olika applikationer och 32 filer per applikation. Filernas storlek bestäms när de skapas, vilket gör DESFire EV1 till ett mycket flexibelt kort med många användningsområden och hög säkerhet.

PK EM 4200, chip i valfri nummerserie, NoCo BK2055 PK EM 4200, chip i valfri nummerserie, HiCo BK2054

Benämning

BK2053-N

mifare DESFIRE

Artikelnr

MIFARE

Artikelnr

Artikelnr

BK2047-B BK2047-H BK2047-B4K BK2047-H4K BK2047-L BK2047-EM4K BK2047-EM4KH

DESFire-chippets unika ID-nummer (UID) kan läsas ut Hex eller Dec (TJ2823-P tillkommer). TJ2302 tillkommer per produktionstillfälle.

Mifare-chippets unika ID-nummer (UID) kan läsas ut Hex eller Dec (TJ2823-P tillkommer). TJ2302 tillkommer per produktionstillfälle.

Benämning

Artikelnr

Plastkort UHF, NoCo

BK2070

Benämning

-11-0

A 012 345678 R B 012 012345 678 345 S 012 6789012 345678 9

2013 ort-B

BAC K

2013-11-05 A136374

10:48

rt-B FRONT

PASserko

serk

PAS 131014

6374

PAS

PAS SERKORT

1310 14 A13

Passerkortet är kodat med serienummer, som även är utlästa och printade på baksidan. Vi erbjuder kortet i två varianter med olika teknologier; EM4200 med magnetband eller Mifare Classic 1K med magnetband. (EM-chippet är utläst för Aptus, RCO, Bewator och Solid.) Kortet skickas senast dagen efter lagd beställning.

UHF är en RFID-teknik som används för långdistansläsning. Tekniken har ett läsavstånd från cirka 0,4 meter till 10 meter med passiva ID-bärare. UHF-tekniken, som baseras på en frekvens av 868MHz, kan appliceras i passiva CR80-formatskort och kan kombineras med andra RFID-tekniker så som 125KHz (EM) och 13,56MHZ (Mifare DESFire). UHF-korts unika ID kan skyddas med AES128­-kryptering.

5 10:4 8

PASserkort PAS

UHF

PAS

Benämning

Artikelnr

PK EM 4200 + Mifare 1K, NoCo PK EM 4200 + Mifare 1K, HiCo PK EM 4200 + Mifare 1K, NoCo (SALTO) PK EM 4200 + Mifare 1K, HiCo (SALTO)

EM-chip kan läsas ut till Bewator, RCO, Aptus, Axema, Vaka, Paxton och Solid/Arx (TJ2824-P tillkommer), Mifare-chippets unika ID-nummer (UID) kan läsas ut Hex eller Dec. (TJ2823-P tillkommer). TJ2302 tillkommer per produktionstillfälle.

EM är en beröringsfri lästeknik inom frekvensen 125 kHz. EM är en vanlig teknik som används av de flesta passerkontrollsystem. Tekniken används oftast okrypterad. Benämning

Benämning

C

:

COLORS

M

Y

K

CHIP: EM

4200

: HiCo

O: Magstripe

CARDINF

Artikelnr

Plastkort EM 4200 RO, HiCo – PAS m logo och utläsningar KSK-K93403 Plastkort Mifare 1K, HiCo – PAS m logo och utläsningar KSK-K93404 EM-chippet är tolkat, utläst ( för Aptus, RCO, Bewator, Solid ) samt printat på baksidan. Mifare-chippet är tolkat, utläst ( MSB DEC, MSB HEX ) samt printat på baksidan. Magnetbandet är kodat på spår 2 med 16st tecken.

8


ÖVRIGA RFID-PRODUK TER

Övriga RFID-produkter

Produktion och tjänster plastkort

ARMBAND MED RFID-CHIP

PRINTNING OCH BEARBETNING Benämning

Artikelnr

Startavgift per produktionstillfälle

TJ2302

Setupkostnad produktion, 1 gång Setupkostnad produktion Foto-ID, 1 gång Originalkostnad, pris/h (min. debitering 1h)

TJ2303

Svart armband i PVC-material i klockliknande format med RFID Mifare- eller EM-teknik. Armbandet är vattentätt och är smidigt att använda vid åtkomsthantering, eventbiljetter, spelautomater etc.

TJ2303-FI TJ2303-O

Benämning

Artikelnr

Printning enfärg

TJ2826

Printning fyrfärg (ej foto)

TJ2827

Printning fyrfärg, Foto-ID

TJ2411 TJ2413

Printning + kodning av magnetremsa Utläsning EM 4200 chipnummer (CSN) Tolkning* inkl. printning Chipkodning av Mifare – Sektor kodning Utläsning Mifare chipnummer inkl. printning Utläsning till Excel-fil

TJ2820

Artikelnr

Armband Mifare, svart Armband EM 4200, svart

BO1194-S BO1194-E

SILIKONARMBAND MED RFID-CHIP Silikonarmband med RFID-chip med Mifare- eller EM-teknik. Armbandet är vattentätt och passar att använda till bland annat tjänster i simhallar, poolområden, bastu, spa och andra nöjesevenemang.

POL - Printning fyrfärg, Foto-ID + porto TJ2411-POL Laminering Polyguard 1,0 mil

Benämning

TJ2824-P TJ2823

Benämning

Artikelnr

TJ2823-P

Silikonarmband EM 4200 Silikonarmband Mifare 1K

BO1197-XY BO1198-XY

TJ2823-EXCEL

Finns i färgerna (X) G = Grön, B = Blå, RO= Rosa, V=Vit. Finns i storlekarna (Y) 1= 195mm, 2= 180mm, 3= 152mm

*Oavsett antal utläsningar (1–4) Ange: Aptus, Axema, Vaka, Paxton, Bewator, Galaxy, RCO, Solid/Arx mfl.

produktion FotoID-kort

TRANSPONDER

PAS Card har en bred kompetens inom produktion av FotoID-kort och företagslegitima­tioner – vi kan allt ifrån layout av kort till produktion av dem. Behöver du FotoID-kort tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda. För att producera ett komplett FotoID-kort behövs följande delar:

Självhäftande transponder, 30 mm. För att fästa i t.ex. mobiltelefonen, på baksidan av din klocka eller kort.

FIRMAN AB

1. Kortämne 2. Bakgrundsmotiv 3. Företagslogo 4. Personbild 5. Personuppgifter 6. Löpnummerplacering

Benämning

Transponder Mifare 1K, 30 mm självhäftande Transponder EM 4200 självhäftande

1 2

FIRMAN AB

Artikelnr

BKC2030 BKJ2030

3

4

Lisa Andersson

Produktion och tjänster nyckelbrickor

Lisa Andersson 5 Ange vilken placering av löpnummerprintning ni önskar.

Nyckelbrickorna hittar du på nästa sida! LASERGRAVERAD PERSONALISERING av nyckelbrickor

6

Benämning

Artikelnr

Startavgift per produktionstillfälle Setupkostnad produktion, 1. gång Originalkostnad, pris/h (min. debitering 1 timme)

TJ2302 TJ2303

Benämning

Artikelnr

TJ2303-O

Lasergravering av kundunik logotyp TJ2824-L Utläsning EM 4200 chipnummer* TJ2824-G inkl. gravering Utläsning Mifare chipnummer TJ2823-G inkl. gravering *Oavsett antal utläsningar (1–4) ange: Aptus, Axema, Vaka, Paxton, Bewator, Galaxy, RCO, Solid/ Arx mfl.

9


NYCKELBRICKOR

Nyckelbrickor RFID

NYCKELBRICKA Bakelit PRO Svart nyckelbricka med oöverträffat resultat vid lasergravering. Hållbar och smidig nyckelbricka som endast är 2,2 mm tjock, 45 mm. lång och 30 mm bred. Finns med Mifare- eller EM-teknik.

Använder man beröringsfri teknik så är man inte längre bunden till det traditionella kortformatet. Den beröringsfria tekniken finns inbyggd i bland annat nyckelbrickor, klockor och armband. Moderna kombinationsbrickor erbjuder dessutom möjligheten till att ha både EM- och Mifare-teknik i en och samma nyckelbricka. Vi har även beröringsfria korthållare vilket kan vara en bra ekonomisk lösning. Då behöver ni till exempel inte skriva ut en besökares FotoID på ett beröringsfritt kort utan kan använda ett vanligt, billigare plastkort, eftersom tekniken sitter i korthållaren. Hör av dig till PAS Card om du vill veta mer om alternativ till de traditionella informationsbärarna.

B

NYCKELBRICKA FENDER Fender är en nyckelbricka som finns med flera olika chiptekniker, vanligast är EM 4200 och Mifare 1K. Med lasergraverad logo får du en unik profilprodukt med oöverträffad hållbarhet. Som tillval kan du även välja utläsning och gravering av chipnummer för de passagesystem just du använder.

Benämning

Artikelnr

Nyckelbricka Bakelit Pro EM 4200 RO Nyckelbricka Bakelit Pro EM 4200 RO Nyckelbricka Bakelit Pro EM 4200 chip i valfri nummerserie Nyckelbricka Bakelit Pro Mifare 1K

BO1306-S BO1306-X

Nyckelbricka Bakelit Pro Mifare 1K

BO1307-X

NYCKELBRICKA PAS-PLECTRUM För full frihet i utformningen av din nyckelbricka väljer du PAS-Plectrum där du själv kan välja motiv som trycks i fyrfärg och plastinbakas. Nyckelbrickan kan kompletteras med lasergravering av chipnummer.

Benämning

Artikelnr

NB Fender EM 4200* RO NB Fender Mifare 1K * NB Fender Mifare 4K * NB Fender EM 4200 + Mifare * NB Fender EM 4200 chip i valfri nummerserie

BO1185-X BO1188-X BO1200-X BO1186-X

Benämning

Artikelnr

Benämning

NB Fender Mifare 1K, (SALTO) NB Fender Mifare + EM 4200, (SALTO)

BO1188-XS

Nyckelbricka PAS-Plectrum EM 4200 - med eget motiv Nyckelbricka PAS-Plectrum Mifare 1K - med eget motiv

BO1189-X

PAS-Plectrum (standard)

BO1186-XS

*Finns i 7 färger, ** Finns i färgerna D, R, S, B EM-chip kan läsas ut till Bewator, RCO, Aptus, Axema, Vaka, Paxton och Solid/Arx (TJ2824-G tillkommer). Mifare-chippets unika ID-nummer (UID) kan läsas ut Hex eller Dec. TJ2302 tillkommer per produktionstillfälle. =S

=V

=D

BO1307-S

Finns i färgerna S=svart, V=vit, B=blå, D=grå. EM-chip kan läsas ut till Bewator, RCO, Aptus, Axema, Vaka, Paxton och Solid/Arx (TJ2824-G tillkommer). Mifare-chippets unika ID-nummer (UID) kan läsas ut Hex eller Dec. TJ2302 tillkommer per produktionstillfälle.

ÄVEN MED SALTO-KODNING

Färger:

BO1308-S

=Y

=G

=B

Artikelnr

BO1010-4 BO1010-5

EM-chip kan läsas ut till Bewator, RCO, Aptus, Axema, Vaka, Paxton och Solid/Arx (TJ2824-G tillkommer). Mifare-chippets unika ID-nummer (UID) kan läsas ut Hex eller Dec. TJ2302 tillkommer per produktionstillfälle.

=R

NYCKELBRICKA Bakelit

NYCKELBRICKA PAS-OVAL

Svart nyckelbricka, endast 1,5 mm tjock. Finns med Mifare- eller EM-teknik.

PAS-Oval är nyckelbrickan för dig som vill välja motiv själv. Motivet trycks i fyrfärg och plastinbakas. Givetvis kan du även här välja till lasergravering av chipnummer. PAS-Oval motivexempel

Benämning

Artikelnr

Nyckelbricka Bakelit EM 4200 RO

BO1206-S

Nyckelbricka Bakelit EM 4200 chip i valfri nummerserie Nyckelbricka Bakelit Mifare 1K Nyckelbricka Bakelit EM 4200 + Mifare 1K

Benämning

Artikelnr

Nyckelbricka PAS-Oval EM 4200 - med eget motiv Nyckelbricka PAS-Oval Mifare 1K - med eget motiv

BO1208-S BO1207-S

BO1010-2 BO1010-3

EM-chip kan läsas ut till Bewator, RCO, Aptus, Axema, Vaka, Paxton och Solid/Arx (TJ2824-G tillkommer). Mifare-chippets unika ID-nummer (UID) kan läsas ut Hex eller Dec. TJ2302 tillkommer per produktionstillfälle.

BO1218-S

NYCKELBRICKA FENDER ES

EM-chip kan läsas ut till Bewator, RCO, Aptus, Axema, Vaka, Paxton och Solid/Arx (TJ2824-G tillkommer). Mifare-chippets unika ID-nummer (UID) kan läsas ut Hex eller Dec. TJ2302 tillkommer per produktionstillfälle.

Nu kan du få din logo i fyrfärgstryck på vår standardprodukt RFID-nyckelbrickan Fender. Den tryckbara epoxyetiketten är ca 20 mm i diameter. Även här kan du välja till lasergravering av chipnummer. Minsta beställning 1000 st.

NYCKELBRICKA FENDER PAS Nyckelbrickan kommer med utlästa serienummer som är lasergraverade på baksidan. Produkten finns i vitt och kan beställas med antingen Mifare Classic 1K eller EM 4200. (EM-chippet är utläst för Aptus, RCO, Bewator och Solid.) Nyckelbrickan skickas senast dagen efter lagd beställning.

Benämning

Benämning

Artikelnr

Fender EM 4200, VIT – PAS med utläsningar Fender Mifare 1K, VIT – PAS med utläsningar

KSN-K93406 KSN-K93405

Artikelnr

NB Fender ES EM 4200 BO1185-ES-X NB Fender ES Mifare 1K BO1188-ES-X NB Fender ES Mifare 1K + EM4200 BO1186-ES-X EM-chip kan läsas ut till Bewator, RCO, Aptus, Axema, Vaka, Paxton och Solid/Arx (TJ2824-G tillkommer). Mifare-chippets unika ID-nummer (UID) kan läsas ut Hex eller Dec. TJ2302 tillkommer per produktionstillfälle. Färger:

10

=S

=V

=D

=Y

=G

=B

=R


SYMBOLTRYCKKNAPPAR

Symboltryckknappar med lasergravyr – Egen logotyp eller motiv Vi har flera olika symboltryckknappar, bland annat standardvarianten Eljo som finns både som infälld och utanpåliggande knapp, och den lite mer exklusiva Scoria Touch som ger ett elegant intryck i dörrmiljön. Alla symboltryckknappar i vårt sortiment är möjliga att lasergravera med valfritt motiv. Lasergraveringen ger ett hållbart och slitstarkt motiv.

öppnaknapp elko

öppnaknapp elJo

Öppnaknapp ELKO inklusive lasergravyr av egen logo.

Öppnaknapp Eljo inklusive lasergravyr av egen logo.

Infälld Infälld

Benämning

Utanpåliggande

Benämning

Öppnaknapp utanpåliggande (säljs om 10st) Öppnaknapp infälld (säljs om 10st) Vippa (Lock) Impulsfjäder Förhöjningsram 20 mm

Artikelnr

Öppnaknapp Trend, infälld (säljs om 10st) Öppnaknapp Quick-Rot utanpåliggande Vippa Trend Vippa Quick-Rot Impulsfjäder Trend Förhöjningsram 18 mm Förhöjningsram 35 mm

Artikelnr

PV1121 PV1120 PV1120-1 PV1120-2 PV1122

Quick-Rot

PV1124 PV1125 PV1124-1 PV1125-1 PV1128 PV1126 PV1127

Startavgift på 200 kr per produktionstillfälle tillkommer.

Startavgift på 200 kr per produktionstillfälle tillkommer.

elko living system

öppnaknapp exxact

ELKO Living System kopplar ihop och effektiviserar kommunikationsystem och elinstallationer. Inklusive lasergravyr.

Öppnaknapp Exxact inklusive lasergravyr av egen logo.

A

C

B

D

Avser 1st (1/4) graverad symboltryckknapp.

Benämning

Artikelnr

Symboltryckknapp Living System, Vit Symboltryckknapp Living System, Aluminium Symboltryckknapp Living System, Svart

PV3323PH PV3323ALU PV3323SO

Benämning

Artikelnr

Öppnaknapp Exxact Förhöjningsram, vit, 21 mm Förhöjningsram, vit, 35 mm

PV1160 PV1165 PV1167

Startavgift på 200 kr per produktionstillfälle tillkommer.

Startavgift på 100 kr per produktionstillfälle tillkommer.

ÖPPNAKNAPP SCORIA TOUCH

Varför ska man lasergravera?

Elegant, robust och tillförlitlig öppnaknapp som kan lasergraveras. Scoria Touch aktiveras vid lätt beröring. Öppnaknappen indikerar tydlig låst eller olåst dörr genom att dioderna runt knappen lyser rött respektive grönt.

Vad behövs för lasergravering?

Vi erbjuder lasergravering av bl. a. öppnaknappar och nyckelbrickor. Med ett lasergraverat motiv får du en unik profilprodukt med oöverträffad hållbarhet som automatiskt hamnar i blickfånget.

Benämning

Artikelnr

Öppnaknapp med touchfunktion

PV1170-X

För att kunna gravera en logo eller annat motiv krävs en bearbetad digital fil avsedd för gravering. Utifrån det material vi får från er skapar vi en fil som används för gravering. För bästa resultat önskar vi en vektoriserad fil av typen eps eller ai. Om ni inte känner igen dessa begrepp, tveka inte att kontakta oss. Observera att tekniken lasergravering inte medger färger. En färglogo måste alltid anpassas för lasergravering innan den kan användas.

Finns i färgerna Röd=R, Grön=G, Mörkgrå=MD, Blå=B, Silver=SD, Vit=V. Startavgift på 200 kr per produktionstillfälle tillkommer. Färger:

=R

=G

=D

=B

= SD

=V

Scoria – En serie för moderna dörrmiljöer Eleganta och robusta läsare och öppnaknappar för en snygg och säker dörrmiljö. Läs mer om Scoria-läsare på s. 29.

11

YOUR

LOGO


KORT TILLBEHÖR

Korthållare Utbudet av korthållare och fästen är stort. Vilken produkt som passar era kort bäst beror bland annat på vilken bransch ni jobbar inom, vilka kort ni använder och hur de används. På följande sidor presenteras våra vanligaste korthållare, jojos och fästen. Är det någon specifik produkt du saknar så tveka inte att höra av dig till oss, vi hjälper dig gärna!

EC DOUBLE Korthållare för två kort, ett på varje sida så att du kan välja vilket du vill bära synligt. Kan användas antingen stående eller liggande.

B

EC STANDARD Korthållare för ett kort med clips på baksidan. Clipset kan enkelt tas bort från hållaren som då rymmer två kort. Tack vare en konstruktion med öppen slits och tumgrepp i botten kan kortet lätt tas i och ur hållaren. Benämning

Artikelnr

KH EC Standard, svart KH EC Standard, blå

CH3301-S CH3301-B

Benämning

Artikelnr

KH EC Double, svart KH EC Double, transparent

CH3305-S CH3305-F

EC MULTI DUO Korthållare för upp till sex kort indelat i två fack. Det främre facket är för ett kort, och i det bakre kan upp till fem kort förvaras.

EC COVER Heltäckande transparent korthållare för ett kort. Kan bara användas stående. Clips eller annat spänne kan enkelt fästas på baksidan.

Benämning

Artikelnr

KH EC Multi Duo

CH3306-X

Finns i färgerna (X) : Svart=S, Vit=V, Gul=Y, Grön=G, Blå=B, Röd=R, F=Frostad.

Färger:

=S

=V

=Y

=G

=B

Benämning

Artikelnr

EC MULTI

KH EC Cover, transparent

CH3302

Korthållare för upp till fem kort eller ett aktivt kort.

=R

=F

EC MAGSTRIPE Stående korthållare för ett kort. Kortet skjuts enkelt ut och dras i en magnetläsare utan att det tas ut ur hållaren. Levereras monterad på jojo. (Kan även fås med utskjut från höger.) Benämning

KH EC Magstripe, vänster, svart - med jojo KH EC Magstripe, höger, svart - med jojo

Benämning

Artikelnr

KH EC Multi, Svart

CH3299

Artikelnr

EC REKO

CH3303

Täckt transparent korthållare med utskjutarfunktion. Korthållaren skyddar effektivt kortet och är framför allt anpassad för kontaktchipskort. Hållaren kan enkelt kombineras med clips eller jojo.

CH3303-H

EC SMART Korthållare för ett kort. Avsedd för chipkort. Kortet skjuts enkelt ut på kortsidan och kan sättas i en chipläsar utan att det tas ut ur hållaren. Levereras med monterad jojo.

Benämning

Artikelnr

KH EC Smart, Svart - med jojo

CH3304

Benämning

Korthållare EC Reko, transparent - Enkel med svart utskjutare, liggande Korthållare EC Reko, transparent - Dubbel med svart utskjutare, liggande

Mjuk stående plastficka för ett kort som bärs på överarmen. Passande för t.ex. byggnads­arbetare. Material polypropen, längd 89 mm, bredd 57 mm, höjd 4 mm, färg transparent. Artikelnr

KH för armen, transparent stående

CH3216

CH3306R-E

CH3306R-D

Produktion och tjänster för Korthållare och jojo

STÅENDE ARMKORTsHÅLLARE

Benämning

Artikelnr

Benämning

Originalkostnad, per timme, min. debitering 1 timme Startavgift, per produktionstillfälle (korthållare) Setupkostnad kliché, per färg Tryck (tampo) per styck och färg

12

Artikelnr

TJ2303-O TJ2302-KH TJ2303-K TJ2835


KORT TILLBEHÖR

Plastfickor B

Stående PLASTFICKA EC Standard

JOJO Ski Jojo med 70 cm nylonlina. Friktionsclips och hängselclips ingår. Kan även beställas med er egen logo tryckt på framsidan.

Plastficka EC Standard, stående med tumgrepp för att lätt kunna ta ur kortet. Valfritt clips fästs enkelt.

Benämning Benämning

Artikelnr

Plastficka EC Standard, stående med tumgrepp - transparent (54x86). Säljs om 100 st.

CH3200-X

Finns i färgerna (X): T = Transparent, V=Vit, G = Grön, B = Blå, R=Röd. Färger:

=T

=V

=G

=B

Artikelnr

Jojo Ski, svart - inkl. hängselclip + friktionsclip Jojo Ski, vit - inkl. hängselclip + friktionsclip

CH3311-S CH3311-V

=R

LIGGANDE PLASTFICKA

EC JOJO

Mjuk liggande plastficka för ett kort. Finns i olika färger.

Jojo med 80 cm nylonlina. Inklusive hängselclip och sportkrok. Kan även beställas med er egen logo tryckt på framsidan.

Benämning

Artikelnr

Plastficka CR80, Liggande (93x79mm) Plastficka, transparent - Liggande (113x92mm)

CH3201-X CH3209

Finns i färgerna (X): T=Transparent, V=Vit, Y=Gul, G=Grön. Färger:

=T

=V

=Y

Benämning

Artikelnr

Jojo EC - färdigmonterad inkl. hängselclip och sportkrok

CH3307-XM

Finns i färgerna (X): Svart=S, Vit=V, Blå=B, Röd=R.

=G

Färger:

=S

=V

=B

=R

B

MAGNETFICKA

JOJO REEL oval

Mjuk liggande plastficka för ett kort. Fästs till exempel i bröstfickan med hjälp av magneter.

EC Reel är den exklusivare jojon i sortimentet. Fästen: karbinhake för hälla och vinylstrap eller nyckelring för infästning av korthållare. Denna jojo går även att lasergravera eller trycka, ytan för bearbetning är 19 mm. Diameter 32 mm, linans längd 772 mm.

Benämning

Artikelnr

Plastficka CR80, svart - med magnet

CH3203 Benämning

Artikelnr

NYLONLINA

Jojo Reel Oval - med ID-strip

CH3308-X

80 cm nylonlina för att enkelt kunna bära en korthållare runt halsen.

Jojo Reel Oval - Svart med nyckelring

CH3308-3

CH3308-X finns i färgerna (X): Helsvart=S, Svart-Transparent=ST, Blå-Transparent=BT, Röd-Transparent=RT, Gul-Transparent=YT, Transparent=T. Färger:

Benämning

Artikelnr

Nylonlina, svart - 80 cm

CH3427

Artikelnr

Jojo Metall 38 mm med bältesclip, kedja och nyckelring, svart/krom Jojo, Silver - Metall 50 med nylonlina

Finns i färgerna (X): Svart=S, Vit=V, Gul=Y, Grön=G, Blå=B, Röd=R. Färger:

=S

=V

=Y

=G

= RT

Benämning

Jojo med 60 cm nylonlina. Nyckelringsfäste och klämma ingår. Kan även beställas med er egen logo, tryckt eller graverad.

CH3312-X

= BT

=B

= YT

=T

Metalljojo för tuffare tag. Jojon har ett kraftigt clip på baksidan för att fästa i bältet och en nycklering monterad på kedjan/nylonlinan. Lämpar sig perfekt för lasergravering av logotyp. Diametern för Jojo Metall är 38 mm och kedjans längd är 590 mm. Jojo Silver har en diameter på 52 mm och nylonlinan är 1050 mm.

JOJO Mini

Jojo Mini

= ST

JOJO METALL/silver

Jojo

Benämning

=S

=R

13

Artikelnr

CH33072-S CH33071-S


KORT TILLBEHÖR

Fästen Till våra korthållare finns många olika fästen. Vilket fäste som passar bäst beror på vilken korthållare ni valt, vilka kort ni använder och i vilken miljö de används. Vill ni få hjälp med att välja? Kontakta oss på PAS Card. FRIKTIONSCLIP

HÄNGSELCLIP, STRONG STRIP

Kromat clips med gummi som fästs direkt i kortet. Hakas med fördel fast i en jojo.

Extra hållbart hängselclip på armerat PVC-band med tryckknappar.

Benämning

Artikelnr

Friktionsclips

CH3424

Benämning

Artikelnr

Hängselclip på strip, Transparent - Strong

CH3425

KROKODILCLIP PÅ STRIP

FRIKTIONSCLIP MINI

Krokodilclip på PVC-band med tryckknappar som lätt träs igenom kort eller korthållare.

Enkelt kortfäste då du inte vill göra hål i kortämnet. Med silikongreppet riskerar du inte att tappa kortet. Clipet kan enkelt kombineras antingen med en jojo eller ett nyckelband. Det går även att trycka logotyp på detta tillbehör. Höjd 25 mm, bredd 17 mm.

Benämning

Artikelnr

Krokodilclip på strip, Transparent – CH3420 metall mjuk

Benämning

Artikelnr

Friktionsclip Mini, Svart

CH3308-2

KROKODILCLIP PÅ SPORTKROK

MINIATYRNYPA

Krokodilclip på smart plastkrok som enkelt fästs i korthållare eller kort. Finns i färgerna svart, blå, röd och vit.

Miniatyrnypa utformad som ett krokodilclip utan strip. Nypan har en knopp på baksidan som kan fästas i besökskort, clipet kan sedan nypas fast i kläderna. Finns i färgerna svart, blå, vit och röd.

Benämning

Artikelnr

Krokodilclip på sportkrok

CH3421-X

Benämning

Artikelnr

Krokodilclip miniatyrnypa i plast

CH34204-X

Finns i färgerna (X): Svart=S, Vit=V, Blå=B, Röd=R.

Finns i färgerna (X): Svart=S, Vit=V, Blå=B, Röd=R. Färger:

=S

=V

=R

=B

Färger:

=S

=V

=B

=R

HÄNGSELCLIP PÅ SPORTKROK Hängselclip på smart plastkrok som enkelt fästs i korthållare eller kort. Finns i färgerna svart, blå, röd och vit.

Benämning

Artikelnr

Hängselclip på sportkrok

CH3423-X

Finns i färgerna (X): Svart=S, Vit=V, Blå=B, Röd=R.

Färger:

=S

=V

=B

Övriga produkter

=R

B

NYPA

Håltång

Krokodilclip i plast för att inte skada kläderna. Används framför allt till besökskort.

Rejäl håltång för ovala hål. Håltången används för att göra hål i kort för att kunna fästa antingen ett nyckelband eller ett krokodilclips direkt i kortet.

Benämning

Artikelnr

Krokodilclip på nypa - plast (Säljes om 100 st)

CH34201-X

Finns i färgerna (X): Svart=S, Vit=V, Blå=B, Röd=R. Färger:

=S

=V

=Y

=G

=B

=R

14

Benämning

Artikelnr

Håltång för ovala hål

PV1115-2


NYCKELBAND

Nyckelband

Profilera ditt företag med eget nyckelband

På många arbetsplatser är det ett krav att bära sitt Foto ID-kort synligt. En av anledningarna är att alla ska kunna se att personen har behörighet att vistas i lokalerna. Kortet bärs oftast i en korthållare som antingen fästs i ett clips som nyps fast direkt i kläderna, eller krokas fast i ett nyckelband. Nyckelband med er logotyp är ett utmärkt sätt att sprida ert företagsnamn på. Kontakta oss så berättar vi mer om profilerade produkter.

B

NYCKELBAND

Beställ ditt nyckelband med egen logo

Svart nyckelband med metallkrok, mobilsnodd och säkerhetsknäppe. Bredd 20mm.

Benämning

• Välj bland sex standardfärger • Metallkrok och mobilfäste • Säkerhetsspänne • Tryck av er logo

Artikelnr

Nyckelband EC, svart - med säkerCH3358-S hetsknäppe och mobilsnodd

NYCKELBAND EC Standard Svart nyckelband med korthållarfäste och säkerhetspänne.

Benämning

Artikelnr

Nyckelband EC Std., svart - med säkerhetsspänne + sportkrok

CH3356-S

NYCKELBAND Rundvävd nylon Finns med stort urval av fästanordningar. Samtliga varianter har säkerhetsspänne.

NYCKELBAND MED EGEN LOGO

A B C D E F G

Säkerhetsspänne

Benämning

Artikelnr

A) Nyckelband, svart - med säkerhetsknäppe + mobilsnodd B) Nyckelband, svart - med säkerhetsknäppe + krok C) N  yckelband, svart - med säkerhetsknäppe + knäppe D) Nyckelband, svart - med säkerhetsknäppe + friktionsclip E) Nyckelband, svart - med säkerhetsknäppe + krokodilclip F) Nyckelband, svart - med säkerhetsknäppe + nyckelring G) Nyckelband, svart - med säkerhetsknäppe + sportkrok =S

=V

=D

För att kunna producera ditt nyckelband till angivna priser behöver vi ha er logotyp digitalt. Vi behöver veta vilken färg ni vill ha på själva bandet (svart, vit, blå, grön, röd, gul) samt antal. Därefter får ni ett digitalt korrektur för godkännande.

CH3352-X CH3353-X CH3354-X CH3355-X CH3356E-X

=G

CH3357 CH3357 CH3357 CH3357 TJ2303-O

Beställning av nyckelband

CH3351-X

=Y

Artikelnr

Nyckelband 100 st. Nyckelband 250 st. Nyckelband 500 st. Nyckelband 1000 st. Layoutavgift

Alla priser är exkl. moms och frakt. Leveranstid 4-6 veckor

CH3350-X

Finns i färgerna (X): Svart=S, Vit=V, Grå=D, Gul=Y, Grön=G, Blå=B, Marinblå=MB, Röd=R. Färger:

Benämning

=B

= MB

=R

15


Online Online

Beställ på webben eller via vår app

PAS Online Enkel beställning och administration av personkort på nätet

YOUR

LOGO ONE SAFE CARD Lisa Andersson

81:11 82-10-3102

LOGO

:SROLOC C M Y K

PAS Online är vår webbaserade beställningsportal som förenklar beställningsrutiner för både företag och beställare. Portalen är ett uppskattat administrationsverktyg och antal kunder har redan passerat 25.000! Ta kontakt med din säljare för en demonstration. En typisk beställning innehåller ett kodat och designat personkort med önskade chipteknologier (t.ex. RFID-kodning, magnetkodning och kontaktchip). Kortet kan levereras tillsammans med kvittenshandlingar, PIN-kod och givetvis erbjuder vi i även ett brett sortiment av tillbehör, t.ex. nyckelband och korthållare, som beställs och levereras med kortet.

oN :PIHC

SAFE

Lisa Andersson

oCiH :epirtsgaM :OFNIDRAC

CARD

ONE

13-21-5102 .m.o.t tgitliG

TNORF B-DI-otoF ogoL ruoY 914021 SAP

Giltigt t.o.m. 2018-12-31

PAS Online tjänster

YOUR

Prioriterad beställning Har du bråttom? Välj Prio! Beställ före kl. 12 och vi skickar dina kort redan samma dag.

PRIO PRIO

Personbild via fotokod FOTOKOD FOTOKOD

Köp en fotokod på vår hemsida, fota dig i en av de PAS Card-anslutna fotoautomaterna och bilden hamnar direkt hos oss och på ditt kort.

RAPPORT

Rapportering Visar status på korten, rapportering om t.ex. utgående kort.

YOUR

LOGO

1 • 123 45 Stockholm

Godkännandeportal

K

C

M

Y

till

Förenkla administrationen utan att säkerheten blir lidande. Vår godkännandeportal gör det möjligt för flera personer att lägga beställningar, dessa godkänns sedan i portalen av till exempel säkerhetschefen innan de skickas för produktion.

Ski ck You a bort r Lo ta go A ppat kort B HiCo CARDINFO: Magstripe:

Personaliserade produkter Kodade access- och IDprodukter med företagets egen profil.

CO

D

MA UP GNET PE RA ND

A

C

LORS

:

Bla

ck

COLORS:

BACK FotoID Logo Your

19

1204

PAS

B

Foto-ID FRONT PAS 120419 Your Logo

Lisa Andersson

1 Giltigt t.o.m. 2015-12-3

YOUR LOGO

CHIP: No

C

2012-04-23 16:04

2012 -04 -23

B

16:04

D A

Your Logo AB • Storgatan

YOUR

YOUR

LOGO

Enkel och säker administration Portalen ger full översikt över dina beställningar. Vid behov av ökad kontroll och högre säkerhet kan en godkännandeportal kopplas till.

Integration

LOGO

ONE

ONE

CARD

CARD

SAFE

PAS Online kan integreras på ert intranät eller hemsida. Möjlighet finns även att ta emot beställningar via webbservice och filöverföring från externa system.

YOUR

LOGO

Lisa Andersson Giltigt t.o.m. 2018-12-31

SAFE

Kalle Svensson Giltigt t.o.m. 2018-12-31

Konsult Konsult

T

CARD

CARD

ONE

ONE

SAFE

CARD

Tillfälligt kort Tillfälligt kort

SAFE

T

Exempel

LOGO YOUR

16

SAFE

Giltigt t.o.m. 2018-12-31 Giltigt t.o.m. 2018-12-31 Exempel på personkort:Kalle Anställd, Konsult, Tillfälligt kort. Lisa Andersson Svensson

PAS ONLINE POL printning 4-färg, FotoID + Porto POL printning 4-färg, FotoID, Mifare 1k + Porto POL printning 4-färg, FotoID, EM4200 + Porto POL printning 4-färg, FotoID, EM4200 och Mifare 1K + porto Set-up kostnad POL Årsavgift-POL

ONE

LOGO YOUR

LOGO YOUR

CARD

SAFE

ONE


IDC

• Ökad säkerhet ation • Enklare administr • Bättre kontroll

IDC IDENTITY CONNECTOR

Ett enda gränssnitt för att administrera identiteter i flera system Smidigt IDC står för IDentity Connector och är en systemlösning som gör det möjligt att länka samman flera system som hanterar identiteter. I praktiken betyder det att en mängd funktioner, till exempel utlåning, betalningar, bokningar samt passer- och utskriftsfunktioner, kan samlas på ett enda kort och administreras från ett och samma gränssnitt.

Snabbt IDC effektiviserar administrationen och minskar resurskraven då det krävs mindre tid och pengar för administration och utbildning. Oavsett hur många externa system som är anslutna arbetar administratören från ett webbgränssnitt. Dessutom erbjuder systemet möjligheter för användaren själv att hantera mycket kring sin egen identitet.

Säkert Genom att administrera alla identiteter i ett enda gränssnitt ökar man säkerheten då alla system uppdateras samtidigt, inget glöms bort eller halkar efter. Självklart går det också att spärra borttappade kort på samma smidiga sätt. Därmed minskar risken för att obehöriga har tillgång till lokaler och liknande.

Låt IDC växa med dig! IDC är ett flexibelt system, fullt av möjligheter och självklart går det att bygga ut och skräddarsy din lösning allteftersom. Systemet kan ni kombinera med tjänsten PAS Online om ni vill att vi tar hand om er kortproduktion.

Passersystem 1

Passersystem 2

Copy - Print

Betalning Nyckelhantering Utlåning

Årets IT-säkerhetslösning

17


PRINTPROGRAMVARA

CardExchange är en heltäckande programvaruserie för utskrifter och kodning av plastkort. Programmet är moduluppbyggt och kan utökas med funktionalitet vartefter behovet uppstår. Instegsnivån är Go som sedan kan byggas på till Premium, Professional och Ultimate.

kan användas för att koppla databaser. Ultimate stödjer Mifarekodning som standard och kodningen kan utföras samtidigt som kortet printas eller i en så kallad standaloneläsare. CSN-numret kan också läsas ut precis före printning och printas på kortet i samma printcykel (kräver dock en extern modul).

CardExchange är utformat så att du snabbt och smidigt kan skapa dina egna unika layouter. Det användarvänliga gränssnittet gör att du lätt kan leta bland dina poster i databasen och välja den du vill använda och skriva ut.

Small Business Server Small Business Server innehåller samma funktioner som versionerna ovan med skillnaden att den är uppbyggd som servermjukvara. Licens för fem samtidiga användare ingår och antalet samtidiga användare kan utökas efter behov. Denna mjukvara är optimal då man behöver fler arbetsstationer som ska kunna tillverka kort. Används med fördel i system med nätverkskopplade plastkortsprintrar.

Go Denna version av programmet har grundläggande funktioner och är den enklaste varianten av CardExchange. Versionen har stöd för en intern databas där 200 poster kan sparas. Du kan skapa och spara fem olika layouter.

Premium, Professional och Ultimate går alla att köpa som Small Business Server-version. Externa moduler Kontakta oss på PAS Card om ni har speciella önskemål. Det mesta går att ordna med hjälp av externa moduler.

Premium Förutom att Premium har alla funktioner som Go, tillkommer möjligheten att ansluta till MS Access för att lagra och hämta poster, samt att spara bilder som BLOB i databasen. Denna nivå har avancerade filterfunktioner för att leta reda på olika poster och sortera dessa. Professional Professional har funktionerna som ingår i Go och Premium och erbjuder dessutom möjligheten till flera säkra och snabba koppling till olika databaser. I Professional får du det mesta du kan tänkas behöva vad det gäller utformning, utskrift och kodning av kort. Ultimate Ultimate innehåller allt det Go, Premium och Professional har plus ett ytterligare antal funktioner. Med denna version kan flera databaser direktkopplas till respektive layout. Programmet stödjer kopplingar mot MS SQL, Oracle, MySQL och DB2, även ODBC

18

Benämning

Artikelnr

Card Exchange Go Card Exchange Premium Card Exchange Professional Card Exchange Ultimate Card Exchange Small Business Server

PVCE4000 PVCE4030 PVCE5040 PVCE4020 PVSBU550


FOTOUTRUSTNING, PAPPERSKORT, SKRIVARE

Fotoutrustning

Papperskort

I FotoID-systemet ingår en högkvalitativ digitalkamera för personfotografering, alternativt en två megapixlars webbkamera. I kamerapaketet ingår även stativ som hjälpmedel vid porträttfotografering samt adapter för strömförsörjning.

Papperskort är en utmärkt lösning vid tillfällen där det inte ställs några särskilda krav på beständigheten, t.ex. till besökskort. De finns även med LoCo-magnetremsa och passar då att användas till parkeringskort och biljetter av olika slag. Normalt håller ett papperskort som printats med direkt-thermoteknik i 12 månader. Tekniken innebär att printern bränner fram svart färg ur pappret, därför kan endast papper avsett för denna teknik användas. Vill du sätta färg på era papperskort kan de förtryckas med företagets logotyp eller någon annan information ni vill ska stå med i färg. Kontakta din säljare för aktuellt pris.

Besökare Kalle Svensson Besöksmottagare

Lisa Andersson

Giltigt t o m

2015-12-31

Digitalkamera

Adapter

Plasfickor och clips för besökskort

Kamerastativ

Exempel på besökskort

Streckkodsläsare

Etikett- och streckkodsskrivare

KAMERAPAKET 1 Benämning

Artikelnr

• Högkvalitativ digitalkamera för personfotografering (PV1108) • Nätadapter (PV1108-1) • Kamerastativ (PV1102-1) • USB-kabel förlängning 3 meter (PV1102-4)

PV1100

THermoprinter Zebra 2824 Zebra 2824 är en liten och smidig etikettskrivare som snabbt skriver ut de etiketterna du behöver. Etiketterna kan användas till allt ifrån uppmärkning av lagerhyllor, utskrift av prislappar till besökskort.

KAMERAPAKET 2 Benämning

Artikelnr

• 2 Megapixels webkamera (PV1109) • Kamerastativ (PV1102-1) • USB-kabel förlängning 3 meter (PV1102-4)

PV1200

Specifikation: Mått: B93 x H173 x L190 mm. Vikt: 1,2 kg. Hastighet: skriver ut upp till 102 mm/sek. Maxbredd på etiketten: 56 mm. Kopplas in via USB eller parallellport

blixtpaket PAS Card Blixtpaket ger er en komplett fotoblixtutrustning för att kunna ta professionella foton utan skuggor. Blixtpaketet gör det lätt att få till rätt ljus i bilderna.

Benämning

Artikelnr

Zebra 2824, papperskortsprinter + USB-kabel Thermoetikett 54x86mm, med krysshål + blackmarker, 500st/rl

ZE2824 PK699

PRINTER INTERMEC PC43d

Paketet innehåller två kompletta blixtaggregat med softboxar samt kraftiga golvstativ till dessa. Blixtaggregaten styrs trådlöst genom medföljande Skyport eller genom Eye-cell som känner av förblixtarna på er befintliga kamera.

Intermec PC43 är en flexibel, snabb och användarvänlig fyra tums etikettskrivare i desktopklassen. Skrivaren kan konfigureras för att passa användarens behov och tillbehör appliceras enkelt av användaren själv. Intermec PC43 finns som direkt thermo (PC43d) och thermotransfer (PC43t), med eller utan display och den kan programmeras med Fingerprint.

Blixtaggregaten har mängder med inställningsmöjligheter men är förinställda så att de passar de flesta miljöer direkt ur kartongen. Paketet levereras även med bärväskor för transport. Benämning

Artikelnr

PAS Card Blixtpaket

PV1111

Specifikation: Mått: B180 x H167 x D215 mm. Vikt: 1.78 kg. Hastighet: 152,4mm/sek. Maxbredd på etiketten: 118 mm. Benämning

Artikelnr

Printer Intermec PC43d inkl. kabel

IMPF43DA

streckkodsläsare DATALOGIC Streckkodsläsare USB. Läsaren reagerar på ljus och startar och börjar läsa då du stoppar t.ex. ett besökskort framför den.

19

Benämning

Artikelnr

Steckkodsläsare till besökssystem

SC11208


PLASTKORTSSKRIVARE

Prima 4 ID Printer

Rio Pro ID Printer

– Plastkortskrivare med ReTransfer teknologi

– Proffsvalet för säkra plastkortsutskrifter

Prima 4 ID Printer är en fyrfärg plastkortskrivare med enkel- eller dubbelsidigt utförande och med lamineringsmodul som tillval. Med ReTransfer teknologin blir utskriftskvaliteten fantastisk. Skrivaren ger möjlighet till kortlaminering vilket ökar kortets hållbarhet. Ett holografiskt laminat gör att kortet kopieringsskyddas och det ger ett elegant intryck.

Rio Pro ID Printer är en enkelsidig fyrfärg plastkortskrivare med ReWrite funktion och möjlighet till uppgradering till dubbelsidig utskrift. Skrivaren erbjuder den patenterade teknologin HoloKote® som gör det möjligt att skriva ut en säkerhetsmärkning på kortets yta. Rio Pro erbjuder en unik utskriftskvalitet med hjälp av ICC profiler. ICC profiler matchar automatiskt färgerna mellan datorns programvara och skrivarens kommunikationsgränssnitt vilket ger överlägsen kvalitet vid färgutskrifter.

ReTransfer teknologin i Prima 4 erbjuder otrolig printkvalitet med Overthe-edge utskrift på korten. Utskrifter sker genom att bilden skrivs från färgbandet på en genomskinlig transferfilm som sedan appliceras på plastkortet. Den genomskinliga filmen skyddar kortets yta från att repas och blekas.

USB och Ethernet kommunikationsgränssnitt stöds via en Microsoftcertifierad plug and play drivrutin. Skrivaren är utrustad med ett utbytbart inmatningsfack för 100 kort och man kan även handmata ett kort i taget om så önskas. Rio Pro kan enkelt uppgraderas från enkel- till dubbelsidig utskrift. På displayen med fyra rader syns instruktioner och annan användarinformation tydligt.

Tekniken är optimal för utskrift av plastkort med ojämna ytor så som RFID-kort och skrivaren klarar även utskrift på annat material än PVC, som ABS, PET, PVH och polykarbonat.

B

prima 4 id printer

rio pro id printer

Benämning

Artikelnr

Benämning

Artikelnr

Printer Prima 4 – Enkelsidig Printer Prima 4 – Dubbelsidig Printer Prima 4 – Dubbelsidig med magnetkodare

MCPrima401 MCPrima402 MCPrima414

Printer Rio Pro – Enkelsidig

MC3652-0001

Printer Rio Pro – Enkelsidig med magnetkodare

MC3652-0002

Printer Rio Pro – Dubbelsidig

MC3652-0021

Printer Rio Pro – Dubbelsidig med magnetkodare Printer Rio Pro – Enkelsidig med RFID- och kontakchipskodare Printer Rio Pro – Dubbelsidig med RFID- och kontaktchipskodare Printer Rio Pro – Enkelsidig med magnetkodare samt RFID- och kontaktchipskodare Printer Rio Pro – Dubbelsidig med kombi Smartcardkodare och magnetkodare Dubbelsidigt uppgraderingskit

MC3652-0022

TILLBEHÖR Benämning

Kortkodare Omnikey 5321 – för Mifare, DESFire och HID iClass Kontaktchipskodare till Prima 4 Lamineringsmodul – Enkelsidig – till Prima 4 Lamineringsmodul – Dubbelsidig – till Prima 4 Bend Remedy Rengöringskit till Prima 4

Artikelnr

MCPrima423 MCPrima422 MCPrima451 MCPrima452 MCPrima424 MCPrima491

20

MC3652-0003 MC3652-0023 MC3652-0004 MC3652-0024 MC3633-0052


PLASTKORTSSKRIVARE

Enduro+ ID Printer

Pronto ID Printer

– Enkel- till dubbelsidig uppgraderingsbar plastkortsskrivare

– Lättanvänd enkelsidig plastkortsskrivare med ReWrite-funktion

Enduro+ ID Printer är en enkelsidig fyrfärgsskrivare med ReWrite funktion och med möjlighet till uppgradering för dubbelsidig utskrift. Skrivaren erbjuder den patenterade teknologin HoloKote® som gör det möjligt att skriva ut en säkerhetsmärkning på kortets yta.

Pronto ID Printer är en handmatad, enkelsidig fyrfärgsskrivare med ReWrite-funktion. Skrivaren är lätthanterlig och du skriver snabbt och enkelt ut ett kort med skarp bildkvalitet. Skrivaren erbjuder den patenterade teknologin HoloKote® som gör det möjligt att skriva ut en säkerhetsmärkning på kortets yta.

Enduro+ kan enkelt uppgraderas från enkel- till dubbelsidig utskrift, Enduro+ Duo är dubbelsidig från början. Skrivaren är utrustad med ett inmatningsfack för 100 kort på baksidan och man kan även handmata ett kort i taget på framsidan.

Omskrivningsbara (rewritable) kort ger dig möjlighet att skriva om samma kort, med monokrom blå eller svart färg, upp till 500 gånger vilket t.ex. är användbart vid besökshantering eller vid utskrift av andra temporära kort. Pronto erbjuder enkla, kostnadseffektiva utskrifter samt möjlighet till den patenterade säkerhetsmärkningen HoloKote®, som skrivs ut på kortet.

Enduro+ har den patenterade HoloKote® säkerhetsmärkningen som skrivs på kortet under den vanliga utskriftsprocessen. Enduro+ har en tilltalande, kompakt design och en färgstark LCD display med lätta knappmenyval.

Pronto är en lätt skrivare med kompakt design vilket gör den passande att flytta mellan olika arbetsstationer.

Enduro+ id printer

pronto id printer

Benämning

Artikelnr

Benämning

Artikelnr

Printer Enduro+ – Enkelsidig

MC3633-0001

Printer Pronto – Enkelsidig

MC3649-0001

Printer Enduro+ – Enkelsidig med magnetkodare

MC3633-0002

MC3649-0002

Printer Enduro+ – Dubbelsidig

MC3633-0021

Printer Enduro+ – Dubbelsidig med magnetkodare Printer Enduro+ – Enkelsidig med RFID- och kontaktchipskodare Printer Enduro+ – Dubbelsidig med RFID- och kontaktchipskodare Printer Enduro+ – Enkelsidig med magnetkodare samt RFID- och kontaktchipskodare Printer Enduro+ – Dubbelsidig med magnetkodare samt RFID- och kontaktchipskodare Dubbelsidigt uppgraderingskit

MC3633-0022

Printer Pronto – Enkelsidig med magnetkodare Printer Pronto – Enkelsidig med RFID- och kontaktchipskodare

MC3649-0003

MC3633-0005

TILLBEHÖR

MC3633-0025 MC3633-0006 MC3633-0026 MC3633-0052

TILLBEHÖR Benämning

Artikelnr

Enduro+ startpaket Rengöringskit till Enduro+/Rio Pro Rengöringsrullar i kit till Enduro+/Rio Pro (fem rengöringsrullar, en roller) Printhuvud till Enduro+

MC3633-0060 MC3633-0053 MC3633-0054 MCFG/3633-0160

21

Benämning

Artikelnr

Pronto startpaket Rengöringskit till Pronto (5T kort och en penna) Printhuvud till Pronto

MC3649-0300-04 MCCK1 MCFG/3649-0160


PLASTKORTSSKRIVARE

Färgband och tillbehör till skrivarna Prima 4, Rio Pro, Enduro+ och Pronto Magicard är ID-kortmarknadens innovatör som står för unik utskriftkvalitet, smarta säkerhetsskydd och garanti utöver det vanliga. Med en stark marknadsnärvaro bygger de nästa generations ID-kortskrivare som uppfyller de höga krav som våra medvetna kunder ställer. Något du saknar i tabellerna nedan? Kontakta oss! FÄRGBAND och laminat Färgband

Printer Artikel MCMA300YMCKO MCMA100YMCKO MCMA250YMCKOK MCMA600KO MCMA1000K-BLACK MCMA1000K-SILVER MCMA1000K-GOLD MCMA1000K-WHITE MCMA1000K-GREEN MCMA1000K-BLUE MCMA1000K-RED MCMA1000K-SCRATCH MCPrima431 MCPrima433 MCPrima434 MCPrima435 MCPrima464 MCPrima465 MCPrima436 MCPrima461

Färgband YMCKO 300 kort Färgband YMCKO 100 kort Färgband YMCKOK, dubbelsidigt, 250 kort Färgband Svart (KO), med overcoat, 600 kort Färgband Svart (K), utan overcoat, 1000 kort Färgband Silver, utan overcoat, 1000 kort Färgband Guld, utan overcoat, 1000 kort Färgband Vit, utan overcoat, 1000 kort Färgband Grön, utan overcoat, 1000 kort Färgband Blå, utan overcoat, 1000 kort Färgband Röd, utan overcoat, 1000 kort Färgband Grå ”Scratch-Off”, utan overcoat, 1000 kort Färgband YMCK, inkl. transferfilm, 1000 kort Färgband YMCKK 750 kort Färgband YMCK-UV, med UV panel, 750 kort Färgband YMCK-Po, med ”Peel-off” panel, 750 kort Laminat 1.0mil 600 kort Chiplaminat 1.0mil, plats för chip utstansat, 600 kort Retransferfilm 1000 kort OVD Film, laminat med hologram ”Snowflake”, 1000 kort

Pronto

Enduro+

Rio Pro

X X

X X X X X X X X X X X X

X X X X X X X X X X X X

X X X X X X X X

Prima 4

X X X X X X X X

SÄKERHETSALTERNATIV OCH KORT Säkerhetsalternativ och kort

Printer

Pronto

Artikel

Enduro

Rio Pro

MCM9006-797

Custom Holokote® Flex Kit (Set-up & Supply) with locking Custom Holokote® Kit (Set-up & Supply) with locking Plastkort, HiCo, med Holopatch (min. 500 st)

X

X

X

MCM9006-796

Plastkort, NoCo, med Holopatch (min. 500 st)

X

X

X

MCHOLOFLEXSETL MCHOLOSETL

X X

22

Prima 4


PLASTKORTSSKRIVARE

HoloKote® säkerhetsteknologi

XXL Pro

HoloKote® HoloKote® – är en teknologi som gör det möjligt att skriva ut en unik säkerhetsmärkning på kortets yta. HoloKote® höjer säkerheten på era ID-kort och försvårar för eventuella förfalskare genom att lägga till en dimension av säkerhet som är synlig, svår att kopiera och som samtidigt ger ett elegant intryck. Med HoloKote® skrivs ett mönster bestående av mindre bilder i en strukturerad form ut på kortet. HoloKote®-funktionen ”bränner” in säkerhetsmärkningen direkt på kortet utan att behöva annat färgband än det som sitter i skrivaren från början. Tekniken påverkar inte kortets övriga färger eller laminat utan skapar en kostnadseffektiv säkerhetsmärkning som många företag idag kräver. HoloKote®-kitet består av en CD-skiva och ett RFID-kort. Mönstret lagras i RFID-kortet som placeras i skrivaren. Kortet kommer också att fungera som en nyckel för att kunna skriva ut säkerhetsmärkningen. När RFIDkortet tas ut från skrivaren ”låser den” skrivaren och förhindrar utskrift av HoloKote®. Installationen av HoloKote® är snabb och enkel.

– Skrivaren för överdimensionerade kort Skrivaren XXL Pro är nästa generation skrivare för överdimensionerade kort, så kallade XXL-kort. Printern erbjuder en rad nya funktioner som gör den enkel att använda, ger en pålitlig drift och snabba utskrifter.

När du beställer HoloKote® får du tillgång till fyra standardmönster som kan användas i alla skrivare som stödjer HoloKote®. HoloKote® finns för Enduro, Pronto och Rio Pro.

XXL skrivaren har ett kompakt format och vid behov kan även inlinekodning av kontaktlösa chip göras i printprocessen. Förtryckta XXL-kort (storlek 124,8 x 87,8 mm) kan personifieras och printas individuellt inom en yta av 86 x 54 mm, vilket är lika med storleken av ett vanligt CR80 kort. Printern hanterar såväl YMCKO som Monokrom utskrift. Utskriftstiden per kort är för färgutskrift cirka 25 sekunder och för monokromutskrift 6 sekunder.

Custom HoloKote® Med Custom HoloKote® väljer du själv vilken bild mönstret ska bestå av när det skrivs på kortet. Det kan t.ex. vara en logotyp eller eventspecifik design. Custom HoloKote® finns för Rio Pro.

Skrivaren erbjuder möjlighet att skriva ut säkerhetsmärkningen HoloKote® över kortets yta. XXL Pro kan dessutom printa kort av storleken 140 x 87,8 mm, den centrerade utskriften (rekommenderat utskriftsområde: 82 x 51 mm) i detta format är lämplig för liggande layouter.

Custom HoloKote® Flex

USB och Ethernet-gränssnitt stöds via en Microsoft-certifierad plug and play drivrutin. Skrivaren är utrustad med ett inmatningsfack för 100 kort och är specialisten för olika event.

Custom Holokote® Flex ger dig möjligheten till valfri bild, i valfri storlek, på valfri plats på kortet. Det kan vara t.ex. en enda större bild i form av en logotyp istället för flera mindre bilder i mönsterform. Custom HoloKote® Flex finns för Rio Pro.

rekommenderad printyta

HoloPatch® rekommenderad printyta

HoloPatch®-kort ger en extra säkerhetsnivå genom att man använder en starkt reflekterande guldfyrkant i folie som ökar synligheten av HoloKote® säkerhetsmärkning. Vid beställning av HoloPatch® levereras plastkort med färdigtryckt HoloPatch® folie. När säkerhetsmärkning HoloKote® sedan skrivs på HoloPatch®-folie framstår säkerhetsmärkningen extra tydligt vilket gör det enklare att bedöma kortets äkthet på avstånd. HoloPatch® finns för Enduro, Pronto och Rio Pro.

Kortstorlek rekommenderad printyta

rekommenderad printyta rekommenderad printyta

Kortstorlek

kort

Kortstorlek

Exempel på dubbelprint på kort i storlek

rekommenderad printyta

Exempel på dubbelprint på kort i storlek

XXL Pro

Benämning

Artikelnr

Benämning

Artikelnr

Plastkort, HiCo, med Holopatch (min. 500 st)

MCM9006-797

XXL Pro Printer - skrivare för XXL-kort

IP1000-XXLPRO

Plastkort, NoCo, med Holopatch (min. 500 st)

MCM9006-796

XXL Extended Printer - skrivare för extra långa kort

IP1100-XXLEXT

SäkerhetSALTERNATIV

TILLBEHÖR

Benämning

Artikelnr

Benämning

Artikelnr

Custom Holokote® Flex Kit (Set-up Supply) with locking

MCHOLOFLEXSETL

MCM9005-751

Custom Holokote® Kit (Set-up & Supply) with locking

MCHOLOSETL

Färgband YMCKO 350 kort för enkelsidig printning Färgband K resin svart 1000 kort för enkelsidig printning Färgband KO svart med overlay 600 kort för enkelsidig printning

23

rekommenderad printyta

MCM9005-753 MCM9005-756


PLASTKORTSSKRIVARE

HDP 8500

HDP 5000

HDP betyder ”High Definition Printning” och detta innebär att maskinen printar på en transferfilm som sedan appliceras på kortet. Tekniken ger en betydligt bättre printkvalitet än vid vanlig fyrfärgsprintning och antalet kasserade kort minskar väsentligt. Denna maskin är speciellt framtagen för beröringsfria passerkort.

HDP 8500 är en storproduktionsmaskin konstruerad för att printa kort i ett snabbt flöde. Skrivaren är en så kallad retransferprinter (HDP) som lämpar sig för kort med integrerade tekniker. HDP 8500 printar först på en film som sedan värms över till kortet, vilket resulterar i kort med en hög printkvalitet. Maskinen kan hantera printning och kodning i en och samma process, och kortet behöver då endast gå igenom skrivaren en gång.

Maskinen printar fyrfärg och laminerar båda sidorna av kortet om man så vill. Färgbanden laddas enkelt med hjälp av kassetter och maskinen har inbyggda rengöringsrullar, detta för att öka driftsäkerheten och förenkla handhavandet.

Laminering och lasergravering finns som tillval till skrivaren. Laminatorn lägger på en extra film på kortet som ökar hållbarheten av den printade layouten. Lasergravering utförs efter printningen och är ett sätt att öka den visuella säkerheten på kortet.

HDP 5000

HDP 8500 Benämning

Artikelnr

Benämning

Artikelnr

Printer HDP 8500 Basmodell

FA88500

Printer HDP 5000 Basmodell

FA89000

Magnetkodare

FA89201

Dubbelsidig enhet

FA89001

Lamineringsmodul

FA88900

Mifare-kodare

FA89203

FÄRGBAND/TILLBEHÖR

FÄRGBAND/TILLBEHÖR Benämning

Artikelnr

Underhållsavtal, besök 2 ggr/år. Inkl. 24 månaders garanti

TJ3005

Rengöringskit

FA89200

Teckna underhållsavtal med PAS Card

Benämning

Artikelnr

Färgband YMCK 500 kort för enkelsidig printning

FA89172

Färgband YMCKK 500 kort för dubbelsidig printning

FA89273

Transferfilm 1500 kort Laminat Polyguard 0.6 mil 250 kort

FA89374 FA82600

Laminat Polyguard 1,0 mil 250 kort

FA89418

Laminat Polyguard 250 kort, Holografiskt laminat Underhållsavtal (U2) inklusive 2 besök/år. Rengöringskit Rengöringsrullar (säljs om 10st)

FA82604 TJ3005 FA89200 FA86004

Som avtalskund erhåller ni: - 2 4 månders garanti vid nyköp av maskin istället för 12 månader - 25% rabatt på alla reservdelar - Prioriterad service vid felanmälan - K ostnad för service utöver avtal 750:- istället för 950:-/timme - K ostnaden för restiden 450:- istället för 650:-/timme - Milkostnad 39:- istället för 50:-/mil

Teckna underhållsavtal med planerade servicestopp för att säkerställa högsta driftsäkerhet och öka livslängden på din utrustning. Vi erbjuder rikstäckande service på marknadens vanligast förekommande plastkortskrivare.

PAS Service

Från Gävle och söderut har vi ett fast servicepris: 3 990 kr/år. Detta inkluderar två servicebesök per år, inklusive resa och traktamente.

Tel: 08-685 45 60 E-post: service@pascard.se

24


PLASTKORTSSKRIVARE

DTC 4500e

DTC 4250e

DTC betyder Direct To Card vilket innebär att layouten printas direkt på kortets yta. DTC 4500e är välutrustad redan från start, och har jämfört med tidigare versioner av skrivaren halverad printtid. Ett dubbelt inmatningsfack tillgodoser behovet av hög kortkapacitet samt att kunna hantera två olika kortämnen samtidigt. Genom det inbyggda nätverkskortet kan flera användare snabbt få tillgång till printern.

DTC betyder Direct To Card vilket innebär att layouten printas direkt på kortets yta. DTC 4250e är liten till storleken men kan enkelt uppgraderas med moduler för dubbe­lsidig printning, magnetrands- och Mifarekodning. Jämfört med tidigare versioner av skrivaren har DTC 4250e halverad printtid.

DTC 4500e har en ReWrite-funktion som med speciella kortämnen ger möjlighet till att i efterhand radera och skriva på kortet på nytt. Detta är speciellt användbart vid t.ex. återanvändning av besökskort. Som tillval finns moduler för dubbelsidig printning, enkelsidig laminering samt magnet­rands- och Mifare-kodning. Skrivaren kan fås med single-wire Ethernet och USB 2.0-gränssnitt för inline-utskrift och kodning, samt trådlös uppkoppling med Wi-Fi ®-tillbehör (på Ethernet-aktiverade skrivare).

DTC 4250e har som standard en ReWrite-funktion som med speciella kortämnen ger möjlighet till att i efterhand radera och skriva på kortet på nytt. Detta är speciellt användbart vid t.ex. återanvändning av besökskort. Nätverkskort för flexibel åtkomst av printern samt dubbla inmatningsfack för högre kortkapacitet finns som tillval. Skrivaren kan fås med single-wire Ethernet och USB 2.0-gränssnitt för inline-utskrift och kodning, samt trådlös uppkoppling med Wi-Fi ®-tillbehör (på Ethernetaktiverade skrivare).

DTC 4500e

DTC 4250e

Benämning

Artikelnr

Benämning

Artikelnr

Printer DTC 4500e Basmodell

FA49000

Magnetkodare

FA47709

Dubbelsidig enhet

FA47720

Lamineringsmodul

FA47723

Printer DTC 4250 Basmodell Magnetkodare Dubbelsidig enhet Mifare-kodare Nätverkskort (Ethernet)

FA48000 FA47709 FA47720 FA47705 FA47711

Mifare-kodare

FA47705

FÄRGBAND/TILLBEHÖR

FÄRGBAND/TILLBEHÖR Benämning

Artikelnr

Benämning

Färgband YMCKO 500 kort för enkelsidig utskrift

FA45200

Färgband YMCKO 250 kort för enkelsidig utskrift

Artikelnr

FA45100

Färgband YMCKK 500 kort för dubbelsidig utskrift

FA45210

Färgband YMCKK 200 kort för dubbelsidig utskrift

FA45110

Färgband K svart för 3000 kort

FA45202

Laminat Polyguard 0.6 mil 250 kort

FA82600

Laminat Polyguard 1,0 mil 250 kort

FA89418

Färgband K standard svart för 1000 kort FA45102 Underhållsavtal, besök 2 ggr/år. Inkl. 24 månaders garanti TJ3005 Rengöringskit FA89200

Laminat Polyguard Holografiskt 1,0 mil 250 kort

FA82604

Underhållsavtal, besök 2 ggr/år. Inkl. 24 månaders garanti TJ3005 FA89200

ID06 Online

YGG & B ENTREPRENAD PAS Card AB 547-9770 Org nr. SE 556

Visste du att PAS Card tillverkar ca 76% av alla ID06-kort?

Du kan enkelt registrera ert företag för beställning av ID06-kort på www.id06online.se eller ring 010-33 33 280 så berättar vi mer. Vi ser fram emot att bli er ID06-leverantör! 25

BB-0612-12345

6

5-12-31 Giltig t.o.m: 201

Rengöringskit

n

Kalle Svensso BCAKDSC bvjdbajvjdbvjbv nadnvnddnkna avjbdadfg dvadvna

BCAKDSC bvjdbajvjdbvjbv nadnvnddn avjbdadfg

BCAKDSC bvjdbajvjdbvjbv nadnvnddnkna avjbdadfg d

BCAKDSC bvjdbajvjdbvjbv

BCAKDKNDKN VAÑDKVAÑKD VSC

VSC VAÑDKVAÑKD BCAKDKNDKN

BCAKDSC

nadnvnddnkna avjbdadfgbdfhg advnadvnadnaddvadvnadvnadn advnadvnadnadvnadvnadvnadndbhdggfnsfeifh advnadvnadvna iefhiacfkdk avdnofkadvkad vnadvnadvnadn adadvnadvnadn vnadvnadnadvn adadvnadvnadndnadvn advnvn advnadvnadnad advnvn vnv

vnv advnadvnadnad advnvn advnvn vnadvnadnadvn adadvnadvnadndnadvn adadvnadvnadn avdnofkadvkad vnadvnadvnadn advnadvnadvna iefhiacfkdk advnadvnadnadvnadvnadvnadndbhdggfnsfeifh advnadvnadnaddvadvnadvnadn nadnvnddnkna avjbdadfgbdfhg bvjdbajvjdbvjbv BCAKDSC

dvadvna nadnvnddnkna avjbdadfg bvjdbajvjdbvjbv BCAKDSC

avjbdadfg nadnvnddn bvjdbajvjdbvjbv BCAKDSC

BCAKDSC d nadnvnddnkna avjbdadfg bvjdbajvjdbvjbv BCAKDSC

PRIO PRIO

X X

ID0E6SS EXPR

EXPRE

SS

ID06

RAPPORT FOTOKOD FOTOKOD

ID0O6LL KONTR


PLASTKORTSSKRIVARE

DTC 1250e

Tillbehör övriga printrar

EVOLIS TILLBEHÖR

DTC 1250e är vår minsta skrivare till storleken, som jämfört med tidigare versioner av samma skrivare har hälften så lång printtid. DTC betyder Direct To Card vilket innebär att layouten printas direkt på kortets yta. Som standard har DTC 1250e en ReWrite-funktion som med speciella kortämnen ger möjlighet till att i efterhand radera och skriva på kortet på nytt. Detta är speciellt användbart vid t.ex. återanvändning av besökskort.

Benämning

Artikelnr

Färgband, Svart - 1000 kort Färgband, Blått - 1000 kort Färgband, Rött - 1000 kort Färgband, Grönt - 1000 kort Färgband, Vitt - 1000 kort Färgband, Guld - 1000 kort Färgband, Silver - 1000 kort Scrath-off folie Färgband, Svart - 5000 kort Färgband YMCKO - 200 kort Färgband YMCKOK - 200 kort Rengöringsrullar Rengöringskit UltraClean

R2011 R2012 R2013 R2014 R2015 R2016 R2017 R2018 R2121 R3011 R3314 R3206 RA5011

DTC 1250e har även Swift ID™ inbyggd, en mjukvara för att skapa och printa kortlayouter, och kan därför användas ”direkt ur kartongen”. DTC 1250e finns också i varianter med dubbelsidig printning, magnetrandsoch Mifare-kodning. Skrivaren kan fås med single-wire Ethernet och USB 2.0-gränssnitt för inline-utskrift och kodning, samt trådlös uppkoppling med Wi-Fi ®-tillbehör (på Ethernet-aktiverade skrivare). DTC 1250e

DATACARD TILLBEHÖR

Benämning

Artikelnr

Benämning

Artikelnr

Printer DTC 1250e Basmodell

FA47000

Printer DTC 1250e för dubbelsidig printning Printer DTC 1250e för dubbelsidig printning inkl. magnetrandskodning Printer DTC 1250e Basmodell med Mifare-kodare Magnetkodare

FA47100

Laminat DuraGard 0,6 mil - 300 kort Laminat DuraGard 0,5 mil - 300 kort Färgband YMCKT-KT - 95 kort Färgband YMCKT 135 kort

DC547562-001 DC557171-001 DC549081-206 DC806124-104

FA47110 FA47002 FA47709

FÄRGBAND/TILLBEHÖR Benämning

Färgband YMCKO 250 kort för enkelsidig utskrift Färgband YMCKOK 200 kort för dubbelsidig utskrift Färgband K standard svart för 1000 kort Underhållsavtal, besök 2 ggr/år. Inkl. 24 månaders garanti Rengöringskit

ZEBRA TILLBEHÖR Artikelnr

Benämning

Artikelnr

FA45000

Rengöringsrullar adhesive - 5 st Laminat clear varnish - 500 kort Färgband svart (K) - 1500 kort Färgband YMCKOK - 170 kort Laminat 1 mil - 100 kort Färgband YMCKOK - 170 kort Färgband YMCKO - 200 kort Färgband YMCKO - 250 kort Färgband KO - 500 kort Färgband YMCKK - 200 kort

EL105912-003 EL80015-131 ZE800015-301 ZE80015-448 ZE80015-014 ZE80015-148 ZE80015-440 ZE80015-445 ZE80015-460 ZE80015-480

FA45010 FA45102 TJ3005 FA89200

Webbshop – för beställning av lagerprodukter, alltid öppet! Handla dygnet runt i vår webbshop! Vi har publicerat större delen av vårt utbud på webben för att göra det enklare för er som kund. Vill ni komma igång och handla i vår webbshop kontakta Service Center på 08-685 45 60 eller order@pascard.se. Ni kan också kontakta er PAS-säljare som ni hittar på sida 31. 26


PLASTKORTSSKRIVARE

FARGO tillbehör – äldre modeller Fargo har tillverkat kortprintrar under en längre tid, modellerna har kommit och gått. Vi tillhanda­håller givetvis tillbehör och reservdelar till de allra flesta modellerna. Nedan är de vanligaste färgbanden, laminaten och rengöringskiten. Något du saknar i tabellerna nedan? Kontakta oss! FÄRGBAND Färgband

Printer Artikel FA45000 FA45010 FA45102 FA45100 FA45110 FA45200 FA45210 FA45202 FA44202 FA44200 FA86031 FA86200 FA86201 FA84010 FA84011 FA84033 FA44210 FA44211 FA44213 FA44206 FA44204 FA44205 FA44230 FA44240 FA44232 FA44243 FA44236 FA44233 FA44234

DTC 1000 DTC 4000 DTC 4500 Persona C30e DTC300, DTCC30 DTC 400e DTC5XX DTC5XX-LC HDP600

YMCKO, 250 kort YMCKOK, 200 kort Svart (K), 1000 kort YMCKO, 250 kort YMCKK, 200 kort YMCKO, 500 kort YMCKK, 500 kort Svart (K), 3000 kort Svart (K), 1000 kort YMCKO, 250 kort YMCKO, 400 kort YMCKO, 500 kort YMCKOK, 400 kort YMC, 700 kort YMCK, 500 kort Transferfilm, 1250 kort Fullfärg, för dubbel-sidig YMCKOK Svart med overlay KO Dye-Sub-svart med overlay BO Resin Vit Resin Grön Resin Röd Fullfärg, YMCKO Fullfärg, för dubbel-sidig YMCKOK Svart K Dye-Sub-svart med overlay BO Resin Vit Resin Blå Resin Grön

X X X

X X X X X X X X

X X X X X (550) X (550-LC) X (550) X (550-LC) X X X

X X X X X X X X X X X X X

LAMINAT Laminat

Printer Artikel FA82600 FA89418 FA82604 FA81789 FA81774-001

DTC 4500

Laminat 0,6 mil, 250 kort Laminat 1,0 mil, 250 kort Laminat Holografiskt 1,0 mil, 250 kort Blankt, 1 mil, 250 kort Blankt, för chipkort, 1 mil, 125 kort

DTC5XX-LC, HDP 600-LC

X X X X X

RENGÖRINGSKIT Rengöringskit

Printer Artikel FA81518 FA85976 FA81593 FA86003

DTC 1000, DTC 4000, DTC 4500 X

DTC300, DTC5XX, Persona C30e DTC400, C30, DTC 400e DTC-5XX-LC, M30 HDP600 X

X

DTC550

X X X

Innehåll

FA81518 FA81593 FA85976 FA86003

4 rengöringspennor för printhuvudet, 50 rengöringskort, 50 rengöringsdukar 2 rengöringspennor för printhuvudet, 10 rengöringskort, 10 rengöringsdukar, 10 rengöringstejp 4 rengöringstussar för printhuvudet, 10 rengöringskort, 10 rengöringsdukar 2 rengöringspennor för printhuvudet, 50 rengöringskort, 10 rengöringsdukar

27


LÄSARE & KODARE

Bordsläsare och kodare

Kortläsare

bordsläsare gneiss

MF classic/desfire ev 1-läsare pelite

Gneiss är en bordsläsare som i olika modeller erbjuder EM, Mifare CSN och Mifare Classic. Läsaren kan fås som inläsningsläsare för följande system: ASSA, RCO, Axema, Siemens/Bewator, Aptus m.fl.

Pelite är en Mifare/DESFire-läsare med eller utan knappsats. Läsaren erbjuder ett läsavstånd på upp till 10cm och läser både Mifare/DESFire serienummer (CSN) och Mifare sektor (Mifare Classic), DESFire 0,6 och DESFire EV 1 (AES 128 krypterad data). Läsaren är utrustad med bakgrundsbelysning, knappsats och sabotagekontakt.

Benämning

Artikelnr

USB-Multiläsare Gneiss EM USB-Multiläsare Gneiss Mifare Konfigurerade läsare för olika utläsningar (se nedan)

SCTWN3 SC11223

Benämning

Pelite - Kortläsare Mifare - EV1, Wiegand/ RS232, TK2 Pelite - Kortläsare Mifare - EV1, Wiegand/ RS232, TK2, Knappsats Pelite - Kortläsare Mifare - EV1, Wiegand/ RS485, TK2 Pelite - Kortläsare Mifare - EV1, Wiegand/ RS485, TK2, Knappsats Pelite - Kortläsare Mifare - EV1, RS485/OSDP, TK2 Pelite - Kortläsare Mifare - EV1, RS485/OSDP, TK2, Knappsats Pelite ferritplatta vid montage på metall

SCTWN3-X

Utläsningar (X): X=RCO, X=Solid, X=KABA, X=APTUS, X=B (Bewator 16), X=BL (Bewator 2010), X=BE (Bewator Entro).

BRECCIA Breccia är en bordsläsare som enkelt anslutes till datorn via USB. Läsaren finns både för EM, HID Prox, Mifare CSN och Mifare Classic. Konfiguration görs via DIP switch eller konfigurationskort.

B

Artikelnr

SC7730-00 SC7730K-00 SC7740-00 SC7740K-00 SC7740-OSDP SC7740K-OSDP SC7739

Pelite frontpanel knappsats (1st ingår)

SC7735 SC7745

Benämning

Artikelnr

Pelite frontpanel utan knappsats (1st ingår)

Breccia - Mifareläsare, ej sektor Breccia S - Mifare sektor inläsningsläsare

SC3515 SC737-52

Tätningsplatta Pelite SC7730 & 7740

SC7736

Pelite montagevinkel (33 grader) - vid montage av läsare enligt tillgänglighetskraven

SC7738

rfid-läsare norite EM/Mifare Bordsläsare som hanterar både EM 4200 och Mifare 1K. Läsaren hanterar det raka hexadecimala och det decimala värdet. Läsaren har en multifunktion och kan kopplas in både med USB, RS-232 alternativt via tangentbordet. Inga programvaror behövs, installeras genom plug and play. Benämning

Artikelnr

RFID-läsare Norite EM + Mifare

SCPCR340

MIFARE/DESFIRE-LÄSARE ADAKITE Adakite är en Mifare/DESFire-läsare utan knappsats. Läsaren erbjuder ett läsavstånd på upp till 4 cm och läser både Mifare- och DESFireserienummer (CSN), Mifare sektor (Mifare Classic), DESFire EV 1 (DES krypterad data) och DESFire 0,6 (DES/3DES krypterad data). Benämning

Magnetkortsläsare granite

Kortläsare Mifare, CSN Mifare sektor, wiegand/RS232 Kortläsare Mifare sektor, DESFire 0,6, wiegand/RS232 Kortläsare Mifare sektor, DESFire 0,6, wiegand/RS485 Kortläsare DESFire EV1, wiegand/RS232 Kortläsare DESFire EV1, wiegand/RS485

Tangentbordsläsare som läser magnetremsans alla spår (1, 2 och 3), kopplas enkelt in via USB.

Benämning

Artikelnr

Magnetkortsläsare Granite spår 1,2,3, USB, Svart (Tangentbordsläsare)

MT-21040108

Artikelnr

SC980H123

SC7750 SC7760 SC7750-2 SC7760-2

em 4200-läsare diorite em

Bordskodare som läser och kodar magnetremsan på kort (spår 1, 2 och 3). Programvara för kodning ingår. Kopplas enkelt in via USB.

Mag Encoder 3TK HiCo och LoCo, USB

SC7770

Diorite EM är en EM läsare utan knappsats i litet format. Läsaren erbjuder ett läsavstånd på upp till 9 cm och läser EM. Kortläsaren är utformad för att passa i såväl passerkontrollinstallationer som maskinrelaterade applikationen.

MAGNETKORTSKODARE

Benämning

Artikelnr

28

Benämning

Artikelnr

Kortläsare EM, wiegand/RS232/ABA TK2

SC7710


LÄSARE & KODARE

mifare csn-läsare diorite MF

biometriläsare scoria bio SW för utomhusbruk

Diorite MF är en Mifare läsare utan knappsats i litet format. Läsaren erbjuder ett läsavstånd på upp till 4 cm och läser Mifare serienummer (CSN). Kortläsaren är utformad för att passa i såväl passerkontrollinstallationer som maskinrelaterade applikationen.

Scoria Bio SW är en kompakt och elegant biometriläsare. Läsaren är utrustad med det senaste inom biometriteknologin, vilket innebär att Scoria Bio SW har en kapacitiv kiselsensor som inte är manipulerbar.

Benämning

Artikelnr

Kortläsare Mifare, CSN, wiegand/RS232/ABA TK2

SC7720

Benämning

Artikelnr

Biometriläsare för utomhusbruk

SCBIOSW-X

Skyddshuv till Scoria läsare

SCATP-MINI

Finns i färgerna (X): Röd=R, Grön=G, Mörkgrå=MD, Blå=B, Silver=SD, Vit=V.

långdistansläsare Färger:

Tillträde via långdistansavläsning i samband med infart till bevakat område för förare och fordon överväger all annan tillträdeskontroll som utförs med hjälp av kortdistansläsare m.m. Passiv avläsning på upp till 5 meter med en stabil funktion oavsett omgivningsförhållande. Benämning

Benämning

Artikelnr

EM-läsare utan knappsats, wiegand

SCMTPX-X

=G

=MD

SC7793

Färger:

SC7794

=G

=MD

=B

= SD

=W

MIFARE-läsare scoria MF

Benämning

Artikelnr

Mifare-läsare utan knappsats, wiegand

SCMTPX-MF-X

Finns i färgerna Röd=R, Grön=G, Mörkgrå=MD, Blå=B, Silver=SD, Vit=W.

SCBIOE SCBIOCX-SET

= SD

=R

Scoria MF är en Mifare-läsare med en polykarbonat front som inkapslat i en zinkgjuten kapsling är utformad i robust elegant design. Läsaren erbjuder ett läsavstånd på upp till 3 cm för kort respektive nyckelbrickor.

SCBIOC-X

=B

=V

Finns i färgerna Röd=R, Grön=G, Mörkgrå=MD, Blå=B, Silver=SD, Vit=W.

Artikelnr

=R

= SD

SC7791 SC7792

Finns i färgerna (X): Röd=R, Grön=G, Mörkgrå=MD, Blå=B, Silver=SD, Vit=V. Färger:

=B

SC7790

biometriläsare scoria bio

Biometriläsare utan knappsats wiegand/ RS485 Biometriläsare för inläsning bordsmodell wiegand/RS485 Undercentral för styrning av 1 dörrmiljö i paket med en BIOC läsare

=MD

em-läsare scoria em

Scoria Bio är en kompakt och elegant biometriläsare. Läsaren är utrustad med det senaste inom biometriteknologin, vilket innebär att Scoria Bio har en kapacitiv kiselsensor som inte är manipulerbar. Benämning

=G

Scoria EM är en EM-läsare med en polykarbonat front som inkapslat i en zinkgjuten kapsling är utformad i robust elegant design. Läsaren erbjuder ett läsavstånd på upp till 5 cm för kort respektive nyckelbrickor.

Artikelnr

Bordsläsare för read/write UHF kort USB, KB emulation HID Mode Bordsläsare för read/write UHF kort USB UHF långdistansläsare (exkl. antenn) UHF-antenn till läsare SC7792, räckvidd 5 meter Monteringskit för väggmontering av UHFantenn

=R

=V

Scoria Touch – En serie för modern dörrmiljö Scoria Touch är en induktiv öppnaknapp som reagerar på minsta beröring. Den passar i alla dörrmiljöer och kan profileras med eget motiv. Läs mer om Scoria Touch på s. 11.

29


VILLKOR

Villkor Leveranstid

Garanti och ansvar*

• Lagervaror skickas från PAS Card senast nästföljande arbetsdag efter lagd order.

PAS Cards ansvar mot kund avser endast material- och fabrikationsfel i produkterna. PAS Card är skyldig att genom utbyte avhjälpa alla fel som beror på bristfälligheter i material eller tillverkning. Garantitid för RFIDprodukter och tillbehör är 3 månader och för maskinvara 12 månader.

• Printade kort skickas från PAS Card fyra arbetsdagar efter lagd order. • Gravyrprodukter skickas från PAS Card sex arbetsdagar efter lagd order.

PAS Card skall i förhållandet till kund inte i något fall ha ansvar för kostnader, förluster, inkomstbortfall eller andra så kallade indirekta skador som kan orsakas av försenad, felaktig eller utebliven leverans av produkterna.

Reservation för volymbeställningar, övrigt enligt överenskommelse. Vid expressorder av lagervaror kan avhämtning/ budning ske efter 120 min.

Förbehåll

Leveransvillkor

Vi reserverar oss mot eventuella felaktigheter i katalogen samt utgående artiklar.

Fritt PAS Card AB:s lager, Stockholm. Betalningsvillkor

Vi ser fram emot ett framtida samarbete!

30 dagar netto efter uppfylld kreditprövning. Mervärdesskatt samt frakt tillkommer.

Vid frågor kontakta oss gärna. E-post: info@pascard.se

Returer

Tel: 08-685 45 60

Retur och av varor skall ske i originalförpackning inom 10 dagar. Kunden betalar själv fraktkostnaden vid returförsändelser.

*För att givna garantier och serviceavtal skall gälla, skall kunden inköpa samtliga tillbehör såsom färgband, laminat och plastkort av återförsäljaren. Detta då det finns produkter på marknaden som inte håller den kvalitet som krävs och kan därför påverka känsliga delar i printern negativt, exempelvis printnings- och kodningshuvud. Garantin gäller material och fabrikationsfel. Garantin täcker inte förslitningsskador eller om produkten skadats i samband med att den använts på annat sätt än vad den är avsedd för.

Offerts giltighetstid 30 dagar från offertdatum. Reklamationer Reklamation av felleverans eller felaktiga varor skall ske inom 10 dagar från ankomstdatum. Kontakta PAS Service Center för mer information om tillvägagångssätt.

Alla priser är angivna i svenska kronor och avser per styck om inget annat anges.

Kontaktuppgifter PAS Card Sverige PAS Card AB Adress Årstaängsvägen 1A 117 43 Stockholm Hemsida: www.pascard.se

Telefon Växel: 08-685 45 60 Fax: 08-685 45 61

Beställningar order@pascard.se Tel: 08-685 45 60

ID06 support id06@pascard.se Tel: 010-33 33 280

Kontaktuppgifter PAS Card Danmark och Norge danmark Herstedøstervej 27-29 Bygn. A 2620 Albertslund

norge Strandveien 55 1366 Lysaker

Växel: +45 72 40 65 60 Fax: +45 72 40 65 61

Växel: Fax:

E-mail: ordre@pascard.dk Hemsida: www.pascard.dk

E-mail: post@pascard.no Hemsida: www.pascard.no

+47 67 11 90 00 +47 67 11 90 01

30

PAS Online support pasonline@pascard.se Tel: 010-33 33 280

ServiceID support serviceid@pascard.se Tel: 010-33 33 700


KONTAK TA OSS

SÄLJ OCH SERVICE REGION NORR

Stockholm

Årstaängsvägen 1A, 117 43 Stockholm Tel: 08-685 45 60 Tobias Östling Säljchef Norr Tel: 08-685 43 75 tobias.ostling@pascard.se

Thomas Runholm Säljare Stockholm Tel: 08-685 43 73 thomas.runholm@pascard.se

David Eriksson Servicetekniker Tel: 08-685 45 66 david.eriksson@pascard.se

Kristofer Smedberg Säljare Huskvarna Tel: 036-12 65 69 kristofer.smedberg@ pascard.se

Jimmy Freij Servicetekniker Tel: 08-685 43 71 jimmy.freij@pascard.se

Andreas Bonnevier Säljare Malmö Tel: 040-617 11 70 andreas.bonnevier@pascard.se

Adnan Ajdinovic Servicetekniker Tel: 040-616 41 01 adnan.ajdinovic@pascard.se

Huskvarna

Engelbrektsgatan 5, 561 34 Huskvarna Tel: 036-16 07 70 Mattias Håkansson Säljare Huskvarna Tel: 036-16 07 70 mattias.hakansson@ pascard.se

SÄLJ OCH SERVICE REGION SYD

Malmö

Jungmansgatan 12, 211 19 Malmö, Tel: 040-616 41 00 Magnus Holm Säljchef Syd Tel: 040-16 08 70 magnus.holm@pascard.se

Göteborg

Mässans gata 18, 412 51 Göteborg, Tel: 031-788 79 00 Jonas Stenson Säljare Göteborg Tel: 031-788 02 20 jonas.stenson@pascard.se

Gabriel Persson Säljare Göteborg Tel: 031-16 70 01 gabriel.persson@pascard.se

SÄLJADMINISTRATION

Stockholm

Årstaängsvägen 1A, 117 43 Stockholm, Tel: 08-685 45 60 Jan Andersson Säljchef Norden Tel: 08 685 45 64 jan.andersson@pascard.se

Gabriella Vettese Innesälj Tel: 08-400 251 42 gabriella.vettese@pascard.se

Therese Pettersson Innesälj Tel: 08-400 251 41 therese.pettersson@pascard.se


PAS Card AB Årstaängsvägen 1A 117 43 Stockholm Tel. 08-685 45 60 info@pascard.se www.pascard.se SVERIGE | DANMARK | NORGE | T YSKL AND

PAS ver.1402

SECURE CARD SOLUTIONS

PAS Produktkatalog SV 2014.1  
PAS Produktkatalog SV 2014.1  

PAS Card Produktkatalog 2014.1 på svenska

Advertisement