Page 1

Profil de companie


Despre noi Suntem compania ce organizeaza evenimente private si corporate atypice. Suntem un laboratoire de idei, o fabrika de vise, o agentie de inspiratie si fantezie. Organizam evenimente haute couture, top of the top. Suntem un atelier de imagine, un atelier de organizare de Evenimente cooool.


Atelier de imagine Suntem o companie de organizare de evenimente, Si agentie de imagine. Ne ocupam de evenimentele tale, dar si de imaginea ta, de relatia cu presa, de scris si trimis communicate de presa, de imprastiat zvonuri, de scris articole, texte si istorii, de gandit concepte, de lansat idei de IMAGINAT lucruri si de inca multe altele.


Concept Un eveniment ATELIER IMAGE nu este un eveniment ca toate celelalte. Este un eveniment ce se bazeaza pe un CONCEPT. Pe o POVESTE. O poveste ce reia ISTORIA ta sau a companiei tale, a produselor tale si a consumatorilor tai. Poveste ce reia trecutul pentru a se indrepta catre viitor. Poveste ce confera noi sensuri, ce se face usor auzita si perfect memorata. Un eveniment ATELIER IMAGE este un EVENIMENT de POVESTE. Pentru ca NOI PUNEM IN SCENA POVESTEA TA. O poveste ce poate ajunge un MIT.


Decor Buline si carouri, panglici si foarfeci, tablouri si statui, mobila si accesorii, flori si inflorituri pentru a crea (si recrea) atmosfera perfecta. In functie de conceptul si tema evenimentului, amenajam orice fel de DECOR si decoratiune. Orice fel de mobilier, de display-uri, de detalii, de litere, de forme, de personaje, de idei si de fantezii transpuse in realitate.


Entertainment Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri, si alte personaje si personalitati, pentru oricce fel de ENTERTAINMENT. www.entertainment-evenimente.ro


Food & drinks CATERING Bufet, mese intinse, BBQ, prajituri, mancare etnica din toate colturile lumii, mancare la cutie pentru drumuri lungi, torturi, mancare si prajituri de forma produselor tale si cu logo-ul tau, mancare de o singura culoare. BAR Bauturi alcoolice si non alcoolice, cocktailuri din freshuri de fructe, gheata carbonica pentru bauturi invaluite de fum si fumuri, sticle personalizate cu logouri sau povesti.


Alte servicii Fotografiem, pozam, filmam. Prelucram poze si imagini. Facem CD-uri/ DVD-uri cu logouri si branduri. Trimitem pozele de la eveniment invitatiilor Dvs. pe un CD sau pe email. Cream imagini si ne imaginam povesti. Efecte speciale Confetti, fluturi si petale. Spectacole de laser, lumini si efecte. Petreceri cu spuma si spume. Artificii si focuri. Ii transportam pe invitatii Dvs. cu masina, sau cu autocarul, sau cu limuzina, sau cu motocicleta, sau cu bicicleta, cu un charter sau pe un cal alb sau PE JOS.


Compania de Evenimente www.atelierimage.ro www.evenimente-private.ro www.entertainment-evenimente.ro office@atelierimage.ro 031.107.37.52 Andrei NECULA 0755 190 190 Oana-Maria NECULA 0751 180 180

Š All information mentioned in this presentation is protected by the intellectual property law

ATELIER IMAGE

Profil ATELIER IMAGE  

Suntem compania ce organizeaza evenimente private si corporate atypice. Suntem un laboratoire de idei, o fabrika de vise, o agentie de ins...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you