Page 1

MONEY TALKS The ultimate battle

Deltag i Atea - IBM salgskonkurrence og bliv k책ret som Atea - IBM Hero!


Atea IBM team belønner dem, der går forrest. Atea og IBM er gået sammen om at skabe fornyet fokus på salg af server / storage infrastruktur.


Sælg mere IBM server / storage og bliv kåret som Atea - IBM Hero! Atea IBM team har sat en salgskonkurrence op baseret på et pointsystem.


Hvem bliver Atea - IBM Hero? Hver 14. dag kåres en Atea - IBM Hero i Østdanmark og en Atea - IBM Hero i Vestdanmark. Den sælger i hver landsdel, der samler flest point er Atea - IBM Hero.


Hvem er bedst – Øst eller Vest? Ved afslutningen af Q4 afgøres, hvem der kan kalde sig det ultimative Atea - IBM Hero Team. Du afgør, om det bliver Øst eller Vest!


Der er hjĂŚlp at hente! Atea IBM Team bakker op om konkurrencen med to roadshows, hvor der er fuld fokus pĂĽ salg af IBM server / storage.


Og på dette site finder du masser af støtte til dit salg – så som: Scripts til udringning, onepagers om IBM løsninger, Atea finansieringsløsninger mm. Kundemateriale – onepager PDF’er til udsendelse og e-mail skabeloner til udsendelse.


hero Sådan vindes konkurrencen Du får point for både salg til eksisterende kunder og nye leads – men der er andre måder at score point på også. Du kan se pointsystemet her.

Atea pixi bog ny  
Atea pixi bog ny  
Advertisement