__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Februari 2016

ONTDEK ÚW CRUISEBESTEMMING VOOR 2016 Veelzijdig Ijsland Unieke groepsreis met Queen Victoria Indrukwekkende NIEUWE schepen 2016: AIDAprima, Seven Seas Explorer, Koningsdam, … Begeleide cruise Indonesië vanuit bruisend Singapore De highlights van Japan Gratis pakketten & extra voordelen met O’Life Choice Plus Gratis cabine-upgrades 25 jaar Regent: profiteer van sterk verlaagde tarieven FreeStyle Cruising: 4 gratis extra’s Naar de Noorse fjorden met Costa neoRomantica $ 200 boordkrediet/pp 2de persoon: cruise aan halve prijs Mini luxecruise met Silver Whisper vanuit Antwerpen


EXCURSIE Het oude Rome in een origineel jasje / lunch & Engelstalige gids inbegrepen Tijdens de eerste stop ontdekt u Rome ‘off the beaten track’ en passeert u langs een minder bekende historische schat in de oude stad: het UNESCO ‘Heritage Site Domitian Stadium’. In de geschiedenis van het oude Rome, is dit het eerste en enige voorbeeld van een uit bakstenen gemetst stadion. Het werd gebouwd tussen 85 en 86 na Christus met het oog op de Certamen Capitolino, een vijfjaarlijkse competitie-wedstrijd in navolging van de Olympische Spelen. Moderne sport werd hier geboren! Vandaag de dag liggen de overblijfselen van het Stadion van Domitianus onder de Piazza Navona (Unesco erfgoed), ongeveer 4,5 meter onder het straatniveau, overdekt door een groot dakraam. De renovatie van de site trok grote belangstelling met in het eerste jaar meer dan 70.000 bezoekers. Panelen en schermen tonen de oude sportgeschiedenis met grafische ontwerpen, foto’s en video’s, uiteraard met een bijzonder gedetailleerde aandacht voor de geschiedenis van het stadion. Daarna vertrekt u op panoramische tour met de hoogtepunten van Rome: Het Colosseum en het Forum Romanum, het Circus Maximus en de Oude Appian Way; met fotostops waar mogelijk volgens lokale omstandigheden. Na de panoramische tocht lunch in een van de gezellige restaurants in de omgeving van Via Appia waar de gasten heerlijke lokale specialiteiten kunnen proeven.

We beginnen het bezoek op het centrale plein ‘Prešeren’ met de beroemde Triple Bridge, de Franciscaner kerk met zijn rode gevel en het standbeeld van de belangrijkste Sloveense dichter France Prešeren. We stoppen bij ‘Congress Square’, een prachtig plein met platanen en de paleizen van de Filharmonische Academie en het hoofdkwartier van de Universiteit van Ljubljana. We blijven in het pad van Plecnik’s belangrijkste werken: de eigenaardige Nationale en Universiteitsbibliotheek, het openluchttheater Križanke en Schoenmakersbrug over de rivier Ljubljanica die leidt naar de oude stad. Op de binnenplaats van het stadhuis leren we de legende van de draak, nauw verbonden met de geschiedenis en het wapenschild van Ljubljana. Voor het beëindigen van de wandeling, passeren we langs de kathedraal gewijd aan San Nicola en de immer kleurrijke markt. Aansluitend lunch.

TRANSFER

EXCURSIE ‘De draken van Ljubljana’, excursie / lunch & Engelstalige gids inbegrepen De Sloveense hoofdstad is een architectonisch juweeltje. De mengsels van de barokke stijl met de modernistische Art Nouveau en het werk van de architect Joze Plecnik behoren tot de meest bijzondere schatten van deze prachtige stad. Ljubljana heeft diverse culturele evenementen en een bruisend sociaal en -nachtleven.

Watertaxi’s in Venetië (vaporetto’s) Met de boot over de lagune varen naar het vliegveld van Venetië, het Marco Polo, is toch wel de meest exclusieve (en romantische) transfer in de wereld. Deze ‘vaporetto’s’ zijn een veelgebruikt transportmiddel in Venetië en tegelijk een watertaxi-dienst. Niet enkel een zeer originele manier van reizen, het is ook nog eens de meest directe route van de stad naar de luchthaven.

Routes en prijzen worden verstrekt onder voorbehoud en kunnen op elk moment door de rederij gewijzigd of ingetrokken worden, zolang een reservering niet definitief is. De algemene voorwaarden van het actuele Cruise Kompas zijn van toepassing.


UNIEKE GROEPSREIS Begeleide cruise met Queen Victoria

Ben’s Choice 2016

Speciale excursies en vluchten inbegrepen

8 dagen van Rome naar Venetië vanaf: e 1.400 pp incl. vluchten en excursies

Vertrek: 13 augustus 2016

MET DE WATERTAXI DOOR VENETIË !

Schip: Queen Victoria ‘OFF THE BEATEN TRACK’ DOOR HET OUDE ROME

Vaarroute: Civitavecchia (Rome), Italië - Messina, Sicilië - Corfu, Griekenland - Kotor, Montenegro - Trieste, Italië - Venetië, Italië (2) Prijzen

UNIEKE EXCURSIE NAAR LJUBLJANA VANUIT TRIESTE

Editie februari 2016 Erk. nr. 5449

binnenhut

buitenhut

balkonhut

e 1.400/pp

e 1.700/pp

e 1.900/pp

Inbegrepen: cruise in volpension op basis van dubbele bezetting in de kajuit, vluchten heen/terug, transfers, excursies zoals beschreven, havengelden en taksen.


TROEVEN: • Kleine, verzorgde schepen met een familiaal karakter • Fantastische routes, met een uitgebreide keuze aan langere routes & wereldcruises • Gevarieerde keuze aan bestemmingen • Herkenbare en constante kwaliteit, Britse degelijkheid • Bijzonder professionele (live) shows en ruime keuze aan bars en publieke ruimtes • Thuishaven is Dover en Southampton; de cruiseterminal ligt op amper drie uur van België

8 dagen Britse Eilanden vanaf e 1.150 pp

17 dagen Frankrijk, Portugal & Canarische Eilanden vanaf e 2.440 pp

incl. bustransfer

Vertrek: 27 maart 2016

incl. vluchten

Schip: Balmoral

Vertrek: 12 oktober 2016

Vaarroute: Southampton, Belfast, Dublin (2 dagen), Cork, Southampton Prijzen

Binnenhut

Buitenhut

e 1.150/pp

e 1.295/pp

Schip: Black Watch Vaarroute: Rosyth/Edinburgh,Honfleur, Lissabon, Arrecife, Santa Cruz de Tenerife (2 dagen), Funchal, Porto, Rosyth Prijzen

Inbegrepen: cruise in volpension op basis van dubbele bezetting, bustransfer H/T naar Southampton (vanuit Antwerpen, Drongen of Oostende), havengelden en taksen.

Binnenhut

Buitenhut

Balkonhut

e 2.440/pp

e 2.805/pp

e 4.110/pp

Inbegrepen: cruise in volpension op basis van dubbele bezetting, vluchten heen/terug Brussel-Edinburgh, havengelden en taksen.

Routes en prijzen worden verstrekt onder voorbehoud en kunnen op elk moment door de rederij gewijzigd of ingetrokken worden, zolang een reservering niet definitief is. De algemene voorwaarden van het actuele Cruise Kompas zijn van toepassing.


Veelzijdig Ijsland Tijdens deze cruise bezoekt u 3 totaal verschillende kanten van dit fascinerende land, van de hoofdstad Reykjavik tot afgelegen, traditionele dorpen. Ontdek de variëteit in de overweldigende natuurlandschappen: uitbarstende geisers, indrukwekkende watervallen, papegaaiduikers en bultruggen. Waag u aan een ‘off the beaten track’ avontuur in een 4x4 op zoek naar de natuurlijke wonders, waaronder de Godafoss waterval, of bewonder de bijzondere architectuur van de oudNoorse bouwstijl in Klaksvik op de Faeröer Eilanden. Kortom, Ijsland is een ontdekking voor wie z’n zintuigen

10 dagen Ijsland vanuit Edinburgh vanaf e 2.065 pp

12 dagen Ijsland vanuit Newcastle vanaf e 2.200 pp

Vertrek: 25 augustus 2016

Vertrek: 31 mei 2016

incl. vluchten

incl. vluchten

Schip: Black Watch

Schip: Balmoral

Vaarroute: Edinburgh, Klaksvik, Seydisfjordhur, Akureyri, Isafjordhur, Reykjavik, Edinburghn

Vaarroute: Newcastle, Reykjavik, Isafjordhur, Akureyri, Seydisfjordhur, Klaksvik, Newcastle

Prijzen

Binnenhut

Buitenhut

Balkonhut

e 2.065/pp

e 2.095/pp

e 3.245/pp

Prijzen

Binnenhut

Buitenhut

Balkonhut

e 2.200/pp

e 2.665/pp

e 4.750/pp

Inbegrepen: cruise in volpension op basis van dubbele bezetting, vluchten heen/terug, havengelden en taksen.

Inbegrepen: cruise in volpension op basis van dubbele bezetting, vluchten heen/terug, havengelden en taksen.

TIP

EXCURSIE

Verleng uw verblijf in Edinburgh !

Relax in de minerale warmwaterbronnen van ‘Blue Lagoon’, een van de populairste attracties van Ijsland.

Editie februari 2016 Erk. nr. 5449


BEGELEIDE GROEPSREIS

INDONESIË 14-daagse cruise met de Volendam vluchten, citytour & overnachting Singapore inbegrepen

vanaf: e

2.500 pp

incl. vluchten en excursies

Vertrek: 8 november 2016

Schip: Volendam

Vaarroute: Singapore, Jakarta, Semarang, Surabaya, Komodo, Lembar, Bali, Probolinggo/Java, Singapore Prijzen

binnenhut

buitenhut

Lanaï Buitenhut

Vista Suite

e 2.500/pp

e 2.700/pp

e 3.200/pp

e 3.800/pp

Inbegrepen: cruise in volpension op basis van dubbele bezetting in de kajuit, vluchten heen/terug, transfers, begeleide citytour & lunch in Singapore (zie achterzijde), hotelovernachting voor aanvang van de cruise, havengelden en taksen.

Inne & Sal’s Choice 2016

Routes en prijzen worden verstrekt onder voorbehoud en kunnen op elk moment door de rederij gewijzigd of ingetrokken worden, zolang een reservering niet definitief is. De algemene voorwaarden van het actuele Cruise Kompas zijn van toepassing.


Singapore: groene metropool en futuristische wereldstad Hoogtepunten v/d stadstour door Singapore: • Verkennen van de District Area, waarbij we langs de Raffles site komen, de exacte locatie waar Sir Thomas Stamford Raffles (en waarnaar later het wereldberoemde Raffles Hotel werd vernoemd) voet aan wal zette op het eiland. • Victoria Theatre, verbonden door een eeuwenoude klokkentoren; het oude gerechtshof in Padang, en Merlion Park. • Na de lunch, bezoek aan het prachtige Gardens by the Bay, een uniek project dat bijdraagt om Singapore te transformeren van een “tuinstad” naar een “stad in een tuin ‘. Het doel is om de kwaliteit van leven te verhogen door het verbeteren van groen en fauna in de stad. Het 101 hectare grote park bestaat uit een futuristisch bos van immense metalen bomen (‘Supertree grove’), een onder architectuur aangelegd park en twee grote kassen (biomen). Het is naast Singapore Botanic Gardens, National Orchid Garden de derde botanische tuin van Singapore. • Aan het einde van de namiddag, verder door naar Little India en Chinatown, 2 etnische buurten met elk hun typische gebruiken en gewoonten. • Diner ’s avonds met als afsluiter een bezoek aan de Orchid Garden.

Editie februari 2016 Erk. nr. 5449


Mexico avontuur & maya-cultuur 7 dagen Midden-Amerika vanaf: e 1.370 pp

11 dagen Mexicaanse Rivièra vanaf: e 2.065 pp

incl. vluchten

incl. vluchten

Vertrek: 12 november 2016

Vertrek: 23 september 2016

Schip: Caribbean Princess ****

Schip: Grand Princess ****

Vaarroute: Fort Lauderdale, Roatan/Honduras, Belize City, Cozumel/ Mexico, Fort Lauderdale

Vaarroute: San Francisco, Puerto Vallarta, Manzanillo, Mazatlan, Cabo San Lucas, San Francisco

Prijzen*

Binnenhut

Buitenhut

Balkonhut

e 1.370/pp

e 1.565/pp

e 1.585/pp

* Inbegrepen: cruise in volpension op basis van dubbele bezetting, vluchten heen/terug vanuit Brussel, havengelden en taksen.

Prijzen*

Binnenhut

Buitenhut

Balkonhut

e 2.065/pp

e 2.405/pp

e 2.460/pp

* Inbegrepen: cruise in volpension op basis van dubbele bezetting, vluchten heen/terug vanuit Brussel, havengelden en taksen..

Routes en prijzen worden verstrekt onder voorbehoud en kunnen op elk moment door de rederij gewijzigd of ingetrokken worden, zolang een reservering niet definitief is. De algemene voorwaarden van het actuele Cruise Kompas zijn van toepassing.


Ontdek de mystiek van het Verre Oosten !

10 dagen Japan vanaf e 1.830 pp incl. vluchten

Vertrek: 15 september 2016

Schip: Diamond Princess **** Vaarroute: Tokyo, Nagoya, Kanmon Straits, Busan/Zuid-Korea, Nagasaki, Osaka, Tokyo (Yokohama) Prijzen*

Binnenhut

Buitenhut

Balkonhut

e 1.830/pp

uitverkocht

e 2.195pp

Vertrek: 6 juli 2016

Schip: Diamond Princess **** Vaarroute: Tokyo, Kushiro, Shiretoko Peninsula, Korsakov (Rusland), Otaru, Hakodate, Aomori, Tokyo (Yokohama) Prijzen*

Binnenhut

Buitenhut

Balkonhut

e 2.015/pp

e 2.395/pp

e 2.395pp

* Inbegrepen: cruise in volpension op basis van dubbele bezetting, vluchten heen/terug vanuit Brussel, havengelden en taksen.

JAPAN, ENKELE HIGHLIGHTS: Tokyo: De hoofdstad van Japan is een bruisend centrum van economie, cultuur en industrie, en tegelijk een van de populairste steden ter wereld. Vooruitstrevende technologie en eeuwenoude gebruiken gaan er hand in hand. Absolute blikvanger is het Keizerlijke Paleis. Het centrum van Tokyo is vanuit de cruise-haven makkelijk en snel te bereiken (taxi of openbaar vervoer). Nagoya: Een vaak over het hoofd geziene maar belangrijke hub van Japan; met interessante bezienswaardigheden zoals het Toyota Museum en het prachtige kasteel van Nagoya met z’n fameuze ‘Samurai Greeters’. Proef zeker ook de lokale gerechten, zoals gegrilde kippenvleugels of varkensvlees met miso-saus. Otaru: Op wandelafstand van de cruisehaven domineren nostalgische pakhuizen nog steeds het beeld langsheen het pittoreske kanaal dat dit oude vissersdorpje typeert. Of ontdek de wereldbefaamde Nikka Whisky distilleerderij – een kleine 20km. ten westen van Otaru. Hakodate: Vooral bekend voor z’n romantische uitzicht vanop de nabijgelegen bergtop. Liefhebbers van vis en zeevruchten komen aan hun trekken in de omvangrijke ochtendmarkt, waar u van overheerlijke lokale delicatessen kan proeven.

BESCHIKBAAR OP AANVRAAG

Editie februari 2016 Erk. nr. 5449


Kies uw voordeel met O’Life Choice plus ! GRATIS internet +

keuze uit 1 van deze voordelen:

• Landexcursies (aantal afhankelijk van de gekozen route)

• Tot $ 500 boordkriet • Gratis drankenpakket

8 dagen Oost-Middellandse Zee

10 dagen Noord-Europa

vanaf: e 2.300 pp incl. vluchten, fooien & O’Life Choice plus voordelen !

vanaf: e 2.490 pp incl. vluchten, $ 200 boordkrediet & O’Life Choice plus voordelen

Rome naar Venetië

vertrek vanuit Zeebrugge

UNIEK AANBOD !

Vertrek: 17 augustus 2016

Schip: Marina

Vertrek: 24 augustus 2016

Schip: Riviera Prijzen

Prijzen

Binnenhut

Buitenhut

Balkonhut

uitverkocht

e 2.300/pp

e 2.450/pp

Inbegrepen: cruise in volpension op basis van dubbele bezetting, vluchten heen/terug, gratis internet, gratis fooien, O’Life Choice Plus voordeel naar keuze (gratis drankenpakket, $ 300 boordkrediet of 3 excursies), havengelden en taksen.

Binnenhut

Buitenhut

Balkonhut

e 2.490/pp

e 3.150/pp

e 3.295/pp

Inbegrepen: cruise in volpension op basis van dubbele bezetting, vluchten heen/terug, gratis internet, $ 200 boordkrediet/kajuit & O’Life Choice Plus voordeel naar keuze (gratis drankenpakket, $ 400 boordkrediet of 4 excursies), havengelden en taksen.

Routes en prijzen worden verstrekt onder voorbehoud en kunnen op elk moment door de rederij gewijzigd of ingetrokken worden, zolang een reservering niet definitief is. De algemene voorwaarden van het actuele Cruise Kompas zijn van toepassing.


10 dagen Middellandse Zee Athene naar Venetië

vanaf: e 1.765 pp incl. vluchten & O’Life Choice plus voordelen

Vertrek: 12 mei 2016

Schip: Riviera Prijzen

Binnenhut

Buitenhut

Balkonhut

e 1.765/pp

e 2.370/pp

e 2.900/pp

Inbegrepen: cruise in volpension op basis van dubbele bezetting, vluchten heen/terug, gratis internet, O’Life Choice Plus voordeel naar keuze (gratis drankenpakket, $ 300 boordkrediet of 3 excursies), havengelden en taksen.

EXTRA overnachting in Kopenhagen 11 dagen Alaska

10 dagen Baltische Staten

vanaf: e 2.870 pp incl. vluchten & O’Life Choice plus voordelen

vanaf: e 2.800 pp incl. vluchten & O’Life Choice plus voordelen

Vertrek: 19 mei 2016

Vertrek: 24 juni 2016

Schip: Regatta

Schip: Marina

Vancouver naar Seattle

Prijzen

Kopenhagen naar Stockholm

Binnenhut

Buitenhut

Balkonhut

e 2.870/pp

e 3.100/pp

e 3.815/pp

Inbegrepen: cruise in volpension op basis van dubbele bezetting, vluchten heen/terug, gratis internet, O’Life Choice Plus voordeel naar keuze (gratis drankenpakket, $ 400 boordkrediet of 4 excursies), havengelden en taksen.

Editie februari 2016 Erk. nr. 5449

Prijzen

Binnenhut

Buitenhut

Balkonhut

uitverkocht

uitverkocht

e 2.800/pp

Inbegrepen: cruise in volpension op basis van dubbele bezetting, vluchten heen/terug, gratis internet, O’Life Choice Plus voordeel naar keuze (gratis drankenpakket, $ 300 boordkrediet of 3 excursies), havengelden en taksen.


8 dagen Noorwegen vanuit Amsterdam vanaf: e 935 pp Vertrek: 22 mei 2016

Schip: Koningsdam

13 dagen Middellandse Zee vanaf: e 1.540 pp

NIEUW SCHIP 2016 ! Vaarroute: Amsterdam, Flam, Stavanger, Kristiansand, Oslo, Amsterdam

Prijzen

Binnenhut e 935/pp

Buitenhut

>

Balkonhut e 1.660/pp

Inbegrepen: cruise in volpension op basis van dubbele bezetting, havengelden en taksen.

View & Verandah promoties • Gratis upgrade buitenhut > balkonhut • Tot 10% korting op geselecteerde Journeys Ashore-excursies (geboekt vóór 15 maart 2016)

• + boordkrediet op geselecteerde afvaarten

balkonhut incl. vluchten en $150 boordkrediet *

Vertrek: 12 mei 2016

Schip: Oosterdam Vaarroute: Civitavecchia/Rome, Livorno/Firenze, Monte Carlo, St. Tropez, Ajaccio/Corsica, Almeria, Ceuta (Marokko), Marseille, Sète, Barcelona (+ extra overnachting in de haven)

Vertrek: 24 mei 2016

Schip: Oosterdam Vaarroute: Barcelona, Cadiz/Sevilla, Gibraltar, Malaga, Alicante, Palma de Mallorca, Marseille, Calvi/Corsica, Monte Carlo/Monaco, Livorno/ Firenze, Civitavecchia/Rome

Prijs: Buitenhut > Balkonhut: e

1.560/pp *

* Inbegrepen: cruise in volpension op basis van dubbele bezetting in een balkonhut (gratis upgrade vanaf een buitenhut), vluchten heen/terug, $150 boordkrediet/pp, havengelden en taksen.

13 dagen Oost-Middellandse Zee vanaf: e 1.555 pp balkonhut incl. vluchten en $150 boordkrediet *

Vertrek: 18 april 2016

Schip: Oosterdam Vaarroute: Civitavecchia/Rome, Napels, Heraklion, Thira/Santorini, Kusadasi/Ephese, Piraeus/Athene, Katakolon/Olympia, Kerkira/Corfu, Dubrovnik, Split, Venetië (+ extra overnachting in de haven)

Vertrek: 30 april 2016

Schip: Oosterdam Vaarroute: Venetië, Kerkira/Corfu, Katakolon/Olympia, Nafplion, Piraeus/Athene (2 dagen), Mykonos, Kusadasi/Ephese, Thira/Santorini, Napels, Civitavecchia/Rome

Prijs: Buitenhut > Balkonhut:

e 1.630/pp *

* Inbegrepen: cruise in volpension op basis van dubbele bezetting in een balkonhut (gratis upgrade vanaf een buitenhut), vluchten heen/terug, $150 boordkrediet/pp, havengelden en taksen.

Routes en prijzen worden verstrekt onder voorbehoud en kunnen op elk moment door de rederij gewijzigd of ingetrokken worden, zolang een reservering niet definitief is. De algemene voorwaarden van het actuele Cruise Kompas zijn van toepassing.


Signature Savings Event

Geniet van een gratis upgrade naar een Veranda Suite en $100 boordkrediet per persoon The Seabourn difference: • Intieme schepen met niet meer dan 229 suites • Ruime all-suite accommodaties • Inclusief champagne & in-suite bar • Fooien inclusief • Award-winnende maaltijden • Inclusief open bars en fijne wijnen

7 dagen Turkije en Griekse Eilanden

7 dagen Kroatische Kust van Athene naar Venetië

van Istanbul naar Athene

Schip : Seabourn Odyssey

Schip : Seabourn Odyssey

Vertrekdata 2016: 21 mei, 18 juni, 16 juli, 13 augustus, 10 september en 8 oktober.

Vertrekdata 2016: 7 mei, 4 juni, 2 & 30 juli, 27 augustus en 22 oktober. Prijs vanaf:

e 3.250 pp incl. vluchten & $100 boordkrediet * Prijzen berekend op vertrek 7 mei of 22 oktober. Detailprijzen voor andere vertrekdata en/of categorieën op aanvraag.

7 dagen Kroatische Kust van Athene naar Venetië

Prijs vanaf:

e 3.160 pp incl. vluchten & $100 boordkrediet * Prijzen berekend op vertrek 21 mei. Detailprijzen voor andere vertrekdata en/of categorieën op aanvraag.

7 dagen Griekse Eilanden & Turkije van Athene naar Istanbul

Schip : Seabourn Odyssey

Schip : Seabourn Odyssey

Vertrekdata 2016: 14 mei, 11 juni, 6 augustus, 3 september.

Vertrekdata 2016: 28 mei, 25 juni, 20 augustus en 15 oktober.

Prijs vanaf:

Prijs vanaf:

e 3.170 pp incl. vluchten & $100 boordkrediet *

e 3.160 pp incl. vluchten & $100 boordkrediet *

Prijzen berekend op vertrek 3 september. Detailprijzen voor andere vertrekdata en/of categorieën op aanvraag.

Prijzen berekend op vertrek 28 mei. Detailprijzen voor andere vertrekdata en/of categorieën op aanvraag.

* Inbegrepen: cruise in all-inclusive op basis van dubbele bezetting, gratis upgrade van een Ocean View naar Veranda Suite, $100 boordkrediet per persoon, vluchten heen/terug, fooien, havengelden en taksen.

Editie februari 2016 Erk. nr. 5449


, e v i s u l c n i l l a n a Lux e is meer dn ervaring… De Ultra all-inclusive Formule he t is e e van Regent:

• Open bar 24u/24u over heel het schip • De minibar in uw suite wordt gratis aangevuld naar uw wens • Ruim assortiment aan champagnes, wijnen en sterke dranken • Alle specialiteitenrestaurants • Ruime en ongelimiteerde keuze aan excursies in elke haven • Geen fooien, geen extra servicekosten, álles is inclusief

TOT 37 GRATIS EXCURSIES !

TOT 73 GRATIS EXCURSIES !

9 dagen Middellandse Zee

11 dagen Baltische Staten

Monte Carlo naar Barcelona

Kopenhagen naar Stockholm

vanaf: e 2.655 pp incl. vluchten & ultra all-inclusive formule

vanaf: e 3.990 pp incl. vluchten & ultra all-inclusive formule

Vertrek: 5 juli 2016

Vertrek: 12 september 2016

Schip: Seven Seas Navigator *****

Schip: Seven Seas Voyager *****

Prijzen *

Deluxe Window Suite (cat. H)

Deluxe Veranda suite (cat. F)

e 2.655/pp

e 3.255/pp

Prijzen *

Concierge Suite (cat. E) **

e 3.990/pp

e 4.690/pp

TOT 27 GRATIS EXCURSIES !

TOT 61 GRATIS EXCURSIES !

8 dagen Alaska

13 dagen West-Middellandse Zee

vanaf: e 2.930 pp incl. vluchten & ultra all-inclusive formule

vanaf: e 6.525 pp incl. vluchten & ultra all-inclusive formule

Vertrek: 24 mei 2016

EXCLUSIEF AANBOD ATC !

Anchorage naar Vancouver

Rome naar Lissabon

Schip: Seven Seas Mariner ***** Prijzen *

Deluxe Veranda Suite (cat. H)

Deluxe Veranda Suite (cat. H)

Concierge Suite (cat. E) **

e 2.930/pp

e 3.330/pp

Vertrek: 13 augustus 2016

Schip: Seven Seas Explorer ***** NIEUW SCHIP 2016 !

* Inbegrepen: cruise op basis van ultra all-inclusive (zoals beschreven), vluchten heen/terug, havengelden en taksen. ** Inbegrepen bij een Concierge Suite (of hogere categorie): hotelovernachting voor aanvang van de cruise.

Prijzen *

Veranda Suite (cat. H)

Concierge Suite (cat. E) **

Master Suite

e 6.525/pp

e 7.625/pp

e 20.600/pp

Routes en prijzen worden verstrekt onder voorbehoud en kunnen op elk moment door de rederij gewijzigd of ingetrokken worden, zolang een reservering niet definitief is. De algemene voorwaarden van het actuele Cruise Kompas zijn van toepassing.


FreeStyle Cruising® met Norwegian Cruise Line

13 dagen Middellandse Zee vanaf: e 1.495 pp incl. vluchten Vertrek: 12 oktober 2016

Schip: Norwegian Spirit Vaarroute: Venetië, Kotor/Montenegro, Dubrovnik/Kroatië, Athene, Napels, Civitavecchia/Rome, Livorno (Firenze/Pisa), Toulon, Barcelona

Norwegian’s Free at Sea Kies uit 4 gratis extra’s

Prijzen

buitenhut

balkonhut

e 1.495/pp

e 1.890/pp

e 2.480/pp

Inbegrepen: cruise in volpension op basis van dubbele bezetting in de cabine, vluchten heen/terug, voordelen Norwegian’s Free at Sea*, havengelden en taksen.

• GRATIS drankenpakket

9 dagen Griekenland vanuit Venetië vanaf: e 1.175 pp incl. vluchten

• GRATIS specialiteitendiners • GRATIS Internettoegang (250 min.) • GRATIS $ 100 boordkrediet (per kajuit) Geldig tot 10 april; voor cruises van 5 nachten of langer (te boeken minstens 30 dagen voor afvaart). Vraag ons naar de specifieke details van deze actie.

binnenhut

Vertrek: 8 oktober 2016

Schip: Norwegian Jade Vaarroute: Venetië, Corfu, Santorini, Mykonos, Piraeus/Athene, Split, Venetië Prijzen

binnenhut

buitenhut

balkonhut

e 1.175/pp

e 1.615/pp

e 1.810/pp

Inbegrepen: cruise in volpension op basis van dubbele bezetting in de cabine, vluchten heen/terug, voordelen Norwegian’s Free at Sea*, havengelden en taksen.

8 dagen Oost-Middellandse Zee vanaf: e 1.035 pp incl. vluchten Vertrek: 16 oktober 2016

Schip: Norwegian Jade Vaarroute: Venetië, Dubrovnik, Piraeus/Athene, Santorini, Split, Venetië Prijzen

binnenhut

buitenhut

balkonhut

e 1.035/pp

e 1.480/pp

e 1.675/pp

Inbegrepen: cruise in volpension op basis van dubbele bezetting in de cabine, vluchten heen/terug, voordelen Norwegian’s Free at Sea*, havengelden en taksen.

Editie februari 2016 Erk. nr. 5449


NIEUW SCHIP ! AIDAprima “Herontdek het cruisen!” Dat is de slogan die AIDA Cruises gebruikt voor de lancering van z’n nieuwste schip AIDAprima, dat met z’n nooit geziene innovaties een totaal nieuwe scheepsklasse vertegenwoordigt. Als laatste evolutie van het succesvolle “Club Cruising” probeert AIDAprima het steeds populairder wordende vanalles-inéén “Center Parcs”-concept op zee over te brengen: meer persoonlijke opties om op zee actief te blijven, een ruime waaier aan eetgelegenheden en keuzemogelijkheden van nieuw uitgebreide kajuiten. De AIDA-schepen combineren het beste van twee vakantieformules. Enerzijds een clubsfeer met veel sport, activiteiten en entertainment. Anderzijds het comfort en de sfeer van een traditioneel viersterrencruiseschip. AIDA brengt deze twee formules samen in een “clubschip”.

(april 2016)

8 dagen Atlantische Kust vanuit Rotterdam vanaf: e 1.099 pp incl. fooien & dranken bij de maaltijden

Vertrek: wekelijks van april tot oktober

Schip: AIDAprima

Vaarroute: Rotterdam (+ overnachting in de haven), Hamburg, Southampton, Le Havre, Zeebrugge, Rotterdam Prijzen 2016 *

Binnenhut

Buitenhut

Balkonhut

e 1.099/pp

e 1.165/pp

e 1.299/pp

Inbegrepen: cruise in volpension op basis van dubbele bezetting, fooien, dranken bij de maaltijden, havengelden en taksen. * Prijs berekend op vertrek 23 juni 2016; detailprijzen van andere data/categorieën op aanvraag. Niet inbegrepen: vervoer van/naar Rotterdam

Routes en prijzen worden verstrekt onder voorbehoud en kunnen op elk moment door de rederij gewijzigd of ingetrokken worden, zolang een reservering niet definitief is. De algemene voorwaarden van het actuele Cruise Kompas zijn van toepassing.


Deze zomer naar de Noorse Fjorden met Costa neoRomantica !

Langzaam genieten, op je eigen ritme: de neoCollection van Costa Cruises

PAASVAKANTIE 2016 8 dagen Middellandse Zee vanaf e 1.090 pp

Costa neoCollection biedt een andere manier van cruisen aan, met nadruk op flexibiliteit en individualiteit. Vakantie betekent voor de meeste mensen gas terugnemen, de tijdsfactor is dus een belangrijk element in het neoConcept. Het zogenaamde ‘Slow Cruising’.Het schip blijft langere tijd in de haven liggen en ook vaak ’s nachts.

9 dagen Noorwegen vanaf e 1.299 pp

incl. vluchten & transfers

Vertrek: 27 maart 2016

incl. vluchten en excursies

Schip: Costa Diadema Vaarroute: Marseille, Barcelona, Palma de Mallorca, Civitavecchia/ Rome, La Spezia, Savona, Marseille Prijzen

Binnenhut

Buitenhut

Balkonhut

e 1.090/pp

e 1.240/pp

e 1.380/pp

3de en 4de persoon in de kajuit: e 450/pp

Vertrek: 29 juli 2016

Schip: Costa neoRomantica

Vaarroute: Amsterdam, Bergen, Hellesylt, Geiranger, Andalsnes, Flam, Olden, Stavanger, Amsterdam Prijzen

Binnenhut

Buitenhut

Balkonhut

e 1.299/pp

e 1.520/pp

e 2.070/pp

Inbegrepen: cruise in volpension op basis van dubbele bezetting in de kajuit, havengelden en taksen. Niet inbegrepen: vervoer van/naar Amsterdam

Editie februari 2016 Erk. nr. 5449


125

years of cruises !

GRATIS $200 boordkrediet per persoon !

GRATIS $200 boordkrediet per persoon !

12 dagen Midden-Amerika vanaf e 6.680 pp

13 dagen Caraïben & Cuba vanaf e 6.400 pp

incl. vluchten & hotelovernachting

incl. vluchten & hotelovernachting

Vertrek: 13 oktober 2016

Vertrek: 23 oktober 2016

Schip: EUROPA 2 *****+

Schip: EUROPA 2 *****+

Vaarroute: Mexico City/Progreso, Playa del Carmen, Cozumel, Belize, Puerto Cortes/Honduras, George Town/Cayman Islands, Montego Bay/ Jamaica, Willemstad/Curaçao, Islas Los Roques/Venezuela, Caracas/ La Guaira Inbegrepen: cruise in volpension in een Veranda Suite op basis van dubbele bezetting, vluchten heen/terug, extra hotelovernachting in Yucatan voor aanvang van de cruise (5* hotel), fooien, gratis minibar (frisdranken en bier), $ 200 boordkrediet per persoon, havengelden en taksen. Promotionele korting (cruiseprijs 2de persoon à 50%) reeds verrekend in de totaalprijs. Niet inbegrepen: optionele excursies tijdens de cruise, persoonlijke uitgaven.

Vaarroute: Caracas/La Guaira, Mayreau/Grenadines, Marigot Bay/ St. Lucia, Gustavia/St. Barthelemy, Marigot/St. Martin, Jost Van Dyke/British Virgin Islands, Santiago de Cuba, Cienfuegos, Isla de la Juventud, Havana Inbegrepen: cruise in volpension in een Veranda Suite op basis van dubbele bezetting, vluchten heen/terug, extra hotelovernachting in Caracas voor aanvang van de cruise (5* hotel), fooien, gratis minibar (frisdranken en bier), $ 200 boordkrediet per persoon, havengelden en taksen. Promotionele korting (cruiseprijs 2de persoon à 50%) reeds verrekend in de totaalprijs. Niet inbegrepen: optionele excursies tijdens de cruise, persoonlijke uitgaven.

Routes en prijzen worden verstrekt onder voorbehoud en kunnen op elk moment door de rederij gewijzigd of ingetrokken worden, zolang een reservering niet definitief is. De algemene voorwaarden van het actuele Cruise Kompas zijn van toepassing.


R

R

ONTDEK ONTDEK DE DE WONDEREN WONDEREN VAN VAN DE DE MIDDELLANDSE MIDDELLANDSE ZEE ZEE

Bezoek tijdens de zomer 2016 de nieuwe en oude Bezoek tijdens de zomer 2016 deMiddellandse nieuwe en oude wonderen van Griekenland en de Zee

wonderen de Middellandse aan boord van van Griekenland Jewel of theen Seas, Rhapsody of Zee the aan boord van Jewel of the Seas, Rhapsody of the Seas en Vision of the Seas. Beleef de historische

Seas en Vision of the Seas. Beleef Acropolis, het gezellige Santorini of de hethistorische bruisende Acropolis, het gezellige Santorini of het bruisende stadscentrum van Athene met drie schepen van Royal

stadscentrum van AtheneGeniet met drie vantal Royal Caribbean International. aanschepen boord van van Caribbean International. Geniet aan boord van tal van voorzieningen en Broadway-shows tijdens een cruise

voorzieningen en Broadway-shows tijdens een cruise op de Adriatische Zee en ontdek zelf waarom Royal op de Adriatische Zee en ontdek zelf waarom Royal Caribbean al 12 jaar op rij wordt uitgeroepen tot de

• • • • • • • •

TOT MIN 50% VOOR DE 2de GAST TOT MIN 50% VOOR DE 2de GAST TOT €300 BOORDKREDIET TOT €300 BOORDKREDIET MIN 25% VOOR DE 3/4 PERSOON MIN 25% VOOR DE 3/4 PERSOON GRATIS DRANKENPAKKET GRATIS DRANKENPAKKET

Caribbean al 12 jaar op rij wordt uitgeroepen tot de beste cruiserederij. beste cruiserederij. Rhapsody of the Seas® Jewel of the Seas® Rhapsody Jewel the Seas® of the Seas® 7/9 N.ofGRIEKSE 10/11 N. GRIEKENLAND

7/9EILANDEN N. GRIEKSE EILANDEN mei – oktober 2016

vanuit Civitavecchia (Rome) mei – oktober 2016 vanuit Civitavecchia (Rome)

Contacteer uw reisagent Contacteer uw reisagent of surf naar royalcaribbean.be of surf naar royalcaribbean.be

10/11 N. ENGRIEKENLAND TURKIJE EN– TURKIJE mei oktober 2016 vanuit Venetië mei – oktober 2016 vanuit Venetië

12 12

YEARS RUNNING

YEARS RUNNING

Vision of the Seas® of the Seas® EN 7 N.Vision GRIEKENLAND 7 N. GRIEKENLAND EN TURKIJE TURKIJE mei – oktober 2016 vanuit Venetië mei – oktober 2016 vanuit Venetië

BEST CRUISE LINE OVERALL Travel Weekly Readers’ Choice Awards BEST LINE OVERALL 2003 – CRUISE 2014 Travel Weekly Readers’ Choice Awards 2003 – 2014

BOGO+ is geldig voor nieuwe, individuele reservaties tussen 4 januari en 15 februari 2016. Promotie is geldig voor alle afvaarten met uitzondering van de cruises in China. Aanbod omvat een korting van 50 procent op de cruiseprijs voor de tweede persoon in de kajuit, niet op de havengelden, Garantiefonds en BTW. Boordkrediet is per kajuit en bedraagt $50 BOGO+ geldig voor nieuwe, individuele tussen 4 januari en 15voor februari 2016. Boordkrediet Promotie is geldig afvaartenkan metniet uitzondering van de cruises in China. voor eenisbinnenhut, $100 op een buitenhut,reservaties $200 op een balkonhut en $300 een suite. heeft voor geen alle cashwaarde, worden omgeruild voor baar geld enAanbod vervalt omvat een op korting van 50 procent cruiseprijs voor de tweede persoon in de van kajuit, op de Boordkrediet is per kajuit enPlus: bedraagt $50 om 22 uur de laatste avond van op de de cruise. Aanbod omvat eveneens een korting 25niet procent ophavengelden, de cruiseprijsGarantiefonds voor de derdeen enBTW. vierde persoon in eenzelfde hut. de eerste voor een binnenhut, $100 $200 op een en $300 een Boordkrediet heeftof geen kan niet worden voor2016 baarontvangen geld en vervalt en tweede persoon in de op huteen op buitenhut, Europese afvaarten metbalkonhut Jewel of the Seas,voor Vision ofsuite. the Seas en Rhapsody the cashwaarde, Seas met vertrek tussen aprilomgeruild en november een om 22 uur op de laatste avond van de cruise. Aanbod omvat eveneens een korting van 25 procent op de cruiseprijs voor de derde en vierde persoon in eenzelfde hut. Plus: de eerste Select-drankenpakket. Deze promotie is geldig voor nieuwe boekingen tussen 4 januari en 15 februari 2016 voor een buitenhut en hoger. BOGO+ is niet combineerbaar met gereduceerde en tweede persoon in de hut op Europese afvaarten metrecht Jewel of the Seas, Visionaan of the Seas en of the Seas voorafgaande met vertrek tussen april en ©2016 november 2016 ontvangen een tarieven. Royal Caribbean International behoudt zich het deze aanbiedingen te passen of Rhapsody stop te zetten zonder mededeling. Royal Caribbean Cruises Select-drankenpakket. promotie is geldig voor nieuwe boekingen tussen 4 januari en 15 februari 2016 voor een buitenhut en hoger. BOGO+ is niet combineerbaar met gereduceerde Ltd. Ships registry: TheDeze Bahamas. Cruise Connection31/12/2015. tarieven. Royal Caribbean International behoudt zich het recht deze aanbiedingen aan te passen of stop te zetten zonder voorafgaande mededeling. ©2016 Royal Caribbean Cruises Ltd. Ships registry: The Bahamas. Cruise Connection31/12/2015.

Editie februari 2016 Erk. nr. 5449


UNIEKE LUXECRUISE met Silver Whisper Vertrek vanuit Antwerpen !

Troeven:

• Bijzonder luxueuze schepen met zeer veel ruimte voor de gasten en een feilloze Europese hotelservice • In elke haven vervoer van het schip naar het centrum van de havenstad • All-inclusive service, inbegrepen: alle dranken (incl. sterk dranken & champagne), gratis gevulde minibar in de hut, fooien • Uitstekende specialiteitenrestaurants uit alle hoeken van de wereld • Spa & fitness met uitzicht op zee, schoonheidssalon met grote keuze aan behandelingen en massages

6-daagse minicruise vanaf: e 2.150 pp incl. vlucht

GRATIS REDERIJVLUCHTEN !

Vertrek: 29 mei 2016

8 dagen van Athene naar Venetië vanaf: e 3.380 pp incl. vluchten

Vaarroute: Antwerpen, Amsterdam, Bremerhaven, Helsingborg, Kopenhagen (+ overnachting in de haven)

Schip: Silver Whisper

Vertrek: 5 augustus 2016

Prijzen

Schip: Silver Spirit Vaarroute: Piraeus/Athene, Katakolon/Olympia, Corfu, Kotor/ Montenegro, Dubrovnik, Hvar, Venetië

Vista Suite

Veranda Suite

e 2.150/pp

e 2.650/pp

Inbegrepen: cruise op basis van all-inclusive, terugvlucht KopenhagenBrussel, transfer luchthaven-haven, havengelden en taksen.

Prijzen: Vista Suite

e3.480 pp

Veranda 1 Suite

e3.990 pp

Veranda 2 Suite

e4.100 pp

Veranda 3 Suite

e4.200 pp

Veranda 4 Suite

e4.310 pp

Veranda 5 Suite

e4.410 pp

Veranda 6 Suite

e4.510 pp

Inbegrepen: cruise op basis van all-inclusive, vluchten heen/terug, transfers luchthaven-haven, havengelden en taksen. Niet inbegrepen: Silver Shore Select excursies.

Routes en prijzen worden verstrekt onder voorbehoud en kunnen op elk moment door de rederij gewijzigd of ingetrokken worden, zolang een reservering niet definitief is. De algemene voorwaarden van het actuele Cruise Kompas zijn van toepassing.

Profile for ATC Cruises

ATC Cruises aanbiedingen  

ATC Cruises aanbiedingen  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded