Page 1

London resa -På fredagen den 17.9 började våran resa till London. -Vi gav oss iväg ungefär kl.10.00 från Pargas. -Vi träffade flickorna Laura Tuomela och annina Rosenqvist och vår ledare Mikko väänänen vid flygfältet, där tog vi några foton och sade farväl och gav oss iväg. -Då vi landade och fått vårt bagage kom en trävlig kvinna som hette Emma meads och hämtade oss , resten av dagen var det nästan bara lugnt -Lördagen den 18.9 började vår första träningsdag. På morgonen kl. 9.30 hadde vi en upp värmning med en man som hette Darrell Aldridge. Kort efter det berättade dom smått om va storyn handla om. Och senare blev vi valda till sånhärna Groups som bestod av Groups A,B,C,D,E. Där hadde vi övningar som man skulle lära känna varandra. Sen hadde vi mat och efter maten hadde vi Introduction evening var man skulle berätta lite om sig själv och var man kom från. Och de gjorde vi bra med muumin och julgubben. :D -Söndagen den 19.9 var det sight seeing day ,såg lite av London och spel dag , vär vi va i hyde park och lekte lekar. Och senare var det en Relaxed evening då vi gick lite till hyde park och tittade.


-

-Måndagen den 20.9 var det igen uppvärmning med Darrel och sen sin Group övning och sedan övning med alla . Mat kl 17.45 , mm franskisar . Kvällen var då en National evening där alla länder hadde förberätt någonting och skulle uppträda med det . Det var vackert och roligt . Tisdagen den 21.9 var samma rutin igen och National evening . Den här kvällen hadde Finland sin ’’Räpp’’ den var tuff .

-

Då va de Onsdag, samma rutin igen . Uppvärmning med Darrel , Group övningarna där alla övade sitt eget uppträdande för Pjäsen. På kvällen var det international market evening, där alla hade lagat upp ett bord med sötsaker och saker från sitt land. Finland hadde då såklart Fazers blå, lakrits , SISU och kort packor och flaggor.

-

Torsdagen den 23.9 hadde vi igen samma rutin . På kvällen hadde vi en Theatre Night då man fick fara o titta på en teater då. Vi for via metro till Apollo Theater och såg på Wicked. Någo från the Wizard of Oz. Det var helt roligt . Fredagen den 24.9 hadde vi faktist inte uppvärmning med Darrel utan med några andra kvinnor från någo land :D . Nu började allting se bättre ut . Men ännu hadde vi lite vi måsta förbättra på. På kvällen gick vi då ut och souvinier shoppa lite hittade emassa krääsä man kunde ta hem . Och sen blev de en liten kamp vart vi skulle fa och äta . De va antingen indisk mat eller italiensk mat. Men italienska maten vann . Det var nog gott iallafall med det . :) Lördagen den 25.9 var det ingen uppvärmning utan vi gick igenom allt och såg vad som måste förbättras och förstoras, för man kunde inte göra någon rörelse liten i STORA Royal albert hall. Nej ! Allt skulle förstoras . :D det gick bra . Nu var nog alla lite spännda för morondagen. Men på kvällen skulle alla koppla av och chilla så dom hade kastat ihopp en Disco kväll där alla dansade låss och hade roligt !

-

-


SHOW DAY •

- JAH! Då va de söndagen den 26.9 . Man måsta äta mycket morgon mål för vi skulle vara heladagen i Royal Albert hall. Där hade vi genrep och ungefär kl 10.00 började alla 1000 UK barnen komma . Kören och skådesspelarna. Vi hadde ett general genrep med dem och det tog nästan heladagen. Klockan började närma sig 19.00 det var då VOICES FOR A BETTER WORLD Worlds Children’s Theater Ensemble skulle börja . Alla var visst peppade och ready for action! :D - Showen gick super bra! Efter den hadde vi en liten farväll party där alla var såklart väldigt ledsna och man fick ju såklart själv en tår i öga :,) där sa då Kevin Dowsett ett stort tack till alla ! Alla tog foton och många fick presenter. jaa-a då for man och lägga sig efter glädje tårar och många kramar. - Så var det den sista morgonen i London. Vi startade från var vi bodde som då var Imperial college. Vi hadde då ett lustit rum som luktade gammal mommo varenda gång man steg in i det . Men det var roligt. Och så var man igen vid Heathrow airport och sade Good bye till den trävliga Emma. Och sedan var det på flygplanet och hemot vi flyga. Då var man hemma igen i Lugna lilla Finland ! Då sade vi hejjdå till Laura och Annina . Och såklart hejjdå till vår Roliga ledare Mikko. Då var jag William och Tobias på väg hem till Pargas för att komma hem och fara tillbaka till skolan.


Side notes :D •

Min och Lauras Team ledare hette Sue Colgrave och var en underbart trävlig kvinna och Tobias och Anninas ledare hette Aoife smyth.

Han som då börjat allt detta och TheaterTrain hette Kevin Dowsett . Han här varit med i många London drama skolor och lärt många människor som har blivit rätt så framgångs rika. Han är huvud stolen för the international Theater Exchange . Han har skrivit sex musikaliska pjäser för unga människor.

Konduktören och arangskören Robert Hyman har också varit med om emassa .


Uppe hรถgr sigtseeing vnstr uppe frรฅn natinal museom of history dinosaurie Nere till hรถger showday Nere till vnstr Royal Albert Hall


uppe till höger royal albert hall arena där vi uppträdde. Vnstr om den national evening där alla dansade :D Och nere finland gör sin räpp! På national evening

Profile for Sofia Wegelius

London resa  

Resa till London

London resa  

Resa till London

Profile for aswsofia
Advertisement