Page 1

LIITE

Avainasukas

1 路 2011

Avainasukasarvonta tulee taas! s. 3

Avainasukkaat ajan tasalla uudiskohteista s. 2 Suositut Viking Linen edut jatkuvat s. 6


Kuvat: iStockphoto

Avainasukkaat ajan tasalla uudiskohteista VVO rakennuttaa ja peruskorjauttaa jatkuvasti taloja eri puolelle maata, ja ne ovat hyvin kysyttyjä. Tällä hetkellä rakenteilla omaan omistukseen jääviä vuokra-asuntoja on ennätysmäärä koko VVO:n 41-vuotisen historian aikana. Suurin osa uusista asunnoista valmistuu pääkaupunkiseudulle. 2

Avainasukasliite

Avainasukaspalvelu tiedottaa kirjeitse pitkään asuneille avain­asukkaille lähialueiden valmistuvista uudiskohteista sekä perusparannuskohteista. Asuinalueen lisäksi postituksia tehdään muun muassa iän perusteella, mikäli kyseessä on esimerkiksi seniorikohde. – Haluamme huomioida pitkäaikaiset

asukkaamme kertomalla uusista kohteista heille henkilökohtaisesti, kertoo avainasukasassistentti Anna Lehtonen. Valmistuvista kohteista tiedotetaan myös VVO:n nettisivuilla osoitteessa www.vvo.fi > Uuteen kotiin > Vuokraasunnot > Uustuotanto ja peruskorjatut.


Uutta ilmettä kotiin avainasukasarvonnasta Miten sinä käyttäisit 1 000 euroa kotisi sisustamiseen? Haaveiletko isommasta televisiosta, uudesta sohvasta tai haluaisitko ehkä uusia matot ja verhot? Entä helpottaisiko arkeasi laadukas pesutorni? Avainasukasarvonnassa voi onni potkaista ja haaveet toteutua. Avainasukasarvonta järjestetään tänä vuonna neljättä kertaa. Avainasukkaiden kesken arvotaan laadukkaita asumiseen ja vapaa-aikaan liittyviä palkintoja. Pääpalkinto on 1 000 euron lahjakortti vapaavalintaiseen kodinkonetai sisustusliikkeeseen.

Arpanumeroita saa tuttuun tapaan asumisvuosien mukaan; yksi arpa kustakin täydestä vuodesta. Vähintään vuoden VVO:lla asuneet vuokralaiset saavat maaliskuun aikana postitse kortin, josta ilmenee yhtäjaksoisen asiakkuusajan alkamispäivä ja siten arpanumeroiden lukumäärä. Muistathan ilmoittaa avainasukaspalveluun, mikäli huomaat virheen muuttopäivämäärässäsi. Onnea arvontaan!

1 · 2011

3


Valtakunnalliset kuponkiedut – leikkaa talteen!  Tarjous on voimassa 9.3. 2011 asti.

*

ä t is le e p la il g n o p u k ä ll ä T

2 A S K A M , 3 A T OS dullisimman Tarjoamme e

*Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

 -TV LED ksu a p et ittim 3 cm C-vir B V D T- ja DVB B ja US DMI H x 2

349¤

UE26C400WXXE

Tarjous on voimassa 9.3. 2011 asti.

Tarjous on voimassa 9.3. 2011 asti.

A+ kka

9,0 L 52,90 €

En

199¤ Norm. 249 €

M-Sisustusmaali valkoinen + sävytysveloitus Etu on voimassa 31.5.2011 asti VVO:n avainasukkaana saat lisäksi tällä kupongilla kaikista maaleista ja maalaustarvikkeista

-28 %

luo ergia

Avainasukasliite

norm.hinta 37,20 €

norm.hinta 86,60 €

26” LED-TV

Norm. 499 €

4

2,7 L 22,90 €

85 litraa

pakastinkaappi

Alennus koskee normaalihintaisia varastotuotteitamme. Etu on voimassa 31.12.2011 asti

CFU195E

www.mestarit.fi


Valtakunnalliset edut Viking Line – Helsinki-Tukholma-risteilyt alk. 60 €/hytti, 2–4 matkustajaa C/B2P-hytissä (norm. alk. 84 €) – Miniristeilyt Turusta alk. 20 €/hytti, 2–4 matkustajaa C-hytissä (norm. alk. 30 €) – Päiväristeilyt Tallinnaan Viking XPRS:llä alk. 16 €/hlö (norm. 29 €) Tutustu etuihin tarkemmin osoitteessa: www.vikingline.fi/edut/vvo_avainasukas

Otavamedia Oy

Lindan Kotipalvelu

VVO:n avainasukkaana saat 30 prosentin alennuksen kaikista Otavamedian lehdistä.

Avainasukkaana saat 5 % alennuksen siivouksista ja muista palveluista, jotka tilataan VVO:n vuokraasuntoihin. Etu on voimassa 31. 12.2011 asti. Lisäksi saat kausitarjouksena VVO-kotiisi ikkunanpesun hintaan 33,90 €/tunti tai muuttosiivouksen 35,70€/tunti. Tarjoukset ovat voimassa 30.6. 2011 asti.

Lisätiedot ja lehtien tilaukset osoitteesta www.otavamedia.fi/vvo. Voit tehdä tilaukset myös puhelimitse numerosta (09) 156 665 ma-pe 8–17. Mainitse tilausta tehdessäsi, että olet VVO:n avainasukas.

MME I M U U TÄA ES S IT Y K S K S Ö MY S TA U L E V L PA

Lainalaatikko Muuttaessasi VVO:n vuokra-asuntoon saat 20 prosentin alennuksen Lainalaatikon vuokrattavista muuttovälineistä. Laatikoiden lisäksi voit vuokrata muuttosi avuksi esimerkiksi nokkakärryt. www.moukari.com

Tilaukset ja tiedustelut puhelimitse p. 010 423 7780. Lisätietoa löydät osoitteesta www.lindankotipalvelu.fi.

Etu on voimassa vuoden 2011 loppuun asti. Tutustu tuotteisiin ja palveluihin tarkemmin: www.lainalaatikko.fi tai soita numeroon (09) 512 3123. Mainitse tilausta tehdessäsi, että olet muuttamassa VVO:n vuokra-asuntoon.

www.lainalaatikko.fi

1 · 2011

5


Suositut Viking Linen edut jatkuvat Viking Linen tarjoukset avainasukkaille ovat olleet jo vuosia kaikista suosituin alennusetu. Siksi olemme neuvotelleet vastaavia tarjouksia myÜs vuodelle 2011. Tarjouksista ilmoitetaan tuttuun tapaan avainasukasliitteen keskiaukeaman lisäksi nettisivuilla osoitteessa www.vvo.fi/avainasukas.

6

Avainasukasliite


Risteilyjen lisäksi Viking Linellä on tarjolla esimerkiksi reittimatkoja ja hotellipaketteja ja erikokoisille ryhmille sopivia paketteja. Viking Line on hyvä vaihtoehto myös automatkaajille. Kokeile automatkaa myös muina vuodenaikoina kuin kesällä tai ota auto mukaasi päiväretkelle kohdekaupunkeihin! Tukholman ja Tallinnan vanhat kaupungit kahviloineen, ravintoloineen ja ostospaikkoineen ovat monelle vanhastaan tuttuja paikkoja. Saimme Viking Linelta vinkkejä, mitä kaikkea muuta nähtävää näissä kaupungeissa on.

Tukholmassa on paljon nähtävää ja koettavaa Sky View on Tukholman uusi huippunähtävyys. Kyseessä on lasigondoli, joka kuljettaa matkustajat Ericsson Globen kylkeä pitkin 130 metrin korkeuteen. Huipulla voit nauttia huikeista näköaloista yli koko Tukholman. Junibacken on riemukas satumaailma lapsille ja lapsenmielisille. Elävä satutalo on avoinna vuoden ympäri, ja kaikki toiminta on sisätiloissa. Junibackenissa voit kokea monia Astrid Lindgrenin kirjoista tuttuja ympäristöjä, Vaahteramäen Eemelistä Katto-Kassiseen. Voit myös leikkiä Peppi Pitkätossun Huvikummussa ja tervehtiä monia muita lastenkirjoista tuttuja hahmoja. Junibackenissa voit kokea pohjoismaisten satujen taikaa ja kaikki saavat leikkiä ja touhuta, tutkia ja oppia.

Tukholman valokuvataiteen museo, Fotografiska, avattiin keväällä 2010. Museo sijaitsee vain 300 metrin päässä Viking Linen terminaalista. Museossa esitellään arvostettujen maailmanluokan valokuvaajien näyttelyitä: neljä uniikkia päänäyttelyä ja noin 20 pienempää näyttelyä vuosittain. Pääpaino on nykytaiteessa. Näyttelytilaa on 2 500 m², minkä johdosta se on yksi maailman suurimmista valokuvamuseoista. Kivenheiton päässä ydinkeskustasta sijaitseva Östermalm on Tukholman hienostuneimpia kaupunginosia, erinomainen päiväkävelykohde kauniilla säällä. Trendikäs ja boheemi Tukholma sykkii Vikingin laivasataman kupeessa sijaitsevalla Södermalmilla, jonka kiinnostavat kauppakadut monet suomalaismatkailijat ovat löytäneet.

Viihdy Euroopan kulttuuripääkaupungissa Tallinnassa Tallinna on Viron pääkaupunki ja vuonna 2011 myös koko Euroopan kulttuuripääkaupunki. Kyseessä on Viron historian suurin kulttuuritapahtuma. Euroopan kulttuuripääkaupunki Tallinna 2011 esittelee kansainvälisiä suurtapahtumia ja vie nuoret mukaan kulttuurin pariin. Tallinnan eläintarha täytti 70 vuotta vuonna 2009. Norsutalon laajennus valmistuu keväällä. Eläintarhassa voit ihastella harvinaisia eläinlajeja lauhkeiden ja arktisten vyöhykkeiden alueilta ja eksoot-

tisemmiltakin seuduilta. Tropiikkitalossa voit nähdä krokotiileja, simpansseja ja monia muita sademetsien asukkeja. Rocca Al Mare Virossa on maalauksellinen metsäpuisto Koplin lahden rannalla. Puistossa on esitteillä eri aikakausilta ja seuduilta peräisin olevia maalaistaloja pihapiireineen, tuuli- ja vesimyllyjä ja paljon muuta. Voit maistella virolaisia perinneruokia kyläkievarissa tai lähteä vaikkapa hevosajelulle. Kalev Spa sijaitsee Tallinnan vanhassa kaupungissa matkustajasataman läheisyydessä, kauniin Kanutin puiston vieressä ja ostoskeskuksen välittömässä läheisyydessä. Vesipuisto, kauneuskeskus ja kylpylä tarjoavat satoja mahdollisuuksia rentoutumiseen ja aktiiviseen lomanviettoon kaikenikäisille.

Lisäetu sadalle nopeimmalle: 5 eurolla Tukholmaan! Viking Line tarjoaa sadalle nopeimmalle avainasukkaalle 2–4 hengen Helsinki– Tukholma–Helsinki-risteilybonuskortit, jotka ovat voimassa 17.4.–19.5. 2011 lauantai–torstai lähdöillä. Bonuskortilla saa B-hytin matkustajamaksun hinnalla 5 euroa/henkilö. Risteilybonuskortin saat itsellesi soittamalla avain­ asukaspalvelun numeroon 020 508 3360 ja jättämällä nimesi ja osoitteesi puhelinvastaajaan. Voit myös lähettää tietosi sähköpostitse osoitteeseen avainasukas@vvo.fi. Lähetämme bonuskortit sadalle nopeimmalle postitse kotiin. 1 · 2011

7


www.vvo.fi/avainasukas Avainasukasohjelman ajankohtaisista asioista tiedotetaan neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä avainasukasliitteessä. Voimassa olevat alennusedut ja lisätietoa muista eduista löydät myös osoitteesta www.vvo.fi/avainasukas. Lisäksi ilmoitamme henkilökohtaisesti kirjeitse, kun esimerkiksi vakuudenpalautus tai remonttietu on sinulle ajankohtaista.

5-vuotisetu

Vakuudenpalautus

Anna palautetta!

Nykyiseen asuntoonsa vuonna 2006, 1996, 1986 jne. muuttaneille lähetetään maaliskuussa 5-vuotis­ remonttiedusta kertova kirje ja yhteydenottokortti. Edun toteuttamisesta sovitaan yhdessä isännöitsijän kanssa.

Vakuudenpalautusaikataulut pysyvät vuonna 2011 ennallaan. Lomake palautukseen oikeutetuille lähete­ tään seuraavan kuukauden aikana, kun kolme vuotta asumista on tullut täyteen. Vakuusraha palautetaan kolmen viikon kuluessa lomakkeen palauttamisesta avain­asukas­ palveluun.

Voit antaa palautetta avainasukasohjelmasta milloin tahansa. Palautetta antaneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja. Palautelomakkeen löydät netistä www.vvo.fi/avain­ asukas tai voit lähettää palautteen postitse osoitteeseen VVO-yhtymä Oyj, Avainasukaspalvelu, PL 40, 00301 Helsinki.

VVO-yhtymä Oyj, Mannerheimintie 168a, PL 40, 00301 Helsinki puh. 020 508 3900 www.vvo.fi/avainasukas 8

Avainasukasliite

Mitä kauemmin asut, sitä paremmat edut. Avainasukasohjelma on VVO:n kanta-asiakasohjelma vuokralaisille. Tarjoamme avainasukkaille etuja kotiin, remontointiin, asumiseen ja vapaa-ajan viettoon.

Avainasukas 1/2011  

Avainasukasliite

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you