Page 1

Proeflokaal, Cultuur aan de Maas, Bioscoop, Schouwburg ‘Voel je vrij’ tijdens 16e Cultuur aan de Maas Stichting Cultureel Hart Cuijk houdt op zondag 25 augustus voor de 16e keer het evenement Cultuur aan de Maas. Dit jaar opnieuw in het centrum van Cuijk met als thema: Voel je Vrij. Een thema dat aansluit bij de herdenking van onze bevrijding 75 jaar geleden.

Service Bioscoop Industry geopend Service Bioscoop Industry opende afgelopen donderdag 1 augustus. In een prachtig verbouwd pand aan de Maasstraat 8 - schuin tegenover Schouwburg Cuijk - staan de blauwe stoelen klaar voor het publiek uit Cuijk en omgeving. Op deze plek midden in het dorpshart ontstaat een heus hotspot van horeca, het nieuwe uitgaanshart van Cuijk.

Een middag of avondje Industry is meer dan alleen een film kijken. De nieuwe bioscoop biedt haar bezoekers namelijk topservice indien gewenst - tot aan de stoel. De menukaart biedt alle keuze. Een druk op de serviceknop aan de stoel en de medewerkers brengen het snel en ongemerkt. Zo is film kijken helemaal relaxed. Ook voor of na de voorstelling kan je nog even gezellig loungen.

Tien bierbrouwers naar festival PROEFLokaal CUIJK - De derde editie van bierfestival PROEFLokaal in Cuijk is op zondag 18 augustus. Tien bierbrouwerijen uit de regio presenteren zich op het sfeervol ingerichte terrein aan de Molenstraat 35-45. Kloosterbrouwerij Toebes uit Cuijk, Brouwerij Wijchense Schone, Graafsch Genot, de Muifelbrouwerij en Wilskracht zijn voor het derde achtereenvolgende jaar present. Brouwerij De Blauwe Knoop en Mannenpap uit Nijmegen zijn er ook weer bij. Nieuw zijn dit jaar Stramme Kabouter, de Cuijkse

Brouwbrigade en Wentersch uit Winterswijk. Bierfestival PROEFLokaal is zondag 18 augustus van 14.00 tot 19.00 uur. De entree is gratis, een speciaal gemaakt proefglas met 1 consumptiemunt en informatieflyer kost 5 euro. Extra munten kosten 2 euro 50 per stuk.

Colofon Deze informatiepagina/advertorial is een initiatief van het platform CRT, dat staat voor Cultuur, Recreatie en Toerisme in Gemeente Cuijk. Hiervan maakt ook de website www.cuijk verrassend.nl deel van uit. CRT is een promotieplatform van, voor en door ondernemers. Doel is Cuijk en zijn kerkdorpen op de toeristische, recreatieve en culturele kaart te zetten. De coördinatie van deze pagina is in handen van Assur Manders, de teksten KIJK OOK EENS zijn gemaakt door Twan Dohmen Pers & OP FACEBOOK Communicatie.

CUIJK VERRASSEND

Cultuur aan de Maas wil hiermee benadrukken hoe vrij wij zijn in onze culturele, muzikale, theatrale en artistieke keuzes. Daarom een dag volop muziek, zang en kunst op diverse podia. Voor de jeugdige bezoekers is er een cir-

cusact, een verhalenverteller, een film en een springkussen. Het Kerkplein is omgedoopt tot een multicultureel ‘WIJ-plein’. U kunt daar kennismaken met ‘nieuwe’ medeburgers uit vele

windstreken en hun muziek, kunstuitingen en eetculturen. Daarnaast is er de traditionele kunst- en boekenmarkt met meer dan 30 kramen. Vrij entree bij musea en bezienswaardigheden. Het festival is van 13.00 tot 17.00 uur. Meer informatie en een programmaoverzicht op www.cultureelhartcuijk.nl.

AGENDA woensdag

14 aug

Wandeling door de Heem- en Beeldentuin

Kerkstraat

14.00

zondag

18 aug

ProefLokaal 2019 Bierfestival

Molenstraat 34

14.00

zaterdag

24 aug

Latin & Soul avond

Café Kansas

22.00

zondag

25 aug

Cultuur aan de Maas / Voel je vrij

Cuijk centrum

12.00

zondag

25 aug

6-daagse zeilcursus in de polyvalk

Bij Ceulemans

10.00

dinsdag

03 sep

Avondvierdaagse Cuijk 2019

Cuijk centrum

17.30

zaterdag

07 sep

Disco jaren 90

Café Kansas

22.00

zaterdag

07 sep

Outletzaterdag

Cuijk centrum

vr t/m di

6 t/m 9 sep

Kermis

Cuijk centrum

vrijdag

13 sep

Tentoonstelling Sport

Foto Archief-Dienst

16.00

zondag

15 sep

JAmZZ Collective Jerôme Hol

Café Kansas

16.00

woensdag

18 sep

Workshop Vlinders Prepareren

Chazara

19.30

zondag

22 sep

Raamvallei Duomarathon

De Barendonk Beers

08.00

zondag

22 sep

Cuijkse Kinderbeurs

Café de Bond

10.00

woensdag

25 sep

The Summer of Love (UK) Live

Schouwburg

20.15

zaterdag

28 sep

Dwazenbal Foute Party

Café d’n Dino

20.00

zaterdag

28 sep

Euregio Kamerorkest

Schouwburg

20.15

zondag

29 sep

Clean Pete - Afblijven

Schouwburg

15.30

woensdag

02 okt

Lenette van Dongen

Schouwburg

20.15

vrijdag

04 okt

The story of George Michael

Schouwburg

20.15

zaterdag

05 okt

Driving Miss Daisy

Schouwburg

20.15

zondag

06 okt

De Griezelbus On Tour (6+)

Schouwburg

14.30

zondag

06 okt

Poëtisch Ontbjt

Wereldtuin Verdeliet

09.30

zondag

06 okt

Koopzondag / Centrummanagement

Cuijk centrum

12.00

Profile for Assur Manders

Cuijk verrassend agenda augustus  

Cuijk verrassend, de agenda van Cuijk met ProefLokaal, bioscoop, schouwburg en Cultuur aan de Maas

Cuijk verrassend agenda augustus  

Cuijk verrassend, de agenda van Cuijk met ProefLokaal, bioscoop, schouwburg en Cultuur aan de Maas

Advertisement