Page 1

Benvolguts Senyors Alcalde i Regidors, El passat 8 de març els varem remetre un e-mail (reproduït mes avall) en el que en un del apartats tractàvem el tema de S.O.R.E.A., degut a les anomalies sofertes per alguns veïns, SOREA es cas apart. Quan en en un post del nostre blog varem anunciar en data 30/12/2011 que el tema de la companyia d'aigua ja estava resolt i ho varem ratificar en la nostra visita a l'alcaldia del 25 de gener de 2012 i vostès ens confirma'n que la pressió en tot el nostre barri es de 2,5 quilos, (0,7 quilos per sobre de la norma), ara s'ens ha tornat a despertar el mal son, amb comentaris fets pel soci Lluis Rodó a la nostre web/bog que adjuntem, axis com e-mail rebuts de la veïna Carme Orta. Els agrairem facin les gestions oportunes en front a SOREA per constatar les dades aportades pels nostres veïns i una vegada fetes les rectificacions dels problemes detectats amb els afectats ens mantinguin degudament informats.

Bé, no hem tingut cap comunicat de les gestions fetes per l'ajuntament vers la companyia subministradora de l'aigua (S.O.R.E.A.), però el que si hem rebut son mes queixes dels veïns amb molta indignació que la justifica'n tan per la reiteració, com per la manca d'informació que reben. Com poden comprovar el tall d'aigua es va produir a la matinada del dia 3 d'aquest mes d'abril. Adjuntem en aquest e-mail copies dels e-mails rebuts, i també talls dels comentaris bolcats a la nostra web.


Ara si que els demanem una vegada mes però amb urgència, ser informats del com i quan S.O.R.E.A. tindrà solucionat el problema, que ja es crònic pels veïns però el silenci que reben per resposta agreuge les situacions de inseguretat. Salutacions i bona PASQUA. -Jordi Duran i Cot Vocal !


SOREA - avaries 2012  

e-mail amb la queixa dels veins per els talls de l'aigua de SOREA

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you