Page 1

PER PARTICIPAR EN EL CENTRE DE LLEURE:

PROPOSTA

Has d’omplir la butlleta d’inscripció i l’autorització i deixar-la a la bústia del lleure del taller. Cal que abonis la quantitat de 40 euros per la quota de soci anual a

D’ACTIVITATS

l'equip de monitors durant els primers dies d'activitat o també ho pots fer a l’oficina de l'Associació Trèvol, els dimarts i els dimecres de 10h a 12h.

CURS 2011-2012

En determinades activitats, hi ha un cost addicional especificat en l’explicació. LES PLACES A LES ACTIVITATS SÓN LIMITADES.

SORTIDES D’UN DIA I ACTIVITATS EXTRAORDINÀRIES: Si només participes a les sortides i a les activitats extraordinàries, no caldrà abonar la quota de soci. En la majoria d’aquestes sortides i activitats, però, hi

El Centre de Lleure és un servei de la Fundació Privada Santa Teresa, gestionat per l'Associació de Serveis d'Animació i Lleure Trèvol. Si estàs llegint aquest fulletó i tens ganes de fer coses, pel teu compte, amb els teus amics i amigues;

haurà dos preus, el de les persones sòcies i el de les que no ho són. La programació en aquest cas es farà trimestralment i es farà arribar a aquelles

Si t’agrada anar al cinema, fer un refresc entre amics, sortir a ballar;

persones que s’hagin inscrit a les sortides i activitats extraordinàries.

Si de tant en tant et ve de gust fer alguna sortida o una excursió;

INICI DE LES ACTIVITATS: DIMECRES 5 D’OCTUBRE.

Si a l’estiu ets dels que no t’agrada quedar-te a casa; Doncs és el que fem al Centre de Lleure, fer coses durant el temps lliure i passar-nos-ho bé tots plegats!

CONTACTA AMB NOSALTRES: Telèfons operatius de dilluns a divendres de 10h a 13h: Despatx: 977 66 83 11 Mòbil: 661 68 93 79. Correu electrònic: clleureventall@gmail.com Atenció directa: Despatx de Trèvol, ubicat a l'Hotel d'Entitats, despatx núm. 7, del Camí Reial del Vendrell. Et recomanem trucar per concertar la visita. Taller, ubicat a l'avinguda Santa Oliva núm. 20-22 del Vendrell. Ens hi trobareu els dimecres de 13h a 15h.

T’animes a fer activitats amb nosaltres? Quedem un dia i, si t’agrada,...

T’APUNTES?


ACTIVITATS DE FORMACIÓ I LLEURE: 

Lectoescriptura: treballarem per a desenvolupar habilitats prèvies a la lectura

i escriptura en alguns casos, i relacionades directament amb la lectoescriptura en d’altres, respectant i treballant en les capacitats de cada participant. Ens trobem els dilluns a l’edifici de Fàtima de 17.30h a 19h. 

Balls de saló: la professional Miriam Buitrago és una col·laboradora que ens

ofereix una classe de ball per setmana en l’escola de balls que ella mateixa dirigeix. La seva tasca culmina amb vàries actuacions al llarg del curs que tothom

SORTIDES I ACTIVITATS EXTRAORDINÀRIES:

Puig) de 17.30h a 18.15h.

Les farem en cap de setmana i variaran en funció de les propostes que vosaltres mateixos feu i de la planificació del curs . Algunes les farem conjuntament amb el Centre de Lleure l’Espurna. Farem sortides de mig o tot un dia, participarem en el Carnaval i, com a novetat, podrem gaudir de les vacances de setmana santa.

A MÉS A MÉS:

pot venir a veure. Ens trobem els dimarts a l’Escola de Balls (al davant de la Pl. De la Sardana, al

Taller de teatre i música: a través de l’escolta dels instruments en viu i de la

música, treballarem l’expressió corporal i l’expressió teatral. El taller finalitzarà amb un acte al final del curs. L’activitat té un cost addicional. Cal fer efectiu 40€ de quota de soci anual, 18€ durant el segon trimestre i 18€ durant el tercer trimestre.

 Escola d’art: l’activitat es realitza a l’escola d’art Apel·les Fenosa i en ella es treballarà el dibuix. El preu anual és de 75€ (a pagar en dues vegades) i 25€ per materials (a pagar a principi de curs). Ens trobem els dijous a l’Escola d’Art Apel·les Fenosa de 18h a 20h.

Ens trobem els dimecres al local d’assaig dels Nens del Vendrell (Av. Riera) de 17.30h a 19h. 

Activitat oberta: cada setmana farem una activitat diferent. Farem tallers

de manualitats i de cuina, visionat de vídeos, visites a entitats del poble... amb l’objectiu de desenvolupar i potenciar habilitats i créixer en relació amb els companys. Ens trobem els divendres a l’edifici de Fàtima de 17.30h a 19h.

En totes les activitats reservem els primers minuts per berenar excepte en el cas dels balls de saló; per tal d’aprofitar el temps de classe, és millor que bereneu a la sortida, a les 18.15h. Us podem acompanyar des del taller fins on es fan les activitats. A les 17h estarem a la sortida. Caldrà que ho poseu en l’autorització i us poseu en contacte amb nosaltres; també hauran d’estar informades les responsables del taller.

Activitats STO 11-12  

Propaganda pels usuaris

Activitats STO 11-12  

Propaganda pels usuaris

Advertisement