Page 1

PROPOSTA PER PARTICIPAR EN EL CENTRE DE LLEURE:

D’ACTIVITATS ACTIVITATS I TALLERS: Si vols participar de les activitats del Centre de Lleure, cal que omplis la butlleta d’inscripció i l’autorització i la deixis a la bústia del lleure. Cal que abonis la quantitat de 40 euros per la quota de soci anual a l'equip de monitors durant els primers dies d'activitat .

CURS 2011-2012 El Centre de Lleure L’Espurna és un servei de la Fundació Ginac, gestionat per l'Associació de Serveis d'Animació i Lleure Trèvol

SORTIDES: Per participar només en les sortides no cal abonar la quota de soci. En la majoria de sortides hi haurà dos preus, el de les persones sòcies i el de les que no ho són, que resultarà proporcionalment superior. VOLUNTARIAT Per participar en el voluntariat NO caldrà abonar la quota de soci. El voluntariat ni té cap cost ni està remunerat. Enguany també farem el sopar de voluntaris i voluntàries a final de curs.

Si estàs llegint aquest fulletó i tens ganes de fer coses, pel teu compte, amb els teus amics i amigues Si t’agrada anar al cinema, fer un refresc entre amics, sortir a ballar Si de tant en tant et ve de gust fer alguna sortida, o una excursió

Per a qualsevol aclariment, pots posar-te en contacte amb nosaltres: Per telèfon, de dilluns a divendres de 10h a 13h: Despatx: 977 66 83 11 Mòbil del lleure: 600.36.34.28 (Marta Donés) Per correu electrònic: c lleurelespurna@gmail.com Atenció directa: Després de les activitats d’entre setmana i els dimarts de 13 a 15h. al taller Ginac, C/ Manyans s/n al Polígon de Valls.. Despatx de Trèvol: l'Hotel d'Entitats, despatx núm. 7, del Camí Reial del Vendrell. Et recomanem trucar per concertar la visita.

Si a l’estiu ets dels que no t’agrada quedar-te a casa.... Doncs és el que fem al Centre de Lleure, fer coses durant el temps lliure i passar-nos-ho bé tots plegats! T’animes a fer activitats amb nosaltres? Quedem un dia, i si t’agrada....

T’APUNTES?


ACTIVITATS DE FORMACIÓ I LLEURE PETANCA - Dimecres de 18 a 19h.

Seguirem consolidant el gran equip que vam formar el curs passat. En l’entrenament setmanal aprendrem tècnica i creixerem com a equip en cohesió i esportivitat. Participarem en els campionats de petanca de l’Acell i gaudirem d’una lligueta Valls-Vendrell amb els companys de Ventall de la Fundació Santa Teresa i altres activitats pròpies. * Entrenarem a Casa Caritat durant tot el curs. Si el temps no permet entrenar, els participants de petanca s’incorporaran al grup d’activitat oberta, amb els que coincideixen en dia, lloc i horari. ACTIVITAT OBERTA – Dimecres de 18 a 19 h.

Cada setmana farem un taller diferent: plàstica, expressió corporal, ball, jocs de taula, cuina, etc. Amb ganes de passar-ho bé, créixer en la relació amb els companys i desenvolupar i potenciar habilitats.

ACTIVITATS EXTRAORDINÀRIES, CAPS DE SETMANA I VACANCES CAPS DE SETMANA I VACANCES Enguany els caps de setmana les activitats seran de dia sencer i sovint les farem conjuntament amb el Vendrell, d’aquesta manera optimitzem recursos i podem fer activitats molt interessants. Podeu començar a proposar-nos llocs que us agradaria visitar, activitats que us agradaria fer, etc. I deixar les idees a la bústia del lleure, les sortides que fem seran les que vosaltres proposeu. Enguany com a novetat, les vacances de setmana santa s’ofereixen també per a STO, marxarem un parell o tres de dies a la natura, en la mateixa línia de les vacances d’estiu. A l’estiu, com ja és habitual, farem torns de vacances amb opcions per a tothom.

TEATRE – Divendres de 18 a 19’30h

Treballarem joc teatralitzat, expressió corporal, reconeixement i expressió d’emocions, mímica… i mentre ho passem bé anirem preparant una obra de teatre que representarem a final de curs. Caldrà triar els personatges, fer els decorats, decidir el vestuari, les músiques i estar cohesionats i disposats a col·laborar els uns als altres. Totes les activitats es faran a Casa Caritat, podeu baixar del taller en el bus i els monitors del lleure us esperaran a la parada de la rotonda del Mercadona, junts anirema a Casa Carita i berenarem abans de l’activitat.

VOLUNTARIAT Com cada any l’Espurna participarem al Parc de Nadal, a la Festa del Comerç Just i a la Mostra d’Entitats de Lleure de Valls, organitzant tallers i fent tasques de voluntaris, Aquesta és una gran oportunitat de participar i estar presents en l’actualitat vallenca gaudint d’un bon ambient i ajudant els altres, alguns de vosaltres vau venir com a voluntaris el curs passt per primer cop, enguany us hi esperem a tots. Aquells que vulgueu participar heu de fer-ho de forma atònoma o acompanyats de familiars, els monitors del lleure en aquestes activitats actuen únicament com a coordinadors .

Inici de les activitats: dilluns 3 d’octubre

Activitats STO Espurna 11-12  

Activitats STO Espurna 11-12

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you