Page 1

Casa de colònies Verge Blanca

Crèdits de síntesi, colònies, estades escolars.


SITUACIÓ

CASA DE COLÒNIES VERGE BLANCA

CULTURA

NATURA Alta Ribagorça

FESTES I TRADICIONS

ESPORTS D’AVENTURA


ENTORN

Situada a l’Alta Ribagorça a 10 min de Pont de Suert i Barruera, i a 13 min de Boí. Envoltada d’un entorn privilegiat, on es poden dur a terme excursions pel Pirineu Lleidatà, descobrir el parc Nacional d’Aigüestortes i conèixer la nostra història a través del romànic català. Una casa ideal per a grups. Organitzem colònies per AMPES, escoles i crèdits de síntesi. Instal·lacions: - 60 places: un dormitori de 4 places amb bany, un dormitori de 6 places amb bany, un dormitori de 24 places i un de 26 places. - Piscina - Sala material - Zona esportiva - Infermeria (4 places) - Gran jardí i zona de bosc - Calefacció - Menjador - Pàrquing

quali Projectes educatius


ACTIVITATS D’OCI I CULTURA La vall de Boí ens proporciona una gran quantitat d’opcions de lleure i cultura: 1) Esglésies i arquitectura romànica d’interès cultural: Ruta del Romànic: Vuit esglésies i una ermita declarades patrimoni mundial de la humanitat per la UNESCO (Sant Climent i Santa Maria de Taüll, Sant Joan de Boí, Santa Eulàlia d’Erill la Vall, Sant Feliu de Barruera, la Nativitat i Sant Quirc de Durro, Santa Maria de Cardet i l’Assumpció de Cóll). Pobles d’interès arquitectònic: Iran, Irgo i Sarroqueta, Presa de Cavallers. 2) Festes i tradicions: Falles de St. Joan, el ball de Sant Isidre, el ball Pla, el Via Crucis o la Fira de Barruera. 3) Activitats esportives i d’aventura: - Hivern: esquí, snow, raquetes, alpinisme, etc. - Estiu: escalada-multiaventura, vies ferrates, rafting, canoes o kayac, barrancs, senderisme, btt, tir amb arc, equitació, quads, paintball,etc.

quali Projectes educatius


ACTIVITATS D’OCI I CULTURA

quali Projectes educatius

4) Relax-termall-wellness: - Balneari Caldes de Boí 5) Natura i Fauna: Centre de Fauna: Pont de Suert. Visita fàbrica de xoriç i secallona. Museu dels dinosaures (Arén). Presa de Cavallers. Visita a la casa dels Voltors. Taller de rastres i excrements. Taller d'arbres. Taller d'ocells. Apicultura. Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici entrada per Aigüestortes: visites 4×4, a peu. Observant el cel a la casa dels voltors.

Visita al Museu dels Dinosaures d’Arén


CRÈDITS DE SÍNTESI

Oferim tot un seguit d’activitats adaptades a les necessitats i competències de cada cicle, tant de primària com de secundària. Dirigides per educadors especialitzats en la matèria. Cada activitat va acompanyada del corresponent dossier de treball. El Parc Nacional: conèixer els diferents mamífers del Parc Nacional mitjançant l'estudi dels rastres i les petjades. Interpretar els resultats dels agents geològics externs modeladors. Observació d'una tartera i identificació de les diferents parts. Observació i identificació de les diferents parts d'una canal d'allaus. El desplaçament es realitza amb taxis 4x4 des de la casa fins al Parc. El Bosc: Identificar els elements que configuren un ecosistema i els tipus de relacions que s'estableixen entre ells dins d’uns bosc caducifoli i un bosc de coníferes. Identificar els estrats vegetals, descripció d’arbres i arbustos més comuns i estudi de la maduresa d’un bosc. El desplaçament es realitza a peu fins el bosc del vedat d’Irgo. El romànic: conèixer els principals trets arquitectònics del romànic de la vall de Boí visitant Sant Climent i Santa Maria de Taüll, identificant-ne els trets constructius romànics i la particular història de les seves pintures. El desplaçament es realitza amb bus, segons el grup, es pot tornar a peu.

quali Projectes educatius


CRÈDITS DE SÍNTESI

Taller de Petjades: taller d’interior per complementar la visita al Parc o al Salencar, realitzant una petjada o una caixa niu que s’enduran. Orientació i paisatge: activitat de descoberta de l’entorn a partir d’un joc de pistes o trekorientació amb l’ús de la brúixola, interpretant mapa, escala, corbes de nivell i punts cardinals. Complementant-ho amb un estudi del paisatge i els seus elements antròpics, biòtics i abiòtics. El Salencar: conèixer la vegetació de ribera i la seva fauna, observant les seves comunitats vegetals i d’ocells característics de les zones humides de muntanya.

quali Projectes educatius


quali Projectes

PACKS

Packs a mida: tu esculls les activitats, nosaltres les adaptem a les teves necessitats!

1) PACK FORMA’T

2) PACK AVENTURA

Ideem un pack a la mida del teu crèdit de síntesis, adaptat a les necessitats i competències de cada cicle, i amb el vist-i-plau del professorat del centre.

3) PACK MIXTE

Desconnecteu del dia a dia de l’escola i veniu a relaxarvos, saltar, cridar, baixar pels rius, tirar-vos amb tirolina, pujar a cavall, trekking i respirar aire pur que descongestiona les neurones!

CONTACTE

Us proposem un pack on barregem activitats formatives amb activitats d’oci i aventura per fer una estada distesa, però a la vegada marxant amb la motxilla plena de coneixements.

Més informació sobre preus i reserves:

Clara López Coordinadora de Lleure Quàlia T 663 263 494 /clopez@aalba.cat casacoloniesqualia.wordpress.com

PREUS I TARIFES

PREUS 2013-2014 (a partir de...)

Pack FORMA’T

Pack AVENTURA

Pack MIXTE

3 dies

120€

150€

135€

4 dies

155€

180€

205€

5 dies

200€

220€

265€

Aquest quadre especifica els preus mínims dels packs, però en funció de les activitats que es decideixin dur a terme els preus poden augmentar. Demaneu informació, sense compromís, sobre els preus de les activitats. PREPAREM PACKS A MIDA EN FUNCIÓ DEL VOSTRE PRESSUPOST


PREUS I TARIFES

quali Projectes educatius

El preu inclou: - Monitoratge i/o educadors. - Pensió completa a la casa de colònies. - Per cada 20 nens una plaça de professor gratuïta. - Packs – segons les activitats a realitzar. - Els PACKS inclouen un matí de relax al Circuit Termal del balneari de Caldes de Boí pel professorat. - Assistència i tràmits en totes les activitats. - Assegurança d’accidents i responsabilitat civil. El preu no inclou - Dinar del primer dia. (suplement de 7€) - Autocar (si es sol·licita es realitza la gestió)

MONITORS - Personal amb experiència en el món del lleure i l’ensenyament, coneixedors de l’entorn i de totes les activitats que s’hi realitzen. - Un monitor per cada 10-12 nens en activitats d’aventura i lleure. - Un educador especialitzat en la matèria per cada 20 amb acompanyament de monitor per les activitats de crèdit de síntesis. - Vetllem pels infants durant tot el dia. I sobretot, no deixem que s’avorreixin ni un instant!!


QUÀLIA PROJECTES EDUCATIUS

QUALIA és l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba relacionats amb el món de l’educació en el lleure, que pretén potenciar les qualitats i valors dels infants. Oferim un servei de menjadors escolars i extraescolars, gestió d'Ampa's, organització de casals per Ampa’s i Ajuntaments, tallers inclusius per Escoles i Instituts... i també portem la gestió de la casa de colònies de Llesp, tot des d'un punt de vista integral amb la màxima qualitat, combinant l’experiència en el sector de l’alimentació i la restauració col·lectiva, amb l’educació en valors a través del lleure. A QUALIA no entenem l’educació no formal com aquella on distreure per passar el temps durant les hores no lectives dels infants, sinó molt més. El nostre ideari incideix sobretot en satisfer les necessitats bàsiques de diversió i socialització, però des de la persona i els valors, per créixer i aprendre essent els protagonistes. Nosaltres entenem l’educació no formal com un espai d’educació en valors, un temps de creixement personal, creatiu, d’aprenentatge i sobretot divertit. Per això volem oferir als infants l’aventura de créixer i aprendre treballant en equip per a que esdevinguin persones solidàries, respectuoses i compromeses amb la societat. La nostra àmplia experiència en el camp del Lleure fa que actualment disposem d’una àmplia gama de monitors, són el nostre principal valor, amb una gran experiència, potencialitat i formació.

“Entenem l’educació no formal com un espai d’educació en valors”


ASSOCIACIÓ ALBA

L’Associació Alba som una organització sense afany de lucre, de gestió ètica, solidària, participativa que busca la innovació i l'adaptació al canvi i que pretenem compartir un projecte comú. Actualment estem treballant per a millorar la qualitat de vida de les persones amb qualsevol tipus de discapacitat psíquica, física i mental de pobles i ciutats de les comarques de l’Urgell i la Segarra i excepcionalment d’altres llocs. Actualment estem atenent a unes 257 persones amb discapacitat oferint serveis d’escola, atenció diürna al centre ocupacional, llars residència, esports i lleure, i el Centre Especial de Treball on donem ocupació a 72 persones amb discapacitat. El projecte de QUÀLIA neix com un projecte empresarial més de l’Associació Alba amb la voluntat de generar nous llocs de treball i donar un valor afegit a les activitats relacionades amb l’educació en el lleure.


CONTACTE Lluís Nadal Projectes educatius i de lleure Av. Onze de Setembre s/n 25300 Tàrrega Tlf 673043157 / 973312221 qualia@aalba.cat www.aalba.cat/qualia

Casa de colònies Verge Blanca  

Quàlia gestona la Casa Colònies Verge Blanca a Llesp. Una casa especialment destinada per a grups, escoles per a realitzar crèdits de síntes...

Advertisement