Page 1

30/11/2016 EDUCACIÓ

Tècnic/a d’alfabetització informàtica Fundació ECOM Descripció: Tècnic d’alfabetització informàtica del Servei d’Inserció Laboral de la Fundació ECOM a Sabadell i Mataró. La data límit de lliurament de currículums és el proper 02 de desembre de 2016 a les 15h. Perfil demanat: Titulació: Formació de nivell FP2/Grau superior d’informàtica o acreditació de formació reglada en l’àmbit de noves tecnologies. Coneixement de les noves tecnologies per la recerca de feina. Experiència en impartició d’accions formatives per la recerca de feina. (Més oferta). Contacte: http://tjussana.cat/feina.php?id=411 tjussana.cat “OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA”

30/11/2016 OFICIS

APRENDIZ DE TAPICERO/AYUDANTE DE TAPICERO Descripció: Buscamos una persona que tenga interés en aprender a tapizar en el sector automoción. Perfil demanat: Con un nivel de catalán C1 y un nivel medio de Inglés (equivalente a un nivel B1-B2) y con conocimientos y/o experiencia en el sector de la costura o similares.

30/11/2016 SOCIAL

Mediadora intercultural Pakistan Associació Salut i Família Descripció: Atenció a immigrants en situació de vulnerabilitat en serveis sanitaris amb la finalitat principal de lluitar contra l'exclusió sanitària i canalitzar la resposta a les necessitats socials bàsiques. Col·laborar activament amb els centres sanitaris i socials en l'atenció als immigrants en situació de vulnerabilitat. Suport en la producció de materials informatius i d'educació per a la salut interculturalment adaptats. Perfil demanat: EstuCurs de Formació en Mediació Intercultural i/o Mediació Sociocultural. Experiència: 3 – 4 anys mínim. Coneixement i domini del castellà parlat i escrit; de l'anglès parlat i escrit. Coneixement i domini de l'urdú, punjabi i Hindi. (Més oferta). Contacte: http://tjussana.cat/feina.php?id=410 tjussana.cat “OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA”

30/11/2016 ALTRES

Metrologo/a (Oficina Montcada) Descripció: Para empresa sector metal necesitamos persona con experiencia en mediciones dimensionales, metrología. mediciones dimensionales, metrología, uso de pie de rey, palmer, calibres, proyector de perfile Perfil demanat: Experiencia previa Contacte: http://bit.ly/2fQ5nkE

Contacte: http://bit.ly/2fQ1TON

feinaactiva.gencat.cat “OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA”

feinaactiva.gencat.cat “OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA”


30/11/2016 COMERÇ

Venedor/a

Descripció: Es precisa incorporar vendedora per forn de pa a BARCELONA. Funcions: venta del producte, servei de cafeteria y atenció al client. Venta del producte, atenció al client i servei de cafeteria. Perfil demanat: Es valorarà experiència prèvia en cafeteria o forn de pa. Contacte: http://bit.ly/2fQ5SuO

30/11/2016 ADMINISTRACIÓ

TÈCNIC/A DE NÒMINES a mitja jornada

Descripció: Tasques: Altes, baixes, càlcul de nòmines i liquidacions. Sistema Red i Contrat@. Aplicacions de Convenis. Càlcul IRPF, Mod 111, Mod 190 Perfil demanat: Tècnic/a de nòmines amb experiència, a temps parcial (ampliable a tardes)i amb residència a Sant Cugat o rodalies. Formació : Diplomat/da o Graduat/da en Relacions Laborals o Ciències del Treball. Contacte: http://bit.ly/2g5TDrM

feinaactiva.gencat.cat “OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA”

30/11/2016 ALTRES

feinaactiva.gencat.cat “OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA”

30/11/2016 SALUT

Responsable Producció i Medi Ambient - Associació Andromines

METGE/SSA ESPECIALISTA EN MEDICINA DE FAMILIA

Descripció: S'encarregarà de la coordinació, gestió i organització dels equips de treball de l'àrea mediambiental d'Andròmines, així com assegurar-se que s'estableixen, implanten i mantenen els processos necessaris per a l'adequat funcionament del SIG.

Descripció: Hospital comarcal amb un ambient familiar. Facilitem poder conciliar vida familiar i laboral. La seva ubicació permet poder estar en contacte amb la natura. Aquesta oferta és idònia per els professionals que vulguin fer un canvi de feina i millorar la seva qualitat de vida. Perfil demanat: Llicenciat amb titulació de Medicina (imprescindible). Experiència: Acceptem com experiència professional la formació via MIR de l'Especialitat.

Perfil demanat: Llicenciatura en Ciències ambientals, Biologia o Enginyeria. Experiència mínima 5 anys gestionant, organitzant i dirigint equips de treball. Valorable: Experiència en sistemes de gestió integrats i PRL. (Més en oferta) Contacte: http://tjussana.cat/feina.php?id=394 tjussana.cat “OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA”

Contacte: http://bit.ly/2fQ6sZw infofeina.com “OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA”


30/11/2016 EDUCACIÓ

TALLERISTA SMARTPHONE

30/11/2016 PROMOCIÓ

PROMOTOR/A MEDIAMARKT HOSPITALET DE LLOBREGAT

Descripció: Cerquem tallerista per impartir cursos monogràfics d'Smartphone adreçats a un públic general, al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa del Prat de Llobregat. Els tallers proposen centrar-se en alguns aspectes concrets relacionats amb l'ús dels Smartphones, com: còpies de seguretat, transferència d'arxius del dispositiu a l'ordinador, buidatge i gestió de l'espai de memòria i actualitzacions.

Descripció: Seleccionamos PROMOTORAS para promoción de pequeño electrodoméstico en MEDIAMARKT HOSPITALET DE LLOBREGAT. Fechas: Desde el día 19/12 al 05/01 , excepto , 25/12, 26/12, 30/12, 31/12 y 01 de enero, . Jornada: 4 horas en horario de 17:00 a 21:00h, excepto el dia, 04,05 de enero que sera de 7 horas de 11h-14h y 17h a 21h. .Salario: 5,5 euros netos/ hora.

Perfil demanat: Imprescindible tenir coneixements en Smartphones. Valorable haver impartit cursos i tallers de noves tecnologies a un públic general i/o alfabetització digital a gent gran.

Perfil demanat: Imprescindible experiencia en ventas, se valorará haber trabajado anteriormente en este centro. Requerimos buena imagen y actitud proactiva y educada. Muy importante, abstenerse quien no tenga disponibilidad en todas las fechas señaladas.

Contacte: http://bit.ly/2gwG45e

Contacte: http://bit.ly/2fCswsl

infofeina.com “OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA”

30/11/2016 PROMOCIÓ

yobalia “OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA”

30/11/2016 PROMOCIÓ

Azafata/Promotora de perfumería

Azafatas con patines 2 Diciembre

Descripció: Buscamos azafatas promotoras, con perfil comercial y experiencia en la promoción de perfumes y otros productos cosméticos de alta gama para trabajar en campaña de Navidad en el centro de Barcelona del 15 al 24 de Diciembre (menos domingos) en horario de 11:00h a 20:00h y el día 24 de 11h a 16h en diciembre y del 27 al 30 de 11:00 a 20:00. Imprescindible tener disponibilidad para toda la campaña y para un briefing presencial el día 7 de Diciembre.

Descripció: Seleccionamos azafatas patinadoras para campaña de reparto de flyers en el centro de Barcelona el viernes día 2 de Diciembre. Tendrán que llevar sus propios patines. Perfil demanat: Horario: 10:00 a 14:00 / 16:00 a 20:00 Salario: 6€/hora Contacte: http://bit.ly/2fQ5QmS

Perfil demanat: Experiencia no requerida Contacte: http://bit.ly/2fQ8rx4 yobalia “OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA”

yobalia “OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA”


30/11/2016 ADMINISTRACIÓ

Administratiu/va per area de desenvolupament del servei (Coop. Suara)

30/11/2016 SOCIAL

Educador/a social 6h/s - Sant Just Desvern

Descripció: Dibuixar/modificar diagrames de fluxe Planificar i agendar auditories internes i externes Enviament i seguiment i explotació de les enquestes de satisfacció client (Suara i Garbet) Actualització, confecció i millora dels formularis/registres vinculats al SGQ Seguiment i devolució enquesta aprofitament LOPD . (Consultar més en l’oferta)

Descripció: PRECISAMOS TITULADA 6H/S.

EDUCADORA

Perfil demanat: "Es valorarà coneixement i/o experiència en temes de comunicació, marqueting i sistema de gestió de qualitat. Es valorarà coneixements i/o experiència en processos administratius vinculats a les licitacions Idiomes: Bona redacció en català/castellà

Contacte: http://bit.ly/2gwI79D

SOCIAL

Condicions: Tipus de contracte: Temporal Duració: 3m + 9 + indefinit Jornada: Parcial tarda Horari: MARTES Y VIERNES DE 15 A 18H

acra.cat “OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA”

Contacte: http://bit.ly/2gJ8sR2 suara.coop “OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA”

30/11/2016 SOCIAL

30/11/2016 PROMOCIÓ

Treballador/a social - L'Hospitalet de Llobregat

Promotor Deportista - Campaña Navidad hasta 05/01

Descripció: Cerquem treballadora social a mitja jornada per a tasques pròpies del seu perfil professional i suport a direcció.

Descripció: La campaña inicia el próximo día 15/12 hasta el 05/01 trabajando en unos conocidos grandes almacenes, en el siguiente horario: Jueves y viernes de 17 a 21h (así como el lunes día 19/12), sábados de 11 a 14 y de 17 a 21h (excepto el 31/12 que se trabaja media jornada), así como el Domingo 18/12 en jornada completa, así como los días 3, 4 y 5 de Enero (M,X,J) en jornada completa. SALARIO: para 4h laborables salen 7.145¿ h/b y para 8h laborables son 6.23¿ (hora bruto) y los festivos de 8h son 7.91¿/b la hora. Perfil demanat: Buscamos a una persona deportista, con buen equilibrio, extrovertida, y con ganas de pasarlo bien! Contacte: http://bit.ly/2g60eCx

Perfil demanat: Titulació requerida: Grau en treball social. Requisits del lloc de treball: Persona dinàmica, responsable i amb formació específica en l'àmbit de la gent gran. Contacte: http://bit.ly/2fQ3S5K acra.cat “OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA”

infojobs.net “OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA”


30/11/2016 PROMOCIÓ

PROMOTORES/AS DE VENTA CAMPAÑA DE NAVIDAD - Vic Descripció: La Sirena busca para su Campaña de Navidad PROMOTORES/AS DE VENTA. El objetivo será orientar e informar a los clientes a cerca de los beneficios y características del producto, además de como cocinarlos. Perfil demanat: Necesitamos personas que: -Les entusiasme cocinar. -Conozcan nuestros productos. -Tengan vocación de servicio. -Tengan capacidad de comunicación y venta. Contacte: http://bit.ly/2fCA7a1

infojobs.net “OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA”

30/11/2016 EDUCACIÓ

Controlador/a Sales estudi nocturnes (temporal) Descripció: Des de la Fundació Pere Tarrés busquem a vuit Controladors/es de Sales d'Estudi nocturnes durant un mes. Les tasques són: Obrir i tancar la sala. Portar el registre del nombre d'usuaris que fan ús del servei. Controlar les entrades i sortides. Vetllar per la conservació de l'ordre i les condicions idònies de la sala. Enquestes. Atendre les consultes dels usuaris. Horari: de dilluns a divendres de 20h aprox a les 01:00. Durada: des de mitjans desembre 2016 fins 02/02/2017 Perfil demanat: Experiència en el sector del lleure, sobretot amb el col·lectiu de joves. Disponibilitat de treballar en horari detallat Contacte: http://bit.ly/2gwLGwr pere tarrés “OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA”

30/11/2016 EDUCACIÓ

Controlador/a Sales estudi diürnes (temporal) Descripció: Des de la Fundació Pere Tarrés busquem a dos Controladors/es de Sales d'Estudi diürnes durant un mes. Les tasques són: Obrir i tancar la sala. Portar el registre del nombre d'usuaris que fan ús del servei. Controlar les entrades i sortides. Vetllar per la conservació de l'ordre i les condicions idònies de la sala. Enquestes. Atendre les consultes dels usuaris. Horari: de dilluns a divendres de 11:00 a 13:00. Durada: des de mitjans desembre 2016 fins 02/02/2017 Perfil demanat: - Experiència en el sector del lleure, sobretot amb el col·lectiu de joves - Disponibilitat de treballar en horari detallat Contacte: http://bit.ly/2gFkpKZ pere tarrés “OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA”

30/11/2016 PROMOCIÓ

Azafatas/os para Congresos en Barcelona Descripció: Abrimos proceso de selección para forma equipo de azafatas para 2017. Buscamos chicos y chicas con amplia disponibilidad, experiencia demostrable en eventos, congresos y transfers. Perfil demanat: Imprescindible nivel alto de inglès i experiencia Contacte: http://bit.ly/2gFoGhF

studentjob.es “OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA”


30/11/2016 RESTAURACIÓ 30/11/2016 COMUNICACIÓ

Diseñador gráfico Cocineros-as para restaurante de cocina tradicional catalana Descripció: Seleccionamos Cocineros-as para restaurante de cocina tradicional catalana, en Barcelona. Horario: turno partido. Descanso semanal: 2 días Perfil demanat: Se requiere exp. en partida de fuegos. Salario: 1350€ netos x 12 Contacte: http://bit.ly/2gJfWDr

FUNDACIO JOIA - APUNTS Descripció: Se precisa incorporar Diseñador Gráfico a jornada completa. Buscamos una persona creativa con experiencia en diseño orientado a impresión, con capacidad para gestionar proyectos, desde la creación de ideas a la coordinación de impresión. Perfil demanat: Dominio experto del paquete Adobe, principalmente Photoshop, InDesign e Illustrator. Capacidad de organización y de comunicación con el cliente. Titulación en diseño gráfico. Se valorará: Experiencia en impresión digital, gran formato, ac Contacte: http://bit.ly/2gUSqHL

turijobs.com “OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA”

30/11/2016 DISCAPACITAT

ADMINISTRATIVA/O RECEPCIONISTA CON INGLES- Discapacidad Descripció: Función asociada a la recepción y a la atención al cliente y pertando apoyo administrativo a otros departamentos principalmente al de recursos humanos. Recepción de llamadas centralita, atención al cliente, despachos de mensajería, valija, etc... Tareas administrativas control acceso al centro (visitas, alumnos de formación, etc...) Perfil demanat: Aplicación, Procesadores de texto, Microsoft word (Alto). Aplicación, Hojas de cálculo, Microsoft excel (Alto). Aplicación, Aplicaciones ofimáticas, Microsoft office (Alto) IDIOMAS: Catalán: Comprensión auditiva - Alto, Comprensión lectora - Alto, Expresión Contacte: http://bit.ly/2gJkGcl portalento.es “OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA”

domestika.org “OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA”

30/11/2016 DISCAPACITAT

EDUCADORS SOCIALS - Discapacitat Descripció: Tasques: acompanyar infants, adolescents i joves en risc d¿exclusió a nivell personal; dissenyar, planificar e implementar activitats formatives i de temps de lleure en grup; gestionar la documentació que genera el projecte tant en paper com informàtica; relacionar-se amb els referents socioeducatius dels joves i ajudar l¿equip educatiu en la preparació, implementació i avaluació de les activitats socioeducatives del projecte. Perfil demanat: EDUCADORS SOCIALS Horari: TARDES Requisits imprescindibles: DISMINUCIÓ IGUAL O SUPERIOR AL 33% Nombre de pagues: 14ç Contacte: http://bit.ly/2gJbDIm feinaactiva.gencat.cat “OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA”


HORARIS D’ORIENTACIÓ i ASSESSORAMENT LABORAL INDIVIDUAL 2016

Es poden demanar assessories personalitzades i gratuïtes d’assessorament laboral amb cita prèvia als següents Punt d’Informació Juvenil: DILLUNS

MATÍ

10-14h CIAJ Centre d’Informació i Assessorament per a Joves

16-20h CIAJ TARDA

DIMARTS

Centre d’Informació i Assessorament per a Joves

17-20 h PIJ Ciutat Vella ------------------PIJ Sants – Montjuïc

DIMECRES

DIJOUS

DIVENDRES

10.30-13.30h PIJ Sarrià – Sant Gervasi

10.30-13.30h PIJ Nou Barris

10.30-13.30h St. Martí

17-20 h PIJ Gràcia ------------------PIJ Garcilaso

17-20h PIJ Les Corts ------------------PIJ HortaGuinardó

Inscripció al Coaching laboral. Troba tota la informació aquí

Tota la informació dels serveis i recursos dels Punts d’Informació Juvenil els pots trobar a www.bcn.cat/infojove

30 11 16 ofertes de treball  

Assessoria Laboral de la Xarxa del Punts d'Informació Juvenil de Barcelona

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you