Page 1

què fem? - Gestió dels caps de setmana, vacances i suport de matí de tres dels serveis residencials de l'associació ASPASIM per a persones amb discapacitat intel·lectual. (www.aspasim.es) - Gestió del Camp de Treball “Trencant Barreres” de la Secretaria General de Joventut, en col·laboració amb ASPASIM. - Gestió del Casal d’Estiu 2011 d’ASPASIM - Participació en diferents mostres d’entitats - Servei d’assessorament a famílies i entitats per al lleure inclusiu. - Organització de vacances per a persones amb discapacitat intel·lectual amb la col·laboració de l’IMSERSO. - “Temps per tots, temps per tot” Servei d’acompanyament, cangurs i respirs per a les famílies que ho sol·licitin.*

també... Tenim convenis amb diferents universitats i altres centres educatius de l’àmbit del lleure per a que estudiants de psicologia, educació social i monitors i directors de lleure puguin realitzar les pràctiques amb nosaltres.

servei de cangurs

Temps per tots, temps per tot - Servei de cangurs i acompanyament mèdic i de lleure, acompanyament a l’escola o al lloc de treball, suport a la llar. ( Poden ser subvencionats pel DINCAT ). Volem donar un servei de qualitat i amb un cost assequible per a les famílies que ho necessitin, per aquest motiu comptem amb una borsa de monitors formats per poder ajustar-se a les necessitats de cada persona i situació.

com puc col·laborar? - Com a voluntari Hi ha molta feina per fer, segur que en trobem una que s’adapti a tu! - Fes-te soci/a Tria la quota amb la que vols col·laborar i ajuda’ns a seguir tirant endavant els nostres projectes. Rebràs un butlletí semestral i podràs participar en les nostres trobades, amb altres famílies i professionals. També rebràs assessorament per al lleure inclusiu. - Fes un donatiu El nostre número de compte és el 2100 0937 23 0200130403


qUI som? Oratge és una associació sense ànim de lucre que pertany a la Federació DINCAT i que té la finalitat de donar resposta a les necessitats socioeducatives de les persones amb discapacitat. Actualment comptem amb un equip humà multidisciplinar de més de 30 persones entre voluntaris i treballadors. Cada un d’ells s’esforça en posar els suports que necessita cadascuna de les persones amb les que treballem per tal que puguin assolir la màxima autonomia possible en un entorn de salut i seguretat. I tot això, perquè estem convençuts que tots i cada un dels membres de la nostra societat, independentment del nostre nivell cognitiu o necessitat d'uns suports determinats, hem de tenir la possibilitat de gaudir d'una qualitat de vida digna dins de la comunitat, que com a ciutadans de dret, ens pertoca.

contacte Email: oratge.associacio@gmail.com Telf: 645 705 189 (De dll a dv de 8h a 13h i de 16h a 20h)

Oratge Associació

Adreça postal: C/ Vic, 12 Prpal 1a 08006 BARCELONA

O visita la nostra pàgina web

http://usuaris.tinet.cat/oratge/

Activitats de lleure per a persones amb discapacitat intel·lectual.

ORATGE TRIPTIC INFORMATIU  

Informacio d'interes per les families.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you