Page 12

CToetje en Dessert zijn een lief duo. Zij zijn buiten geboren en verzorgd door mensen uit de buurt. Gelukkig konden ze gevangen worden en zijn ze naar ons gebracht. Toetje is nog erg schuw en moet niet zo veel van mensen weten, wel is ze ontzettend gek op haar zusje Dessert. Dessert vind ons inmiddels best okĂŠ, we komen eten brengen en spelen met haar en dat vindt ze fantastisch. Beide dames laten zich inmid-

dels aaien. Dessert geniet er met volle teugen van, Toetje vindt het nog een beetje spannend allemaal. Om ze verder te socialiseren zoeken we mensen met ervaring en veel tijd voor ze zodat ze weinig alleen hoeven te zijn. Ze zijn erg gek op elkaar en daarom willen we ze graag samen plaatsen. Als ze eenmaal goed gewend zijn vinden ze het ook leuk om overdag lekker een rondje door de buurt te maken.

BDopey is een bijzonder katje die om een bijzondere reden bij ons is gekomen. Met Dopey in de buurt heb je namelijk geen zwangerschapstest nodig, hij is zĂł gevoelig voor veranderingen dat hij direct in de gaten had dat er een baby op komst was. Helaas vindt Dopey kinderen helemaal niet leuk en begon hij dat met zijn tandjes en nagels duidelijk te maken. Duidelijk is dus dat we een rustig huisje voor Dopey zoeken zonder andere huisdieren en absoluut geen kinderen. Dan is Dopey het beste op zijn gemak. Dopey komt dan ook graag knuffelen en naast je op de bank zitten.

12 RONDOM

Profile for Asiel De Hof van Ede

Rondom 2 - 2019  

Rondom 2 - 2019  

Profile for asielede
Advertisement