Issuu on Google+

Conceptboek


Wie ben ik? Ashling Kohnen Tweedejaars student aan Fontys hogeschool Tilburg. Studeert communicatie- International Event, Music and Entertainment Studies.


Mijn Huis

Een groot industrieel gebouw, waar rust en warmte samenkomt. Een plaats waar vriend en familie welkom is. Een mix van rust en drukte. Een gebouw met veel licht, zodat de kunstwerken al van ver te zien zijn. Dat is mijn huis.


Brainstorm

Straatjutten


Kernwaarden

excentriek nieuwsgierig open minded Mooi maker Boeiend


Visie

‘Gewapend met een excentriek inzicht geef ik de wereld kleur,


Ashthetic Conceptnaam Op Ashthetic ben ik gekomen door mijn naam Ashling samen te voegen met het Engelse woord aesthetic. Aesthetic, ofwel in het Nederlands esthetisch, is een woord dat terugkomt in mijn brainstorm. Esthetisch heeft meerdere betekenissen namelijk: elegant, kunstzinnig, artestiek, smaakvol, chic, geraffineerd, modieus en mooi. Dit zijn woorden die bij mij passen en door mijn eigen naam erbij toe te voegen dat droom of visie betekent is de naam Ashthetic uit voortgevloeid.


Logo ontwikkeling

Dit logo is opgebouwd uit verschillende lagen. Als basis heb ik mijn gezicht gebruikt dat ik heb verwerkt in een A. In mijn ogen zitten kattenogen verwerkt. Die staan voor nieuwsgierigheid, maar ook voor het kat uit de boom kijken.

De basis is van dit logo is een verfpalet dat in de vorm van een A zit. Dit versterkt de A van Asthetic en het is een verfpalet, omdat ik de wereld kleur geef, maar wel op mijn eigen manier.

Dit logo is gemaakt met mijn eigen gezicht al basis. De rechterkant staat voor de rechter hersenhelft dat gevoel gebruikt en op verbeelding reageert. Je rechter hersenhelft is impulsief, neemt risico en heeft fantasie als basis.


Logo

Ashthetic Dit is het uiteindelijke logo van Ashthetic. De swirls aan de rechterkant stelt de creativiteit voor. Aan de linkerkant zie je mijn gezicht verwerkt, omdat het concept ook over mij gaat. Ik heb voor een blauwe kleur gekozen, omdat dit rust uitstraalt en ik zelf ook een rustig persoon ben.


Ashthetic


ash conceptboek