Page 48

Puutarhatyö käy kuin tanssi!

Iän suomalla oikeudella olen tuntenut yhä enemmän jäykkyyttä ja liikkuminen on ollut vaikeampaa, 69vuotias Mona Broberg sanoo. Hänelle suositeltiin hyljeöljyä, mutta alussa hän suhtautui siihen hieman epäilevästi. Mona kokeili kuitenkin hyljeöljyä ja jo lyhyen ajan jälkeen hän huomasi liikkuvuutensa parantuneen.

Liikkuvuus on kullan arvoista Mona ei ole ainoa, joka on huomannut muutoksen. Sekä hänen perheensä että ystävänsä kertovat, että hän myös heidän mielestään vaikuttaa pirteämmältä. Monan mielestä on verrattoman arvokasta, että hän voi paremmin ja että puutarhatyö jälleen on helppoa ja hauskaa. On mahtavaa, että voi mennä ulos puutarhaan koska tahansa, siellä on aina jotain tekemistä, Mona sanoo. Tämä onnentunne on tosi arvokas!

Oloni oli erittäin jäykkä Mona oli vuosien mittaan alkanut tuntea itsensä yhä jäykemmäksi ja liikkuminen oli entistä vaikeampaa. - Eräänä päivänä huomasin, että en ollut saada sormuksia sormiini ja että pikkusormi oli tiellä kirjoittaessani, Mona kertoo. - Kun olin istunut hetken, olin noustessani aivan jäykkä ja liikuin pingviinin lailla. Silloin aloin syödä SEAL hyljeöljyä ja jo noin viikon kuluttua huomasin selvää parannusta. - Uskon, että suurin syy nopeaan parantumiseeni on hyljeöljyn määrä. Otin alussa kolme kapselia aamulla ja illalla, ja sen ansiosta vaikutus oli näin nopea.

Tietoa SEAListä Edistää nivelten ja sydämen toimintoja. Hyljeöljy, joka sisältää helposti imeytyviä, luonnollisia Omega-3rasvahappoja

Mona jatkaa SEAL hyljeöljyn käyttöä Liikkumisvaikeudet ja jäykkyys ovat Monalle nykyään historiaa. - Nyt olen käyttänyt SEAL hyljeöljyä monta vuotta ja sinä aikana tilanteeni on parantunut edelleen. Liikkuvuuden parantumisen lisäksi myös arkeni sujuu huomattavasti helpommin ja myönteisemmin. - Nyt vain nousen ylös ja tunnen itseni notkeaksi ja ketteräksi, hän kertoo. Se on ihanaa! - Jaksan enemmän ja olen paljon iloisempi kuin aikaisemmin, Mona sanoo.

Erikoistarjous: Osta 2 purkkia SEAL - hyljeöljy 100 kapselia ja saat 1 purkin kaupan päälle. Hinta nyt 50,00 euroa/3 x 100 kapselia (normaalihinta 75,00 euro/3 x 100 kapselia). Saatavissa hyvin varustetuista luontaistuotekaupoista ja apteekeista. Tilattavissa rahtivapaasti puh. 06 – 3436 506 tai osoitteesta www.elexirpharma.fi . Toimitetaan suoraan omaan postilaatikkoon, toimitusaika noin 3 päivää.

Elexir Pharma tukee Ruotsin Reumaatikkorahastoa. Jos sinulla on kysymyksiä SEALista, ota yhteyttä: Elexir Pharma AB – Suomi, puh. +358 (0)6 34 36 506 tai www.elexirpharma.fi Elexir on ruotsalainen yritys, joka kehittää luonnollisia ja ekologisia itsehoitotuotteita pohjoismaisille markkinoille. Korkealaatuiset tuotteet valmistetaan Lääkestandardin mukaisesti ja yksinomaan Pohjoismaissa.

Terveyslehti 4/2010  

Hyvän olon ja terveyden edistämisen lehti.

Advertisement