Page 43

GHID DE ORIENTARE ȘI CONSILIERE A CARIEREI

Networking-ul te poate ajuta să îți găsești noi potențiali clienți, să pui bazele unor noi parteneriate și să ai acces la informație în exclusivitate. Intr-un cuvânt, să pui umărul la dezvoltarea business-ului pe care îl reprezinți. O altă posibilitate de angajare este să începi propria afacere. Îţi trebuie câteva lucruri: personalitate puternică, motivaţie, ştiinţă despre business și experienţă profesională.

Asa numiţii liber profesioniști, în Statele Unite, alcătuiesc circa 30% din forţa de muncă americană, potrivit surselor oficiale, demonstrând o disponibilitate crescută a angajatorilor şi a companiilor de a lua în considerare şi aranjamentele neconvenționale de angajare; având în vedere că multe dintre companii nu pot angaja, în acest moment, oameni full-time, colaborările

temporare,

în

cadrul

diverselor

proiecte,

sau

angajările

temporare pe alte poziţii par a fi o alternativă atrăgătoare.

De ce anume depinde succesul tău profesional? Succesul profesional, în orice tip de piaţă de muncă, este deseori bazat pe perseverenţă, pregătire şi sincronizare, la fel de mult cât este bazat şi pe talent şi pasiune. Să-ţi păstrezi mintea deschisă cu privire la calea pe care urmează s-o iei pentru a-ţi atinge obiectivele profesionale pe termen lung este una dintre cele mai bune modalități de a te asigura că eşti perceput ca fiind un om de valoare, din punct de vedere profesional. Acest lucru va îndemna organizaţiile – chiar şi pe cele provocate astăzi de condiţiile economice – să vadă avantajul imens pe care l-ar câstiga dacă te-ar angaja. O carieră de succes este influenţată şi de cunoştinţele de specialitate. Trebuie să fii profesionist în ceea ce faci.

42

Profile for tiberiu Stavarus

Ghid de orientare si consiliere  

Ghid de orientare si consiliere in industria lemnului

Ghid de orientare si consiliere  

Ghid de orientare si consiliere in industria lemnului

Profile for ascri
Advertisement