Page 1

www.herockworkwear.com

NL


WE ARE THE ONES WHO BUILD YOUR HOUSES AND CITIES. WE CONSTRUCT THE ROADS AND BRIDGES THAT CONNECT THE ENTIRE WORLD. WE KEEP YOU SAFE AND DRY WHEN THE SKIES FALL DOWN. WHEN SOMETHING IS BROKEN, WE ARE THE ONES WHO FIX IT. WE STAND OUR GROUND IN THE FACE OF STORMY WEATHER, DIZZYING HEIGHTS AND ALL THE OTHER DANGERS THAT STAND IN OUR WAY. WE ARE THE ONES WHO MAKE SURE THAT THE WORLD KEEPS ON GOING ROUND AND ROUND. WE ARE HEROES. WE ARE HEROCK. www.herockworkwear.com

1


MISSION STATEMENT Wie in een veeleisende omgeving werkt, heeft het juiste materiaal nodig om een optimale prestatie te leveren. Herock® zorgt ervoor dat je voor elke denkbare job de perfecte uitrusting ter beschikking hebt, zelfs in de meest barre werkof weersomstandigheden. Onze collectie is een garantie voor een complete bescherming én een maximale bewegingsvrijheid, en koppelt die twee criteria dan ook nog eens aan een stijlvol en eigentijds design. Zo ben je niet alleen op en top voorzien voor het werk dat je doet, maar zie je er ook nog eens goed uit terwijl je aan de slag bent. Onze producten zijn het resultaat van een jarenlange ervaring in het veld én een constante zoektocht naar verbetering. Dit wil zeggen dat al onze producten aan uitvoerige praktijktests zijn onderworpen vooraleer ze een plaats in onze catalogus krijgen. Deze tests worden niet alleen uitgevoerd door de wetenschappers en onderzoekers in onze laboratoria, maar ook door een hele divisie van professionele experts die elk artikel afzonderlijk testen in de meest veeleisende praktijksituaties. Op die manier garanderen we niet alleen de uitstekende technische kwaliteit van onze kleding, maar ook een optimale werking in de praktijk. Voor een professional is functionaliteit immers één van de belangrijkste aspecten van een werkuitrusting. Het doel van Herock® is om experts in elk veld te voorzien van het best mogelijke materiaal, en dat doen we met passie én professionaliteit. Naast het ontwikkelen van nieuwe stoffen houden we dus ook nauwgezet alle technische en wetenschappelijke innovaties in de gaten, omdat elke vernieuwing relevant kan zijn indien die goed wordt toegepast. Zo kun je er altijd op rekenen dat Herock® voor jou de optimale uitrusting voor elke denkbare klus heeft. Herock® - een onkreukbare outfit voor een heldenklus.


WHATEVER I NEED I’LL FIND IT HERE


INHOUD GEPERSONALISEERDE KLEDING 3 COLLECTIES, ELK OP MAAT SHEROCK® 3-LAGENSYSTEEM ERGONOMIE MILIEU & ETHIEK

06 07 09 11 13 14

WORKWEAR BROEKEN VESTEN BODYWARMERS OVERALLS REGENKLEDING FLEECES PULLOVERS SWEATERS HEMDEN POLO’S EN T-SHIRTS

15 19 23 26 29 32 36 39 40 42 44

WORKGEAR KOUSEN ACCESSOIRES

47 48 49

FOOTWEAR TIPS OM DE IDEALE SCHOEN TE VINDEN EN STANDAARDEN & CE VOORSCHRIFTEN

53 55 57

PASVORM & MATEN WASINSTRUCTIES STOFFEN EN BEHANDELINGEN VERKLARING ICONEN BEROEPEN HEROCK® MARKETING TOOLS HEROCK ® & DGSPORT GAAN VOOR DE TITEL! OVERZICHT

66 69 70 72 74 76 78 80

DISCLAIMER Herock® doet aan voortdurende productontwikkeling en behoudt zich het recht om kledingstukken in deze catalogus te verbeteren of het assortiment te wijzigen. In geval van fundamentele wijzigingen van de USD of transport- en olieprijzen zijn prijswijzigingen mogelijk. Herock® reserveert zich voor eventuele drukfouten. Herock® Workwear is een geregistreerde merknaam van het Belgische bedrijf VLI-Premium Production Partners, één van de belangrijkste spelers in de sector van werkkleding, bedrijfskleding, promotionele kleding, sport- en vrijetijdskleding.


A REAL HERO HAS HIS OWN MARK ON HIS CHEST

UW EIGEN LOGO De artikelen in onze collectie kunnen aangepast worden aan de individuele wensen van de eindklant, of het nu gaat om een groot bedrijf met veel werknemers of een eenmanszaak met slechts enkele experts in dienst. Zo kun je een gepersonaliseerde outfit samenstellen waar het logo van je zaak duidelijk opstaat of een unieke collectie van je eigen bedrijfskleding laten ontwerpen. Een echte vakman kan immers trots zijn op zijn werk en mag dat werk dus ook ondertekenen met zijn naam (of de naam van zijn bedrijf). Daarom heeft Herock® er bij het ontwerpen van zijn kledinglijnen voor gezorgd dat er op elk artikel voldoende ruimte is voor het plaatsen van een extra ontwerp. Neem contact op met je Herock® dealer voor meer details omtrent het personaliseren van onze artikelen en de technieken die hiervoor beschikbaar zijn (bedrukken, borduren, …).


3 COLLECTIES, ELK OP MAAT De HerockÂŽ-collectie is onder te verdelen in drie verschillende lijnen, die elk op hun eigen manier tegemoet komen aan de unieke behoeftes van de doelgroep waarvoor ze ontworpen zijn.

ESSENTIALS Deze lijn omvat dĂŠ basisvereisten voor iedereen die zijn handen uit de mouwen wil steken: of je nu een professionele dakwerker bent die dagelijks aan het werk is, of gewoon een gemotiveerde doe-het-zelver met een passie voor het betere kluswerk, elke zoektocht naar de juiste uitrusting begint hier. De artikelen in deze basiscollectie dragen het HerockÂŽ logo enkel aan de binnenkant en zijn dus uitermate geschikt voor extra bedrukkingen en borduringen. Perfect als je het imago van je bedrijf nog extra in de verf wil zetten!

ADDITIONALS Op zoek naar een artikel dat gericht is op een speciďŹ eke job, of een item dat moet beantwoorden aan een unieke vereiste? Je vindt het ongetwijfeld hier in de Additionals-lijn. Deze collectie is in eerste instantie ontworpen voor de professionals, maar ook de iets meer ervaren klusser zal tussen de Additionals zijn gading vinden. Ook de artikelen in deze lijn laten meer dan genoeg ruimte over voor het plaatsen van een bedrijfslogo of een ander ontwerp.

EXPERTS In deze collectie vind je de absolute top van het HerockÂŽ assortiment: deze lijn is uitsluitend ontworpen voor de experts die nood hebben aan het beste van het beste. Deze collectie bevat de meest exclusieve artikelen ĂŠn de meest duurzame stofkwaliteiten, en wordt alleen verkocht door onze ofďŹ ciĂŤle distributiepartners.

UW GARANTIE VAN 2 JAAR Om garantie op de artikelen te waarborgen, dient u uw persoonsgegevens in te vullen op onze website www.herockworkwear.com sÂŹ )NDIENÂŹDITÂŹPRODUCTÂŹBINNENÂŹEENÂŹPERIODEÂŹVANÂŹÂŹJAARÂŹNAÂŹAANKOOPDATUMÂŹWORDTÂŹTERUGGESTUURDÂŹNAARÂŹAANLEIDINGÂŹVANÂŹEENÂŹFABRICAGE ÂŹOFÂŹ materiaalfout, zullen wij zonder voorwaarde en volledig gratis dit product vervangen. sÂŹ "OVENSTAANDEÂŹGELDTÂŹNIETÂŹVOORÂŹSCHADEÂŹDIEÂŹISÂŹONTSTAANÂŹALSÂŹRESULTAATÂŹVANÂŹONGEWONEÂŹSLIJTAGE ÂŹSCHEUREN ÂŹONGELUKKEN ÂŹBEWERKINGENÂŹ en verkeerd gebruik. sÂŹ $EZEÂŹWAARBORGÂŹISÂŹVANÂŹTOEPASSINGÂŹOPÂŹDEÂŹOORSPRONKELIJKEÂŹAANSCHAFFERÂŹENÂŹSCHAADTÂŹUWÂŹSTATUTAIREÂŹRECHTENÂŹNIET sÂŹ 'ELIEVEÂŹDITÂŹPRODUCT ÂŹSAMENÂŹMETÂŹUWÂŹAANKOOPBEWIJS ÂŹTERUGÂŹTEÂŹBRENGENÂŹNAARÂŹDEÂŹWINKELÂŹWAARÂŹUÂŹHETÂŹHEEFTÂŹGEKOCHT ÂŹ in het onwaarschijnlijke geval dat er zich een probleem voordoet. sÂŹ $EÂŹGARANTIEÂŹISÂŹBEPERKTÂŹTOTÂŹREPARATIEÂŹOFÂŹVERVANGINGÂŹVANÂŹHETÂŹPRODUCT

www.herockworkwear.com

7


De tijd waarin bouwvakkers, hoogwerkers en metsers uitsluitend mannen waren, is al een poosje voorbij. )N¬DE¬E¬EEUW¬IS¬ER¬NIETS¬DAT¬EEN¬VROUW¬NOG¬TEGENHOUDT¬ om haar mannetje te staan in beroepen die van oudsher als typisch mannelijk werden omschreven. Zo goed als niets toch, want uiteraard heeft ook een vrouw de juiste uitrusting nodig om haar vakmanschap het best tot zijn recht te laten komen. De meeste merken houden echter geen rekening met de vrouwelijke pasvorm en andere maten, wat al snel kan leiden tot oncomfortabele kledij die sneller slijt en zelfs voor kwetsuren kan zorgen. Daarom presenteert Herock® nu ook de Sherock®-lijn, een collectie die speciaal is ontworpen voor de vrouwelijke professionals in het veld. Deze collectie is uiteraard gebaseerd op de hoge kwaliteitsstandaard die gehanteerd wordt in onze andere lijnen, alleen zijn alle kledingstukken optimaal aangepast naar een vrouwelijke pasvorm. Zo kunnen onze vrouwelijke professionals ook rekenen op een zo groot mogelijk comfort en een werkoutfit op maat.

9


10


3-LAGENSYSTEEM Een optimale bescherming tegen variërende weersomstandigheden creëer je door het combineren van verschillende stoffen en kledingstukken. Die moeten dan uiteraard wel op de juiste manier met elkaar gecombineerd worden, en niet zomaar willekeurig over elkaar heen gegooid worden. Het heeft immers geen zin om je extra warm te kleden als je na twee uur kletsnat bent van het zweten. De juiste combinatie van stoffen zorgt ervoor dat je kunt blijven werken zonder last te krijgen van het weer of je eigen lichaamswarmte en transpiratie.

TOPLAAG De belangrijkste functie van de toplaag is het beschermen van zijn drager tegen de omstandigheden buiten. Sneeuw, regen of hagel, je toplaag moet het allemaal buiten houden én tegelijkertijd je eigen lichaamswarmte en transpiratievocht doorgeven naar buiten. De ideale stof voor een buitenlaag maakt je kleding wateren winddicht en is tegelijkertijd dampdoorlatend. MIDDENLAAG Deze laag houdt je tegelijkertijd droog en warm door je transpiratievocht uit de basislaag door te geven naar de buitenlaag, én door de koude van buiten ook effectief buiten te houden. De beste stof hiervoor is bijvoorbeeld fleece, een erg sterke stof die vocht doorlaat en tegelijkertijd je lichaam isoleert tegen koude buitentemperaturen.

Een goede toepassing van dit 3-lagensysteem is een garantie voor een optimale prestatie en laat je als professional toe om zo vrij en comfortabel mogelijk te werken.

BASISLAAG De onderste laag van je kleding moet ervoor zorgen dat je lichaamswarmte en transpiratievocht zo snel mogelijk hun weg naar buiten vinden. Zorg er dus voor dat je op je lichaam een vochtregulerende stof draagt die je huid droog houdt. Een natte onderlaag zorgt immers voor een aanzienlijke afkoeling, iets dat gemakkelijk vermeden kan worden door het dragen van bijvoorbeeld polyester of een dunne soort wol. Dit zorgt ervoor dat je eigen transpiratievocht en lichaamswarmte wordt afgevoerd zonder dat je hier zelf nat van wordt. Het dragen van de juiste basislaag vermijdt dat je te snel afkoelt wanneer je even het werk neerlegt.

www.herockworkwear.com

11


A HERO NEEDS AN OUTFIT THAT FITS WITHOUT SEAMS


ERGONOMIE De collecties van HerockŽ zijn niet enkel gemaakt om er goed uit te zien als je aan het werk bent, ze moeten je in eerste instantie beschermen tegen externe factoren en lichamelijke kwetsuren. Een goede bescherming tegen de buitenwereld hebben we eerder al uitgelegd in het 3-lagensysteem, maar uiteraard is het ook belangrijk dat je kleding je lichaam optimaal beschermt tegen de fysieke druk die je op je spieren en gewrichten legt. Het ronddragen van gereedschapskisten, bouwmaterialen en ander werkgerei kan immers ink gaan doorwegen op je lichamelijk gestel. Daarom zorgen onze designers er bij het ontwerpen van onze kleding voor dat de cruciale punten in een broek of vest extra verstevigd zijn om zoveel mogelijk druk van je gewrichten en spieren te halen. Dit doen we onder meer door het gewicht van gereedschappen en andere werkinstrumenten zoveel mogelijk te verspreiden, zodat geen enkel lichaamsdeel overbelast wordt. Ook zorgen deze designs ervoor dat je geen onnatuurlijke bewegingen hoeft te maken om gebruik te maken van je uitrusting.

Onze kledingstukken worden stuk voor stuk gemaakt uit de sterkste materialen die weerstand kunnen bieden aan de zwaarste omstandigheden. Maar daarbovenop worden ze ook getest op hun draagbaarheid, comfort en de bescherming die ze hun drager bieden. De drukpunten die we hierboven beschreven, worden dus aan uitvoerige tests onderworpen door de onderzoekers in onze laboratoria, tot een kledingstuk optimaal beantwoordt aan alle vereisten.

www.herockworkwear.com

13


REAL HEROES HAVE A HEART FOR NATURE

MILIEU & ETHIEK Een hart voor het milieu en andere mensen is voor Herock® geen toegevoegde waarde, maar een norm en een standaardvereiste waaraan elk van onze producten moet beantwoorden. Daarom zorgen wij er steeds voor dat onze productieprocessen zo schoon en ethisch mogelijk gebeuren. Dit doen we door een bewuste keuze te maken als het aankomt op zaken als leveranciers, grondstoffen en de ateliers waar onze kleding gemaakt wordt. Wie kiest voor een product uit één van onze collecties kan dus met een gerust hart de handen uit de mouwen steken. Herock® verbindt zich ertoe een kwaliteitsproduct te leveren aan een goede prijs zonder zich daarbij in te laten met zaken als kinderarbeid of mensonwaardige omstandigheden. Herock® kijkt daarom bijzonder streng toe op de productieprocessen, en onze quality control teams bezoeken elk van onze fabrieken individueel om de voortgang van deze processen te controleren. Al onze producten worden volgens de Europese richtlijnen gefabriceerd.


WORKWEAR

www.herockworkwear.com

15


NEW HEROCK WORKWEAR

®

ANUBIS T-SHIRT -43 EXPERTS Samenstelling: 100% voorgekrompen Jersey katoen 190g/m Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

WIT

BALDER JAS -*# ADDITIONALS

Kraag met fleece

Samenstelling: 100% Oxford Polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

1 mouwzak met ¬PENNENZAKJES

GRIJS

Uitritsbare mouwen

16

www.herockworkwear.com

Elastische manchetten en onderkant


NIEUWE COLLECTIE VAN EXTRA DUURZAME WERKKLEDIJ

ANZAR JAS -*# EXPERTS

Zakje voor '3-

Maten: S - M - L - XL XXL - XXXL

Samenstelling: ÂŹPOLYESTERÂŹnÂŹÂŹKATOENÂŹCANVASÂŹGM waterafstotende coating

ZWART

BEIGE

DAGAN BROEK -42 EXPERTS Maten: ÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹ ÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹ 54 - 56

KONINGSBLAUW

GRIJS

MARINE

WIT

Hamerlus

Verstelbare taille

Verstelbare manchetten

ALLE HEBB NIEUWE P EN EX R TRA S ODUCTEN RITSE TERK E N Spijkerzakken

Verstelbare taille

PALLAS BERMUDA -"- EXPERTS Maten: ÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹ ÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹ 54 - 56

Spijkerzakken

#ORDURAÂŽ kniezakken

Hamerlus

www.herockworkwear.com

17


HERCULES BROEK MET WATER- EN VUILAFSTOTENDE COATING ! -42

Hamerlus

Reflecterende piping (achteraan)

4AILLELUS¬MET¬ sleutelring (achteraan)

Handige meterzak

Extra zijzakken met penhouder Afritsbare spijkerzakken

Dubbel positioneringssysteem voor de Herock® kniestukken

Verstelbare taille

Universeel '3- ZAKJE

Versterkte dijbeenzakken met zakken voor extra gereedschap

#ORDURA® kniezakken Uitneembare zoom 5 cm

18

www.herockworkwear.com


WORKWEAR - BROEKEN TYRUS BERMUDA -"- ESSENTIALS

NIEUWE PALLAS SHORT OP PAGINA 17

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende bermuda ¬ZIJZAKKEN ¬DIJBEENZAKKEN¬ 1 meterzak ¬ACHTERZAKKEN¬ Verstelbare taille Samenstelling:

65% polyester - 35% katoen met keperbinding GM§¬WATERAFSTOTENDE¬COATING

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬ ¬ ¬¬ ¬¬ ¬

ZWART

BRUIN

GROEN

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende #APRI¬BROEK¬MET¬AFRITSBARE¬SPIJKERZAKKEN¬ Verstelbare taille 1 taillelus met sleutelring ¬ZIJZAKKEN ¬¬'3- ZAKJE¬ ¬DIJBEENZAKKEN¬MET¬¬BEENZAKKEN¬ 1 meterzak, 1 penhouder, kniezakken ¬LUSSEN¬ 1 hamerlus ¬ACHTERZAKKEN¬MET¬REmECTERENDE¬PIPING Samenstelling:

Materiaal: 65% polyester - 35% katoen canvas GM§¬WATERAFSTOTENDE¬COATING Verstevigingsmateriaal:¬¬POLYAMIDE¬#ORDURA®

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

ZWART

BRUIN/ZWART

GROEN/ ZWART

GRIJS/ZWART

MARINE/ ZWART

GRIJS/ZWART

MARINE

WIT

ACHILLES CAPRI -#0 EXPERTS

WIT/ZWART

www.herockworkwear.com

19


WORKWEAR - BROEKEN THOR BROEK -42 ESSENTIALS

ATHENA BROEK DAMES &42 ESSENTIALS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende broek Verstelbare taille ¬ZIJZAKKEN¬ ¬DIJBEENZAKKEN¬ 1 meterzak ¬ACHTERZAKKEN¬ Uitneembare zoom

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende damesbroek Verstelbare taille ¬ZIJZAKKEN¬ ¬DIJBEENZAKKEN¬ 1 meterzak ¬ACHTERZAKKEN¬ Uitneembare zoom

Samenstelling:

65% polyester - 35% katoen met KEPERBINDING¬GM§¬WATERAFSTOTENDE¬ coating

Samenstelling:

65% polyester - 35% katoen met KEPERBINDING¬GM§¬WATERAFSTOTENDE¬ coating

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬ ¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS/ZWART

MARINE

WIT

ZWART

GRIJS/ZWART

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende broek Verstelbare taille ¬ZIJZAKKEN¬ ¬DIJBEENZAKKEN¬ 1 meterzak ¬ACHTERZAKKEN¬ Uitneembare zoom Samenstelling:

100% voorgekrompen katoen met keperbinding GM§¬WATERAFSTOTENDE¬COATING

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬ ¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

ZWARTwww.herockworkwear.com

MARINE

ODIN BROEK -42 ESSENTIALS


WORKWEAR - BROEKEN MARS BROEK -42 ADDITIONALS

NIEUWE DAGAN BROEK OP PAGINA 17

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende broek ¬ZIJZAKKEN¬ ¬DIJBEENZAKKEN¬ 1 meterzak ¬'3- ZAKJE¬ ¬PENNENZAKJES¬ ¬ACHTERZAKKEN¬ Kniezakken Uitneembare zoom Samenstelling:

Materiaal: 65% polyester - 35% katoen met KEPERBINDING¬GM§¬WATERAFSTOTENDE¬COATING¬ Verstevigingsmateriaal: 100% Oxford polyester 600D waterafstotende Pro-Reforce coating

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

ZWART

GRIJS/ZWART

PLUTO JEANSBROEK -42 ADDITIONALS

Eigenschappen: 5-multi-pocket jeansbroek ¬ZIJZAKKEN¬ 1 ticketzakje 1 meterzak ¬ACHTERZAKKEN¬ Uitneembare zoom Samenstelling:

¬JEANS¬KATOEN¬GM§

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

JEANS BLAUW

HERCULES BROEK -42 EXPERTS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende broek met afritsbare spijkerzakken Verstelbare taille 1 taillelus met sleutelring ¬ZIJZAKKEN ¬¬'3- ZAKJE¬ ¬DIJBEENZAKKEN¬MET¬¬BEENZAKKEN¬ 1 meterzak, 1 penhouder, kniezakken ¬LUSSEN¬ 1 hamerlus ¬ACHTERZAKKEN¬MET¬REmECTERENDE¬PIPING¬ Uitneembare zoom Samenstelling:

Materiaal: 65% polyester - 35% katoen canvas GM§¬WATERAFSTOTENDE¬COATING Verstevigingsmateriaal:¬¬POLYAMIDE¬#ORDURA®

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

ZWART

BRUIN/ZWART

GROEN/ ZWART

www.herockworkwear.com

GRIJS/ZWART

MARINE/ ZWART

WIT/ZWART
WORKWEAR - BROEKEN KRONOS JEANSBROEK -42 EXPERTS

Eigenschappen: Multi-pocket jeansbroek ¬ZIJZAKKEN¬ 1 ticketzakje 1 meterzak ¬'3- ZAKJE¬ ¬ACHTERZAKKEN¬ Kniezakken Verstelbare taille Uitneembare zoom Samenstelling:

¬JEANS¬KATOEN¬GM§ Verstevigingsmateriaal:¬¬POLYAMIDE¬#ORDURA®

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

DONKERBLAUW JEANSwww.herockworkwear.com


WORKWEAR - VESTEN ATON VEST -*# ESSENTIALS

TYPHON VEST -*# ESSENTIALS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende vest ÂŹBORSTZAKKENÂŹMETÂŹKLEINÂŹZAKJEÂŹENÂŹ 3 pennenzakjes ÂŹ'3- ZAKJEÂŹ ÂŹZIJZAKKENÂŹ 1 mouwzak met 3 pennenzakjes 1 binnenzak Verstelbare manchetten en taille Verwijderbaar ritslipje Samenstelling:

65% polyester - 35% katoen met keperBINDINGGM§WATERAFSTOTENDECOATING

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS/ZWART

MARINE

WIT

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende vest met eece kraag 1 Napoleonzak BORSTZAKKENMETKLEINZAKJEEN 3 pennenzakjes '3- ZAKJE STEEKZAKKENMETZIJOPENINGEN 1 mouwzak met 3 pennenzakjes 1 sleutelring 1 binnenpennenzakje BINNENZAKKEN Elastische manchetten en onderkant Printerrits, verwijderbaar ritslipje Samenstelling:

Buitenkant: 65% polyester - 35% katoen METKEPERBINDINGGM§WATERAFSTOTENDE coating Voering: 100% polyester Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

BRUIN

Eigenschappen: Multi-pocket ademende, water- en winddichte parka !DEMENDMVP WATERDICHTMM 'ETAPETENADEN VERBERGBAREKAP Reecterend getapet detail op kraagkap Verwijderbare kaarthouder 1 borstzak met klein zakje, 1 Napoleonzak STEEKZAKKENMETZIJOPENINGEN MOUWZAK Verstelbare manchetten met reecterende tape Elastische binnenmanchetten, elastisch trekkoord onderaan BINNENZAKJEVOOR'3- BINNENZAKVOORDOCUMENTEN Printerrits, verwijderbaar ritslipje Samenstelling:

Buitenkant: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating Voering: 100% polyestervulling Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

GROEN

GRIJS/ZWART

MARINE

WIT

SATURNUS PARKA -0+ ESSENTIALS

MARINE

www.herockworkwear.com
PERSEUS ADEMENDE EN WATERDICHTE VEST MET WATER- EN VUILAFSTOTENDE COATING ! -*#

Reflecterende piping

Extra binnenzakken

Borstzakken met extra opbergruimte

Uitneembare, ademende en winddichte bodywarmer

#ORDURA versteviging op schouders en armen voor extra duurzaamheid ®

Elastisch trekkoord

'ETAPETE¬NADEN

Verstelbare manchetten

Extra grote zijzakken voor comfortabel gebruik

4AILLELUS¬MET¬ sleutelring


WORKWEAR - VESTEN

NIEUWE BALDER EN ANZAR VEST OP PAGINA 17

POSEIDON SOFTSHELL VEST -*# EXPERTS

PERSEUS VEST -*# EXPERTS

Eigenschappen: Multi-pocket ademende, waterafstotende en winddichte softshell vest !DEMENDÂŹÂŹMVPÂŹ Waterdicht 5000 mm Uitneembare kap 1 borstzak ÂŹZIJZAKKENÂŹ 1 mouwzak Verstelbare manchetten Elastisch trekkoord onderaan Samenstelling:

'EBONDENMATERIAALGM§ Buitenkant: 96% polyester - 4% Spandex Binnenkant: 100% polyester micro-eece

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Eigenschappen: Multi-pocket ademende en waterdichte vest met uitneembare ademende en winddichte bodywarmer Buitenkant vest: Ademend 3000 mvp, waterdicht 8000 mm 'ETAPETENADEN Versterkingen op schouders en armen met reecterende piping BORSTZAKKEN ZIJZAKKEN TAILLELUSMETSLEUTELRING BINNENZAKKEN Verstelbare manchetten Elastisch trekkoord onderaan Uitneembare winddichte bodywarmer: !DEMENDMVP BORSTZAK ZIJZAKKEN Samenstelling: Buitenkant: 65% polyester - 35% katoen canvas GM§WATERAFSTOTENDECOATING Verstevigingsmateriaal:POLYAMIDE#ORDURAŽ Uitneembare voering: 100% Acti-eece polyester Binnenkant: 100% polyester Maten:

ZWART

GRIJS

MARINE

ORANJE

ZWART

S - M - L - XL - XXL - XXXL

BRUIN/ ZWART

www.herockworkwear.com

GROEN/ ZWART

GRIJS/ZWART

MARINE/ ZWART

WIT/ZWART
WORKWEAR - BODYWARMERS Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende bodywarmer Elastiek rond armgat ¬'3- ZAKJE¬ 1 pennenzakje ¬STEEKZAKKEN¬MET¬ZIJOPENINGEN¬ 1 binnenzak Extra lange ruglengte Printerrits Verwijderbaar ritslipje Samenstelling:

Buitenkant: 100% polyester pongézijde met coating Voering: 100% polyester Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

BRUIN

GROEN

MARINE

NEPTUNE BODYWARMER -"7 ESSENTIALS

ROOD

andere foto

model op bergwww.herockworkwear.com


WORKWEAR - BODYWARMERS KRATOS BODYWARMER -"7 ESSENTIALS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende bodywarmer ÂŹBORSTZAKKENÂŹ ÂŹSTEEKZAKKENÂŹMETÂŹZIJOPENINGENÂŹ 1 binnenzak Verstelbare taille Extra lange ruglengte Printerrits Verwijderbaar ritslipje Samenstelling:

Buitenkant: 65% polyester - 35% katoen met waterafstotende coating Voering: 100% polyester Binnenkant: 100% katoen

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

GROEN

MARINE

DONAR BODYWARMER -"7 ESSENTIALS

DIANA BODYWARMER DAMES &"7 ESSENTIALS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende bodywarmer met eece kraag BORSTZAKKENMETKLEINZAKJE 3 pennenzakjes 1 Napoleonzak '3- ZAKJE STEEKZAKKENMETZIJOPENINGEN 1 sleutelring 1 binnenpennenzakje BINNENZAKKEN Extra lange ruglengte Printerrits, verwijderbaar ritslipje

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende damesbodywarmer met eece kraag BORSTZAKKENMETKLEINZAKJE PENNENZAKJES 1 Napoleonzak '3- ZAKJE STEEKZAKKENMETZIJOPENINGEN 1 sleutelring 1 binnenpennenzakje BINNENZAKKEN Extra lange ruglengte Printerrits, verwijderbaar ritslipje

Samenstelling:

Buitenkant: 65% polyester - 35% katoen METKEPERBINDINGGM§WATERAFSTOTENDE coating Voering: 100% polyester Binnenkant: 100% polyester

Samenstelling:

Buitenkant: 65% polyester - 35% katoen METKEPERBINDINGGM§WATERAFSTOTENDE coating Voering: 100% polyester Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS/ZWART

MARINE

WIT

ZWART

GRIJS/ZWART

www.herockworkwear.com

MARINE
WORKWEAR - BODYWARMERS

THESEUS BODYWARMER -"7 EXPERTS

POLLUX TOOLVEST -"7 EXPERTS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende bodywarmer Versterkingen op de schouders met reecterende piping BORSTZAKKENMETKLEINZAKJE 1 pennenzakje 1 kaarthouder 3 lussen STEEKZAKKENMETZIJOPENINGEN 1 binnenzak Extra lange ruglengte Printerrits

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende toolvest BORSTZAKKENMETKLEINEZAKJES Verstelbare sluiting 'ROTEBINNENLUSSENOMEXTRAZAKKEN en accessoires aan vast te maken 1 penhouder 5 pennenzakjes 3 lussen 1 hamerlus 1 sleutelring SPIJKERZAKKEN Reecterende piping

Samenstelling:

Maten:

GRIJS/ZWARTBuitenkant: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating Binnenkant: 100% polyester Boa eece

Samenstelling:

Materiaal: 65% polyester - 35% katoen canvas GM§WATERAFSTOTENDECOATING 100% polyester mesh Verstevigingsmateriaal:POLYAMIDE#ORduraŽ

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

S - M - L - XL - XXL - XXXL

MARINE/ ZWART

WIT/ZWART

ZWART

MARINE/ ZWART

www.herockworkwear.com


WORKWEAR - OVERALLS BELUS WEGWERPOVERALL -#/ ESSENTIALS

Eigenschappen: Overall met kap Ritssluiting vooraan Elastische manchetten en onderkant Samenstelling:

ยฌPOLYPROPYLEENยฌGMยง

Maten:

M - L - XL - XXL

WIT

URANUS OVERALL -#/ ESSENTIALS

Eigenschappen: Overall 1 borstzak 1 penlus ยฌSTEEKZAKOPENINGENยฌ 1 lus achteraan Verstelbare manchetten en onderkant Samenstelling:

100% voorgekrompen katoen METยฌKEPERBINDINGยฌGMยง

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

MARINE

www.herockworkwear.com
WORKWEAR - OVERALLS FAUNUS BRETELBROEK -#/ ESSENTIALS

DEMETRA OVERALL DAMES &#/ ESSENTIALS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende bretelbroek Verstelbare elastische ophouders ÂŹBORSTZAKKENÂŹ 1 penhouder ÂŹ'3- ZAKJEÂŹ ÂŹZIJZAKKENÂŹ 1 dijbeenzak 1 meterzak ÂŹACHTERZAKKENÂŹ 1 hamerlus Verstevigde knieĂŤn Uitneembare zoom Verwijderbaar ritslipje Samenstelling:

65% polyester - 35% katoen met keperBINDINGGM§WATERAFSTOTENDECOATING

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS/ZWART

MARINE

WIT

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende damesoverall 1 borstzak ÂŹ'3- ZAKJEÂŹ ÂŹMOUWZAKÂŹMETÂŹÂŹPENNENZAKJESÂŹ ÂŹSTEEKZAKOPENINGENÂŹ 1 meterzak 1 hamerlus Verstelbare manchetten en onderkant ÂŹACHTERZAKKENÂŹ Verwijderbaar ritslipje Samenstelling:

65% polyester - 35% katoen met keperBINDINGGM§WATERAFSTOTENDECOATING

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

ZWART

GRIJS/ZWART

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende overall met ÂŹRITSENÂŹVOORAANÂŹ 1 borstzak met 1 klein zakje 1 VelcroÂŽ klep ÂŹ'3- ZAKJEÂŹ 1 mouwzak met 3 pennenzakjes ÂŹSTEEKZAKOPENINGENÂŹ 1 dijbeenzak, 1 meterzak Elastische manchetten Verstelbare elastische onderkant Verwijderbaar ritslipje Samenstelling:

65% polyester - 35% katoen met keperbinding GM§WATERAFSTOTENDECOATING

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

30

BRUIN

GROEN

GRIJS/ZWART

MARINE

WIT

www.herockworkwear.com

MARINE

EROS OVERALL -#/ ESSENTIALS


WORKWEAR - OVERALLS CASTOR OVERALL -#/ EXPERTS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende Amerikaanse overall met afritsbare spijkerzakken Verstelbare schouderriemen met reflecterende piping Verstelbare taillelus met sleutelring ¬VOORZAKKEN¬MET¬¬KLEIN¬ZAKJE ¬¬BORSTZAKKEN ¬PENHOUDER ¬¬'3- ZAKJE ¬¬ZIJZAKKEN¬ ¬DIJBEENZAKKEN¬MET¬¬BEENZAKKEN¬ 1 meterzak, kniezakken ¬LUSSEN ¬¬HAMERLUS¬ Stretch op achterkant ¬ACHTERZAKKEN ¬UITNEEMBARE¬ZOOM Samenstelling:

Materiaal: 65% polyester - 35% katoen canvas GM§¬WATERAFSTOTENDE¬COATING Verstevigingsmateriaal:¬¬POLYAMIDE¬#ORDURA®

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

BRUIN/ZWART

GROEN/ ZWART

www.herockworkwear.com

GRIJS/ZWART

MARINE/ ZWART

WIT/ZWART

31


WORKWEAR - REGENKLEDING TRITON REGENVEST -27 ADDITIONALS

Eigenschappen: &LEX¬¬WATER ¬EN¬WINDDICHTE¬REGENVEST¬ 'ETAPETE¬NADEN¬ Kraag met ingewerkte kap ¬ZIJZAKKEN¬ Verluchting armgat en rug Elastische binnenmanchetten 4REKKOORD¬ONDERAAN #%¬%. Samenstelling:

'EBONDEN¬MATERIAAL¬ Buitenkant:¬0506#¬COATING¬OP¬OPPERVLAKTE¬ Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

MARINE

OLIJFGROEN

GEEL

Eigenschappen: &LEX¬¬WATER ¬EN¬WINDDICHTE¬REGENPARKA¬ 'ETAPETE¬NADEN¬ Uitneembare kap ¬BORSTZAKKEN ¬ZIJZAKKEN¬ 1 binnenzak Elastische binnenmanchetten 4REKKOORD¬ONDERAAN #%¬%.

OCEANUS REGENPARKA -27 ADDITIONALS

Samenstelling:

'EBONDEN¬MATERIAAL¬ Buitenkant:¬0506#¬COATING¬OP¬OPPERVLAKTE¬ Binnenkant: 100% polyester - 100% Acti-fleece Anti-pilling polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

MARINE

OLIJFGROEN

Eigenschappen: Heroflex water- en winddichte regenvest 'ETAPETE¬NADEN¬ Kraag met ingewerkte kap ¬ZIJZAKKEN¬ Verluchting armgat en rug Elastische binnenmanchetten 4REKKOORD¬ONDERAAN #%¬%. Samenstelling:

'EBONDEN¬MATERIAAL¬ Buitenkant: PU coating op oppervlakte Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

MARINEOLIJFGROEN

GEEL

www.herockworkwear.com

THALASSO REGENVEST -27 EXPERTS


WORKWEAR - REGENKLEDING PONTUS REGENBROEK -27 ADDITIONALS

Eigenschappen: &LEX¬¬WATER ¬EN¬WINDDICHTE¬REGENBROEK¬ 'ETAPETE¬NADEN¬ ¬ZIJZAKKEN¬ Elastische taille Verstelbare onderkant met zipper #%¬%. Samenstelling:

'EBONDEN¬MATERIAAL¬ Buitenkant:¬0506#¬COATING¬OP¬OPPERVLAKTE¬ Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

MARINE

OLIJFGROEN

GEEL

www.herockworkwear.com

33


WORKWEAR - REGENKLEDING TELESTO REGENBROEK -27¬¬ EXPERTS

Eigenschappen: Heroflex water- en winddichte regenbroek 'ETAPETE¬NADEN¬ ¬ZIJZAKKEN¬ Elastische taille Verstelbare onderkant met drukknopen #%¬%. Samenstelling:

'EBONDEN¬MATERIAAL Buitenkant: PU coating op oppervlakte Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

MARINE

OLIJFGROEN

GEEL

TETHYS KRUIPBROEK -27 EXPERTS

Eigenschappen: Heroflex water- en winddichte regenbroek 'ETAPETE¬NADEN¬ Elastische taille Verstelbare onderkant met drukknopen &OAM¬VERSTERKINGEN¬AAN¬DE¬KNIEÑN #%¬%. Samenstelling:

'EBONDEN¬MATERIAAL¬ Buitenkant: PU coating op oppervlakte Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

OLIJFGROEN

CETO REGENPAK SET -27 ESSENTIALS

Eigenschappen: Water- en winddichte regenset 'ETAPETE¬NADEN¬ Vest:¬¬STEEKZAKKEN¬ Verstelbare manchetten Broek: Elastische taille Verstelbare onderkant Samenstelling:

¬06#

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

OLIJFGROEN

34

GEEL

www.herockworkwear.com


WORKWEAR - REGENKLEDING NILUS REGENOVERALL -27 EXPERTS

ACHERON BRETELBROEK -27 EXPERTS

Eigenschappen: Heroflex water- en winddichte regenoverall 'ETAPETE¬NADEN¬ Kraag met ingewerkte kap ¬ZIJZAKKEN¬ Verluchting op de rug Elastische binnenmanchetten Elastische taille Verstelbare onderkant met drukknopen Verstelbare manchetten met drukknopen #%¬%.

Eigenschappen: Heroflex water- en winddichte bretelbroek 'ETAPETE¬NADEN¬ Verstelbare elastische ophouders 1 borstzak 1 achterzak ¬ZIJZAKKEN¬ Verstelbare onderkant met drukknopen Verstevigde knieën #%¬%.

Samenstelling:

'EBONDEN¬MATERIAAL¬ Buitenkant: PU coating op oppervlakte Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

MARINE

OLIJFGROEN

Samenstelling:

'EBONDEN¬MATERIAAL¬ Buitenkant: PU coating op oppervlakte Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

MARINE

OLIJFGROEN

www.herockworkwear.com

35


WORKWEAR - FLEECE ATLAS FLEECE SWEATER -37 ESSENTIALS

AURORA FLEECE SWEATER DAMES &37 ESSENTIALS

Eigenschappen: &LEECEยฌSWEATERยฌMETยฌKORTEยฌRITSยฌ Elastische manchetten Verwijderbaar ritslipje

Eigenschappen: &LEECEยฌDAMESSWEATERยฌMETยฌKORTEยฌRITSยฌ Elastische manchetten Verwijderbaar ritslipje

Samenstelling:

100% Acti-๏ฌ‚eece Anti-pilling polyester GMยง

Samenstelling:

100% Acti-๏ฌ‚eece Anti-pilling polyester GMยง

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS

MARINE

ROOD

ZWART

BRUIN

GROEN

DARIUS FLEECE VEST -*# ESSENTIALS

GRIJS

MARINE

ROOD

DEVA FLEECE VEST DAMES &*# ESSENTIALS

Eigenschappen: &LEECEยฌVESTยฌMETยฌLANGEยฌRITSยฌ ยฌZIJZAKKENยฌ Elastische manchetten Verwijderbaar ritslipje

Eigenschappen: &LEECEยฌDAMESVESTยฌMETยฌLANGEยฌRITSยฌ ยฌZIJZAKKENยฌ Elastische manchetten Verwijderbaar ritslipje

Samenstelling:

ยฌ!CTI mEECEยฌ!NTI PILLINGยฌPOLYESTERยฌGMยง

Samenstelling:

ยฌ!CTI mEECEยฌ!NTI PILLINGยฌPOLYESTERยฌGMยง

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

ZWART

36

BRUIN

GROEN

GRIJS

MARINE

ROOD

ZWART

BRUIN

www.herockworkwear.com

GROEN

GRIJS

MARINE

ROOD


WORKWEAR - FLEECE

MERCURY FLEECE VEST -*# ADDITIONALS

HERA FLEECE VEST DAMES &*# ADDITIONALS

Eigenschappen: Ademende, waterafstotende en winddichte eece vest !DEMENDMVP Waterdicht 5000 mm Versterkingen op schouders en ellebogen 1 borstzak ZIJZAKKEN Verstelbare manchetten Elastisch trekkoord onderaan Samenstelling:

!CTI mEECE!NTI PILLINGPOLYESTERGM§ Verstevigingsmateriaal: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

MARINE

TAUPE

Eigenschappen: Ademende, waterafstotende en winddichte eece damesvest !DEMENDMVP Waterdicht 5000 mm Versterkingen op schouders en ellebogen 1 borstzak ZIJZAKKEN Verstelbare manchetten Elastisch trekkoord onderaan Samenstelling:

!CTI mEECE!NTI PILLINGPOLYESTERGM§ Verstevigingsmateriaal: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

ZWART

MARINE

www.herockworkwear.com

TAUPE

37


WORKWEAR - FLEECE ZEUS FLEECE VEST -*# EXPERTS

Eigenschappen: Ademende, waterafstotende en winddichte eece vest !DEMENDMVP Waterdicht 5000 mm Versterkingen op de schouders BORSTZAKKEN ZIJZAKKEN 1 mouwzak 1 sleutelring Verstelbare manchetten Elastisch trekkoord onderaan Samenstelling:

!CTI mEECE!NTI PILLINGPOLYESTERGM§ Verstevigingsmateriaal: 65% polyester - 35% katoen CANVASGM§WATERAFSTOTENDEOPPERVLAKTE

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

BRUIN

GRIJS/ZWART

INDRA FLEECE VEST DAMES &*# EXPERTS

Eigenschappen: Ademende, waterafstotende en winddichte eece damesvest !DEMENDMVP Waterdicht 5000 mm Versterkingen op schouders BORSTZAKKEN ZIJZAKKEN 1 mouwzak 1 sleutelring Verstelbare manchetten Elastisch trekkoord onderaan Samenstelling:

!CTI mEECE!NTI PILLINGPOLYESTERGM§ Verstevigingsmateriaal : 65% polyester KATOENCANVASGM§WATERAFSTOTENDE oppervlakte

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

ZWART

38

BRUIN

www.herockworkwear.com

MARINE


WORKWEAR - PULLOVERS Eigenschappen: Ribbelpullover met ronde hals Versterkingen op schouders en ellebogen 1 borstzak met 3 pennenzakjes Samenstelling:

100% acryl Verstevigingsmateriaal: 100% katoen met keperbinding

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS/ZWART

MARINE

WODAN PULLOVER -05 ESSENTIALS

WIT/ZWART

NJORD PULLOVER -05 ADDITIONALS

Eigenschappen: Ribbelpullover met korte rits Samenstelling:

30% wol - 70% acryl

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS

MARINE

WIT

www.herockworkwear.com

39


WORKWEAR - SWEATERS VIGO SWEATER -37 ESSENTIALS

HEMERA SWEATER DAMES &37 ESSENTIALS

Eigenschappen: Sweater met ronde hals Ribkraag, -manchetten en -onderkant 1 lus achteraan

Eigenschappen: Damessweater met ronde hals Ribkraag, -manchetten en -onderkant 1 lus achteraan

Samenstelling:

¬KATOEN¬ ¬¬VOORGEKROMPEN¬ *ERSEY¬POLYESTER¬GM§

Samenstelling:

¬KATOEN¬ ¬¬VOORGEKROMPEN¬ *ERSEY¬POLYESTER¬GM§

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS

MARINE

ROOD

ZWART

BRUIN

Eigenschappen: Sweater met versterking op schouders en ellebogen Ribkraag en -manchetten Extra lange ruglengte Samenstelling:

¬KATOEN¬ ¬¬VOORGEKROMPEN¬*ERSEY¬POLYESTER¬ GM§¬ Verstevigingsmateriaal: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

40

HEATHER GRIJS

MARINE

www.herockworkwear.com

GROEN

GRIJS

MARINE

ROOD

ARIES SWEATER -37 ADDITIONALS


WORKWEAR - SWEATERS JUPITER SWEATER MET KAP -37 ADDITIONALS

Eigenschappen: Sweater met kap en lange rits Versterkingen op de schouders en ellebogen ÂŹZIJZAKKENÂŹ Ribmanchetten Extra lange ruglengte Samenstelling:

KATOEN VOORGEKROMPEN*ERSEYPOLYESTER GM§ Verstevigingsmateriaal: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

HEATHER GRIJS

MARINE

ODYSSEUS SWEATER MET KAP -37 EXPERTS

Eigenschappen: Sweater met HerockÂŽ print, kap en lange rits ÂŹSTEEKZAKKENÂŹ 1 verdekte mouwzak Ribmanchetten en -onderkant Samenstelling:

'EBONDENMATERIAALGM§ Buitenkant: 65% katoen - 35% polyester Binnenkant:4EDDY3HERPAPOLYESTER

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

BRUIN

www.herockworkwear.com

GRIJS

MARINE

41


WORKWEAR - HEMDEN SETH HEMD LANGE MOUWEN -3( ESSENTIALS

HERMES OVERVEST -3( ADDITIONALS

Eigenschappen: 'ERUIT¬OVERHEMD¬MET¬LANGE¬MOUWEN¬ ¬BORSTZAKKEN¬ ¬ZIJZAKKEN¬ Verstelbare manchetten Zijsplitten Samenstelling:

Maten:

Buitenkant:¬¬ACRYL¬GM§¬ Binnenkant: 100% polyester micro-fleece GM§

Eigenschappen: 'ERUITE¬OVERVEST¬MET¬LANGE¬MOUWEN¬EN¬ ritssluiting ¬BORSTZAKKEN¬ ¬ZIJZAKKEN¬ Verstelbare manchetten Zijsplitten Samenstelling:

Buitenkant:¬¬!CTI mEECE¬POLYESTER¬GM§¬ Voering: 100% polyester Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

S - M - L - XL - XXL - XXXL

MARINE/ECRU GERUIT

ZWART/GRIJS GERUIT

BRUIN/ORANJE GERUIT

Eigenschappen: 'ERUITE¬OVERVEST¬MET¬LANGE¬MOUWEN¬EN¬RITSSLUITING¬ Versterkingen op schouders en armen ¬BORSTZAKKEN¬ ¬ZIJZAKKEN¬ Verstelbare manchetten Zijsplitten Samenstelling:

Buitenkant:¬¬ACRYL¬GM§¬ Binnenkant body:¬¬POLYESTER¬4EDDY¬3HERPA¬GM§ Binnenkant mouw: 100% polyester Verstevigingsmateriaal: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART/GRIJS/ MARINE/ECRU ORANJE GERUIT GERUITwww.herockworkwear.com

HELIOS OVERVEST -3( EXPERTS


WORKWEAR - HEMDEN HADES HEMD LANGE MOUWEN -3( EXPERTS

Eigenschappen: 'ERUITยฌHEMDยฌMETยฌLANGEยฌMOUWENยฌ Oprolbare mouwen Button-down ยฌBORSTZAKKENยฌ 3 pennenzakjes Verstelbare manchetten 1 lus achteraan Samenstelling:

ยฌVOORGEKROMPENยฌKATOENยฌGMยง

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

GRIJS/BLAUW GERUIT

ORANJE/BRUIN GERUIT

www.herockworkwear.com

43


WORKWEAR - POLO’S EN T-SHIRTS LOTIS ROLNEK T-SHIRT LANGE MOUWEN -43 ADDITIONALS

Eigenschappen: 2OLNEKÂŹ4 SHIRTÂŹMETÂŹLANGEÂŹMOUWEN Samenstelling:

KATOEN %LASTHAANŠGM§

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

LEO POLO KORTE MOUWEN -0/ ESSENTIALS

FREYA POLO KORTE MOUWEN DAMES &0/ ESSENTIALS

Eigenschappen: Polo met korte mouwen Ribkraag en -manchetten 1 borstzak 1 lus achteraan

Eigenschappen: Damespolo met korte mouwen Ribkraag en -manchetten 1 borstzak 1 lus achteraan

Samenstelling:

POLYESTER PIQU�KATOENGM§

Samenstelling:

POLYESTER PIQU�KATOENGM§

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

ZWART

44

BRUIN

GROEN

GRIJS

MARINE

ROOD

WIT

ZWART

BRUIN

www.herockworkwear.com

GROEN

GRIJS

MARINE

ROOD


WORKWEAR - POLO’S EN T-SHIRTS ARGO T-SHIRT KORTE MOUWEN -43 ESSENTIALS

NIEUWE ANUBIS T-SHIRT OP PAGINA 17

EPONA T-SHIRT KORTE MOUWEN DAMES &43 ESSENTIALS

Eigenschappen: 4 SHIRT¬MET¬KORTE¬MOUWEN¬ Ribkraag 1 lus achteraan

Eigenschappen: $AMES¬4 SHIRT¬MET¬KORTE¬MOUWEN¬ Ribkraag 1 lus achteraan

Samenstelling:

¬VOORGEKROMPEN¬*ERSEY¬KATOEN¬GM§

Samenstelling:

¬VOORGEKROMPEN¬*ERSEY¬KATOEN¬GM§

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS

MARINE

ROOD

WIT

ZWART

BRUIN

Samenstelling:

¬VOORGEKROMPEN¬*ERSEY¬KATOEN¬GM§

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

GRIJS

ROOD

GRIJS

MARINE

ROOD

WIT

PEGASUS T-SHIRT KORTE MOUWEN -43 ADDITIONALS

Eigenschappen: 4 SHIRT¬MET¬KORTE¬MOUWEN¬MET¬(EROCK® print Ribkraag 1 lus achteraan

ZWART

GROEN

WIT

DIONYSUS T-SHIRT KORTE MOUWEN -43 EXPERTS

Eigenschappen: +OELE ¬SNELDROGENDE ¬KREUKVRIJE¬4 SHIRT¬ met korte mouwen Samenstelling:

¬POLYESTER¬# DRY¬DRAAD¬GM§¬#OOL¬0ASS¬ materiaal

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

GRIJS

www.herockworkwear.com

45


WORKGEAR

www.herockworkwear.be

47


WORKGEAR - KOUSEN DONNA KOUSEN SET 3 PAAR 53+ ESSENTIALS Eigenschappen: Sokken met HerockÂŽ logo Verpakt per 10 sets Samenstelling:

65% polyester - 7% polyurethaan ÂŹELASTHAANÂŹ ÂŹÂŹ*ERSEYÂŹKATOEN

Maten:

ÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹ

ZWART

HEATHER GRIJS

MARINE

ZWART/HEATER GRIJS/MARINE

APIS KOUSEN 53+ ESSENTIALS Eigenschappen: Stevige en warme wintersokken Verpakt per 10 paar Samenstelling:

70% wol - 30% polyamide

Maten:

ÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹ

ZWART

GRIJS

MARINE

OLIJFGROEN

BARBADOS THERMO KOUSEN 53+ ADDITIONALS Eigenschappen: Stevige en warme wintersokken met extra comfort en een zacht gevoel Verpakt per 10 paar Samenstelling:

40% wol - 60% acryl

Maten:

ÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹ

MARINE

OLIJFGROEN

CARPO KOUSEN 53+ EXPERTS Eigenschappen: Sneldrogende, ademende, antibacteriĂŤle en antistatische sokken met HerockÂŽ logo Voorgevormde linker- en rechtervoet, transpiratiekanalen Verpakt per 10 paar Samenstelling:

KATOEN #OOLMAXŽ POLYAMIDE  13% Amicor™ ELASTHAAN

Maten:

ÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹ

ZWART

48

www.herockworkwear.com


WORKGEAR - ACCESSOIRES KNIEBESCHERMING - SET VAN 2 -) ESSENTIALS

Eigenschappen: #OMFORTABELE ¬VOORGEVORMDE¬KNIEBESCHERMING¬ Verpakt per 10 paar Samenstelling:

100% ethyleenvinylacetaat

Maten:

ONE

ANTRACIET

NAGELZAK -) ADDITIONALS

Eigenschappen: 3PIJKERZAK¬MET¬¬HANGLUSSEN¬OM¬AAN¬RIEM¬ vast te maken 5 zakken 3 lussen Verpakt per 10 stuks Samenstelling:

100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating

Maten:

ONE

ZWART

www.herockworkwear.com

49


WORKGEAR - ACCESSOIRES NOTUS RIEM "% ESSENTIALS Eigenschappen: Verstelbare riem 'ESP¬MET¬mESOPENER¬ Verpakt per 10 stuks Samenstelling:

90% polyester - 10% katoen canvas

Maten:

ONE

GRIJS

MARINE

WIT

ZELUS RIEM "% ADDITIONALS Eigenschappen: Verstelbare riem met Herock® print 'ESP¬MET¬mESOPENER¬ Verpakt per 10 stuks Samenstelling:

90% polyester - 10% katoen canvas

Maten:

ONE

ZWART

BOREAS RIEM "% EXPERTS Eigenschappen: Verstelbare lederen riem met Herock® gravure Samenstelling:

100% volnerf buffelleder

Maten:

ONE

BRUIN

HAPES MITTS 5', ESSENTIALS Eigenschappen: 'EBREIDE¬HANDSCHOENEN¬ZONDER¬VINGERS¬ Verpakt per 10 paar Samenstelling:

100% acryl

Maten:

ONE

ZWART

50

GRIJS

www.herockworkwear.com


WORKGEAR - ACCESSOIRES BAKA SJAAL FLEECE 53# ESSENTIALS

Eigenschappen: &LEECE¬SJAAL¬ Opening om sjaal te knopen Verpakt per 10 stuks Samenstelling:

¬!CTI mEECE¬!NTI PILLING¬POLYESTER¬GM§

Maten:

ONE

ZWART

GRIJS

MARINE

Eigenschappen: &LEECE¬MUTS¬ Verpakt per 10 stuks

BRAGUS MUTS FLEECE 5#! ESSENTIALS

Samenstelling:

¬!CTI mEECE¬!NTI PILLING¬POLYESTER¬GM§

Maten:

ONE

ZWART

GRIJS

MARINE

Eigenschappen: 'EBREIDE¬MUTS¬MET¬(EROCK® badge Samenstelling:

100% acryl

Maten:

ONE

CHERPA MUTS 5#! EXPERTS

GRIJS GEMENGD

www.herockworkwear.com

51


WORKGEAR - ACCESSOIRES HORUS PET 5#! ESSENTIALS

Eigenschappen: Pet met 5 panelen en gespsluiting Verpakt per 10 stuks Samenstelling:

100% gekamd, zwaar katoen met keperbinding

Maten:

ONE

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS

MARINE

WIT

LARUS PET 5#! EXPERTS

Eigenschappen: /RIGINELE¬&LEXlT® pet met Herock® print Samenstelling:

80% polyester - 10% polyamide ¬POLYURETHAAN¬&LEXlT®

Maten:

S/M - L/XL

ZWART

LOKI VETERS -) ESSENTIALS

Eigenschappen: Schoenveters lengte 130cm Verpakt per 10 paar Samenstelling:

100% polyester

Maten:

ONE

ZWART ORANJE/ZWARTwww.herockworkwear.com


FOOTWEAR

www.herockworkwear.be

53


CONSTRUCTOR HIGH COMPO #3+¬3

#OMPOSIET¬ VEILIG HEIDSNEUS¬*

'EVOERDE¬TONG¬VOOR¬ extra comfort Extra beschermingsrubber

Schacht voor extra ventilatieruimte

3D voering met extra vochtregulerende en antibacteriële eigenschappen

Antiperforatiezool L-protection®

Loopzool PU met dubbele densiteit

Extra hielbescherming

Antistatische, bacteriedodende en uitneembare inlegzool


TIPS OM DE IDEALE SCHOEN TE VINDEN Neem de tijd om je schoenen te passen. Zorg er bij het passen voor dat je tenen vrij kunnen bewegen zonder dat je voet los in de schoen zit. Hou er ook rekening mee dat je voeten in de loop van de dag wat uitzetten, pas dus best je schoenen in de loop van de namiddag als ze op hun grootst zijn. Hou goed in gedachten in welke omstandigheden je de schoenen het meeste zal dragen en wat voor werk je vooral zal doen. Niet elke job vereist dezelfde voetbescherming.

WELKE SOORTEN VEILIGHEIDSSCHOENEN ZIJN ER?

Veiligheidsschoenen laag model (leer)

Geschikt voor mensen die veel moeten knielen

De voet is goed te bewegen in de schoen

De achillespees is minder goed beschermd

Veiligheidsschoenen hoog model (leer)

Geschikt voor het grove werk

Geven voldoende steun en beschermen de achillespees

Voet is minder makkelijk te bewegen

Veiligheidslaarzen (leer)

Geschikt in natte of vochtige omgeving

Voering is mogelijk = geschikt in koude omgeving

Onderhoudsgevoelig

Veiligheidslaarzen (kunststof)

Geschikt in natte omgeving en bij het werken met chemicaliĂŤn*

Goedkoop en onderhoudsarm

Slechtere isolatie tegen koude Gevoelig voor hitte

*chemicaliĂŤn kunnen door leer heen dringen

WANNEER

VOORDEEL

NADEEL

AANDACHTSPUNTEN BIJ AANSCHAF VAN DE SCHOENEN In onderstaande tabel ziet u welke keuze van voetbescherming het beste is voor bepaalde werkzaamheden. WERKZAAMHEDEN

TYPE Veiligheidsschoenen laag model (leer) Veiligheidsschoenen hoog model (leer) Veiligheidslaarzen (leer) Veiligheidslaarzen (kunststof) '%+.)%,$ WERKEN

KLIMWERK

.!44%ÂŹ /-'%6).'

LASWERK

7%2+%.ÂŹ-%4ÂŹ #(%-)#!,)%.

TIPS BIJ HET TESTEN VAN JE SCHOEISEL sÂŹ +IESÂŹJEÂŹSCHOENÂŹINÂŹFUNCTIEÂŹVANÂŹDEÂŹTOEPASSINGÂŹWAARVOORÂŹJEÂŹHEMÂŹNODIGÂŹHEBTÂŹ sÂŹ 7EESÂŹNIETÂŹTEÂŹZUINIGÂŹBIJÂŹHETÂŹAANSCHAFFENÂŹVANÂŹDEGELIJKÂŹSCHOEISEL ÂŹJEÂŹMOETÂŹERÂŹIMMERSÂŹHELEÂŹDAGENÂŹOPÂŹRONDLOPENÂŹ Het is beter om iets meer uit te geven aan een goed paar schoenen die je goed beschermen ĂŠn comfortabel aanvoelen. sÂŹ "IJÂŹHETÂŹPASSENÂŹVANÂŹEENÂŹNIEUWÂŹPAARÂŹSCHOENENÂŹMOETENÂŹJEÂŹTENENÂŹZICHÂŹVRIJÂŹKUNNENÂŹBEWEGENÂŹENÂŹDEÂŹSCHOENÂŹMOETÂŹGOEDÂŹ aansluiten bij de vorm van je voet. Let erop dat je nog een vinger achter je hiel krijgt als je je voet naar voor schuift. sÂŹ .EEMÂŹJEÂŹTIJDÂŹVOORÂŹHETÂŹKIEZENÂŹVANÂŹJEÂŹSCHOENENÂŹ*EÂŹPASTÂŹBESTÂŹINÂŹDEÂŹNAMIDDAGÂŹWANTÂŹVOETENÂŹZWELLENÂŹOVERDAGÂŹ

www.herockworkwear.com

55


L-PROTECTIONŽ ANTIPERFORATIE TUSSENZOOL L-ProtectionŽ by LENZIŽISEENONDOORDRINGBARE -%4!!,62)*%TUSSENZOOLTERBESCHERMINGVANVEILIGHEIDSSCHOENEN $ITVERSTEVIGENDEMATERIAALWORDTGEMAAKTUITMEERDERELAGENSTOFDIEBESTAATUIT(IGH4ENACITYVEZELSMETGROTETREKKRACHT  en werd voorbehandeld met een speciale keramische coating. L-ProtectionŽISINOVEREENSTEMMINGMETDE%.  )3/%. #3!EN!34-& !34- REGELS$EPERFORATIEWEERSTANDVANDEZESTOFNEEMTAFNAARMATEDE DIAMATERVANPENETRERENDEOBJECTENKLEINERWORDT4ERCOMPENSATIEBIEDTDESTOFENORMEVOORDELENDOORZIJNBESCHERMEND oppervlak, ergonomie, comfort, exibiliteit, isolatie, vochtopname en schokdemping. Een schoen die gemaakt werd met L-ProtectionŽ is:

s Zeer exibel en comfortabel s Ultralicht in gewicht ten opzichte van een standaard stalen antiperforatiezool s Zooloppervlakte wordt zeer goed beschermd s Niet detecteerbaar door metaaldetectoren s 4HERMISCHISOLEREND s 4EMPERATUURREGULEREND (koeler in de zomer, warmer in de winter)

KUNSTSTOF COMPOSIET VEILIGHEIDSNEUS Onze lichtgewicht HerockÂŽ veiligheidsschoenen zijn uitgerust met een composiet kunststof neus die bestand is tegen een kracht VANÂŹÂŹJOULE ÂŹNETÂŹALSÂŹEENÂŹ traditionele stalen neus.

sÂŹ Ultra lichtgewicht in vergelijking met een standaard stalen veiligheidsneus sÂŹ Roestvrij sÂŹ 4EMPERATUURREGULERENDÂŹ (koeler in de zomer, warmer in de winter) sÂŹ Antimagnetisch & antistatisch sÂŹ Niet detecteerbaar door metaaldetectoren

56

STYLECODE

OMSCHRIJVING EN

SYMBOLEN

CK06S

Constructor High compo S3 shoes

A + FO + E + WRU + P

CK04S

Constructor Low compo S3 shoes

A + FO + E + WRU + P

CK34BS

Cross High compo S1P shoes

A + FO + E + P

CK33BS

Cross Low compo S1P shoes

A + FO + E + P

CK99

Firenze High compo S3 shoes

A + FO + E + WRU + P

CK98

Firenze Low compo S3 shoes

A + FO + E + WRU + P

CK19S

Mesh Grey Low compo S1P shoes

A + FO + E + P

CK28S

Perfo Grey Low compo S1P shoes

A + FO + E + P

CK18S

Perfo sandal compo S1P shoes

A + FO + E + P

CK01S

Primus High compo S3 shoes

A + FO + E + WRU + P

CK16S

Primus Low compo S3 shoes

A + FO + E + WRU + P

CK17S

Safe sandal compo S1P shoes

A + FO + E + P

HK03BK

San Remo High compo S3 shoes

A + FO + E + WRU + P

HK03BR

San Remo High compo S3 shoes

A + FO + E + WRU + P

HK01BK

San Remo Low compo S3 shoes

A + FO + E + WRU + P

CK29S

Volcanus compo S1P shoes

A + FO + E + P

23MSS0203

Carnis low S1P sneakers

A + FO + E + P

23MSS0204

Contrix low S3 sneakers

A + FO + E + WRU + P

23MSS0201

Tuxedo low S3 sneakers

A + FO + E + WRU + P

23MSS0101

Tuxedo high S3 sneakers

A + FO + E + WRU + P

23MSS0202

Porto low S3 sneakers

A + FO + E + WRU + P

23MSS0102

Porto high S3 sneakers

A + FO + E + WRU + P

www.herockworkwear.com


EN STANDAARDEN & CE VOORSCHRIFTEN EN ISO 20345:2004 - VEILIGHEIDSNORM VOOR VEILIGHEIDSSCHOENEN De bepalingen waaraan veiligheidsschoenen dienen te voldoen, werden vastgelegd in Europese veiligheidsnormen. In de VEILIGHEIDSNORMÂŹ)3/ÂŹÂŹWERDÂŹVASTGELEGDÂŹWAARAANÂŹDEÂŹHUIDIGEÂŹVEILIGHEIDSSCHOENENÂŹDIENENÂŹTEÂŹVOLDOENÂŹ!LLEÂŹVEILIGHEIDS schoenen die onder deze norm worden gekeurd, dienen minstens voorzien te zijn van welbepaalde basisvereisten. Bij de markering wordt de letter ‘S’ gebruikt. Waarbij ‘S’ staat voor het Engelse ‘Safety’, wat ‘veiligheid’ betekent.

VEILIGHEIDSKLASSE S1 (A+FO+E) Schoenen van het type S1 beantwoorden aan de basisvereisten voor veiligheidsschoenen: sÂŹ De hoogte van het bovenmateriaal sÂŹ Beschermende neus (met een minimum lengte/breedte) sÂŹ Bovenmateriaal dient minstens van leder of gelijkwaardig synthetisch materiaal te zijn sÂŹ Er dient binnenvoering aanwezig te zijn sÂŹ Zool mag van om het even welk materiaal zijn, en mag glad zijn sÂŹ Bovenmateriaal mag open zijn bij lage schoenen

VEILIGHEIDSKLASSE S1P (A+FO+E+P) Veiligheidsschoenen van het type S1P vallen niet onder een eigen veiligheidsklasse, maar omdat dit een veel voorkomend type schoenen betreft, krijgen ze toch een aparte vermelding. Deze veiligheidsschoenen zijn gebaseerd op de veiligheidsklasse S1 met als extra eigenschap een antiperforatiezool. S1P veiligheidsschoenen beschikken dus in totaal over de volgende eigenschappen: sÂŹ De basiseigenschappen voor veiligheidsschoenen sÂŹ De extra eigenschappen van VEILIGHEIDSKLASSEÂŹ3ÂŹ! &/ % ÂŹ sÂŹ De extra eigenschap P

ze beschikken daarbovenop over de volgende bijkomende eigenschappen: sÂŹ 'ESLOTENÂŹZONEÂŹAANÂŹDEÂŹHIELÂŹ sÂŹ Antistatische eigenschappen sÂŹ Absorptie van energie in de hiel sÂŹ Weerstand van de zool tegen koolwaterstoffen

VEILIGHEIDSKLASSE S2 (A+FO+E+WRU) Veiligheidsschoenen van het type S2 beschikken over dezelfde eigenschappen als in veiligheidsklasse S1 met de toevoeging van een extra eigenschap: weerstand van het bovenmateriaal tegen penetratie en absorptie van water. S2 veiligheidsschoenen beschikken dus over de volgende eigenschappen: sÂŹ De basiseigenschappen voor veiligheidsschoenen sÂŹ $EÂŹEXTRAÂŹEIGENSCHAPPENÂŹVANÂŹVEILIGHEIDSKLASSEÂŹ3ÂŹ! &/ % ÂŹ sÂŹ De extra eigenschap WRU

SYMBOOL & OMSCHRIJVING P: E: C:ÂŹÂŹ A: I: AN: FO: HI: CI: WRU:

VEILIGHEIDSKLASSE S3 (A+FO+E+WRU+P) Veiligheidsschoenen van het type S3 beschikken over dezelfde eigenschappen als in veiligheidsklasse S2 met de toevoeging van nog een bijkomende eigenschap: sÂŹ Antiperforatiezool S3 veiligheidsschoenen beschikken dus over de volgende eigenschappen: sÂŹ De basiseigenschappen voor veiligheidsschoenen sÂŹ $EÂŹEXTRAÂŹEIGENSCHAPPENÂŹVANÂŹVEILIGHEIDSKLASSEÂŹ3ÂŹ! &/ % 725 ÂŹ sÂŹ De extra eigenschap P

HRO: ORO: SRO: WR: M: CR:

www.herockworkwear.com

Antiperforatiezool Energieabsorptie ter hoogte van de hiel 'ELEIDENDÂŹSCHOEISEL Antistatische eigenschappen Elektrisch isolerend Bescherming van de enkel Weerstand van de zool tegen koolwaterstoffen Warmte-isolerende zool Koude-isolerende zool Bovenmateriaal is bestendig gemaakt tegen penetratie en opname van water Zool bestand tegen hitte bij contact Zool bestand tegen koolwaterstoffen Weerstand van de zool tegen slippen Waterdichte bevestiging van de zool aan de schoen Bescherming van de middelvoet Bovenmateriaal bestendig tegen snijden

57


FOOTWEAR CONSTRUCTOR HIGH COMPO S3 SCHOENEN #+3

Eigenschappen: Enkellaars met PU beschermkap Neus:¬#OMPOSIET¬*¬ 4USSENZOOL Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Zwart, glad, volnerf anilineleder met grijze stiksels Voering: 3D grijze ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

ZWART

Eigenschappen: Lage schoen met PU beschermkap Neus:¬#OMPOSIET¬*¬ 4USSENZOOL Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Zwart, glad, volnerf anilineleder met grijze stiksels Voering: 3D grijze ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

CONSTRUCTOR LOW COMPO S3 SCHOENEN #+3

ZWART

SAFE SANDAL COMPO S1P SCHOENEN #+3

Eigenschappen: Sandaal met PU beschermkap Neus:¬#OMPOSIET¬*¬ 4USSENZOOL Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel 3M™ reflex op de twee sluitstroken Samenstelling:

Bovenstuk: Zwart, glad, volnerf anilineleder met grijze stiksels Voering: 3D grijze ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

ZWART

58

www.herockworkwear.com


FOOTWEAR Eigenschappen: Laars Neus:¬#OMPOSIET¬*¬ 4USSENZOOL Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk:¬'LAD¬VOLNERmEDER¬ Voering: Zwart duurzaam geweven materiaal

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

ZWART

SAN REMO HIGH COMPO S3 SCHOENEN HK03

BRUIN

SAN REMO LOW COMPO S3 SCHOENEN HK01

Eigenschappen: Lage schoen Neus:¬#OMPOSIET¬*¬ 4USSENZOOL Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Zwart, glad volnerfleder Voering: Zwart duurzaam geweven materiaal

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

ZWART

Eigenschappen: 'EPERFOREERDE¬SCHOEN¬MET¬05¬BESCHERMKAP¬ Neus:¬#OMPOSIET¬*¬ 4USSENZOOL Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk:¬'RIJS¬SUÒDE¬EN¬GRIJZE¬STIKSELS¬ Voering: 3D oranje ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

PERFO GREY LOW COMPO S1P SCHOENEN #+3

GRIJS PERFO

www.herockworkwear.com

59


FOOTWEAR PERFO SANDAL COMPO S1P SCHOENEN #+3

Eigenschappen: Sandaal met PU beschermkap Neus:¬#OMPOSIET¬*¬ 4USSENZOOL Niet-metalen antiperforatie L-protection® Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk:¬'RIJS¬SUÒDE¬EN¬GRIJZE¬STIKSELS¬ Voering: 3D oranje ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

GRIJS

Eigenschappen: Lage schoen van mesh met PU bescherming Neus:¬#OMPOSIET¬*¬ 4USSENZOOL Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk:¬'RIJZE¬ADEMENDE¬MESH¬MET¬ZWART¬ L-protection® materiaal bovenaan en op de hiel Voering: 3D oranje ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

MESH GREY LOW COMPO S1P SCHOENEN #+3

GRIJS

FIRENZE HIGH COMPO S3 SCHOENEN #+

Eigenschappen: Enkellaars Neus:¬#OMPOSIET¬*¬ 4USSENZOOL Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Zwart, glad, volnerfleder met beige stiksels Voering: 3D beige ademende voering

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

ZWART

60

www.herockworkwear.com


FOOTWEAR FIRENZE LOW COMPO S3 SCHOENEN #+

Eigenschappen: Lage schoen Neus:¬#OMPOSIET¬*¬ 4USSENZOOL Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Zwart, glad, volnerfleder met beige stiksels Voering: 3D beige ademende voering

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

ZWART

PRIMUS HIGH COMPO S3 SCHOENEN #+3

Eigenschappen: Enkellaars met PU beschermkap Neus:¬#OMPOSIET¬*¬ 4USSENZOOL Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Zwart, glad, waterafstotend volnerfleder met oranje stiksels Voering: 3D oranje ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

ZWART

Eigenschappen: Lage schoen met PU beschermkap Neus:¬#OMPOSIET¬*¬ 4USSENZOOL Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Zwart, glad, waterafstotend volnerfleder met oranje stiksels Voering: 3D oranje ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

PRIMUS LOW COMPO S3 SCHOENEN #+3

ZWART

www.herockworkwear.com

61


FOOTWEAR VOLCANUS COMPO S1P SCHOENEN #+3

Eigenschappen: Laslaars met PU beschermkap Neus:¬#OMPOSIET¬*¬ 4USSENZOOL Niet-metalen antiperforatie L-protection® Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Zwart leder met Velcro® sluiting opzij en gele L-protection® stiksels op de wreef Voering: 3D oranje ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

ZWART

CROSS HIGH COMPO S1P SCHOENEN #+"3

Eigenschappen: 4REKKINGSCHOEN¬MET¬05¬BESCHERMKAP¬ Neus:¬#OMPOSIET¬*¬ 4USSENZOOL Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Zwart schuurbestendig materiaal vooraan Samenstelling:

Bovenstuk:¬"EIGE¬SUÒDE¬EN¬BEIGE¬#ORDURA® dwarsmateriaal Voering: 3D beige ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

BEIGE/ CORDURA®

CROSS LOW COMPO S1P SCHOENEN #+"3

Eigenschappen: 4REKKINGSCHOEN¬MET¬05¬BESCHERMKAP¬ Neus:¬#OMPOSIET¬*¬ 4USSENZOOL Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Zwart schuurbestendig materiaal vooraan Samenstelling:

Bovenstuk: "EIGE¬SUÒDE¬EN¬BEIGE¬#ORDURA® dwarsmateriaal Voering: 3D beige ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

BEIGE/ CORDURA®www.herockworkwear.com


FOOTWEAR MAGNUS HIGH COMPO S3 SCHOENEN #3+

Eigenschappen: Enkellaars met PU beschermkap Neus:¬#OMPOSIET¬* 4USSENZOOL Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Donkerbruin nubuk leder en zwart #ORDURA® dwarsmateriaal Voering: 3D zwart-oranje ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

BRUIN

MAGNUS LOW COMPO S3 SCHOENEN #3+

Eigenschappen: Lage schoen met PU beschermkap Neus:¬#OMPOSIET¬* 4USSENZOOL Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Donkerbruin nubuk leder en zwart #ORDURA® dwarsmateriaal Voering: 3D zwart-oranje ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬¬ ¬

BRUIN

www.herockworkwear.com

63


FOOTWEAR CARNIS LOW S1P SNEAKERS -33

Eigenschappen: Sneakers, laag model Neus:ÂŹ#OMPOSITEÂŹ*ÂŹ 4USSENZOOL Niet-metalen antiperforatie L-protectionÂŽ Binnenzool: Antistatisch, antibacterieel, schimmelwerend, antistatische, comfortabele steun van voetboogsteun Zool:ÂŹ40505 ZOOL ÂŹANTISTATISCHÂŹENÂŹANTISLIPÂŹ32! Samenstelling:

Bovenstuk:ÂŹ'RIJSÂŹSUĂ’DEÂŹENÂŹSTOF Voering: 3D ademende voering

Maten:

ÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹ

ZWART/GRIJS/ ORANJE GERUIT

CONTRIX LOW S3 SNEAKERS -33

Eigenschappen: Sneakers, laag model Neus:ÂŹ#OMPOSITEÂŹ*ÂŹ 4USSENZOOL Niet-metalen antiperforatie L-protectionÂŽ Binnenzool: Antistatisch, antibacterieel, schimmelwerend, antistatische, comfortabele steun van voetboogsteun Zool:ÂŹ40505 ZOOL ÂŹANTISTATISCHÂŹENÂŹANTISLIPÂŹ32! Samenstelling:

Bovenstuk:ÂŹ:WARTÂŹSUĂ’DEÂŹENÂŹVOLNERmEDER ÂŹ waterafstotend Voering: 3D ademende voering

Maten:

ÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹ

ZWART

Eigenschappen: Sneakers, laag model Neus:ÂŹ#OMPOSITEÂŹ*ÂŹ 4USSENZOOL Niet-metalen antiperforatie L-protectionÂŽ Binnenzool: Antistatisch, antibacterieel, schimmelwerend, antistatische, comfortabele steun van voetboogsteun Zool:ÂŹ40505 ZOOL ÂŹANTISTATISCHÂŹENÂŹANTISLIPÂŹ32! Samenstelling:

Bovenstuk: Bruin nubuck leder, waterafstotend Voering: 3D ademende voering

Maten:

ÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹ

BRUIN

64

www.herockworkwear.com

TUXEDO LOW S3 SNEAKERS -33


FOOTWEAR TUXEDO HIGH S3 SNEAKERS -33

Eigenschappen: Sneakers, hoog model Neus:ÂŹ#OMPOSITEÂŹ*ÂŹ 4USSENZOOL Niet-metalen antiperforatie L-protectionÂŽ Binnenzool: Antistatisch, antibacterieel, schimmelwerend, antistatische, comfortabele steun van voetboogsteun Zool:ÂŹ40505 ZOOL ÂŹANTISTATISCHÂŹENÂŹANTISLIPÂŹ32! Samenstelling:

Bovenstuk: Bruin nubuck leder, waterafstotend Voering: 3D ademende voering

Maten:

ÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹ

BRUIN

PORTO LOW S3 SNEAKERS -33

PORTO HIGH S3 SNEAKERS -33

Eigenschappen: Sneakers, laag model Neus:ÂŹ#OMPOSITEÂŹ* 4USSENZOOL Niet-metalen antiperforatie L-protectionÂŽ Binnenzool: Antistatisch, antibacterieel, schimmelwerend, antistatische, comfortabele steun van voetboogsteun Zool:ÂŹ40505 ZOOL ÂŹANTISTATISCHÂŹENÂŹANTISLIPÂŹ32!

Eigenschappen: Sneakers, hoog model Neus:ÂŹ#OMPOSITEÂŹ* 4USSENZOOL Niet-metalen antiperforatie L-protectionÂŽ Binnenzool: Antistatisch, antibacterieel, schimmelwerend, antistatische, comfortabele steun van voetboogsteun Zool:ÂŹ40505 ZOOL ÂŹANTISTATISCHÂŹENÂŹANTISLIPÂŹ32!

Samenstelling:

Bovenstuk:ÂŹ'RIJSÂŹNUBUCKÂŹENÂŹZWARTÂŹVOLNERmEDER ÂŹ waterafstotend Voering: Microvezel ademendende voering

Samenstelling:

Bovenstuk:ÂŹ'RIJSÂŹNUBUCKÂŹENÂŹZWARTÂŹVOLNERmEDER ÂŹ waterafstotend Voering: Microvezel ademendende voering

Maten:

ÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹ

Maten:

ÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹÂŹ ÂŹ

GRIJS/ZWART

GRIJS/ZWART

www.herockworkwear.com

65


PASVORM & MATEN Het dragen van de juiste maat is niet alleen belangrijk op de catwalk: ook een professional heeft de juiste maat en pasvorm nodig om zich zo goed mogelijk van zijn taak te kunnen kwijten. Een kledingstuk dat niet past, kan al snel in de weg gaan zitten en hinderlijk zijn bij het maken van bepaalde bewegingen. Bovendien zal een artikel dat niet goed aansluit ook sneller verslijten en aan vervanging toe zijn. Daarom zorgt Herock速 er altijd voor dat zijn collecties optimaal ontworpen zijn, zodat de diverse zakken en andere functies van onze kleding gemakkelijk bereikbaar en toegankelijk zijn. Dit lijkt misschien een klein detail, maar op de werkvloer kan het een wereld van verschil uitmaken. Een slecht geplaatste broek- of zijzak zorgt er immers ook voor dat je als drager jezelf in allerlei vreemde bochten en hoeken moet wringen om een stuk gereedschap te pakken te krijgen. Voor het garanderen van een perfecte bewegingsvrijheid is het kiezen van de juiste maat een absolute basisvereiste. Herock速 biedt daarom elk artikel uit onze collectie aan in elke maat. Hiernaast vind je onze matentabel en zie je welke maat best past voor jouw lichaamsbouw.


MATENTABEL MATENTABEL MANNEN MATEN BOVENSTUKKEN & OVERALLS

MAAT KRAAG (in cm)

S

M

L

XL

XXL

XXXL

37-38

39-40

41-42

43-44

45-46

47-48

BORST

TUSSEN TAILLE & HEUP

LENGTE (in cm)

172-179

172-179

180-187

180-187

188-195

188-195

BORST (in cm)

-91

92-99

100-107

108-115

116-123

124-

TUSSEN TAILLE & HEUP (in cm)

-76

77-84

85-92

93-100

101-108

109-

LENGTE

MATEN ONDERSTUKKEN

MAAT

38

40

42

44

46

48

50

52

54

56

58

60

62

64

TUSSEN TAILLE & HEUP (in cm)

76

80

84

88

92

96

100

104

108

112

116

120

124

128

INCH

28

29/30

31/32

33/34

35/36

37/38

39/40

41/42

43/44

45/46

47/48

49/50

51/52

53/54

EUR

44

46

48

50

52

54

56

58

60

62

64

66

68

70

MATENTABEL VROUWEN MATEN BOVENSTUKKEN & OVERALLS

MAAT LENGTE (in cm)

XS

S

M

L

XL

XXL

164-167

164-167

168-171

168-171

172-175

172-175

BORST (in cm)

-86

87-90

91-94

95-98

99-103

104-

TAILLE (in cm)

-66

67-70

71-74

75-78

78-82

82-

HEUP (in cm)

-90

91-94

95-98

99-102

103-106

107

BORST TAILLE TUSSEN TAILLE & HEUP HEUP

LENGTE

MATEN ONDERSTUKKEN

MAAT

34

36

38

40

42

44

46

48

TUSSEN TAILLE & HEUP (in cm)

68

72

76

80

84

88

95

96

INCH

26

27

28

29/30

31/32

33/34

35/36

37/38

EUR

34

36

38

40

42

44

46

48

www.herockworkwear.com

67


EVEN A DIRTY JOB CAN BE DONE CLEANLY


WASINSTRUCTIES Onze kledij is ontworpen om optimaal weerstand te bieden aan natuurlijke elementen en zware werkomstandigheden. Maar zelfs de meest duurzame kledij moet goed behandeld worden als je er een lange tijd in wil werken. Zorg er daarom voor dat je de wasvoorschriften op onze verpakking en in onze artikelen zo goed mogelijk opvolgt. Hieronder vind je de belangrijke wasvoorschriften die van toepassing zijn. Het etiket geeft een aanduiding over de maximale behandeling die het product mag ondergaan. De getallen geven de hoogst TOEGELATENÂŹWASTEMPERATURENÂŹINÂŹÂŞ#ÂŹAANÂŹ6OORÂŹDEÂŹWASPROGRAMMASÂŹMETÂŹBEPERKTÂŹPROGRAMMA ÂŹDEÂŹMACHINEÂŹMAARÂŹHALFÂŹBELADENÂŹENÂŹ zorgen voor een hoge vlotverhouding met verminderde was- en zwierbewegingen.

WASSEN

BLEKEN

Normaal programma

Alle bleekproducten toegelaten

Beperkt programma Normaal programma

Enkel chloorvrij bleken Niet bleken

Beperkt programma Normaal programma Beperkt programma Normaal programma Beperkt programma Zeer beperkte machinale was

Droogreinigen met perchloretheen of minerale benzines Droogreinigen met perchloretheen of minerale benzines Mild proces Droogreinigen in koolwaterstof

STRIJKEN Maximum ÂŞ# Maximum ÂŞ# Maximum ÂŞ# Niet strijken

Droogreinigen in koolwaterstof Mild proces 'EENÂŹ droogreinigingen Professionele natreiniging Professionele natreiniging Mild proces Professionele natreiniging Zeer mild proces

Handwas

Niet wassen

PROFESSIONELE REINIGING

DROGEN

'EENÂŹ natreiniging

Droogtrommel normale cyclus Drogen op lage temperatuur Niet trommeldrogen

www.herockworkwear.com

69


STOFFEN EN BEHANDELINGEN HerockÂŽ maakt in zijn kleding gebruik van de beste technologieĂŤn die beschikbaar zijn. Zo kunnen we instaan voor een optimale bescherming en een ongeĂŤvenaard comfort tijdens het uitoefenen van je job. Hieronder geven we een woordje uitleg over de meest gebruikte stoffen en technieken zodat je perfect weet waar je voor kiest.

Sommige kledingstukken zijn volledig vervaardigd uit deze stof, andere zijn op cruciale plaatsen verstevigd met Pro-Reforce. COOLMAX ÂŽ Ook met deze stof zorg je ervoor dat je lichaam droog en koel blijft: de speciaal ontworpen vezel voert je transpiratievocht af naar de buitenlaag waar het snel kan verdampen. Deze stof wordt zelfs door topsporters gedragen omwille van zijn unieke ventilerende eigenschappen.

CORDURAÂŽ #ORDURAÂŽ is een stof die werd ontworpen door textielfabrikant Dupont. Deze polyamidevezel is extreem duurzaam en sterk, maar tegelijkertijd ook erg soepel. HerockÂŽ maakt gebruik van deze uitzonderlijke stof om cruciale plaatsen in zijn kleding te verstevigen, zoals bijvoorbeeld op de knieĂŤn, schouders en ellebogen.

AMICOR™

COOLPASS

FLEX 2000

#OOLPASSÂŹISÂŹEENÂŹHOOGTECHNOLOGISCHÂŹ materiaal dat ontwikkeld werd om het lichaam te allen tijde koel en droog te houden. Deze nieuwe polyestersoort is een 100% ademende microvezel en zorgt voor een betere vochtregulering. Kleding die gebruik maakt van de #//,0!33 TECHNOLOGIEÂŹDROOGTÂŹVEELÂŹSNELLERÂŹDANÂŹ andere werkkleding en is uiterst geschikt om te dragen als onderste laag in het 3-lagensysteem. De kleding wordt op het lichaam gedragen en voert direct je transpiratievocht af naar de bovenliggende laag. Zo blijf je lekker warm in de winter en tegelijkertijd ook koel in de zomer!

Dit is een extra sterke polyester stof die verstevigd is met polyurethaan, EENÂŹ06# COATINGÂŹENÂŹAFGEPLAKTEÂŹZOMENÂŹ Deze combinatie zorgt voor 100% waterdichtheid aan de buitenkant, terwijl de binnenkant van je kledij transpiratievocht en condensatie absorbeert en doorgeeft. Met andere woorden: dĂŠ stof bij uitstek voor een lange werkdag onder de blote hemel of in de regen.

PRO-REFORCE Pro-Reforce is een innovatief materiaal dat we ontwikkeld hebben om te dienen als een beschermend schild. De stof bestaat uit een 100% Oxford polyester stof met een extra coating die je kleding niet alleen vuilafstotend maakt, maar ook zorgt voor extra mechanische weerstand. Deze extreem robuuste en duurzame stof beschermt je tegen alle mogelijke externe factoren en laat je toe om in alle situaties aan de slag te gaan; of het nu gaat om weersfactoren of extreme werkomstandigheden.

70

Deze ‘slimme’ stof is uitgerust met speciale anti-bacteriĂŤle stoffen die geleidelijk aan op een gecontroleerde manier worden losgelaten door de vezels. Bovendien is de stof zacht voor de huid en behoudt ze haar beschermende eigenschappen zelfs bij wasbeurten van 90°.

HEROFLEX Heroex is een duurzame stof die met zijn polyurethaancoating een perfecte wateren winddichtheid garandeert. Met zijn GM§STEVIGGEBONDENMATERIAALISDEZESTOFOOK scheurbestendig, zeer licht en exibel om dragen. De gladde buitenkant is makkelijk schoon te maken en geschikt voor in de wasmachine. De perfecte stof om mee te werken in vochtige omstandigheden. KATOEN Dit materiaal is ÊÊn van de hoekstenen van onze collectie: door zijn natuurlijke eigenschappen werkt deze stof tegelijkertijd isolerend en ventilerend. Bovendien is katoen een sterke en duurzame vezel die toch zacht en comfortabel aanvoelt.

www.herockworkwear.com


100% VOORGEKROMPEN KATOEN MET KEPERBINDING 300G/M2 WATERAFSTOTENDE COATING Deze vormvaste variant op het traditionele katoen werkt tegelijkertijd isolerend en ventilerend en is daarom vooral geschikt voor gebruik bij hogere temperaturen. Bovendien smelt deze stof niet bij blootstelling aan hoge temperaturen, wat hem zeer geschikt maakt voor bijvoorbeeld lassers en techniciens. 100% KATOEN JERSEY 190G/M2 VOORGEKROMPEN Deze stof is gemaakt van voorgekrompen katoen dat zacht, duurzaam én comfortabel is. Door zijn textuur is de stof bovendien perfect geschikt voor het toevoegen van een opdruk of een borduurontwerp. 100% JEANS Deze zware en sterke variant op katoen is een klassieker omwille van zijn uitzonderlijke duurzaamheid en multifunctionaliteit. Denim is één van de oudste stoffen in het assortiment en heeft zijn plaats tussen de anderen ruimschoots verdiend. POLYESTER/KATOEN Deze twee vezels vormen samen een lichtgewicht stof die toch stevig is: de mix tussen polyester en katoen zorgt voor een optimale combinatie van comfort en duurzaamheid. Daarnaast is deze stof door zijn samenstelling een garantie voor vorm- en kleurvastheid, en dus ook uitermate geschikt voor werk in veeleisende omstandigheden. 65% POLYESTER 35% KATOEN MET KEPERBINDING 230G/M2 WATERAFSTOTENDE COATING De combinatie van polyester en katoen zorgt ervoor dat deze stof licht van gewicht is, maar tegelijkertijd ook isolerend én erg duurzaam. Door de plooibaarheid en het minimale gewicht kun je als drager genieten van een hoge bewegingsvrijheid en comfort. Deze stof is door zijn lichtere samenstelling ook uiterst geschikt om het hele jaar door te dragen en bovendien kleur- en slijtvast.

De stof heeft uitstekende ventilerende eigenschappen en is daardoor zeer geschikt om als onder- of middenlaag te dragen. Onder meer de Herock® polo’s zijn vervaardigd uit deze stof. Bovendien is deze stof uiterst kleur- en slijtvast. 80% KATOEN 20% POLYESTER JERSEY VOORGEKROMPEN 300G/M 2 Deze voorgekrompen polyester/katoen combo maakt van elk kledingstuk een plezier om te dragen. Dankzij het katoen blijft de stof zacht, terwijl het polyester zorgt voor een verhoogde duurzaamheid en kleurvastheid. Dankzij het minimale gewicht is deze stof perfect voor een lange werkdag. 100% POLYESTER ACTI-FLEECE Deze lichtgewicht fleece uit microvezel garandeert zijn drager een maximum aan comfort en een minimum aan warmteverlies. Daarom is deze stof ideaal om als middenlaag te dragen voor een optimale isolatie. 100% POLYESTER 330G/M2 - WINDDICHTE & ADEMENDE ACTI-FLEECE Deze lichtgewicht fleece stof garandeert zijn drager een maximale isolatie. Dankzij de hoge duurzaamheid kan de stof gedragen worden als buitenlaag, maar door zijn doorlatende eigenschappen is hij ook geschikt om te dragen op de middenlaag als extra bescherming tegen wind en regen. Deze stof is dan ook perfect geschikt voor ‘heavy duty’ werk in zware omstandigheden. SOFTSHELL Deze mix van polyester en Spandex zorgt voor een uitstekende isolatie en garandeert tegelijkertijd een goede afvoer van transpiratievocht. Softshell-kleding is licht, waterafstotend én windbestendig. Bovendien is de stof erg flexibel, een eigenschap die enorm bijdraagt aan het comfort van de drager.

65% POLYESTER 35% KATOEN CANVAS 320G/M2 WATERAFSTOTENDE COATING Ruige, all-round polyester/katoenen stof. Zacht, duurzaam en flexibel. Extra goede vormvastheid en uitstekend comfort. Het merendeel van Herock® %80%243¬FUNCTIONELE¬VAKMANSCHAPSKLEDING¬IS¬ beschikbaar in deze stof. 65% POLYESTER 35% KATOEN PIQUÉ 210G/M2 De combinatie van polyester en katoen is sterk en duurzaam, maar toch comfortabel om te dragen.

www.herockworkwear.com

71


VERKLARING ICONEN MANNEN Dit artikel is onderdeel van de collectie voor mannen. VROUWEN Dit artikel is onderdeel van de collectie voor vrouwen. UNISEX Dit artikel is zowel geschikt voor mannen als vrouwen. WATERDICHT Dit symbool geeft aan dat een kledingstuk waterdicht is, of bedekt met een stof die water niet doorlaat. Dit soort kledij is dus uitermate geschikt voor werk in een natte of vochtige omgeving. De ‘mm’-aanduiding is een wetenschappelijke aanduiding die laat zien hoeveel millimeter water de stof kan verdragen tijdens een hydrostatische test met een waterkolom, zonder ook maar een druppeltje door te laten. WATERDICHTE NADEN De zomen van dit artikel zijn afgeplakt om extra bescherming te bieden tegen wind en water. WATERAFSTOTEND $ITÂŹARTIKELÂŹISÂŹGEMAAKTÂŹVANÂŹEENÂŹMATERIAALÂŹOFÂŹBEWERKTÂŹMETÂŹEENÂŹCOATINGÂŹDIEÂŹWATERÂŹAFSTOOTÂŹ#OATINGÂŹISÂŹEENÂŹ proces waarbij een kledingstuk waterafstotend of waterdicht wordt gemaakt door het toevoegen van EENÂŹSTOFÂŹZOALSÂŹPOLYURETHAANÂŹOFÂŹ06#ÂŹ$EZEÂŹTECHNIEKÂŹZORGTÂŹERÂŹOOKÂŹVOORÂŹDATÂŹHETÂŹARTIKELÂŹOLIEÂŹENÂŹANDERÂŹVUILÂŹ afstoot. WINDDICHT Dit artikel is winddicht en schermt uw lichaam volledig af van de weersomstandigheden zoals een beschermend schild. ADEMEND Dit wil zeggen dat het artikel behandeld is met een microporeus membraan dat vocht van binnenuit doorgeeft naar de bovenliggende laag, maar tegelijkertijd water tegenhoudt dat van buitenaf komt. Deze techniek zorgt ervoor dat transpiratievocht en condensatie vlot wordt afgevoerd terwijl regendruppels of andere vloeistoffen buiten gehouden worden. Daardoor blijf je als drager droog, maar tegelijkertijd ook warm en geĂŻsoleerd tegen de meest barre weersomstandigheden. ‘Mpv’ is de meeteenheid die de ‘ademendheid’ van een kledingstuk aanduidt, berekend door de hoeveelheid waterdamp die de stof doorlaat. HUIDBESCHERMING $ITÂŹARTIKELÂŹWERKTÂŹALSÂŹEENÂŹEÂŹHUIDÂŹDOORÂŹMIDDELÂŹVANÂŹEENÂŹSPECIALEÂŹSTOFÂŹDIEÂŹVOCHTÂŹAFVOERTÂŹNAARÂŹDEÂŹBUITENSTEÂŹ lagen en tegelijkertijd de warmte vasthoudt. EXTRA BEWEGINGSVRIJHEID Dit artikel is speciaal ontworpen met het oog op maximale bewegingsvrijheid.www.herockworkwear.com


KREUKVRIJ Dit artikel is kreukvrij en moet dus niet gestreken worden. PRINTERRITS Dit kledingstuk is voorzien van een printerrits die personalisering (vb. borduren, opdrukken, ‌) gemakkelijker maakt. VERSTELBARE MANCHETTEN De manchetten van dit artikel zijn aanpasbaar in omtrek. EXTRA LANGE RUGLENGTE Dit artikel heeft een extra verlenging aan de onderrug om te voorkomen dat het lichaam blootgesteld wordt aan de weersomstandigheden. GSM-ZAKJE Dit artikel is voorzien van een speciaal OPBERGVAKVOOREEN'3- MULTIPOCKET Dit artikel is voorzien van 5 zakken of meer voor het opbergen van materialen en accessoires. KNIEBESCHERMING Dit artikel is voorzien van de mogelijkheid om extra padding en kniecomfort toe te voegen. #OMPATIBELMETDE(EROCKŽ kniebeschermers. UITNEEMBARE ZOOM Deze broek heeft een uitneembare zoom van 5 cm die je toelaat om de ideale lengte en pasvorm te krijgen. REFLECTEREND DETAIL Deze kleding is afgewerkt met een reecterend detail. DUO CONCEPT Voor deze kleding bestaat zowel een mannenals vrouwenversie. Dit kledingstuk is dus uitermate geschikt voor het aankleden van een team dat bestaat uit zowel werkmannen als -vrouwen.

www.herockworkwear.com

73


BEROEPEN

SCHILDER/STUKADOOR Herock® heeft in zijn assortiment een brede collectie voor schilders en stukadoors en dit doorheen de verschillende productgroepen en stoffen. Waar de meeste merken doorgaans slechts een beperkte lijn aanbieden in het wit, vind je bij Herock® gegarandeerd je keuze!

74

TUINBOUW Buitenwerk in de natuur vereist warme en comfortabele kleding waar toch flexibel in gewerkt kan worden. Herock® heeft daarom speciaal een lijn ontwikkeld die het werk in de tuin of serre nog aangenamer maakt. Daarin vind je zowel voor de zomer- als wintermaanden je volledige uitrusting die voorzien is van opbergmogelijkheden voor je snoeischaar, schep, vouwmeter of ander materiaal. Ideaal voor hoveniers, kwekerijen of medewerkers van tuincentra!

www.herockworkwear.com

LANDBOUW/SCHRIJNWERK Landbouwers en schrijnwerkers hebben elk hun eigen specifieke vereisten en vinden niet gemakkelijk de gepaste oplossing voor hun uitrusting. Herock® heeft nu voor elke opdracht een toepasselijke outfit die je bovendien ook gewoon door kan dragen na het werk.


BEROEPEN

BOUW De Herock® outfit voor de bouwsector is speciaal ontwikkeld om de zwaarste werkomstandigheden te verdragen. Onze kleding is voorzien van een waaier aan opbergmogelijkheden voor al je gereedschappen en er wordt steeds rekening gehouden met veilig en efficiënt werken. Zo ben je steeds op je gemak, zelfs wanneer je aan het zwaarste werk begint.

CORPORATE/LOGISTIEK/SERVICE Herock® heeft speciaal voor bedrijven die hun corporate imago in de verf willen zetten een functionele basiscollectie ontwikkeld, rekening houdende met het feit dat elke werksituatie andere kledij vereist. Bij het ontwerpen van onze broeken, 4 SHIRTS ¬POLOS ¬SWEATERS¬EN¬HEMDEN¬ hebben we rekening gehouden met extra flexibiliteit, wat zorgt voor meer comfort tijdens het lossen, laden of rijden. Bovendien ziet u er ook nog eens goed uit!

www.herockworkwear.com

ELEKTRICIEN/LOODGIETER Ook voor elektriciens en loodgieters heeft Herock® dé totaaloplossing. 4IJDENS¬DE¬ONTWIKKELING¬VAN¬ONZE¬ collecties hebben we rekening gehouden met zelfs de allermoeilijkste werkomstandigheden. Onze kleding is bovendien voorzien van extra zakken en gereedschaphouders en is zo comfortabel en ergonomisch ontworpen dat u zich zonder moeite in de moeilijkste hoeken kan draaien.

75


HEROCK MARKETING TOOLS 速

SHOP-IN-SHOP De shop-in-shop concepten van Herock 速 blijven internationaal groeien aan een hoog tempo en zorgen voor een optimale presentatie.

ckworkwear.com www.hero www.herockworkwear.com erockworkwear.com

CONCEPT STORE Naast de shop-in-shop concepts zijn er nu ook de eerste Herock速 concept stores.


HEROCK® TEST TEAM Het Herock®¬4EST 4EAM¬ZORGT¬ER¬VOOR¬ dat de kleding aan de meest extreme omstandigheden getest wordt en dat er een constante optimalisatie is van de collectie. ETHIEK Herock® zet zich in voor het goede doel.

HEROCK® BEURZEN Herock® is internationaal aanwezig op beurzen en events.

WORDT FAN EN WIN ÉÉN VAN DE PRIJZEN!

WWW.HEROCKWORKWEAR.COM


HEROCK EN DGSPORT GAAN VOOR DE TITEL ! ÂŽ

HerockÂŽÂŹGAATÂŹEENÂŹSERIEUZEÂŹUITDAGINGÂŹAANÂŹALSÂŹTITELSPONSORÂŹVANÂŹ$'30/24ÂŹENÂŹREISTÂŹMEEÂŹDOORHEENÂŹDEÂŹWERELDÂŹVANÂŹDE MOTORSPORTÂŹ%RÂŹSTAANÂŹTALÂŹVANÂŹTOPRACESÂŹOPÂŹHETÂŹPROGRAMMAÂŹDEÂŹÂŹURENÂŹVANÂŹDEÂŹ"OLÂŹD/RÂŹ&RANKRIJK ÂŹDEÂŹÂŹURENÂŹVANÂŹ$OHAÂŹ 1ATAR ÂŹDEÂŹÂŹURENÂŹVANÂŹ3UZUKAÂŹ*APAN ÂŹDEÂŹÂŹURENÂŹVANÂŹ/SCHERSLEBENÂŹ$UITSLAND ÂŹENÂŹDEÂŹÂŹURENÂŹVANÂŹ,EÂŹ-ANSÂŹ&RANKRIJK  De samenwerking tussen HerockÂŽÂŹENÂŹ$'30/24ÂŹKOMTÂŹVOORTÂŹUITÂŹEENZELFDEÂŹVISIE ÂŹTEAMÂŹSPIRIT ÂŹDOORZETTINGSVERMOGEN ÂŹ een uitmuntende organisatie en vooral omdat alles perfect op elkaar moet afgestemd zijn om te winnen ! We houden beiden van een serieuze, toch berekende, uitdaging en streven naar een perfect resultaat met de nodige verantwoordelijkheidszin ! Uiteraard is het volledige team voorzien van een HerockÂŽ outďŹ t, maar daarnaast staat ons logo ook mooi op de prachtige motor, de pitbox en de vrachtwagens van het team! Dit zal zorgen voor de nodige visibiliteit gedurende de verschillende races, waar het grootste deel van de bezoekers behoort tot onze gemeenschappelijke doelgroep. ÂŹ 3PEERPUNTÂŹVANÂŹHETÂŹTEAMÂŹWORDTÂŹHETÂŹRIJDERSTRIOÂŹMETÂŹ$IDIERÂŹ6ANÂŹ+EYMEULEN ÂŹWINNAARÂŹVANÂŹDEÂŹ&)-ÂŹ3UPERSTOCKÂŹTITELÂŹINÂŹ ÂŹ TOENÂŹREEDSÂŹOPÂŹEENÂŹ2ÂŹ(IJÂŹZALÂŹBIJGESTAANÂŹWORDENÂŹDOORÂŹDEÂŹ)TALIAANÂŹ'IANLUCAÂŹ6IZZIELLO ÂŹEENÂŹSPECIALISTÂŹINÂŹHETÂŹ7+ÂŹ3UPERSPORTÂŹ ENÂŹDEÂŹ!USTRALIĂ‘RÂŹ!LEXÂŹ#UDLIN ÂŹWINNAARÂŹVANÂŹDEÂŹ7ERELDBEKERÂŹ%NDURANCEÂŹINÂŹÂŹ2AYMONDÂŹ3CHOUTEN ÂŹ vice-kampioen in het Dutch Superbike, blijft behouden als reservepiloot wegens een blessure. De befaamde piloten zullen het stuur delen van de schitterende YAMAHA R1 met het n°9. ÂŹ :EÂŹKUNNENÂŹALÂŹTERUGBLIKKENÂŹOPÂŹEENÂŹMOOIÂŹPALMARESÂŹDATÂŹPERFECTÂŹPASTÂŹOPÂŹHETÂŹNIVEAUÂŹDATÂŹ#HRISTIANÂŹ*UPSINÂŹEIGENAAR ÂŹENÂŹ Olivier Aerts (teammanager) aan het team willen geven. Verder is er de voorbereiding van de YAMAHA R1 die in handen ligt van motorspecialist Mario Kupper. Samen gaan HerockÂŽÂŹENÂŹ$'30/24ÂŹWINNAARÂŹ"OLÂŹD/RÂŹÂŹUURÂŹ ÂŹWINNAARÂŹ1ATARÂŹ ÂŹVOORÂŹNIETSÂŹMINDERÂŹDANÂŹDEÂŹTITELÂŹ ‘Endurance Wereldkampioen Superstock’! (www.competition.dgsport.eu)


www.herockworkwear.com

info@herockworkwear.com

Herock catalogue 2012 nl  
Herock catalogue 2012 nl  
Advertisement