Issuu on Google+

Το Αληθινό Εκπαιδευτικό Tablet για Παιδιά

ηλικία

6+

Android 4.1.1

Εκπαιδευτικές Εφαρµογές ειδικά σχεδιασµένες στα ελληνικά για το Clempad, προσφέρουν την απόλυτη εµπειρία παιχνιδιού και µάθησης

Γονικός Έλεγχος

διαχείριση περιεχοµένου

Ασφαλές Internet

έλεγχος µε ρυθµίσεις πρόσβασης

Πάνω από 200.000 εφαρµογές παιχνίδια, εργαλεία, ψυχαγωγία


Το Αληθινό Εκπαιδευτικό Tablet για Παιδιά

ηλικία

6+

Android 4.1.1

Εκπαιδευτικές Εφαρµογές Η μάθηση αποκτά την πιο διασκεδαστική διάσταση! Περιέχει αποκλειστικές ελληνικές εφαρμογές, ειδικά σχεδιασμένες από παιδαγωγούς και ψυχολόγους.

Δηµιουργικότητα

Παιχνίδια

Πολλά εργαλεία για να δημιουργήσει, να επικοινωνήσει και να παίξει: προσαρμογή επιφάνειας εργασίας, δημιουργία προφίλ, φωτογραφίες, video, ζωγραφιές και χρώματα, μουσική και πολλά ακόμη να ανακαλύψει!

Εκατοντάδες εφαρμογές Android κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον και προσφέρουν συναρπαστικές στιγμές παιχνιδιού και διασκέδασης!

Ασφαλής Πρόσβαση στο Internet Χάρη στον Clem Browser, η πρόσβαση στο Internet είναι ασφαλής. Η λίστα των ιστοσελίδων που προσφέρεται έχει πιστοποιηθεί από την Clementoni ότι είναι κατάλληλη για το παιδί σας. Επιπλέον σας παρέχεται η δυνατότητα να τη διαμορφώσετε κι εσείς.


Το Αληθινό Εκπαιδευτικό Tablet για Παιδιά

Android 4.1.1

ηλικία

6+

Κάµερα

Ένταση ήχου

ON/OFF

Πίσω

Υποδοχή τροφοδοτικού Υποδοχή Ακουστικών

7" LCD

Υποδοχή Micro SD

USB

Micro USB Προστατευτική θήκη σιλικόνης


Το Αληθινό Εκπαιδευτικό Tablet για Παιδιά

ηλικία

6+

Μάθηση, φορητότητα και τεχνολογία µε πλήρη ασφάλεια.

Android 4.1.1

Το Clempad είναι γεµάτο µε πλούσιο και προσαρµόσιµο περιεχόµενο. Εφαρµογές, παιχνίδια, e-mail, εργαλεία σχεδίασης, ηλεκτρονικά βιβλία, φωτογραφίες, video, µουσική, προσωπικά προφίλ: ένα σύστηµα σχεδιασµένο να εξασφαλίσει 100% την ασφάλεια του παιδιού σας, στην πρώτη του προσέγγιση στον κόσµο της τεχνολογίας Android.

Φίλτρο Ασφαλείας Internet

Φίλτρο Πολυµέσων

Διαχείριση των Προφίλ

Ρυθµίσεις Ασφαλείας Email

Φίλτρο Περιεχοµένου

Διαχείριση του χρόνου χρήσης

Περιβάλλον για Παιδιά Εκπαιδευτικές Εφαρµογές στα ελληνικά

Συλλογή Πολυµέσων

Εφαρµογές και Παιχνίδια Android

Ηλεκτρονικά βιβλία

Φωτογραφίες, Video, Μουσική και Δηµιουργικότητα

Κατεβάστε όλες τις δωρεάν εκπαιδευτικές εφαρµογές στα ελληνικά, µε τα θέµατα και το περιεχόµενό τους πάντα ενηµερωµένα, αποκλειστικά για τους χρήστες Clempad.

Περισσότερες από 200.000 διαθέσιµες εφαρµογές για δηµιουργία, επικοινωνία και παιχνίδι.

Σύστηµα Ασφαλούς Email

Περιέχει προστατευτική θήκη σιλικόνης

Οθόνη Αφής 7" Υψηλής Ακρίβειας

A M ndr ar oi ke d t

Το προστατευµένο µε κωδικό Περιβάλλον για Ενήλικες, σας παρέχει τα εργαλεία που σας επιτρέπουν να προστατέψετε τα παιδιά σας από ανεπιθύµητο περιεχόµενο, όπως φίλτρα για επιλογή περιεχοµένου, φίλτρο Internet και προφίλ διαχειριστή.

Ch Cle an m ne l

Περιβάλλον για Ενήλικες

Πολλαπλής Αφής Διαδραστική

Βοήθεια και Υποστήριξη Ειδοποιήσεις και αυτόµατες ενηµερώσεις Εξυπηρέτηση Πελατών µε 3 διαφορετικούς τρόπους: 1) Επισκεφθείτε τη σελίδα www.clempad.clementoni.com 2) Στείλτε email στη διεύθυνση clempad@ascompany.gr 3) Τηλεφωνήστε στο +30 2310 572 000 Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 17:30

Για να χρησιµοποιήσετε το Clempad, πρέπει να ενεργοποιήσετε το λογισµικό του εισάγοντας τον κωδικό ID (που βρίσκεται στο πίσω µέρος του προϊόντος). Για τη διαδικασία ενεργοποίησης όπως και για τη λήψη της ελληνικής γλώσσας, είναι απαραίτητη η σύνδεση της συσκευής στο internet. Μετά την ενεργοποίηση του Clempad, µπορείτε να λαµβάνετε ενηµερώσεις λογισµικού και εφαρµογών, να χρησιµοποιείτε τα διαγνωστικά της συσκευής και να υποβάλλετε στον κατασκευαστή χρήσιµες πληροφορίες για την ανάπτυξη και τη βελτίωση του προϊόντος. Οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια, µετά την ενεργοποίηση του Clempad και κατά τη χρήση των εφαρµογών είναι εντελώς ανώνυµες και δεν µπορούν σε καµία περίπτωση να χρησιµοποιηθούν για την ταυτοποίηση του χρήστη (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε την ενεργοποίηση, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης).

Περιέχει: 1 Clempad / 1 Τροφοδοτικό/ 1 καλώδιο USB / Οδηγίες Χρήσης / 1 θήκη σιλικόνης

2 χρόνια εγγύηση


Το Αληθινό Εκπαιδευτικό Tablet για Παιδιά

Android 4.1.1

Περιεχόµενα • Εκπαιδευτικές Εφαρµογές

Ειδικές εφαρµογές για παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω, µε δυνατότητα αυτόµατης ενηµέρωσης περιεχοµένου.

• Περιεχόµενο και Εφαρµογές

Επιλέξτε το περιεχόµενο και τα µέσα, µε βάση τις ικανότητες και τα ενδιαφέροντα του παιδιού σας. Ενεργοποιήστε τις εφαρµογές µε τις οποίες θέλει να παίξει.

• Δηµιουργικότητα

Πολλά εργαλεία για να δηµιουργήσει, να επικοινωνήσει και να διασκεδάσει.

• Παιχνίδια

Πρόσβαση σε όλες τις εφαρµογές Android.

• Λειτουργικό σύστηµα Αndroid 4.1.1 Ένα κανονικό tablet για ενήλικες.

Ασφάλεια • Φίλτρο Internet

Χάρη στον Clem Browser, η πρόσβαση στο Internet είναι ασφαλής και περιορίζεται σε µια λίστα ιστοσελίδων, η οποία πιστοποιείται από την Clementoni αλλά και από εσάς.

• Διαχείριση Χρόνου Χρήσης

Επιλέγετε τις ηµέρες και τις ώρες που θα έχει πρόσβαση το παιδί στο tablet.

• Διαχείριση Προφίλ

Το Clempad σας δίνει τη δυνατότητα να δηµιουργήσετε µέχρι τέσσερα διαφορετικά παιδικά προφίλ.

ηλικία

6+

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Επεξεργαστής Rockchip Cortex A9 1,2GHz Οθόνη πολλαπλής αφής 7" LCD, ανάλυση 800x480px CPU 1,2 Ghz. RAM 512 MB DDR3 Ενσωµατωµένη µνήµη Flash 4GB Ενσωµατωµένο Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n Θύρες USB και Micro USB 2.0 Κάµερα 0.3 Mpx Λειτουργικό σύστηµα Android 4.1.1 Υποδοχή για κάρτα micro SD από 1GB έως 32GB Ενσωµατωµένο µικρόφωνο για εγγραφή / Ηχείο Ενσωµατωµένη µπαταρία λιθίου 3200mAh Επιταχυνσιόµετρο τριών αξόνων


Το Αληθινό Εκπαιδευτικό Tablet για Παιδιά

Android 4.1.1

ηλικία

6+


Clempad