Page 1

Diego Yriarte

Cursos i tallers de fotografia de mar Instantànies de mar 2017 Taller de fotografia de mar «Barcelona desperta» - 12/3/2017 Introducció a la fotografia en el medi marí per a joves - 26 al 29/6/2017 Taller de fotografia de mar «Quan cau la nit» - 7 i 8/10/2017

Col·labora:

www.mmb.cat


Diego Yriarte

Taller de fotografia de mar «Barcelona desperta» Diumenge 12 de març, de 6.30 a 12.30 h Preu: 60 € (IVA inclòs). 25% de descompte per estudiants i AAMM

Introducció a la fotografia en el medi marí per a joves Del 26 al 29 de juny Navegació 28 de juny al matí Destinataris: nois i noies de 12 a 16 anys Preu: 25 € (IVA inclòs) Introducció a la fotografia marítima de nivell inicial, destinada a joves de 12 a 16 anys. Aquest taller té com a objectiu principal conèixer l’equip fotogràfic i les seves possibilitats al mar, explicar quines mesures de seguretat ha d’adoptar el fotògraf per a protegir-se ell i l’equip i conèixer les possibles situacions i possibilitats compositives a bord. No són necessaris coneixements previs de fotografia ni de navegació.

Aurea Libori

Diego Yriarte

Durant la nit, les llums dels fanals i edificis trenquen la foscor del mar avisant-nos que tenim a prop la ciutat. En sortir el sol, la ciutat desperta i la llum del dia envaeix Barcelona amb un nou escenari de colors i ombres que ens obren un nou ventall de composicions fotogràfiques. Aquest taller ofereix la possibilitat de practicar la tècnica fotogràfica en el moment que comença a fer-se de dia a bord d’una embarcació històrica. Els canvis lumínics sobre un medi en infinit moviment seran treballats des de l’òptica fotogràfica. El taller es divideix en dos blocs: de 6.30 a 9.30 h, la sessió de navegació. De 9.30 a 12.30 h la sessió d’anàlisi i conclusions de les imatges obtingudes.

Taller de fotografia de mar «Quan cau la nit» Dissabte 7 i diumenge 8 d’octubre Preu: 60 € (IVA inclòs). 25% de descompte per estudiants i AAMM Quan es fa de nit al mar, les oscil·lacions de colors i ombres ens obren un nou ventall de composicions fotogràfiques, així com uns reptes en la captura de lectures complexes de moviment i mancances lumíniques. Aquest taller ofereix la possibilitat de practicar la tècnica fotogràfica en el moment que es comença a fer fosc a bord d’una embarcació històrica. Els canvis lumínics sobre l’aigua i el cel, sobre un medi en infinit moviment seran treballats des de l’òptica fotogràfica.

Profile for Arxiu Fotogràfic  MMB

2017 Cursos fotografia de mar Museu Marítim Barcelona  

2017 Cursos fotografia de mar Museu Marítim Barcelona  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded