Page 1

Trouwen op kasteel Heeswijk

T R O U W F O T O G R A A F O P H I S T O R I S C H E L O C AT I E S


TROUWFEEST OP KASTEEL HEESWIJK Trouwen op een kasteel. Het is een droom die door veel romantici gedeeld wordt. Op Kasteel Heeswijk kan het.

HUWELlJKSVOLTREKKING Vanaf de brug gekomen steekt u de binnenplaats over en loopt u recht op de stijlvolle Wapenzaal af. De gemeente Bernheze heeft de Wapenzaal van Kasteel Heeswijk sinds enige jaren als officiële trouwlocatie aangewezen. Een liefdevol “Ja, ik wil” weerklinkt in deze ruimte veelvuldig. De intieme Wapenzaal biedt plaats aan 60 tot 80 gasten. De verstilde ambiance van deze trouwlocatie draagt in niet geringe mate bij aan het plechtige karakter van een huwelijkssluiting.

TROUWFEEST Zo’n belangrijk moment in je leven moet natuurlijk gevierd worden. Bruidstaart met champagne, een receptie, het diner en een spetterend feest zijn allemaal mogelijk binnen de muren van het kasteel.


Trouwfotograaf bij kasteel heeswijk

Het gekraak van oude vloeren, zware piepende deuren, sfeervolle kandelaars, de geur van toen en eeuwenoude bomen op de achtergrond. Een bruiloft op een kasteel geeft een extra mooie dimensie aan een trouwreportage. Hoe uniek de locatie met zijn eigen verhalen ook is, het meest unieke zijn jullie natuurlijk zelf! Omdat we Kasteel Heeswijk goed kennen en net als jullie dit een toplocatie vinden zijn wij graag bij jullie trouwdag aanwezig. Kasteel Heeswijk is een favoriete locatie van ons. Hierdoor bieden we ook wat extra’s aan als Kasteel Heeswijk jullie trouwlocatie wordt. Kijk op www.arviddewindt.nl/kasteelheeswijk voor de leuke extra’s.


Loveshoot Loveshoot

DeDe ultieme voorbereiding op de trouwdag ultieme voorbereiding op de zelf. Wil je aan de hele wereld laten trouwdag zelf. Wil je aan dezien hele dat jullie zó laten verliefd zien en verloofd wereld dat zijn? jullie zó Dat kan! Tijdens een Loveshoot gaan verliefd en verloofd zijn? we een uur of twee gezellig met elkaar op pad. We gaan op stap, we kletsen Dat kan! Tijdens een Loveshoot wat, we lopen rond op bij voorbeeld de gaan we en eenondertussen uur of twee trouwlocatie heb gezellig je niet met elkaar op pad. We gaan eens in de gaten dat ik er foto’s van maak!op

stap, we kletsen wat, we lopen trouwlocatie In bijvoorbeeld combinatie metbij de de trouwdag is de loveshoot “Save heb the je date” rond eninclusief ondertussen niet kaartjes om iedereen te laten weten eens in de gaten dat ik er foto’s wanneer jullie gaan trouwen. van maak!

Twee keer per jaar gaan we naar Parijs om daar de loveshoot van je leven te maken, dit is de ultieme manier om elkaar te leren kennen. In combinatie met de trouwdag kunnen we van de loveshoot “Save the date” kaartjes maken om iedereen te laten weten wanneer jullie gaan trouwen.


Foto première Wanneer de foto’s uitgezocht en mooi bewerkt zijn, nodigen we jullie met de familie uit om langs te komen voor een echte première. Die van de foto’s van jullie trouwdag. Met een lekker bubbeltje en een taartje bekijken we een ruime selectie van de foto’s. We maken er een feest van, zodat we de dag nog een keer kunnen beleven. Wanneer het trouwalbum klaar is komen jullie natuurlijk gezellig langs om de trouwdag weer te beleven. Van begin tot eind een feestje.


Kasteel Heeswijk

Sabine en Rob Sleddens Kasteel 4 5473 VA Heeswijk Dinther 0413 292352 info@kasteelheeswijk.nl www.kasteelheeswijk.nl

Arvid de Windt

Arvid de Windt

Trouwfotograaf bij Kasteel Heeswijk 06 - 519 68 058 info@arviddewindt.nl www.arviddewindt.nl


“Camera Toss�. De meest unieke groepsfoto van Nederland, ons handelsmerk. Kom langs en bekijk het resultaat van deze gooi foto.

Trouwen kasteel heeswijk arvid de windt  

http://www.arviddewindt.nl/kasteelheeswijk

Trouwen kasteel heeswijk arvid de windt  

http://www.arviddewindt.nl/kasteelheeswijk

Advertisement