De + achter Google

Page 73

+15 : Wat kunnen we nog allemaal verwachten? Google heeft hard gewerkt om Google+ te maken tot wat het nu is. Maar zoals we gewend zijn van Google, zijn ze nog niet klaar. Larry Page, CEO Google, heeft onlangs tijdens een presentatie aangegeven wat de toekomst van Google+ zal in houden. Iedere maand wordt er wel iets groots gewijzigd. Helaas laat Google niet weten waar ze aan werken, maar door goed op te letten en te luisteren in bijvoorbeeld een Hangout met Google, kom je vaak veel te weten. De onderstaande te verwachten functionaliteiten zijn op die manier samengesteld.

+15.1 Google+ Analytics De mogelijkheid om je Google+-pagina te koppelen aan Google Analytics wordt op dit moment ontwikkeld. Op deze manier kun je alles meten wat er plaatst vindt op je Google+-pagina. Het is nog niet bekend wanneer dit beschikbaar komt. Wel zijn er al schermafbeeldingen gelekt.

+15.2 Self subscribe circles & dynamic circles Deze verwachtte functionaliteit is al in eerdere hoofdstukken aan bod gekomen. Google+ is gebouwd rondom kringen, die je gebruikt om updates te lezen, maar ook om updates te sturen. Vooral voor bedrijven en merken is het handig om een update te kunnen sturen naar mensen die hier echt in ge誰nteresseerd zijn. Met "self subscribe circles" maak je een aantal kringen openbaar en geef je mensen de mogelijkheid zich hier zelf op te abonneren. Je hoeft dus zelf niet meer honderden mensen aan een kring toe te voegen. Voor pagina's is dit zeker een


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.