Page 70

Profiel bestempelen als ongewenst Een zelfde manier is er ook voor profielen. Alleen zijn de gevolgen bij het nemen van bepaalde acties op een profiel verstrekkend. Zo kan het bij voldoende meldingen gebeuren dat een profiel wordt geblokkeerd. Dit houdt in dat de gebruiker dan niet meer gebruik kan maken van het account zonder opgaaf van reden richting Google. Misbruik melden of een profiel blokkeren kan via de profielpagina. Links onderin staan twee opties: Blokkeren of Misbruik Melden.

Wanneer je een profiel blokkeert, kan deze persoon, wanneer ingelogd, geen berichten meer van je bekijken, jou toevoegen aan een update of opmerkingen plaatsen. Daarnaast word je op de hoogte gebracht als je aan een Hangout deelneemt, waaraan ook een door jouw geblokkeerd profiel deelneemt. Meld je enkel misbruik, dan zal Google bij voldoende meldingen een onderzoek instellen naar het account. Dit heeft dus vaak niet direct effect. Wil je liever niets meer te maken hebben met een bepaald profiel, dan kun je deze dus beter zelf blokkeren. Wanneer je een profiel hebt geblokkeerd, dan verschijnt deze in het kringenoverzicht onder “geblokkeerd�.

De + achter Google  

Voor als je alles wilt weten over Google+. Wat zijn kringen, hoe werkt een Hangout en Google+ voor bedrijven

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you