Page 69

Natuurlijk kan er altijd iemand een schermafbeelding maken van je update en die doorplaatsen. Ook op Google+ geldt dus: alles wat je online plaatst, kan verder worden gedeeld. Denk dus altijd na over wat je online zet.“What happened in Vegas, stays in Vegas,” geldt al lang niet meer.

+13.2 Ongewenste reacties of profielen Net zoals op ieder sociaal netwerk krijg je vroeg of laat te maken met ongewenste reacties of profielen. Op Google+ ben je vrij om te volgen wie je wilt. Het is daarbij ook niet noodzakelijk dat jij iemand terugvolgt. Wanneer iemand jou volgt, ziet deze persoon alleen je “publieke” updates. Deel je iets met alleen een kring, dan zal deze persoon dat niet zien (tenzij iemand die persoon in een opmerking betrekt). Gelukkig heeft Google+ een goede manier gevonden om ongewenste reacties tegen te gaan. Zo let de software goed op en zorgt deze ervoor dat ongewenste reacties (denk aan scheldwoorden en spam) vaak niet meteen zichtbaar zijn voor iedereen. Alleen de schrijver van de update zal de ongewenste reactie zien en kan deze, wanneer gewenst, verwijderen. Mocht het gaan om een false-positive, dan kan de schrijver van de update deze opmerking toch zichtbaar maken. Iedereen kan een opmerking onder een update bestempelen als ongewenst. Op deze manier wordt de schrijver van de post op de hoogte gebracht dat het om een ongewenste opmerking gaat en kan de software ook hier weer van leren. Om een opmerking als ongewenst te labellen klik je op het vlaggetje naast de desbetreffende opmerking “markeren als ongepast”.

De + achter Google  

Voor als je alles wilt weten over Google+. Wat zijn kringen, hoe werkt een Hangout en Google+ voor bedrijven

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you