De + achter Google

Page 66

aanbevelingen die er toe doen bekijken (aanbevelingen die gedaan zijn door mensen in jouw kringen). Tevens wordt de Google Maps Android app geüpdated, waardoor vanuit de app meteen genavigeerd kan worden naar uitgaansgelegenheden in de buurt. Reviews kunnen vervolgens bekeken, bewerkt en toegevoegd worden. Om reviews te bekijken heb je geen Google+-account nodig.

+12.5 Google Search Google+ is geïntegreerd met Google Search. Zo worden de zoekresultaten voorzien van informatie die gedeeld is via Google+. Wanneer je gebruik maakt van Search Plus Your World, maakt Google gebruik van de +1-informatie van de personen in je kringen. Wil je liever niet dat je zoekresultaten op deze manier worden beïnvloed, dan kun je Search Plus Your World ook uitschakelen. Lees voor meer informatie dit artikel over Search Plus Your World.

Updates die op Google+ geplaatst worden, verschijnen ook in de zoekresultaten. Zo kan het zijn dat iemand uit je kring een update heeft geplaatst over een trip naar San Francisco met een interessante link. Wanneer je trefwoorden gebruikt die voorkomen in die update, verschijnt die post in de resultaten. Dit werkt ook voor pagina’s, hierdoor kan een update van een merk of bedrijf teruggevonden worden tijdens het zoeken.

Daarnaast kun je je zoekopdrachten meteen op Google+ delen, bijvoorbeeld als je niet het juiste antwoord vindt met een zoekopdracht. Heeft iemand uit je kring ervoor gezorgd dat je het juiste antwoord wel hebt gevonden, dan kun je deze persoon bedanken via Google+. Wil je hier meer over weten? Lees dan dit artikel.

+12.6 Gmail Gmail wordt steeds verder geïntegreerd met Google+. Zo zie je, wanneer iemand je e-mailt, in


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.