De + achter Google

Page 59

Zoals eerder beschreven kun je ook aan een Hangout deelnemen, deze bekijken of er zelf een starten. Zie voor meer informatie hoofdstuk 7.

Google+ kan, wanneer gewenst, de contactinformatie van je kringen synchronizeren met de contactgegevens op je telefoon. Dit is alleen mogelijk met de Android-versie van de app. Op deze manier is altijd de meest accurate informatie beschikbaar op je telefoon. Als je Ice Cream Sandwich (Android versie 4.x) hebt geïnstalleerd op je telefoon, wordt zelfs de laatste Google+ update weergegeven bij je contactpersonen (zie onderstaand screenshot).

+10.2 Wat kunnen de app & mobiele website (nog) niet? De apps en mobiele website zijn gelimiteerd in mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om een pagina te beheren via je telefoon, iets wat wel mogelijk is via de desktopversie van Google+. Tevens kun je een gedeelde kring nog niet toevoegen. Voor zowel Android en iOS bestaat er de functie Instant Upload, zoals ook al uitgelegd in hoofdstuk 6 over foto’s en video’s. Deze functionaliteit maakt het mogelijk dat foto’s en/of


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.