De + achter Google

Page 54

De derde mogelijkheid maakt het mogelijk om content met een specifieke locatie te zoeken ●

Van deze locatie (vul het juiste bereik in)

Deze laatste mogelijkheid zal niet altijd het gewenste resultaat geven. Gebruikers dienen namelijk zelf de locatie toe te voegen aan een bericht en dit gebeurt niet altijd. Op dit moment is het nog niet mogelijk om een tijdspanne aan te geven waarbinnen je wil zoeken. Wel kun je sorteren op “meest recent” en “best of”. Op deze manier kan je vaak al wat niet relevante berichten filteren.

+9.2 Je zoekopdracht delen Je kunt je zoekopdracht ook delen. Dit kan door gebruik te maken van het delen-vlak op de zoekpagina. Als je hierop klikt, verschijnt er onder de update een link naar de zoekopdracht die werd gebruikt om iets te zoeken.

De zoekresultaten worden live weergegeven, wat inhoudt dat, wanneer er een nieuw bericht beschikbaar komt dat voldoet aan de zoekopdracht, deze gelijk wordt weergegeven. Hierdoor zul je merken dat de lijst naar beneden scrollt. Je kunt dit eventueel pauzeren. Het scrollen wordt automatisch gepauzeerd wanneer je langere tijd niet actief bent geweest.

+9.3 Google+ in Google Search Google voert een aantal elementen van Google+ door in haar eigen zoekmachine. Zo is het mogelijk dat Google+ berichten verschijnen in de zoekresultaten, hier worden dan ook reacties die zijn gegeven op dit bericht weergegeven. Daarnaast maakt Google ook gebruik van de kringen. Websites die een +1 hebben ontvangen door mensen uit jouw kringen krijgen een hogere relevantie wanneer je zoekt op soortgelijke informatie. Lees voor meer informatie


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.