__MAIN_TEXT__

Page 43

Uiteraard kun je ook software installeren die het mogelijk maakt om andere beelden te tonen dan alleen het beeld van de webcam. Zo kun je tijdens een Hangout switchen tussen bijvoorbeeld een voor opgenomen filmpje en het beeld van de webcam. ManyCams of CamTwist Studio (Mac only) zijn twee suggesties.

+7.6 Hangouts: best practices Daria Musk, sing-a-songwriter gebruikt Hangouts als podium Al vanaf het begin was Daria actief op Google+. Meteen was ze ge誰ntrigeerd door de mogelijkheden van Google+ Hangouts. Gelijk gebruikte ze een Hangout om haar muziek de wereld in te sturen. Het geluid van haar Hangout heeft ze bovendien gebruikt voor haar eerste album. Voeg +Daria Musk toe aan een kring en bekijk haar video: http://youtu.be/YR_tckUfcEc Meer over Daria Musk lees je hier.

Fiat gebruikt Hangout om auto te onthullen Fiat was een van de eerste Nederlandse merken op Google+. Al snel hadden ze het idee om via een Hangout een nieuw Fiat-model te onthullen. Ze brachten 8 gelukkige deelnemers naar de productiehal en toonden zo de nieuwe Fiat. De ontwerper leidde zelf de Hangout en beantwoordde de vragen van de deelnemers.

Profile for Arvid Bux

De + achter Google  

Voor als je alles wilt weten over Google+. Wat zijn kringen, hoe werkt een Hangout en Google+ voor bedrijven

De + achter Google  

Voor als je alles wilt weten over Google+. Wat zijn kringen, hoe werkt een Hangout en Google+ voor bedrijven

Profile for arvidbux
Advertisement