De + achter Google

Page 36

Ook kunnen andere gebruikers mensen in jouw foto’s taggen. Hierdoor krijg je een mooi overzicht van wie er allemaal op de foto staat.

+6.4 Foto’s en video’s vanaf je telefoon uploaden Maak je foto’s of video’s met je telefoon? Dan kun je die met de Google+ app op je Androidof iOs-toestel eenvoudig uploaden. Het is zelfs mogelijk om je foto’s en video’s automatisch te laten uploaden naar Google+. Voor iOS dient de app in de achtergrond actief te zijn om de foto’s te uploaden. Wanneer de app gesloten wordt, worden de foto’s de volgende keer dat de app wordt opgestart geüpload. Dit houdt in dat de app na het maken van een foto of video, deze automatisch in je Google+ account zet.

Deze beelden zijn voor niemand behalve jijzelf zichtbaar. Vervolgens kun je ze meteen in een album plaatsen of gebruiken in een bericht. Op deze manier heb je altijd een backup van je foto’s en video en hoef je je telefoon of tablet niet aan je computer te koppelen om foto’s en video’s over te zetten. Om MB’s te sparen, kun je het zo instellen dat de app alleen automatisch uploadt bij een WiFi-verbinding.


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.