Issuu on Google+

pas zodra je ze ook daadwerkelijk deelt met je kringen.

Deel je de foto’s niet, dan zijn ze enkel zichtbaar voor jou. Het album kan later nog altijd gedeeld worden, dan wel via een Google+ update dan wel door het geven van de directe link naar het album. De openbare foto’s en albums zijn ook zichtbaar op je profiel.

+6.2 Albums beheren Via foto’s in de linkernavigatie kun je je albums bekijken en beheren. Je kunt foto’s toevoegen aan albums, zien hoeveel +1’s elke foto in elk album heeft, de volgorde van de foto’s in je album aanpassen en een link naar het album opzoeken om te delen via Google+ of op een andere manier. Ook kun je aanpassen met welke kringen je je album wil delen en ervoor kiezen of je de locatieinfo van de foto’s wil laten zien of wil verbergen. Tot slot kun je heel makkelijk per album mensen taggen (in batch).

+6.3 Mensen taggen Net als op Facebook, kun je op Google+ mensen die op foto’s staan te “taggen”. Dit houdt in dat er om het gezicht op de foto een cirkel wordt getekend en dat er een naam aan de persoon wordt toegekend. Google+ zal op den duur suggesties gaan doen van wie er op de foto staat.


De + achter Google