De + achter Google

Page 33

+6 : Het gebruik van foto’s en video’s In hoofdstuk 4 kwamen ze al even aan bod: foto’s & video’s. Google+ biedt veel mogelijkheden voor het gebruiken en tonen van je foto’s en video’s. Google+ past de grootte van je fotos aan tot maximaal 2048 pixels. Dit in tegenstelling tot Facebook, waar foto’s weergegeven worden op 960 pixels (je kunt foto’s daar wel bekijken op 2048 pixels, maar alleen als je de foto downloadt).

+6.1 Foto’s en video’s toevoegen en bewerken Foto’s of video’s toevoegen aan Google+ kan op verschillende manieren. Tijdens het maken van een post of door ze apart via het foto-scherm toe te voegen.

Voeg je een enkele foto toe, dan hoef je deze niet meteen aan een album te koppelen. Wil je echter meerdere foto’s van hetzelfde onderwerp delen, dan is het wellicht handiger om een album aan te maken. Je kunt later altijd nog meer foto’s toevoegen aan een album, dit is niet mogelijk wanneer je ze enkel aan een bericht hebt gekoppeld. Je kunt foto’s selecteren vanaf je computer. Daarna geef je het album een naam en zodra de foto’s zijn geüpload kun je ze draaien, een bijschrift toevoegen, bewerken, mensen taggen of weer verwijderen.


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.